Tijd voor weer een nieuwe week met daarin nieuwe kansen. En vooral ook een hele drukke planning op mijn werk. Maar goed, dat is de laatste weken niet anders, want het is elke week lekker druk op werk. Daarnaast bracht ik afgelopen week een bezoek aan ShowUp Event met mijn ouders voor de webshop, besloot ik dat het tijd werd voor wat kleine blogveranderingen en scoorde ik producten uit de nieuwe Hema B.A.E. collectie. Kijk je mee?

Zondag

ShowUp Event

Ik begon de week met een dagje ShowUp Event in de Expo Haarlemmermeer. Deze keer gingen mama, papa en ik met z’n drietjes inspiratie opdoen voor More2Style en daarnaast langs bij de stands van de merken die we verkopen. Natuurlijk moesten we de dag wel beginnen met een kopje koffie. Ook zag de carrot cake er onwijs lekker uit, dus mama en ik deelden dit stuk. Gelukkig smaakte hij ook erg lekker!

Op een gegeven moment liepen we tegen de stand aan van Gewoon Jip. Zij verkopen ook verschillende producten met leuke teksten erop, waaronder deze superleuke ontbijtplank met een tekst voor je opa. De tekst sprak me heel erg aan, dus ik denk dat ik deze binnenkort voor mijn opa ga bestellen.

ShowUp Event

Ook ontdekten we bij het merk ViaMartine weer nieuwe foto’s om aan onze collectie toe te voegen. Ik vind dat ze altijd zulke mooie foto’s maken en vervolgens in verschillende formaten aanbieden.

Als lunch gingen we voor een wrap van een foodtruck. Deze was met kip, zoete aardappel en feta. Ik vond hem op zich wel lekker, ondanks dat hij onwijs pittig was. Maar de smaak van de feta ging uiteindelijk wel een beetje tegenstaan, dus ik heb hem niet helemaal opgegeten. Ach, zo heb ik ook weer eens iets nieuws geprobeerd.

Daarna volgden we nog een lezing van Mariko Naber over branding en contentmarketing. Op zich wel interessant, maar vooral voor papa en mij (de marketeers van de familie) sprak het wel voor zich. Het is vooral dat we veel van de tips wel graag willen toepassen, maar er nog niet genoeg tijd voor hebben. Maar voor mama was het ook weleens interessant om te horen wat er allemaal mogelijk is en het heeft ons allemaal weer aan het denken gezet. Wat is de volgende stap? Waar kunnen we met More2Style nog winst behalen? Een goede opfrisser in elk geval.

We waren niet al te laat weer thuis en dus ging ik nog even bloggen. Ook deed ik in de avond nog even de oefeningen die ik moet doen om mijn enkelmobiliteit te verbeteren. Dus ik stond daar, in de gang, naast een stapel pakketten van mama, met mijn joggingbroek en crossfit schoenen oefeningen te doen. Nog even voordat ik naar bed ging. Je moet toch wat als je onder andere beter wil leren squatten.

Maandag

Maandag begon een drukke werkweek. Ik had geen afspraken die dag (alleen via de telefoon), dus ik had lekker een trui aangetrokken. Mijn lila nageltjes zorgden ervoor dat ik helemaal zin kreeg in de lente. Dit is Essie Go Ginza, één van mijn favoriete nagellakjes! Overigens kon ik wel een kop koffie gebruiken.

In de avond ging ik sporten en daarna ging ik voor mama aan de slag met kaartjes voor de webshop. Zo nu en dan handletter ik kaartjes die we vervolgens inscannen en laten afdrukken. Deze keer koos ik voor twee Valentijns-achtige teksten. Of eigenlijk gewoon love quotes.

Ook kwam ik erachter dat je in de instellingen de kleur van je Macbook kan wijzigen. Dus ik heb voortaan geen blauwe keuzemenu’s en selecties meer, maar roze. Echt veel te leuk! Ik word er oprecht heel vrolijk van, haha.

Dinsdag

Dinsdagochtend was ik weer eens veel te vroeg bij kantoor, dus toen besloot ik weer lekker verse koffie te halen bij de benzinepomp. Ik scrolde eerst even door mijn LinkedIn, maakte daarna de to-do-lijst voor de dag en ging aan de slag. Voor ik het wist, was het alweer 17:30 uur en zat de werkdag erop.

Woensdag

Woensdagavond kwam ik vermoeid thuis van een drukke dag op werk. Dus ik besloot na het eten even lekker in bad te gaan. Ik grabbelde naar een willekeurige bath bomb van Lush in mijn collectie en vond nog de Love Boat van de Valentijnscollectie. Ik heb deze vorig jaar gekocht, maar ik weet niet zeker of deze nu nog in de collectie zit. Ik vond hem in elk geval erg lekker!

Daarna ging ik nog even lekker aan mijn blog werken en werkte het artikel uit waarin ik meer vertel over gratis afbeeldingen zonder auteursrecht. Zelf ben ik stiekem heel erg trots op dit artikel, omdat het qua schrijfstijl, SEO en linkbuilding is waar ik naartoe wil werken. Ook met het doel om freelancer te worden in mijn achterhoofd. Vervolgens zat ik zo in de blogflow, dat ik meteen ook het artikel schreef die aankomende woensdag online gaat komen. Heerlijk om zo alvast wat kleine blogveranderingen door te gaan voeren!

Donderdag

Donderdag had ik om 17:30 uur eindelijk weekend. Het was, zoals ik al de hele tijd aangeef, een onwijs drukke week geweest. Ik had me namelijk bijna de hele week moeten focussen op het schrijven van teksten voor een klant en het was pittig. Maar ik kreeg het af. Deze week krijg ik feedback. Maar goed: toen ik thuiskwam lag er een pakketje klaar. Voor mama en mij had ik namelijk het boek ‘Sell Your Stuff Online‘ gekocht. Hopelijk kunnen we hier nog wat van leren en zo de webshop nog een stapje verder brengen!

Ik ging nog even anderhalf uur naar de turnhal, maar echt veel doen lukte me niet. Ik was gewoon op. Wat wel lukte, was om na het sporten met twee vriendinnen naar McDonald’s te rijden. Dat is een soort traditie geworden die we eens in de zoveel tijd moeten aanhouden. Samen met een vriendin had ik een kortingsbon voor twee McChicken burgers en daarnaast nam ik een milkshake met vanillesmaak. Ook kletsten we weer lekker veel bij en hebben we flink gelachen.

Vrijdag

Vrijdag werd ook weer een drukke dag. Na een vermoeiend uurtje sporten in de regen, was het tijd om te douchen, koffie te drinken en te lunchen. Mama en ik moesten namelijk vlak na elkaar naar de chiropractor. Als lunch kookte ik twee eitjes en verdeelde deze over drie crackers. Lekker!

Na de chiropractor reden we even snel naar Ranzijn om een beetje voorjaar in huis te halen. Ook keek ik weer even lekker bij de diertjes en ik werd verliefd op dit konijntje. Hij was zó schattig! Hij had een bruine vlek op z’n neus en dat zag er echt te leuk uit. Als ik nu een konijntje had mogen uitzoeken, dan werd het sowieso deze. Ook al waren alle andere konijntjes ook superleuk. Doe ze allemaal maar.

Ook bij de vogels smolt mijn hart: kijk deze twee dan lief tegen elkaar aan zitten. Ik vond het echt zo’n schattig gezicht! Ze waren ook echt helemaal aan het kroelen.

Thuis was het tijd om voor More2Style te gaan werken. Eerst hielp ik mama bij het maken van een foto voor op Instagram, waar ze zelf op stond. Pien besloot mijn laptop als zitkussen te gebruiken. Rare kat. Overigens mocht ze niet al te lang van mij blijven zitten, haha. Nadat de foto was gemaakt, schreef ik een blogje met cadeautips voor Valentijnsdag en plande ik een nieuwsbrief in. Inmiddels was het alweer etenstijd. Ik ging bij Jorn eten, dus ik sjeeste snel die kant op.

Na het eten gingen Jorn en ik even naar de winkels, want ik moest boodschapjes halen, een cadeautje voor een collega regelen en ik wilde heel graag de nieuwe Hema make-upcollectie bekijken: B.A.E. Before anything else. Ik zag echt zoveel leuke dingen, maar uiteindelijk nam ik vier producten mee. Een blushpalette, highlighterpalette, oogschaduwpalette en liquid lipstick. Maar stiekem ben ik wel nog heel erg benieuwd naar de liquid producten, zoals blush en oogschaduw. Dus wie weet neem ik binnenkort nog meer producten mee naar huis!

Van deze vier producten komt zo snel mogelijk een eerste indruk video online op mijn YouTube-kanaal.

Zaterdag

Ik had bij Jorn geslapen, maar ging niet al te laat weer naar huis. We gingen overigens samen naar mijn huis, om lekker een kopje koffie te drinken met mijn moeder. Daarna ging Jorn naar de voetbal en filmde ik de video met de Hema B.A.E. producten.

Daarna ging ik met mama nog een kopje koffie drinken. Ondertussen was ik een video aan het editen en lag Pien lekker op mijn schoot te slapen. We aten lasagne in de avond en daarna ging ik met Jorn naar de housewarming van een collega. Het was een gezellige avond!

Hoe was jouw week?