Afgelopen week was ik mezelf al langzaam aan het voorbereiden op mijn verjaardag: die was namelijk afgelopen zondag! Op foto’s van die exacte dag moeten jullie nog even wachten tot volgende week, maar deze week laat ik wel al zien dat ik foto’s maakte van een verjaardagsoutfit en ging ik shoppen in Utrecht om een tweede outfit te scoren. Verder bracht ik gewoon al een bezoekje aan het strand (en kon mijn jas open!). Kijk je gezellig mee?

Zondag 24 februari

Zondags waren Jorn en ik alweer vroeg wakker. Door mijn ritme zit uitslapen er bijna niet meer in. Al helemaal niet aangezien we vrij vroeg in slaap vielen. Omdat we pas rond 11:00 uur richting zijn opa zouden gaan, keek ik eerst nog even wat YouTube-video’s. Waaronder een video van Soph (voorheen Soph Does Nails). Hier bracht ze een onwijs mooie blush aan van Kiko!

Nadat we bij Jorn zijn opa op visite waren geweest, reden we door naar het strand. Het was immers superlekker weer, dus daar moesten we wel gebruik van maken.

Het was inmiddels al lunchtijd, dus gingen we lekker vis eten. Toen we daarop stonden te wachten, keek ik even snel in de counting owl-app en ontdekte ik dat ik 1200 abonnees had gehaald op YouTube. Woehoe! Ben jij al geabonneerd?

We namen allemaal een portie kibbeling. Echt zó lekker!

Jorn trakteerde mij daarna zelfs nog op een klein softijsje. Stiekem hoopte hij dat ik – net zoals een van onze eerste dates 8 jaar geleden – zou knoeien. Maar het ging zomaar goed, haha. En het smaakte ook erg lekker, ondanks dat ik best vol zat van de kibbeling.

Daarna gingen Jorn en ik snel naar mijn huis, dronken een kopje koffie en ondertussen maakte ik me op en trok ik een andere outfit aan. Ik wilde namelijk foto’s gaan maken van deze nieuwe outfit van My Jewellery voor een artikel! Het was nog steeds lekker weer ,dus zonder jas foto’s maken was helemaal geen ramp.

Ook probeerde ik nog even wat foto’s te maken van de highlighter die ik op had, maar het wilde niet helemaal lukken. Ik besloot het zelfs te proberen met mijn iPhone Xs en de portretmodus. Het lukte op zich redelijk, maar het was alsnog niet zo’n succes. Gelukkig had ik later in de week meer succes met mijn spiegelreflexcamera en heb ik dus deze foto voor de review niet nodig.

Voordat ik ging slapen ging ik nog even wat random dingetjes uit mijn ‘Bucketlist Boek’ invullen. Ik vond per toeval deze over haar doneren. Dat heb ik vijf jaar geleden namelijk gedaan en ondanks dat mijn haar heel kort was daarna, heb ik er geen seconde spijt van gehad! Het is dat mijn haar echt voor geen meter zit als het lang en zwaar wordt, anders zou ik het zo nog eens doen.

Maandag 25 februari

Workie workie. Ik was weer klaar voor een druk werkweekje, maar gelukkig niet zo druk als voorgaande weken. Ondertussen genoot ik zoveel mogelijk van het zonnetje door het raam (en het zonnescherm. Ik werk ten slotte met IT’ers).

In de avond ging ik weer naar de crossfit en het was weer pittig. Eenmaal thuis paste ik mijn nieuwe spijkerjack: mama had meegedaan met een winactie van WE op Facebook waarbij je twee spijkerjasjes met geborduurde initialen kon winnen. Ze won! Dus nu hebben we allebei een spijkerjas (gevoerd, dus lekker warm nog nu!) met M <3 J erop: M van Mirielle (en mama) en J van Joyce natuurlijk. Stiekem toch wel heel leuk! Hoewel het een mannenjas is, vind ik hem toch wel heel gaaf staan. Uiteraard niet met mijn sportoutfit en sloffen eronder, haha.

Dinsdag 26 februari

Dinsdag begon ik de dag lekker rustig op werk met een kopje thee en een speculoos stroopkoek. Deze had ik nog niet eerder gehad en zijn echt onwijs lekker! Ook voor de verandering trouwens, want meestal eet ik gewone stroopwafels. Uiteraard legde ik de stroopkoek even op mijn kopje, zodat de stroop wat zou smelten.

Rond een uurtje of 11:00 uur vertrokken mijn collega en ik richting Leiden om wat foto’s te maken voor een blog en om leuke fotoplekken op te zoeken voor toekomstige groepsfoto’s. Ik moest even model zitten voor een testfoto, dus dat deed ik maar. Het was superlekker weer en op deze manier heb ik er toch nog zeker een uurtje van kunnen genieten voordat ik weer op kantoor zou zitten de rest van de dag. Heerlijk!

Woensdag 27 februari

Woensdag hadden mijn collega en ik een afspraak buiten de deur. Eerst haalden we al taart voor tijdens de afspraak (doen we weleens bij deze klant) en uiteindelijk duurde die meeting zo lang, dat het ook alweer lunchtijd was. We hadden allebei gigantische honger, dus we reden naar de eerste de beste snackbar om wat te eten. Dat werden twee broodjes kroket voor ons allebei in het zonnetje! Lekker, maar wel heel erg slecht.

In de avond zag ik dat de nieuwe collectie van Colourpop in samenwerking met Zoella was uitgekomen en ik kon het niet laten om wat te bestellen. Dat de verzending ook nog eens gratis was, haalde me ook over de streep om een tweede bestelling te plaatsen. Ik bestelde dus als eerste het Brunch Date oogschaduwpalette van Zoella en later het Zodiac palette van Kathleen Lights. Nu kan ik niet meer wachten tot het binnen is!

Donderdag 28 februari

Donderdag kreeg ik van een collega Kinder Bueno. Dat had ik echt al lang niet meer op, maar dat is zo lekker! Ik plaatste een foto op mijn Instagram Stories en een andere collega was zelfs jaloers.

In de middag was ik een beetje onhandig. Ik gooide namelijk mijn thee om. Over mijn telefoon. Op dat moment zat er een collega naast me en hij schoot snel op om een doekje te halen. Gelukkig had mijn telefoon nergens last van, pfiew! Mijn broek was daarentegen wel zeiknat. Gelukkig droogt zoiets wel en ook snel. Want een uur later had ik een meeting staan om over de mogelijkheden van video te praten en dan was een droge broek wel fijn. Uiteindelijk was hij op tijd weer droog.

In de avond maakte ik even snel een foto voor Irina van mijn nieuwe Nabla Dreamy Palette. Deze wilde ik al zó lang hebben en had hem uiteindelijk voor mezelf besteld. Als verjaardagscadeautje. Omdat ik weet dat Irina hem ook erg mooi vind, probeerde ik haar te overtuigen om hem ook te kopen, haha.

Ik ging weer eens naar de turnhal. Ik had eigenlijk vrij weinig zin, maar het was de week ervoor al vakantie geweest. Toen had ik dus ook al een keer geen training gehad. Uiteindelijk ging het best goed nog en heb ik best veel kunnen doen. Ik was lekker op tijd weer thuis en ging nog even serie kijken in bed.

Vrijdag 1 maart

shoppen in Utrecht

Waar ik al de hele week naar uitkeek, was de vrijdag. Mama en ik hadden namelijk weer een dagje shoppen gepland voor mijn verjaardag. Dat doen we elk jaar en ik vind dat altijd heel erg gezellig. We wilden naar Den Haag gaan, maar eenmaal op station aangekomen ontdekten we dat de treinen niet reden. Dus gingen we voor onze tweede keuze; we gingen shoppen in Utrecht. Gelukkig is het qua reistijd vrijwel hetzelfde en zitten er ook gewoon ontzettend veel leuke winkels! Na een paar winkels waren we wel toe aan koffie. Deze keer gingen we gewoon bij Starbucks zitten en namen een caramel waffle cheesecake erbij. ZO LEKKER.

We waren best lang in Hoog Catherijne, dus toen we naar buiten liepen was het al half 3 geweest. Tijd om maar eens te gaan lunchen. We scoorden de laatste twee vrije plekken bij Bagels & Beans en ik nam voor de verandering eens verse muntthee. Mama nam wel gewoon koffie.

shoppen in Utrecht

En zoals altijd (of in elk geval vaak) nam ik een tomaatbagel met creamcheese. Het viel me op dat de bieslook weer is teruggebracht nadat het een korte tijd komkommer-dille is geweest. Allebei lekker. Bovendien was deze bagel lekker luchtig, want ik zat gewoon nog steeds vol van de cheesecake.

Ook ging ik even kijken bij het nieuwe palette van Urban Decay: het Naked Reloaded palette. In dat filiaal was hij zelfs al helemaal uitverkocht. Dat snap ik ook wel, want het is ten eerste een onwijs mooi palette. Daarnaast hadden ze 20% korting op alle make-up. Ik moe(s)t me in elk geval heel erg inhouden om hem niet alsnog online te gaan bestellen.

shoppen in Utrecht

Langs de grachtjes wilde ik ook nog even wat foto’s hebben voor op Instagram en dus poseerde ik zoveel mogelijk bij fietsen vandaan. Uiteindelijk was het echt nog wel goed gelukt zonder fietsen erop.

Ook kon een bezoekje aan Lush niet ontbreken. Ik ging sowieso vijf lege verpakkingen inleveren, maar daarnaast had ik ook nog een nieuw toner water nodig. Uiteindelijk kocht ik nog iets erbij, maar dat zien jullie binnenkort in een (pashokjes) shoplog op mijn YouTube-kanaal.

shoppen in Utrecht

Eén van de laatste winkels waar we in gingen op weg naar de trein, was Sissy Boy. Daar zag ik dit onwijs mooie kookboek met allemaal Japanse gerechten liggen. Ook de binnenkant was heel erg mooi en de recepten zijn als het goed is allemaal makkelijk te maken. Omdat Jorn gek is op Japans eten, leek dit me wel een leuk boek om te onthouden. Zelf was hij ook wel benieuwd geworden.

Jorn was in de avond met vrienden uit eten (Japans, haha) en dus was ik een avondje ‘alleen’. Ik ging lekker Friends kijken in bed en viel zelfs om 21:00 uur al bijna in slaap. Ik was moe van het winkelen en ook al een paar dagen verkouden (inclusief hevig hoesten) dus dat was ook wel vermoeiend. Uiteindelijk ging ik nog voor 23:00 uur slapen.

Zaterdag 2 maart

Zaterdag was ik natuurlijk weer vroeg wakker en daar maakte ik gebruik van. Na twee afleveringen van Friends te hebben gekeken tijdens mijn ontbijtje, ging ik aan de slag met foto’s voor mijn blog. Maar eerst even een foto van de Boozyshop bestelling die eerder die week binnen was gekomen. Zoals jullie al zagen bestelde ik het Nabla Dreamy palette. Maar verder scoorde ik ook nog een nieuwe bronzer en highlighter uit de nieuwe collectie van Makeup Revolution. Het andere palette kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Chill!

Omdat ik Nabla Dreamy graag wilde gebruiken voor mijn ‘ik-vier-mijn-verjaardag-look’, moest ik hem wel snel op de foto zetten. Hier alvast een sneak peek. Ik wil de review zo snel mogelijk online gaan knallen. Zoooo mooi als je het swatcht, maar is dat ook op je oog? Stay tuned.

Ik deed boodschappen met papa en mama, dronk nog een kopje koffie en ging daarna mezelf uitgebreid opmaken en omkleden. Dit werd mijn look. Zo blij mee! Uiteindelijk vergat ik zelfs lipstick op te doen, haha.

Vrijdags scoorde ik onder andere dit jurkje en die wilde ik ‘s avonds dan ook graag aan. Het was alleen echt véél te koud voor leuke foto’s. Ik denk dat ik letterlijk 3 minuten buiten heb gestaan en dit was de enige foto waarvan ik dacht ‘kan ermee door’. Op alle andere foto’s poseer ik lelijk, omdat ik het gewoon koud had. Geen verjaardagsfoto dus, haha. In de avond vierde ik mijn verjaardag en mede door de carnaval had ik best wat afmeldingen. Maar ondanks dat het rustig was, was het wel heel gezellig! Uiteindelijk lag ik gewoon nog voor 01:00 uur in bed.

Hoe was jouw week?