Daar ben ik weer. Terug van een ongeplande break. Vorige week werd ik namelijk zo onwijs verkouden, dat ik nergens zin in had en dus ook niet in bloggen. Daarom vandaag weer eens een overzichtje van de afgelopen twee weken. Naast dat ik ziekjes was, ging ik ook leuke dingen doen: lunchen, uit eten, foto’s shooten en een sleepover. Kijk je mee?

Zondag 6 januari

Even een heel groot sprongetje terug. Ik weet stiekem niet eens meer alles wat ik deze zondag deed. Wat ik wél deed, was mijn make-upstash opruimen en uiteindelijk wist ik een complete doos te vullen met dingen die naar vriendinnen gaan. Wauw. Had dit niet verwacht.

Pien lag ondertussen lekker tussen mijn dekens te slapen. Superschattig!

Maandag 7 januari

Tijd voor weer een werkweek. Dit was de eerste volledige week sinds mijn minivakantie. Ik vond dan ook een hele toepasselijke ‘omdenken’ quote op LinkedIn die dag. “Daar heb ik in de kerstvakantie eindelijk tijd voor!” is de meest gehoorde onzin in december. Daar sluit ik me bij aan. Ik had een hele planning voor dingen die ik in de kerstvakantie wel kon doen, maar die ik nooit heb gedaan.

Hoewel mijn buik die dag niet helemaal toppie voelde (elke keer als ik had gegeten, kreeg ik buikpijn), kon ik de appelkruimelvlaai vanwege een verjaardag niet overslaan. Een klein stukje dan maar. Daarna weer tijd voor vitamientjes.

In de avond was ik Pien kwijt, bleek ze dus op mijn kamer te liggen. In een hoekje had ik even een winterjas gegooid (omdat ik een andere had gedragen) en daar was ze dus op gaan liggen. Gekkie.

Ook was er een pakketje binnengekomen van Boozyshop. Na lang twijfelen (en hem niet voor kerst te hebben gekregen), bestelde ik de Vera Camilla kwastenset. De Revolution highlighter kreeg ik er gratis bij. Gotta love freebies! Als de set nog te koop is, ga ik zo snel mogelijk een first impression filmen voor op mijn YouTube-kanaal.

Ik was een video aan het editen en uiteindelijk besloot Pien bij me te komen liggen. Daardoor kon ik alleen niet heel goed meer bij mijn laptop, haha.

Daarna verplaatste ze zich toch weer naar het voeteneind om daar superlief te gaan liggen. Ik vond het zo gezellig dat ze bij me zat! Zelfs toen mama op mijn kamer kwam, bleef ze lekker liggen.

Woensdag 9 januari

Dinsdag was een werkdag, maar maakte ik geen foto’s. Woensdag werd ik ineens wakker met een onwijze verkoudheid, dus een kopje koffie om wakker te blijven en een appeltje voor de vitamientjes kon ik op werk wel gebruiken.

Jorn zijn broer was ook die dag jarig en daarom gingen we in de avond gezellig met z’n allen uit eten. We gingen naar La Cubanita in Haarlem waar ik echt onwijs veel had gegeten. Lekker!

Vrijdag 11 januari

Ook donderdag vergat ik foto’s te maken. Vrijdag was het gelukkig alweer weekend! Mijn verkoudheid was er nog steeds, maar ik ging gewoon buiten sporten in de ochtend. Daarna reden mama en ik naar het inkoopcentrum, omdat mama weer wat dingen kon ophalen die ze had besteld. Het was lunchtijd, dus we namen daar lekker een broodje. Ik ging voor een broodje met filet americain en een eitje en daarnaast natuurlijk een kop koffie. Lekker!

Ook zag ik dit superleuke kaartje. Die tekst moet ik ook eens handletteren. Misschien voor Valentijnsdag leuk.. 🙂

Zaterdag 12 januari

Zaterdag ging ik met papa en mama mee boodschappen doen, ook al voelde ik me niet helemaal top. Mijn verkoudheid begon namelijk langzaam over te gaan in een griepje. Toch ging ik door. We scoorden een heleboel voetbalplaatjes, zodat Jorn ze in een album kan plakken. Vind ‘ie stiekem leuk om te doen. Niet doorvertellen dat ik dit hier gezegd heb, he?

Daarna reden we nog even snel op en neer naar het dorp, waar ik deze onwijs leuke schoentjes in de sale van Leemans zag. Helaas was deze maat te groot en de prijs online duurder dan in de winkel, dus ik heb ze maar laten staan. Ga ik binnenkort wel op jacht naar zoiets. Ze waren overigens van het merk Tamaris en zaten superlekker.

In de avond ging deze snottebel naar Jorn toe en keken we vanuit bed Making A Murderer. Ik vind dat zo’n fascinerende, maar tegelijkertijd ook oneerlijke/erge docu-serie. Ik raad het je zeker aan om te kijken!

Zondag 13 januari

Zondag was ik nog steeds niet lekker. Ik had eigenlijk met Irina afgesproken, maar om meerdere redenen besloten we het maar te verzetten. Zo kon ik eindelijk eens een dagje écht rust nemen. Jorn zette in de ochtend lekker een kopje koffie voor me nadat we hadden uitgeslapen.

Daarna ging ik naar huis, waar ik lekker in bad dook. Ik voelde me echt een beetje belabberd en een bad is dan altijd heel fijn. Ik nam Jelly Bomb Turtle mee en ik vond deze best lekker! Ik ben niet zo’n heel groot fan van de Jelly Bombs van Lush, maar deze viel me mee. En hoe schattig is ‘ie!

Daarna verplaatste ik lekker naar de bank waar ik de hele middag serie heb gekeken. Een deel van de middag keek ik You met Pien op schoot en een ander deel keek ik New Girl. Allebei leuk!

Maandag 14 januari

Maandag voelde ik me nog steeds belabberd, maar ik ging vanwege wat belafspraken toch naar kantoor. In de ochtend moest ik sinds lange tijd weer een uur wachten tot ik zicht had. Oké, niet echt een uur, maar het duurt altijd veel te lang.

Ik besloot na een dag kantoor het sporten in de avond toch maar af te zeggen. Normaal ga ik wel met een verkoudheid, maar ik voelde me niet goed genoeg (elke beweging deed zeer bij mijn holtes). Dus besloot ik lekker creatief aan de slag te gaan met mijn bullet journal. Vanaf februari wil ik hem weer gaan oppakken, dus ik nam lekker de tijd voor 2019-spreads. Moet echt vaker dit soort dingen gaan doen, want het is zo leuk om te doen.

Dinsdag 15 januari

Nog een dag verkouden op kantoor. Ik merkte wel dat ik me steeds een beetje minder lamlendig begon te voelen. Mijn verstopte holtes waren nog verre van weg, maar er zat langzaam verbetering in. Nu ik dit typ, op maandagavond 21 januari, heb ik nog steeds een beetje last van deze verkoudheid, maar niet zo heel erg meer. Koffie was weer nodig op werk.

In de avond keek ik weer lekker naar New Girl terwijl ik wat spulletjes ging opruimen en mijn make-up eraf ging poetsen. Zo’n heerlijke serie!

Woensdag 16 januari

Woensdag hadden we weer gebak op werk. Deze overheerlijke cake komt van een bakker in Leiden en heet een Herenstraatje (als ik het goed heb). Het smaakt erg lekker!

Donderdag 17 januari

Het begint bijna saai te worden, maar koffie was weer nodig. Daarna was het gelukkig weer weekend!

Vrijdag 18 januari

Vrijdag was het weer lekker weekend en ik had een heleboel plannen. In de ochtend gingen mama en ik weer buiten sporten. Het was gelukkig heerlijk weer! Wel koud, maar er stond geen wind en er was een zonnetje. Op kou kun je je kleden. We moesten wel eerst superlang krabben, kwamen we de auto niet in doordat het gevroren had en we waren daardoor te laat bij het sporten. Maar goed, na het douchen was het tijd voor een lekkere latte.

Daarna hadden mama en ik allebei een lunchdate. Zij met vriendinnen en ik met een oud-collegaatje van Pandora (maar eigenlijk ook gewoon vriendin). We gingen lekker eten en heeeeeeel veel kletsen bij Papa’s Beach House. We namen allebei lekker kroketjes en deelden een portie frietjes. Ongezond wel. Het was wel weer onwijs gezellig!

Ook hadden we tijdens de sale van Pandora samen het één en ander besteld en nu kon ik het eindelijk meenemen (het lag al die tijd bij haar thuis). Ik bestelde deze superleuke Disney-charm. Vanaf het moment dat die in de collectie kwam, wist ik dat ik die moest hebben. Hij was alleen heel duur en toen ik daar nog werkte heb ik hem niet meer besteld. Dus ik was blij dat hij nu in de sale was!

‘s Avonds kwam Jorn en keken we naar Grimm. Eén van onze andere favoriete series. Dit is volgens mij wel het laatste seizoen, maar het is onwijs leuk. Beetje spannend, beetje mysterieus, maar ook met veel humor. Zeker een aanrader! Ook aten we van die Haribo snoepzakjes waar van die ringetjes in zitten. Deze kreeg ik van Jorn. Zijn we nu verloofd? :p

Zaterdag 19 januari

Zaterdag had ik ook weer onwijs veel, maar leuke plannen. In de ochtend eerst nog even aan de koffie.

Daarna een selfie van mijn trui, die je hier nu uiteindelijk amper ziet. Een bewogen selfie trouwens. Ben niet zo goed in selfies. Wel in duckface.

Daarna was het tijd om richting Haarlem te vertrekken, want ik had met Daphne en Brittany in Amsterdam afgesproken. Waarom ik dan naar Haarlem ging? Omdat er geen treinverkeer was tussen Hoofddorp en Amsterdam het hele weekend. Het was echt onwijs koud, maar wat een heerlijk zonnetje!

Omdat ik te vroeg op Haarlem station was, besloot ik Starbucks te halen. Gelukkig was Britt ook zo vroeg al op Haarlem en dus maakten we snel wat foto’s met onze bekertjes voor het station.

Daarna meetten we Daphne in de trein en gingen we naar Amsterdam. Daar kwamen we meteen bij het station terecht in een gele hesjes demonstratie, haha. Zo maak je nog eens wat mee (het viel mee hoor).

We zochten snel een plekje om te gaan lunchen, want we hadden ten eerste honger en ten tweede: het was tijd voor cadeaus! We hadden namelijk nog onze Sinterkerstennieuw tegoed. We hebben elkaar weer onwijs verwend! In mijn volgende weekoverzichtje krijgen jullie een foto van de cadeaus te zien, hehe. Stay tuned, dus.

Raad eens wat ik weer at? Kroketten op brood. We zaten trouwens bij Het Groene Paleis, wat echt wel heel leuk was voor een keertje. Wel druk. Maar we hebben heerlijk gegeten!

Daarna gingen we rondlopen om fotootjes te maken en een klein beetje shoppen. Bij onder andere Lush en Costes scoorden we wat leuke items. Oh en Britt bij My Jewellery. Ik ging even een beetje de Parisienne uithangen in Amsterdam. Maar vond de foto’s wel echt heel leuk geworden!

Maar na die dag hield het niet op, want Brittany en Daphne kwamen gezellig bij mij thuis slapen! Omdat we via Haarlem weer terug moesten naar mijn huis, maakten we nog even een tussenstop voor avondeten. We gingen eten bij Venezia, wat volgens Britt de beste Italiaan van Haarlem is. Ik had de lasagne en die was onwijs lekker! Ik ga hier zeker nog eens eten.

Eenmaal bij mij thuis fristen we onszelf op, schenkten we wijntjes in (ik had voor iedereen een klein flesje gehaald, want we wilden alledrie iets anders, haha). Daarna filmden we twee video’s. Om 23:00u waren we klaar met filmen. Toen was het nog even opruimen en daarna hebben we nog lang gekletst vanuit bed. Zo gezellig!

Hoe was jouw week?