Ja ja, deze keer krijgen jullie gewoon een samenvatting van één weekje. Ik heb weer mijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk foto’s te maken van mijn week en ik denk dat het weer aardig is gelukt. Deze week ging ik foto’s maken (zonder jas) terwijl het aan het vriezen was, bracht ik voor mijn werk een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen en deed ik vast inspiratie op voor mijn verjaardagscadeau van Jorn. Kijk je gezellig mee naar alles wat ik deed afgelopen week?

Even een disclaimer vooraf: mijn foto’s zijn deze week ineens heel erg wazig of slechte kwaliteit. Ik weet helaas niet waar het aan ligt, want op mijn telefoon is de kwaliteit prima. Op mijn laptop gebeurt er alleen iets mee, waardoor het minder is. Ik hoop dat het volgende week weer gewoon goed gaat. Voor deze keer: sorry guys!

Zondag

In mijn vorige weekartikel liet ik al zien dat ik met Daphne en Brittany nog verlaat Sinterkerstennieuw vierde. Dit waren de cadeaus die ik uiteindelijk van de girls had gehad. Zo leuk!

Ik trok een nieuwe aanwinst aan die dag, om op de foto te zetten. Ik had namelijk zaterdags dit gave rokje gescoord bij Costes voor maar 25 euro. Ik combineerde hem met een stipjespanty van Hema en coltrui van My Jewellery. Na het ontbijt gingen we nog even de kou trotseren om foto’s te shooten.

Het was onwijs lekker weer buiten. Of naja. Het zonnetje scheen heerlijk en er stond haast geen wind. Verder was het gewoon aan het vriezen. Maar zo is winter best prima! We zochten wat fotoplekjes bij het meertje vlakbij mijn huis en maakten ook nog even de welbekende selfie.

Dit was uiteindelijk één van de foto’s geworden van mijn outfit. Ik dacht ook: laat ik mijn baret weer eens opdoen. Het was koud joh. Maar we wilden alledrie graag foto’s zonder jas. Want met jas, daar hadden we er al genoeg van. Mensen om ons heen vonden het ook wel grappig en liepen dus of snel door of wachtten even tot de foto’s gemaakt waren, zodat we niet langer zonder jas hoefden te staan.

Ook maakte Daphne nog een paar foto’s van mijn nieuwe, gekregen telefoonhoesje van iDeal of Sweden. Hij is zo gaaf!

Ik bracht de meiden rond 14u richting een bushalte, zodat ze vanaf daar met de bus naar het station konden en weer naar huis konden. Heel gezellig! Thuis zat mama al te wachten om nog een bakkie koffie te drinken samen. En Pien? Die genoot optimaal van het zonnetje wat lekker naar binnen scheen, haha.

Maandag

Maandag was het natuurlijk weer tijd om te werken. Er zat een ontzettend drukke week aan te komen, dus het werd lekker doorwerken. Koffie was nodig.

In de middag kwam mijn collega ineens aan met loempia’s. Stiekem weet ik niet zo goed wat ik ervan vind. Ze ruiken superlekker, de buitenkant vind ik ook lekker smaken, maar de binnenkant vind ik mwa. Ik weet niet waarom. Maar ik at hem toch op, want ik lustte wel wat, haha.

In de avond ging ik weer sporten en ik trok een nieuwe sporttop aan. Deze is van H&M en heb ik laatst gekocht. Binnenkort verschijnt hij ook nog in een video! Het was weer lekker zwaar, maar ik heb het wel weer geflikt.

Dinsdag

Ze voorspelden het al, maar dinsdag begon het te sneeuwen. Ik zat daar dus totaal niet op te wachten, want altijd als er sneeuw is in Nederland, heb ik verplichtingen. Als ik gewoon vrij was geweest, dan heb ik er helemaal niet zoveel last van. Maar als ik moet rijden of ergens heen moet met het OV, vind ik het wel kut. Het sneeuwde ook echt hard.

In de avond ging ik als een soort eskimo richting Jorn en wandelde ik onwijs langzaam. Ik was natuurlijk weer bang om te vallen, want ik heb dat dus altijd met sneeuw. Het gebeurde gelukkig niet, maar toch. We keken naar een van onze favoriete series, Grimm, en Panter hield ons gezelschap.

Laat in de avond kreeg ik een appje van mijn oud-collegaatje van Pandora dat ze deze charm in de collectie gaan krijgen. Als Disney- én rosé-sucker vind ik deze dus echt geweldig! Toch denk ik dat ik voor de originele zou gaan (dus de zilveren). Maar hij is wel heel mooi!

Woensdag

Woensdag was het weer tijd voor een werkdag, maar dan net even anders. Ik ging namelijk met twee collega’s naar de Webwinkel Vakdagen. Ik ging dus sinds tijden weer met het openbaar vervoer. Er waren gelukkig geen problemen vanwege de sneeuw! Overigens ziet het er wel altijd mooi uit.

Ik pakte de bus door naar Schiphol in plaats van over te stappen op de trein, want ik moest daar toch weer over op een intercity. Ik kan wel stellen dat ik het openbaar vervoer niet heb gemist, hoor. Maar goed, ik was onderweg naar Utrecht.

Ik had met mijn collega’s bij de Starbucks op Utrecht Centraal afgesproken, want ik kon wel een koffie gebruiken. Ik nam de Blonde Vanille Latte en hij was erg lekker.

Daarna wandelden we naar de Jaarbeurs, want daar waren de Webwinkel Vakdagen. Eenmaal binnen liepen we meteen door naar de Keynote van Google. Heel erg interessant! Ik heb deze dag onwijs veel lezingen gevolgd en was aan het einde van de dag dan ook behoorlijk gaar.

Ook zag ik interessante dingen voorbij komen bij de stands, waaronder diverse ‘machines’ om productfoto’s te maken. Ze zullen wel een godsvermogen kosten, maar het zag er wel superhandig uit. Ook praatte ik met een aantal bedrijven die wellicht interessant zijn voor mijn werk.

Als lunch haalde ik een broodje kroket en een portie patat. Daarnaast had ik nog een flesje ice tea. Dit geintje kostte me meer dan 10 euro. Echt duur. Maar goed, we moesten toch eten en het smaakte goed. Ik was uiteindelijk om 18:00 weer thuis en ging in de avond weer naar de crossfit.

Donderdag

Na zo’n beursdagje ligt er altijd weer werk op je te wachten, dus ik moest donderdag als een malloot doorwerken om dingen af te krijgen. Maar het is wel gelukt allemaal!

Tussendoor aten we nog een stuk cake, want onze stagiair zou de dag erna voor het laatst zijn. Omdat ik er op vrijdagen niet ben, had hij nu al cake gehaald. Echt lief dat hij daar rekening mee hield! Het smaakte weer onwijs goed.

Vrijdag

Vrijdagochtend was voor het eerst in een aantal weken dat ik niet ging sporten. Dus ik deed lekker rustig aan en keek twee afleveringen van Riverdale. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet vinden, haha. Pien hield me overigens gezelschap toen ik aan de koffie ging. Die ze overigens ook heel interessant vond.

Daarna ging ik lekker douchen en moest ik even wat boodschapjes halen. Ik besloot te gaan lopen, maar het sneeuwde weer een minuscuul klein beetje. Dus moest ik een muts op van mezelf, omdat mijn haar nog nat was. Dat werd mijn heel charmante muts met twee pompoms. Ik leek volgens een vriendin naar wie ik deze foto stuurde nu echt op een teddybear, haha.

Ik ging even snel bij Hema kijken, want ik had nog punten om in te leveren. Ik ontdekte een nieuwe minisportafdeling, waar ze onder andere deze superleuke yogamat verkopen voor weinig geld.

Ik scoorde zelf uiteindelijk van deze collectie een nieuwe fles voor het sporten. Ik gebruik nu namelijk gewoon een flesje waar ooit Arizona ice tea in zat. Dat staat niet zo leuk, haha. Dit is beter! En ik betaalde er uiteindelijk € 4,80 voor, want ik had nog een bonnetje voor 20% korting (normaal is hij dus 6 euro, wat ook goedkoop is). Ben benieuwd of het wat is.

Bij de boodschappen had ik ook brie en walnoten meegenomen, zodat mama en ik een lekker belegd broodje konden maken. Jammie!

Ik had eigenlijk met een vriendin afgesproken, maar we hebben het toch een weekje verzet. Daarom ging ik gewoon even boven op mijn kamer teuten en me uitgebreid opmaken. Ook swatchte ik dit palette van Kiko. Deze was van de kerstcollectie en had ik laatst online besteld. Zo mooi!

In de avond gingen Jorn en ik lekker uit eten samen. Van mijn werk hadden we als kerstgeschenk een restaurantcadeaukaart gekregen en deze gingen we besteden bij Brute Burgers in Hoofddorp. Daar had Jorn nog nooit eerder gegeten en ik vond het de keer dat ik er was ook erg lekker. We stelden allebei onze eigen burgers samen. Ik had een well done burger met kaas, een gebakken eitje, sla en mayonaise. Niet zo heel bijzonder, maar wel heel erg lekker!

Hoewel we allebei propvol zaten, wilden we wel nog een toetje. Ik had de vorige keer namelijk een milkshake genomen en die was erg lekker. Dat wilden we dus weer. Ook omdat het zo lekker typisch Amerikaans was, dus dat hoorde wel bij de burgers. Ik nam er eentje met vanillesmaak en Jorn met Orea-Nutella smaak. Allebei erg lekker, maar we ontploften daarna wel bijna!

Omdat we uiteindelijk toch sneller hadden gegeten dan verwacht, deden we nog even een rondje door Hoofddorp centrum. Het was tenslotte koopavond. Ik kreeg ineens een ingeving dat ik wel vast inspiratie kon gaan opdoen voor een verjaardagscadeautje. Ik ben begin maart alweer jarig. Ik denk dat ik wel een simpel ringetje wil. Uiteindelijk paste ik deze combinatie bij de juwelier waar ik nog een tijdje heb gewerkt van het merk Ti Sento. Ik ben stiekem wel verliefd hoor. Jorn heeft inmiddels alle informatie, hehe.

Daarna gingen we nog snel naar de Albert Heijn XL, want ik had wel zin in rosé, dus dat gingen we even halen. Ik spotte ook ineens een schap met allemaal Blond Amsterdam servies. Aangezien ik daar een zwak voor heb, moest ik even kijken. Ik spotte deze soepkom. Die kende ik nog niet. NEED IT.

Zaterdag

Ik had lekker bij Jorn geslapen en daarna was het tijd om te sporten. Een tijdje geleden zou ik de tweede basistraining van de crossfit volgen, maar die ging toen helaas niet door. Dit was mijn tweede poging en nu ging het gelukkig wel door. Na 3 uur sporten waarin we onwijs veel techniektrainingen hebben gedaan (en weinig echte workouts) was ik wel toe aan koffie. En Netflix. In mijn sportkleren. No shame.

Hebben jullie trouwens de video al gezien die ik met Daphne en Brittany filmde? Nee? Foei. Bekijk hem snel hier!

Uiteindelijk heb ik de rest van de middag en avond zitten Netflixen (in mijn sportkleding). Tussendoor werd er wel een pakketje bezorgd van Boozyshop! Ik had namelijk een aantal producten besteld die nog ontbraken in mijn stash, zodat ik een full face of Makeup Revolution kon gaan filmen. Daarnaast was mijn favoriete concealer weer op, dus ik moest nieuwe.

Dit waren alle items die ik bestelde! Het palette linksboven kreeg ik zelfs gratis bij mijn bestelling. Hoe tof! In de avond kwam Jorn en keken we weer lekker serie.

Hoe was jouw week?