Afgelopen week was qua foto’s een rustige week, maar qua werk en sporten was het ontzettend druk. Deze keer is mijn overzichtje dus een stukje korter, maar dat zal ik vast binnenkort wel weer met jullie goedmaken. Afgelopen week ging ik dus naast werken, heel veel sporten en genoot ik van lekkere gebakjes en eten. Kijk je mee?

Zondag

Jorn en ik startten de zondagochtend lekker rustig. Mijn ouders waren een nachtje in Brabant en dus konden we ‘s ochtends lekker Netflixen. How to get away with murder it is.

Daarna ging Jorn naar huis en kon ik aan mijn blog en YouTube gaan werken. Ik had een heel plan gemaakt met alles wat ik wilde doen die dag, maar uiteindelijk was ik met alles veel langer bezig en heb ik maar een klein deel van de to-do-lijst afgemaakt. Maar ik typte wel mijn vorige weekartikel met een kopje thee erbij.

Dinsdag

Maandag moest ik gewoon werken, maar ik heb geen foto’s gemaakt. In de avond was ik een keertje vrij van het sporten (omdat ik me voor dinsdag had aangemeld) en toen heb ik lekker vooruit geblogd. Dinsdag was het ook weer een werkdag. Tussendoor werkte ik even mijn leuke agenda van Zoella Lifestyle bij met afspraken. Even wat afleiding van mijn drukke werkdag(en).

Woensdag

Woensdagochtend was ik een stuk eerder bij kantoor dan normaal en dus vond ik dat ik wel een kopje koffie bij de benzinepomp voor werk kon halen. Zelfs toen ik dat had gedaan, was ik nog veel te vroeg. Maar het was wel nodig, want er stond weer een drukke dag op de planning.

Net na lunchtijd kwam ik weer uit een afspraak en daarom zat ik ook met al m’n vrienden gezellig te eten, haha. Overigens had ik op deze foto mijn lunch al bijna op. Daarna wandelde ik nog een rondje met een collega en was het weer tijd om te werken.

Die dag was mijn bestelling van My Jewellery binnen gekomen. In de sale had ik een rok besteld voor maar € 12,50 en die moest ik natuurlijk ‘s avonds even aantrekken. Niet lang hoor, want ik ging die avond weer naar de crossfit. Ik vind het wel echt een onwijs leuke rok! Blij mee.

Na het sporten keek ik nog lekker serie vanuit bed. Ik keek de laatste tijd veel naar New Girl, maar ik ben nu door alle seizoenen op Netflix heen. Alleen seizoen 7 staat er nog niet op. Netflix, kunnen jullie daar alsjeblieft mee opschieten?

Donderdag

De laatste werkdag van de week en ik denk ook meteen wel de drukste. Ik had een deadline halverwege die dag, dan moest ik een klant bellen en daarna eventueel wijzigingen doorvoeren. Maar ik kreeg het gelukkig allemaal goed en snel voor elkaar! Het was even doorbikkelen, maar aan het einde van de dag was het ook echt af. Koffie tussendoor was wel nodig.

Vrijdag

Vrijdagnacht had het weer gesneeuwd en het was blijven liggen. Mama en ik gingen in de ochtend dan ook in de sneeuw sporten buiten. Qua temperatuur was het goed te doen. Hier en daar was het wel wat glad, maar het was wel een mooi gezicht in het bos! Later op de dag was er trouwens niks meer van de sneeuw over. Het is dat ik een foto had gemaakt, anders had niemand het geloofd volgens mij.

Na het sporten was het weer tijd om wat verjaardagen met de groep te vieren en daarom gingen we weer taart en koffie doen bij een zorgmanege even verderop. Lekker!

Daarna was het tijd om te douchen, aan te kleden en te lunchen. Na de lunch besloot ik weer eens te gaan opruimen: deze keer was mijn nagellaklade aan de beurt. Ik heb uiteindelijk best een hoop nagellak weggedaan! Binnenkort uiteraard een video op mijn YouTube-kanaal.

In de avond had ik met mijn beste vriendinnetje afgesproken om lekker pizza te gaan eten bij Woodstone. Het was inmiddels alweer zeker een halfjaar geleden dat we elkaar voor het laatst zagen. Ik ging voor de pizza met mozzarella, zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola. Echt superlekker! We hebben weer lekker bijgekletst en zeggen elke keer weer dat we deze keer niet zo lang meer moeten wachten met afspreken. Laten we hopen dat we onszelf eraan houden, haha!

Zaterdag

Zaterdagochtend stond ik al vroeg naast mijn bed, want mama en ik gingen op tijd naar het inkoopcentrum, omdat ik ‘s middags weer een afspraak had. We moesten voornamelijk kaarsen hebben. Zoals je ook wel kunt zien. Hopelijk kunnen we hier voorlopig weer even mee vooruit.

Omdat we er op tijd waren en gelukkig snel vonden wat we zochten, hadden we gelukkig wel tijd voor een bakkie koffie en een welverdiende appelflap. De appelflap deelden we en was zelfs nog een beetje warm. Zo lekker!

Om 13:00u had ik een afspraak bij de crossfit om te kijken waar mijn zwakke punten liggen. Uiteindelijk kwam het erop neer dat mijn enkelmobiliteit tegenzit (wat ik natuurlijk wel al wist), maar we kwamen wel tot de ontdekking dat er winst te behalen valt. Dus heb ik nu opdracht gekregen om drie weken lang, elke dag een bepaalde oefening te doen in de hoop dat het verbetert. Let’s try.

Daarna was ik lekker vrij en dronken mama en ik een kopje koffie thuis. Ondertussen zat ik een beetje rond te kijken voor lichte sneakers voor het voorjaar. Ik heb namelijk in mijn hoofd om iets van een lichtroze of beige/gebroken wit paar aan mijn collectie toe te voegen. Dat ik dure smaak heb, werd wel weer bevestigd, want ik werd verliefd op deze Nikes bij Bruut. Alleen die prijs, veeeeel te duur.

Ik filmde ook nog een video waarin ik deze look maakte en daarna was het tijd om lekker te relaxen met Netflix. Omdat ik zowel You als New Girl had uitgekeken en het nog wachten is op een nieuwe aflevering van Riverdale, besloot ik lekker Friends opnieuw te gaan kijken. Blijft gewoon leuk!

In de avond kwam Jorn bij mij eten (papa en mama waren bij vrienden) en keken we naar How to get away with murder. Met Pien op schoot natuurlijk. Na een aantal afleveringen werd het wel tijd om naar bed te gaan.

Hoe was jouw week?