Of het mijn week aan het worden is? Dat lijkt haast niet zo. Ik zit namelijk dit artikel nu voor de tweede keer te typen (laat in de avond), omdat er iets misging en daardoor alles weg was. En een back-up of tussentijds opgeslagen concept? Nee, die had ik deze keer niet. Normaal wel altijd. Maar goed, we maken er weer het beste van. Afgelopen week moest ik uiteraard weer werken, maar daarnaast hielden Jorn en ik een soort verlate Valentijnsdag lunch en scoorde ik een nieuwe telefoon; de iPhone Xs. Kijk je mee naar alles wat ik vorige week deed?

Zondag 10 februari

Ik begon de dag productief met het wassen van mijn make-upkwasten, want dat was wel weer eens nodig. Ik vergeet dat gewoon echt te vaak. Gelukkig had ik nog een schone set liggen en kon ik daarna dus gewoon een video filmen.

Natuurlijk wel nadat ik een andere video had ge-edit, mijn vorige weekartikeltje had getypt en had genoten van een heerlijk kopje koffie (of twee). Zien jullie ook de tulpjes? Ik wil graag wat meer het voorjaar in mijn slaapkamer halen, maar aangezien planten mijn kamer niet overleven (te koud, te warm, te veel of te weinig water), leek dit me wel een goede oplossing. Zo staat er toch elke keer iets gezelligs op tafel, maar geeft het niet als het na een weekje dood is.

Pien vond het maar al te gezellig dat ik de hele tijd op mijn kamer bezig was en daarom kroop ze lekker bij me. Eerst lief op schoot, maar later kroop ze als een aapje in mijn nek. Ze lag me toch een partij hard te knorren en met mijn hoofd en schouder te kroelen. Gekke kat.

Na een derde bak koffie (ja een beetje meer dan normaal), besloot ik lekker in bad te gaan. Ik had al een heleboel dingen gedaan die dag en vond dat ik wel wat ontspanning kon gebruiken. Ik vond nog een Lush Christmas Sweater Bath Bomb van de kerstcollectie van 2017. Echt stiekem wel een oude al, maar gelukkig nog hartstikke goed. En onwijs lekker! Ik denk dat dit stiekem wel één van mijn favorietjes is, dus ik mis hem nu al. Lush, kunnen jullie deze please terugbrengen?!

Maandag 11 februari

Maandag was het weer tijd voor een nieuwe werkweek en deze begon ik lekker met taart. Een collegaatje had de week ervoor een vast contract ondertekend en dat moesten we natuurlijk wel even vieren met appelkruimelvlaai. Jammie!

In de avond keek ik, na een intensief uurtje sporten, nog even lekker wat afleveringen van Friends. Ik zit het nu voor de tweede keer te kijken en ik blijf het gewoon echt heel leuk vinden. Ook omdat het van die lekker korte afleveringen zijn en ik vaak precies tijd heb voor één aflevering nog voordat ik ga slapen (ik probeer meestal rond 23:00u te gaan slapen).

Dinsdag 12 februari

Dinsdag was het eindelijk lekker lenteweer aan het worden en daarom ging ik met mijn collega’s een stukje wandelen na de lunch. In de omgeving van mijn werk zit namelijk gewoon een ‘gezellig’ slootje en een soort ‘parkje’. Hierdoor vergeet je een beetje dat je eigenlijk vlakbij een groot bedrijventerrein zit.

Ook dinsdagavond keek ik weer lekker serie vanuit bed, maar deze keer ging ik voor Riverdale. Ik ben inmiddels weer helemaal bij en ik weet stiekem niet zo goed wat ik moet denken. Overigens wel met een grote kop thee er nog bij.

Woensdag 13 februari

Woensdag was weer een slechte eetdag op werk, want de moeder van een andere collega kwam tompoucen brengen. Superlekker natuurlijk, dus die ging er wel in. Laat ik dan maar niet zeggen dat ik donderdags nóg een tompouce had, omdat er nog een paar over waren.

In de avond ging ik weer een uurtje sporten en daarna was het tijd om nog een artikeltje voor vrijdag te typen. Ik schreef een artikel met dingen waar ik de komende tijd naar uitkijk en ik werd er oprecht heel erg blij van. Dit soort persoonlijke ‘happy moments’ artikelen moet ik echt vaker gaan schrijven.

Donderdag 14 februari

Valentijnsdag. Het grappige aan deze dag is dat ik Jorn niet eens heb gezien. Ik moest overdag namelijk gewoon de hele dag werken. Ik had weer een deadline staan, dus ik was de hele dag als een idioot aan het typen om het af te krijgen. Aan het einde van de dag was ik dan ook helemaal gaar.

Maar ik kon niet direct door naar huis, want op de terugweg moest ik eerst nog even tanken. Normaal vind ik dit niet boeiend genoeg om te laten zien, maar deze keer had ik onbewust een rond bedrag getankt. Dat gebeurt me dus nooit. Meestal probeer ik het wel, maar deze keer kwam ik er pas achter toen ik ging betalen. Ik moest er natuurlijk wel bewijs van hebben, dus maakte ik nog even snel vanuit de auto deze foto.

Na het eten moest ik mezelf echt overhalen om naar de turnhal te gaan en dat deed ik dan ook. Maar echt veel voerde ik uiteindelijk niet uit, want ik had last van mijn enkel. Dus eigenlijk had ik meer mijn kaakspieren getraind, geprobeerd choreografie te bedenken voor een vloeroefening en wat enkeloefeningen gedaan. Maar toch vooral die kaakspieren getraind. Daarna ging ik nog even gauw mijn video voor vrijdag afmaken, namelijk de eerste indruk van producten uit de nieuwe Hema B.A.E. collectie.

Vrijdag 15 februari

Hoewel Jorn en ik niet echt iets wilden doen voor Valentijnsdag, hadden we vrijdags wel plannen gemaakt om in Amsterdam te gaan lunchen. Dus het werd eigenlijk een soort verlate Valentijnsdag lunch. Niet zomaar lunchen, maar Japanse ramen. Dat hadden we een tijdje geleden ook al gedaan bij Umaimon op het Leidseplein en dat was erg lekker. Jorn maakte deze foto van mij voordat we gingen eten en stiekem kreeg deze best veel likes op Instagram (volg je mij al?). Jullie houden allemaal ook van eten, denk ik.

Hier nog even een betere foto van mijn ramen. Het ziet er zo niet echt heel lekker uit, maar geloof me; dat is het wel. En ik ben een moeilijke eter. Ik had gekozen voor ramen met kipschnitzel en deze serveerden ze apart, zodat de kip knapperig zou blijven. Echt onwijs lekker!

Daarna wandelden we nog een stukje richting het Museumplein en poseerde ik nog even voor deze leuke huisjes. Ik moest natuurlijk wel wat fotootjes hebben van mijn nieuwe favoriete outfit. De rok heb ik inmiddels al weer eventjes, maar het coltruitje van My Jewellery is nieuw. Ik wilde hem al langer hebben, maar hij was een hele tijd uitverkocht. Van de week kwam hij weer op voorraad en toen greep ik meteen mijn kans. Sindsdien heb ik hem al supervaak gedragen, haha.

iPhone Xs

En als ik sta te poseren, dan staat Jorn er zo bij. Met mijn zonnebril op en mijn spullen over zijn arm. Eigenlijk meer een pakezel die ook nog de foto’s moet maken. Oepsie, haha. Wel een leuk pakezel!

Maar dat waren niet alle plannen voor deze vrijdag, want na het maken van de foto’s, pakten we op het Museumplein de bus terug naar Hoofddorp. Ik mocht namelijk een nieuwe telefoon gaan halen, omdat ik mijn abonnement weer kon verlengen. Ik besloot te gaan voor de nieuwe iPhone Xs in de gouden kleur. Eenmaal thuis moest ik hem natuurlijk instellen en er even mee spelen.

Zaterdag 16 februari

Vrijdagavond had ik bij Jorn gegeten, maar ik was wel weer gewoon naar huis gegaan (hij moest zaalvoetballen). Mama en ik gingen zaterdagochtend namelijk op tijd richting Haarlem om wat winkeltjes te kijken. Ik besloot weer mijn coltruitje aan te doen, maar deze keer met mijn toffe mom jeans van Urban Outfitters. Het was eindelijk weer blote-enkel-weer, dus het kan weer!

Ook zette ik nog even snel deze tas op de foto, want hierin zaten een heleboel ontvangen goodies van smartphonehoesjes.nl. Echt onwijs blij mee en natuurlijk ook meteen heel erg handig.

Mama en ik moesten even naar de WE en verder hadden we niet zo heel veel plannen. Wel wilden we graag een koffietje doen op het terras, maar helaas was er op de Grote Markt geen zon en geen terras te bekennen door de zaterdagmarkt. Dus gingen we maar gewoon ergens naar binnen. Ik wist dat er een ‘nieuwe’ zaak genaamd Bambu zat, dus daar gingen we heen. Uiteraard namen we allebei een latte macchiato, maar we kozen voor andere gebakjes. Ik nam een cheesecake en mama appeltaart.

Mijn nieuwe telefoon moest natuurlijk ook uitgeprobeerd worden en dus ook de portretmodus van de camera. Whiiii, zo blij mee.

Daarna gingen we nog even naar My Jewellery om rond te kijken en wandelden we richting het station om de bus weer terug naar huis te pakken. Binnenkort gaan we écht uitgebreid winkelen samen.

Thuis lustten we allebei nog wel een kopje koffie en ook deze moest ik weer fotograferen met de portretfunctie. Ik ben hier zo blij mee, haha. Ik ging nog even snel wat fotootjes maken en een beginnetje maken met het editen van een video, maar verder deed ik vrij weinig. In de avond ging ik namelijk weer naar Jorn.

Zijn ouders waren namelijk teruggekomen van een weekje wintersport en wilden met ons gezellig uit eten. Lekker! We gingen naar Bief & Burgers, waar het onwijs druk was. Daarom durfde ik wel samen met Jorn een bak nacho’s als voorgerecht te bestellen. Het ging toch nog wel even duren voordat we gingen eten. Lekker!

Daarna kwamen onze hoofdgerechten. Ik was gegaan voor de Italian Burger met mozzarella erop. Superlekker en ik heb hem bijna helemaal opgekregen! Dat is voor mij echt een wonder. We waren uiteindelijk pas wat ‘later’ weer terug van het eten. Wel keken Jorn en ik nog twee afleveringen van How To Get Away With Murder en daarna was het tijd om te gaan slapen.

Hoe was jouw week?