Gelukkig nieuwjaar! Het is inmiddels alweer even geleden dat jullie wat van mij hoorde, maar ik leef nog. Ik had even een korte pauze genomen van mijn blog (was in eerste instantie niet het plan, maar het kwam nu eenmaal even zo uit). Maar ik ben er weer. Klaar om het komende jaar weer lekker veel content online te zetten. Toch is het nog even tijd om terug te blikken op de feestdagen: kijk je mee naar deze bomvolle A Week With Joyce met Kerst, twee bezoekjes aan Amsterdam en Oud & Nieuw?

Zondag 23 december

Zondag 23 december deed ik het lekker rustig aan. Ik startte Netflix op en ging ondertussen lekker veel foto’s maken. Onder andere van mijn nieuwe Naked Cherry palette van Urban Decay.

Maar later ook nog van twee liquid lipsticks van Revolution Pro. Hopelijk kunnen beide reviews snel online!

In de avond ging ik naar Jorn en ik nam mijn laptop mee. Terwijl ik YouTube video’s keek en Sims 4 aan het installeren was op Jorn zijn computer, typte ik ook een review van de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow. Al gelezen? Jorn was ondertussen Fifa aan het spelen.

Na ongeveer een halfuurtje was Sims 4 geïnstalleerd op Jorn zijn computer en was het tijd om te spelen! Die automatische poppetjes vind ik altijd zo lelijk, haha. Uiteindelijk ben ik uren bezig geweest met het maken van twee personages en daarna begon ik met het bouwen van een huis. Ik was stiekem wel een beetje aan het valsspelen, hehe.

Maandag 24 december

Maandag was mijn minivakantie echt begonnen. Ik had lekker deze dag en de dagen tussen Kerst & Oud en Nieuw vrij genomen om bij te tanken. Het was ook meteen de allerlaatste dag van mijn Sephora Adventskalender (en dat laatste vakje viel tegen). Dit was uiteindelijk de complete inhoud! Er zaten veel leuke dingen in, maar ook wel items die ik niet of weinig zou gaan gebruiken. Maar ach, hij was niet zo duur en het was leuk om weer elke dag een vakje open te maken.

Na een rondje boodschappen en het stofzuigen van het huis, vond ik wel dat ik een kopje koffie had verdiend. Ondertussen keek ik lekker naar New Girl.

Ook was het nog tijd om mijn nagels kerst-proof te maken. Ik had iets op Pinterest gezien en dat zag er heel mooi uit. Eenmaal op mijn eigen nagels was ik er niet zo weg van, maar ach. Het was kerstig.

Daarna maakte ik me uitgebreid op voor kerstavond met al deze producten. Ik had er echt lekker lang de tijd voor genomen en ik vond het zelf dan ook erg mooi geworden!

Ik besloot dat het ook weleens tijd werd om dingen in mijn bucketlist boek te gaan aanvinken. In het begin vond ik dat heel erg zonde, maar dat is juist het hele idee van het boek.

Ook kwam er nog een kerstkaartje binnen van Irina! Jorn en ik keken voor het eten nog een kerstfilm, maar ik vond het niks (Office Christmas Party). Doe mij maar die cliché, zoetsappige kerstfilms.

Papa en mama hadden wokgroentes, aardappels met Toscaanse kruiden en lekkerbekjes gehaald als avondeten voor met kerstavond. Lekker! Daarna wandelden Jorn en ik naar zijn huis, want op kerstavond doen we altijd bij hem thuis de cadeautjes. Er stond weer genoeg!

Jorn verwende mij met dit parfum van Givenchy. Deze had ik met Daphne en Brittany in Parijs geroken en we vonden hem alledrie zó lekker! Van Jorn z’n ouders kreeg ik onder andere ook een portemonneetje van My Jewellery. Fun fact daarvan was dat ik erbij was toen Jorn z’n moeder hem kocht. Ik vond al dat ze sneaky deed, haha. Overigens staat er inmiddels een video online met al mijn gekregen kerstcadeaus!

Dinsdag 25 december – Eerst Kerstdag

We sliepen bij Jorn en op eerste Kerstdag waren we dan ook nog met het ontbijt daar. Je eet toch altijd veel te veel met een kerstontbijt, maar het is altijd wel heel lekker!

Daarna gingen we naar mijn huis, waar ik mijn outfit voor het eerst goed bekeek in de spiegel. Ik had namelijk wat kleren meegenomen, maar wist eigenlijk niet of het mooi zou staan. Gelukkig wel! Ik droeg een glitter mesh topje met flared mouwtjes van My Jewellery, overslagrokje met sterrenprint van Costes en een panty met glitterstippen van Lidl (en het is nog een goede kwaliteit ook!).

Ook deed ik lekker thuis mijn make-up, zodat ik genoeg keuze had qua producten. Dit werd mijn uiteindelijke look! Hoewel de lipstick na de koffie en het lekkers niet echt meer erop zat en ik hem ook niet meer heb bijgewerkt, haha. Gaat om het idee.

Met mijn polaroidcamera maakte ik ook wat fotootjes van de cadeaus onder de kerstboom en voor Instagram maakte ik deze foto. Rond een uur of 14:00u startten we met het uitpakken van de cadeaus.

We beginnen de dag altijd met koffie, thee en heel veel chocolaatjes en koekjes. Lekker! Daarna komen de toastjes, chips en borrelnootjes op tafel en worden ook frisdranken en borrels ingeschonken. Rond 18:00u waren we klaar met het uitpakken van de cadeaus en dan hebben we het laatste deel zelfs nog versneld gedaan. We waren het zat, haha. We zijn allemaal weer ontzettend verwend!

Alsof we nog niet genoeg gesnoept hadden, gingen we in de avond gourmetten. Lekker hoor! Ook dan eet je altijd weer veel te veel, dus ik zat dan ook propvol na het eten.

Toch nam ik nog wel lekker een glaasje rosé. Ik drink nog steeds zelden alcohol, maar moet wel toegeven dat ik de laatste tijd rosé wel meer ben gaan waarderen en er ook vaker zin in krijg. Deze was overigens van het merk Slurp en is erg lekker!

We keken gezellig een kerstfilm op tv (Love Actually) en Pien kwam lekker op mijn schoot slapen. Zo gezellig!

Woensdag 26 december – Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag ontbeten we lekker bij ons thuis. Weer veel te veel gegeten natuurlijk, maar wel weer erg lekker. Daarna gingen Jorn en ik weer naar zijn huis.

Tweede Kerstdag is ook een beetje een dubbele dag, want een jaar geleden moesten we op deze dag helaas afscheid nemen van Jorn z’n oom. We gingen daarom dan ook op de borrel bij zijn tante en hebben op hem geproost. Hij was er dan fysiek niet bij, maar iedereen voelde zijn aanwezigheid in zijn of haar hart. Na de borrel gingen we weer naar huis en hebben we weer gegourmet. Na het eten probeerden we een nieuw bordspel uit: Ticket to Ride Europe. Deze had Jorn gekregen voor Kerst en het is echt een ontzettend leuk spel!

Donderdag 27 december

En toen was Kerst alweer voorbij. Zoals ieder jaar gingen Jorn en ik de dag na Kerst weer naar Amsterdam om uitgebreid te shoppen in de sale. Natuurlijk kon een lunch bij onze favoriete hotspot in het centrum, Calf & Bloom, niet ontbreken. Lekker bakkie koffie.

Ik ging voor de kroketten en Jorn koos voor een club sandwich. Onwijs lekker, maar stiekem zaten we allebei nog vol van al het eten met Kerst.

Tijdens de sale shoppen we ook graag bij Lush, want die hebben alleen na de kerst ook sale. Ik scoorde vijf bath bombs en een minidouchegel voor mezelf en nam voor Evelien, van de blog Oh My Lush, ook het een en ander mee. In eerste instantie was er namelijk alleen sale in de winkels en zij was niet in de gelegenheid om (en in de buurt van) naar Lush te gaan. Zo kon ik toch een aantal dingen voor haar scoren! Benieuwd wat ik allemaal kocht? Er staat een pashokjes + Lush sale shoplog online op mijn YouTube-kanaal!

Later op de dag kwamen Jorn zijn ouders ook nog naar Amsterdam, want die gingen een wandeling maken vanwege het Amsterdam Light Festival. Voor die tijd gingen we dus nog even samen een drankje doen ergens. Dat werd voor mij een rosé. Lekker hoor!

In eerste instantie zouden Jorn en ik mee gaan wandelen, maar we waren stiekem best moe van al het winkelen en Jorn had ook last van zijn teen (deze is een tijdje geleden waarschijnlijk gekneusd of gebroken geweest en het is nog steeds aan het herstellen). Thuis zetten we dan ook alle tasjes bij elkaar: we waren weer goed geslaagd!

Omdat we nog moesten eten en we geen zin hadden om te koken of om iets te halen, lieten we maar pizza bezorgen. Ook weleens lekker! Ik had een caprese pizza van New Yorker, maar de kaas was niet echt meer gesmolten, maar hard. Nog steeds wel lekker hoor, maar als het echt zo van je pizza af glibbert en er van die sliertjes ontstaan, dat is stiekem toch wel het allerlekkerst.

Vrijdag 28 december

Vrijdagochtend gingen mama en ik samen buiten sporten en daarna gingen we koffie drinken met een gebakje bij iemand van het sporten. Lekker!

Mama en ik deden vervolgens rustig aan, ik filmde video’s en pakte het pakketje voor Evelien in om te versturen. Ook had ik nog iets van Zalando wat terug moest. Pien hield deze pakketjes goed in de gaten voordat we ze weg gingen brengen.

Tijdens het filmen van de video’s had ik rode lipstick op gedaan. Liquid lipstick om precies te zijn, uit mijn Sephora Adventskalender. Supermooie kleur en echt vet goede kwaliteit! Deze ga ik vaker dragen.

Ik filmde onder andere de video met mijn gekregen kerstcadeaus en dat betekende dat ik daarna eindelijk mijn nieuwe pantoffels aan kon. Deze had ik van Jorn zijn ouders gehad en ze zitten zó comfy. Het lijken Uggs, maar dat zijn het niet. Het zijn Oggs (geen geintjes, haha).

De retourzending van Zalando had ik pas net weggebracht, toen er een nieuw pakket aankwam. Ik had laarsjes besteld en deze waren helaas te groot. Maar later in de week waren ze ineens in een kleinere maat weer op voorraad, dus ik had ze meteen besteld. Het zijn zwarte laarsjes van Tamaris (helemaal vergeten een foto te maken).

In de avond kwam Jorn en keken we naar de film Christopher Robin. Deze hadden mama en ik samen gekregen voor Kerst (vergeten in mijn video te laten zien). Oh my Gucci, wat is dat een leuke film! Echt genoten.

Zaterdag 29 december

Zaterdag trok ik na een luie dag lekker een comfortabele, maar toch leuke outfit aan. Deze trui had ik in Amsterdam gescoord bij Stradivarius. Leukieeee.

Ik moest even wat ruilen bij Intersport, wandelde daarna nog even naar Costes en wachtte daarna op Brittany tot ze klaar was met werken. We hadden namelijk afgesproken om samen sushi te eten, een sleepover te houden en naar Amsterdam te gaan de volgende dag. Daphne zou er ook bij zijn, maar helaas was ze ziek waardoor ze niet kon komen. Onze Sinterkerstennieuw moest dus nog even wachten. Maar goed, Britt en ik aten bij ShabuShabu en zaten vervolgens bomvol. Maar we hebben wel echt lekker gegeten!

Zondag 30 december

Daphne was zondags helaas nog steeds ziek, dus Britt en ik gingen met z’n tweetjes naar Amsterdam. We begonnen de dag bij Magna Plaza, om te kijken of die mooie kerstboom er nog stond. Dat was zeker het geval, dus we moesten nog wel even een foto maken. Ook al is Kerst voorbij. Kan gewoon.

Daarna wandelden we naar een paar winkels (waaronder Lush, alweer) en was het tijd om te gaan lunchen. Once again, was ik te vinden bij Calf & Bloom. Natuurlijk hielden Britt en ik hele fotoshoots voordat we gingen eten.

Omdat we dus vooral foto’s wilden maken en verder niet te veel wilden winkelen, wandelden we vanaf Calf & Bloom richting het Museumplein. Hier was namelijk de leuke schaatsbaan en we wilden even gaan kijken. Op de weg erheen vonden we dit superleuke stuk langs de grachten met allemaal lampjes. En het Rijksmuseum op de achtergrond.

We hielden zelf hele fotoshoots, maar er was ook een toerist die vroeg of we samen op de foto wilden. Vervolgens maakte ze echt superveel supermooie foto’s. We waren dus helemaal happy! Eindelijk iemand die het begreep, haha. Zien jullie trouwens onze matchende fluffy jassen?

Vervolgens wandelden we door naar het Museumplein om te kijken bij ICE Amsterdam. Het was er helaas gigantisch druk en het ijs was meer een soort waterplas geworden, dus we besloten niet te gaan schaatsen. Maar we maakten nog wel even wat fotootjes.

Daarna wilde Britt een velvet haarband proberen te scoren en ik bedacht me dat My Jewellery die weleens zou kunnen hebben. Dus wandelden we vanaf het Museumplein naar de 9 straatjes. Onderweg kwamen we nog deze VET mooie trap met lampjes tegen. Je raadt het al: we hadden weer foto’s nodig.

We hadden geen succes bij My Jewellery, dus besloten we nog even naar de Primark te wandelen. Via de Dam, waar zowel de Bijenkorf als de kerstboom nog mooi verlicht waren!

Bij Primark zag ik dit superschattige tasje. Ik heb hem uiteindelijk niet meegenomen, omdat ik weet dat ik het niet ga gebruiken, maar hij was wel echt leuk. Daarna was het wel weer eens tijd om richting huis te gaan, dus pakten we de trein terug naar Hoofddorp. Britt bleef nog bij ons eten en werd daarna door haar mama opgehaald. Was weer gezellig!

Maandag 31 december

Maandag had ik nog steeds vrij van werk en was ik dus lekker lui. Voor mijn doen sliep ik uit en vervolgens keek ik lekker wat afleveringen van New Girl op de bank, in mijn pyjama. Heerlijk!

Ook liet ik op Instagram Stories nog een minishoplog zien van de dag ervoor. Met Jorn was ik namelijk bij de Lush op Amsterdam Centraal geweest. Daar hadden ze heel veel, maar toen ik met Brittany in de Lush in de Kalverstraat kwam, zag ik dat er nog veel meer in de sale was. Dus ik nam wéér 5 badproducten mee. En we kregen allebei nog een stuk bubble bar gratis erbij! Superleuk. Voorlopig kan ik wel weer vooruit, haha.

Ik moest even wat boodschapjes halen voor werk en daarna gingen Jorn en ik bij hem thuis koffie drinken en een oliebol eten. Lekker hoor!

Daarna ging ik nog even naar huis, bewerkte ik een video en deed ik weer lekker lui. Met koffie erbij. Heerlijk.

Met oud & nieuw waren we lekker bij Jorn thuis. We hielden een rustige avond met bordspelletjes, hapjes en drankjes. Weer rosé hoor jongens.

En toen was het ineens 2019! Happy new year! We proostten en gingen daarna even buiten vuurwerk afsteken en kijken. Uiteindelijk lagen we rond 2:00u in bed. Vond ik laat genoeg, haha.

Dinsdag 1 januari

We sliepen uit en gingen daarna langs bij Jorn zijn opa en oma. Ook kwam er een winactie online op mijn YouTube-kanaal in samenwerking met vijf andere YouTubers en dat zorgde ervoor dat ik EINDELIJK de 1000 abonnees heb gehaald, wiehoeee! Doe jij al mee? Je hebt nog tot en met 14 januari!

In de avond besloot ik aan de slag te gaan met mijn bullet journal. Dit jaar wil ik daar weer meer in gaan doen. Het gaat nog niet helemaal goed, maar deze spread staat in elk geval al. Superleuk!

Woensdag 2 januari

En toen zat mijn minivakantie erop. Woensdag 2 januari moest er weer gewoon gewerkt worden. Samen met een andere collega verzorgde ik het nieuwjaarsontbijt en daarna was het tijd om aan de slag te gaan. Ik moet wel bekennen dat het best lastig was om er weer in te komen.. Concentratie was ook ver te zoeken.

De eerste workout van het jaar had ik ‘s avonds ook gehad, want ik ging weer een gymnastics training volgen bij de crossfit. Daarna bleven we allemaal nog even plakken voor een kopje koffie. Lekker!

Donderdag 3 januari

Donderdag was gelukkig alweer mijn laatste werkdag van de week. Ik vond ‘s ochtends in de kast ineens een verpakking met Smoeltjes koekjes. Dat is lang geleden, haha!

Na een dagje werken was ik echt onwijs moe (merk dat ik dat de laatste tijd vaker heb..) en dus besloot ik lekker in bad te gaan. Ik vond nog een Snowman Bubble Bar van Lush van vorig jaar en besloot deze maar mee te nemen in bad. Leek me toch wel handig om de wat oudere producten eerst te gebruiken, haha. Gelukkig was hij nog hartstikke lekker! Na lekker in bad te hebben gezeten, keken mama en ik The Wedding Planner op tv. Blijft ook een leuke film!

Vrijdag 4 januari

In de ochtend gingen mama en ik weer samen buiten sporten. Nadat we ons hadden gedoucht en aangekleed, reden we naar het inkoopcentrum. Dat was alweer eventjes geleden! Inmiddels was het al lunchtijd, dus aten we een broodje daar. We namen allebei een broodje met brie, walnoten en honing. Zo lekker!

We wandelden ook nog even een rondje door de showroom van Light & Living en daar spotte ik mijn droom-eetkamerstoelen en tafel. Hoe mooi zijn deze gekleurde, velvet stoelen.

Hier zie je de stoel zelf wat beter. Echt zo mooi! Ik zie dat al helemaal staan in verschillende kleuren in mijn interieur. Ze waren ook helemaal niet duur. Helaas kan ik ze nog nergens kwijt, dus ik moet ze onthouden, haha.

In een ‘ruimte’ ernaast stonden nog meer kleuren van de stoelen en deze lichte tafel. Echt zó verliefd! Ik wil dan wel die lichtroze, grijze en blauwe of groene stoelen met de lichte tafel. Supermooi!

Ook hebben ze een stand bij het inkoopcentrum met boeken en daar zag ik dit nieuwe boek van Anne de Buck. Ik had ook Wanderlust en Staycation al en deze lijkt me ook heel erg leuk. Die moet ik even onthouden voor mijn verjaardag (want dat is ook al over minder dan 2 maanden, dus inspiratie moet ik wel gaan opdoen nu).

Daarna dronken mama en ik nog koffie samen met Jorn bij ons thuis en ging ik een video filmen. Daarna vond ik het wel tijd om niks te doen en een film te kijken: Mamma Mia 2 it is. Zo leuk! Na de film ging ik naar Jorn en bleef ik daar slapen.

Zaterdag 5 januari

Zaterdag werden Jorn en ik pas na 10:00u wakker en dat gebeurt ons niet vaak. We deden lekker rustig aan. Ik had mijn laptop meegenomen, zodat Jorn Fifa kon spelen en ik voor mijn YouTube-kanaal aan de gang kon. De wifiverbinding werkte alleen niet optimaal, dus keek ik uiteindelijk maar gewoon video’s op Jorn zijn computer. Wel met koffie erbij.

In de middag gingen we naar de verjaardag van Jorn zijn achternichtje. Ze was alweer vijf geworden! En jeetje, wat zijn kinderverjaardagen druk. Ik weet in elk geval dat ik nog geen haast heb, hahaha. In de avond hadden we allemaal geen zin om te koken en dus gingen we pizza halen. Deze keer nam ik Hawaii en die smaakte erg goed! Ik keek nog wat video’s achter Jorn zijn computer, hij speelde Fifa en daarna gingen we naar mijn huis.

Hoe waren jouw feestdagen?