Afgelopen week had ik weer lekker veel afspraken met vriendinnen en daardoor keek ik ook best uit naar die week. Ik begon de week met Irina, kreeg zelfs al wat vervroegde verjaardagscadeaus en ging aan het einde van de week klussen in Gouda. Wat ik daarnaast nog deed vorige week? Dat zien jullie uiteraard vandaag weer! Kijk je mee?

Zondag 17 februari

Zondag werd een druk dagje, want ik had met Irina afgesproken. We wilden een heleboel video’s gaan filmen en nog wat foto’s maken, dus we hadden een strakke planning. Maar: niet voordat ik mijn vervroegde verjaardagscadeau kreeg en mocht uitpakken. Eerst even een fotootje natuurlijk. Irina wist me weer goed te verwennen! Foto volgt later.

Daarna was het tijd om te gaan filmen. We begonnen met een video voor mijn kanaal en deze was make-up gerelateerd. Vandaar onze prachtige kattenoren om ons haar uit ons gezicht te houden. Ik had onwijs veel zin in de video voor mijn kanaal, maar Irina was er een beetje bang voor, haha.

Omdat de make-up in de video voor mijn kanaal niet helemaal geslaagd was, gingen we voor Irina haar kanaal ook een make-upvideo filmen. Zo konden we het wél op de goede manier doen. Ik maakte even snel deze foto, zodat ik niet zou vergeten welke producten ik had gebruikt. Dan kon zij die in de videobeschrijving neerzetten. Oh en zien jullie die portretmodus?! LOVE mijn iPhone Xs. Daar maak ik nu stiekem het liefst al mijn foto’s mee.

Maar na twee video’s waren we er nog niet, want we gingen nog twee video’s filmen. Voor Irina had ik weer eens een uitzondering gemaakt tot het filmen van een mukbang; het soort video waar ik echt een hekel aan heb. Maar toch deed ik het. Wat een goede vriendin ben ik toch. Na veel gedoe met online bestellen van pizza, besloot ik Domino’s maar gewoon te bellen en zijn we die kant op gereden om onze pizza’s te halen. Ik had een pizza Caprese en Irina eentje met kaas en ui. Erg lekker, maar ik zat letterlijk de rest van de dag propvol.

Pien was in de tussentijd op mijn bed komen liggen en na het filmen van vier video’s, was ik er helemaal klaar mee. Voor de grap ging ik even naast Pien liggen om te knuffelen en ‘een dutje’ te doen. Toen ik daar eenmaal lag, ging Pien helemaal verliggen, zodat ze in mijn armen lag. ZO LIEF. Ik vroeg Irina of ze er wel even een foto van kon maken.

We hadden nog wat tijd over voordat Irina weer naar huis zou gaan en dus gingen we nog even snel fotootjes maken voor Instagram. Dat deden we bij de Toolenburgse Plas vlakbij mijn huis. Het was overigens echt lekker weer! Niet megawarm, maar goed te doen. En de foto’s zijn ook weer leuk geworden! Overigens deelde ik in mijn Instagram Stories een aantal bloopers en ik heb besloten dat gewoon vaker te doen. Een soort behind-the-scenes van het maken van de foto’s.

Ik bracht Irina weer naar het station en daarna was het tijd om te relaxen. Ik was echt supermoe geworden van deze productieve dag en ik voerde de rest van de avond niks meer uit. Dit waren de cadeautjes die ik van Irina had gekregen: een set met highlighters van de kerstcollectie van I Heart Revolution, het Cranberries & Chocolate palette en het Creative Volume 1 palette, ook allebei van Makeup Revolution. De twee palettes stonden op mijn wensenlijstje bij Boozyshop en toen Irina dus had gevraagd wat ik wilde hebben, had ik deze ook doorgegeven als ideetjes. De set met highlighter had ze zelf nog erbij uitgekozen. Superlief! Irina, als je dit leest: heel erg bedankt! Wil iemand nog reviews ergens van zien? Laat het weten in de comments!

Omdat ik dus heel moe was, ging ik op bed lekker even serie kijken. Pien lag nog steeds op mijn bed te slapen, dus ging ik er gezellig naast zitten. Zo lief!

Na het eten kwam Jorn nog gezellig langs en gingen we in bed serie kijken. We hadden chocolade erbij en daar had ik al snel spijt van. Mijn bed was nét opgemaakt en schoon, knoeiden we chocolade zonder dat we het doorhadden. En dus zat er een vlek. Meh.

Jorn ging redelijk op tijd weer naar huis en dus ging ik nog even serie kijken met een maskertje op. Dit was een sheet mask van Balea en ik vond hem echt heel lekker! Ik denk dat ik deze vaker ga halen als ik weer eens bij DM in Duitsland kom. Uiteindelijk lag ik lekker op tijd in bed.

Maandag 18 februari

Maandagavond had ik ruzie met WordPress. Ik had namelijk bijna mijn weekartikel van vorige week klaar, toen er iets mis ging in het tabblad en hij dus verdween. Normaal slaat WordPress automatisch een concept op na een aantal minuten en meestal doe ik het zelf ook. Maar deze ene keer was ik het vergeten, maar had WordPress me ook in de steek gelaten. En dus moest ik, om 23:00u ‘s avonds, helemaal opnieuw beginnen met het typen. Toen ik dus begon aan de tweede keer, ging WordPress ineens wel automatisch concepten opslaan. Gemeen hoor.

Omdat ik dus uiteindelijk een uur later ging slapen dan ik wilde, moest ik nog even naar het toilet voordat ik ging slapen. Pien vond dat erg gezellig en dus wandelde ze met me mee en vervolgens ook mee naar mijn kamer. Maar Pien mag niet in mijn kamer slapen ‘s nachts, omdat ze dan vervelend gaat zitten doen. Wat dan dus superirritant is, is dat ze niet weg wil gaan of anders heel agressief wordt. En dus hadden we weer een gevecht.

Dinsdag 19 februari

Het was een late avond geworden, maar de volgende dag moest ik wel gewoon weer werken. Gelukkig was het door de vakantie rustig op de weg en kwam ik vroeger bij kantoor aan. Daardoor had ik tijd om lekker koffie te halen. Dat had ik wel echt even nodig.

Desondanks had ik een onwijs productieve dag. Vlak voor het einde van de werkdag kon ik namelijk alle taken van mijn to-dolijst afstrepen! Wat is dat een lekker gevoel zeg. Zo kon ik de volgende dag weer uitgebreid de tijd nemen voor nieuwe taken en hoefde ik niks van dinsdag meer af te maken.

Woensdag 20 februari

Woensdag ging ik na een drukke werkdag sporten. Daarna wilde ik nog even een artikeltje in elkaar zetten om donderdag te plaatsen. Dat werd het artikel over mijn iPhone Xs en wat mijn essentials zijn.

Donderdag 21 februari

Donderdag was het eindelijk weer een beetje rustiger op werk qua to-do’s en daarom kon ik eindelijk tijd vrij maken in mijn agenda om te beginnen met de HTML cursus die ik al vanaf december mocht gaan doen. Stap voor stap ging ik dingen leren en ik vond het stiekem echt heel leuk! Ik vond het zelfs jammer toen het 17:30u was en ik dus moest stoppen, want ik zat er net lekker in. Maar goed, het was wel weer lekker weekend!

Vrijdag 22 februari

Vrijdagochtend probeerde ik uit te slapen (dat mislukte uiteraard) en ging ik rustig douchen. Daarna pakte ik het ontvangen pakketje van My Jewellery uit waarin onder andere een te gek jurkje, twee ringetjes en een scrunchie zaten. Binnenkort maar daarover!

De avond ervoor had ik mijn nagels eindelijk weer eens gelakt. Dat was inmiddels ook alweer eventjes geleden. Ik gebruikte deze nagellak van L’oreal en ik vind hem zo mooi! Ook blijft deze echt supergoed zitten, dus dat is top.

Toen ik eenmaal aangekleed was, was het tijd om de video met Irina af te maken en te uploaden naar YouTube. We hadden de ‘verkeerde volgorde make-up challenge‘ gedaan en ik vond het zo leuk! Heb jij hem al gezien?

Ik legde vervolgens The Greatest Showman klaar, want vriendinnetje Kim zou ‘s middags langskomen en dan gingen we samen deze film kijken. Zij had hem nog nooit gezien en ik keek er onwijs naar uit om hem weer eens te kijken. Deze foto stuurde ik naar haar door, omdat ik er klaar voor was.

Na de lunch kwam Kim naar ons en ze had zelfs een vervroegd verjaardagscadeautje meegenomen, omdat ze niet op mijn verjaardag kan komen. Ik had dit Bucketlist Boek voor Koppels al vaker zien liggen en ik vond het zó’n leuk cadeautje! Nu maar eens kijken welke dingen Jorn en ik al kunnen afstrepen en welke dingen we nog allemaal moeten doen. Echt heel leuk!

Nadat we eerst even onwijs lang hebben zitten kletsen, werd het weleens tijd om de film aan te zetten. Ik heb echt weer van begin tot eind genoten. Ik las zelfs dat er gesproken wordt over een tweede film. Ik zeg ‘YAAAS, doe het’! Kim vond het gelukkig ook een leuke film. Na de film mocht ze nog even wat make-upjes die ik weg ging doen uitzoeken om mee te nemen en ging ze weer naar huis. In de avond haalden Jorn en ik patatjes bij de snackbar voor iedereen en keken we serie.

Zaterdag 23 februari

klussen in Gouda

We waren niet al te laat gaan slapen, want de volgende dag ging de wekker weer vroeg. Daphne en ik gingen namelijk naar het net-gekochte huisje van Brittany en Victor in Gouda om te helpen met klussen! Maar ik ging er niet heen voordat ik tulpjes op de markt had gehaald namens ons. Zo gezellig!

We begonnen de dag bij hun huisje, kregen een housetour en reden vervolgens met z’n drietjes naar Ikea Delft. Britt moest namelijk wat dingen terugbrengen en nieuwe dingen meenemen. Ook was ze meteen verplicht een vaas te kopen, omdat ze die nog niet had. Onze gegeven tulpen moesten natuurlijk wel mooi neergezet worden. Overigens was ik nog nooit in een andere Ikea geweest dan die in Haarlem, dus dat was ook wel heel erg grappig! Deze was ook echt enorm.

klussen in Gouda

Eenmaal terug was het echt tijd om te gaan klussen. Daphne en ik waagden ons aan Ikea kastjes. Zo gingen we het tv-meubel afmaken en hielpen we met wat planken in de kledingkast monteren. Wij kunnen in elk geval ‘Ikea kast professional’ aan ons cv toevoegen, haha. Uiteindelijk waren we niet eens zo heel laat weer ‘klaar’ voor de dag en dus was ik nog voor het eten weer thuis. Ik had die dag trouwens onwijs veel in de auto gezeten en allemaal nieuwe wegen gereden. Dat vond ik best een schouderklopje waard, want ik ben echt zo’n muts die alleen op vertrouwde wegen en routes lekker rijdt, haha. Maar het ging natuurlijk gewoon hartstikke goed! Niks om zenuwachtig voor te zijn, haha.

Mijn broertje en ik aten alleen, dus we gingen lekker makkelijk voor een pizzaatje. Ondertussen keek ik Friends en kwam ik even bij van het klussen en alle autoritjes van de dag. Na het eten ging ik naar Jorn en ik besloot weer eens gezichtsmaskertjes mee te nemen. Ik had het pandamasker namelijk voor hem gekocht! Ik vond het echt een grappig gezicht, maar het was wel weer eens lekker om samen te doen. Uiteindelijk vielen we allebei weer lekker vroeg in slaap.

Deze week staan er ook weer wat leuke dingen op de planning. Zo begon de week lekker relaxed, ga ik aankomende vrijdag met mama een dagje winkelen en ben ik aan het eind van de week jarig. Maar daarover uiteraard volgende week meer!

Hoe was jouw week?