Na een vol, maar gezellig weekend was het weer tijd voor een nieuwe werkweek. Vorige week konden jullie al zien waarmee mijn weekend vol zat, maar ik sloot deze ook nog af met een etentje. Ik ging namelijk uit eten in Rotterdam met Daphne en Brittany. Verder moest ik werken, sprak ik af met Daniëlle voor koffie en lunch en was de housewarming van Brittany. Kijk je gezellig mee?

Zondag 10 maart

uit eten in Rotterdam

Na een rustige en stormachtige ochtend, ging ik vervolgens door weer en wind een reis maken richting Rotterdam. Ik had met Daphne en Brittany afgesproken om uit eten te gaan. Daphne was bovendien jarig, dus zo konden we meteen even met haar meevieren! Ik was erg blij dat er op Hoofddorp van die afgesloten wachtruimtes zijn, want het waaide echt heel hard en daardoor was het best koud buiten.

We hadden afgesproken op Rotterdam centraal en pakten vervolgens de metro. We hadden namelijk besloten om bij Supermercado te eten. Daphne was hier al eens eerder geweest en zei dat het onwijs leuk en lekker was. Dus dat wilden wij wel proberen! Het is een Latijns-Amerikaans cocktailbar-restaurant. De gerechten hebben ook wel wat weg van streetfood.

uit eten in Rotterdam

Supermercado is trouwens ook echt een plek waar ik een keer overdag naartoe wil, want letterlijk elk hoekje van dit restaurant is Instagramwaardig. Het is echt superleuk ingericht. Zelf zaten we aan een hoge tafel.

Het was nog best vroeg toen we daar aankwamen en daarom namen we alledrie eerst lekker een cocktail voordat we gingen eten. Zo konden we zowel op Daphne haar verjaardag proosten, maar ook nog een beetje op die van mij. En Brittany had ook een aantal dingen om op te proosten. Na lang neuzen kozen we alledrie voor een cocktail met watermeloen. Hierin zat onder andere gin. Hij was mierzoet, maar wel onwijs lekker!

uit eten in Rotterdam

Proost! Ik dacht dat het wel leuk was om een foto te maken voor Instagram, maar hij past toch niet zo goed bij de rest, haha. Ook zat mijn haar hier heel gek. Ik noem het: coupe storm. Maar hey, het is nog steeds wel een leuke foto om ergens te delen en dus krijgen jullie hem te zien.

Uiteindelijk duurde het heel lang voor we een keuze konden maken qua eten, maar na het bestellen stond alles zo op tafel. We hadden besloten om allemaal kleine gerechtjes te bestellen en deze te delen. We hadden onder andere zoete aardappelfrietjes, empanadas, quesedilla’s en nacho’s. Allemaal onwijs lekker, maar we hadden echt véél te veel besteld, dus een groot deel hebben we niet eens opgegeten. Maar goed: de porties waren ook weer niet extreem klein. Alledrie zaten we propvol, maar we voelden ons wel helemaal voldaan.

uit eten in Rotterdam

Voordat we allemaal weer naar huis zouden gaan, maakten we nog even wat selfies op Rotterdam centraal. Die maken we natuurlijk altijd als we samen zijn geweest, dus deze keer kon niet ontbreken. Omdat we al vroeg bij Supermercado zaten, waren we niet eens zo heel laat thuis. Ik was volgens mij om 21:00u weer lekker thuis (lang leve de Intercity Direct).

Omdat we elkaar nog niet hadden gezien met mijn verjaardag, had ik nog een cadeautje tegoed. Of nou ja, eerder een cadeau. Ik kreeg namelijk deze supergrote, maar onwijs leuke pastaschaal van Blond Amsterdam. Supertoevallig stond deze al op mijn lijstje, maar heb ik dat nooit aan ze doorgegeven. Ik was dan ook echt superblij toen ik door het bubbeltjesplastic heen kon zien wat het was! Ik ben hier echt heel blij mee. Love Blond Amsterdam, love Italië en love pasta. Match made in heaven!

Maandag 11 maart

Maandag was het nog niet klaar met al het eten, want we begonnen de week met slagroomtaart. We hadden na een lange tijd een groot project opgeleverd en dat vierden we met gebak. Lekker hoor!

In de avond ging ik sporten en daarna pakte ik mijn binnengekomen bestelling van Colourpop uit. Een tijdje geleden plaatste ik twee bestellingen en nu was eindelijk de tweede ook binnen, namelijk het Kathleenlights The Zodiac palette. Supermooi!

Dinsdag 12 maart

Dinsdag (en de rest van de week) had ik een onwijs meh-gevoel en daardoor kon ik een kop koffie wel gebruiken. Het wilde gewoon even allemaal niet.

Woensdag 13 maart

En datzelfde was eigenlijk ook woensdags het geval. In de ochtend was ik langs de huisarts geweest om mijn oren te laten uitspuiten, op de snelweg naar werk zat ik bijna tegen de vangrail door een windvlaag en ook mijn concentratie was bagger. Gelukkig kreeg ik een lolly van mijn collega, dat maakte het al iets beter. Ik had verwacht dat hij zoet zou zijn, maar hij was best zuur. En aan de binnenkant zat kauwgom. Ik kreeg meteen flashbacks naar vroeger. Hadden jullie toen ook weleens lolly’s met kauwgom erin?

Ik was ‘s avonds zelfs zo klaar met de dag, dat ik nog voor 22:00u in bed lag en ging slapen.

Donderdag 14 maart

Donderdag was alweer de laatste dag van de week en omdat mijn werk al de hele week niet echt wilde lukken, had ik donderdag natuurlijk weer haast. En dus moest ik snel doortypen, tussendoor een foto maken voor de socials en ook nog ergens genieten van de snacks op de foto. Normaal gesproken borrelen ze op vrijdag en dan ben ik er niet. Omdat ik wel een foto voor op social media nodig had, gingen we een dagje eerder borrelen. Absoluut geen ramp.

In de avond plofte ik echt op de bank neer en Pien vond dat een goed idee. Maar deze keer ging ze niet op schoot zitten, maar kroop ze in mijn vest. Gek beest! Ik was zo moe van de hele week dat ik besloot het turnen een keer over te slaan en even een avondje rustig aan te doen. Ook weleens lekker.

Zo ging ik mijn nagels lakken en daarna lekker serie kijken vanuit bed. Ik wilde eigenlijk Friends gaan kijken, maar toen zag ik dat er weer een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix stond. En dus keek ik eerst dat en vervolgens Friends. Maar natuurlijk wel lekker met een bakje thee erbij.

Dit was overigens de kleur die ik op mijn nagels had zitten. Supermooi en leuk voor het voorjaar!

Vrijdag 15 maart

Vrijdagochtend ging ik sporten, maar daarvoor bracht ik nog even een bezoekje aan de huisarts. Ik had namelijk al sinds maandagavond last van oorsuizen in mijn linkeroor en ik wilde nu toch weleens weten waar het vandaan kwam. Uiteraard ging ik alweer uit van het ergste: gehoorbeschadiging. Maar gelukkig is dat niet het geval! De huisarts concludeerde al snel dat mijn oor er goed uitziet en dat het waarschijnlijk vanuit een blokkade in mijn nek komt. En dus heb ik oefeningen meegekregen die ik moet doen en ik moet eventueel eerder naar de chiropractor. Hopelijk werkt dat en is het suizen snel weg! Al ‘stoor’ ik me er al minder aan nu ik weet dat het niks ernstigs is. Maar het blijft natuurlijk vervelend.

Na het sporten maakte ik sinds lange tijd weer een flatlay. Ik had nog een aantal hoesjes van iDeal of Sweden liggen voor een foto op Instagram en omdat ik niet wist of het ging lukken om er meerdere outfitfoto’s mee te maken, besloot ik gewoon te gaan voor een flatlay. Ik ben ook best trots op hoe deze is geworden! Ik vind mijn nieuwe vloerkleedje ook echt een leuke ondergrond. Misschien ga ik nu weer vaker flatlays maken ter afwisseling.

Vervolgens stapte ik in de auto naar Hoofddorp centrum, want ik had voor het eerst afgesproken met Daniëlle van het blog en YouTube-kanaal MakeMeBlush. We hadden zo nu en dan al eens contact gehad, maar elkaar nog nooit ontmoet. Zij loopt nu stage in de buurt van Hoofddorp en daarom konden we ineens veel makkelijker afspreken. We gingen naar een nieuwe hotspot in Hoofddorp: Frenkie.

Natuurlijk moest ik wel op de foto met mijn kopje koffie. Overigens is Frenkie echt een onwijs mooie hotspot geworden (ook voor Instagramfoto’s!). De inrichting is echt supermooi. Ik ga hier zeker nog eens heen.

We namen allebei de pancakes met onder andere aardbei en maple syrup. Ze waren heel erg lekker! Maar er stonden ook nog veel andere gerechten op de kaart: bowls, salades, sandwiches en meer. Ook cocktails trouwens. Het was er druk, maar wel gezellig.

Ongepland gingen we een rondje Hoofddorp doen daarna en belandden we toch weer in een aantal winkels. Bij Van Haren werd ik verliefd op deze sneakers van Fila. Ik ben nog steeds een beetje verliefd, maar ik heb ze toch laten staan. Waarom? Omdat ik over twee weekjes naar de outlet in Roermond ga en ik wil daar eerst even neuzen voor ik alweer nieuwe schoenen koop. Maar ik ga ze zeker onthouden, want ze spoken nog steeds door mijn hoofd (ik zou ze bijna bestellen nu ik ze weer zie)! Ze kosten overigens 50 euro, dus dat is ook echt een mooie prijs.

Ook doken we nog even de Costes in waar ik weer veel te veel naar mijn paskamer meenam. Ik heb ten eerste niks nodig en eigenlijk had ik ook nergens geld voor (salaris, kom maar snel). Ik paste onder andere dit rokje en het gestreepte topje. Allebei vind ik ze erg leuk, maar ik heb ze nog even laten hangen. Het is ten slotte nog niet supermooi weer en ik zie deze items voor me met een dunne panty of zelfs zonder en ook zonder vestje. Binnenkort scoor ik ze misschien nog wel.

Wat ik wel meenam, was deze supermooie bruinrode paperbag broek. Zoiets had ik al een tijdje in mijn hoofd zitten, maar nergens had ik nog de perfecte gevonden. Wat ik fijn vind aan deze broek is dat hij niet te dun en niet te dik is, waardoor ik hem bij wijze van het hele jaar kan dragen! Daarom besloot ik deze nu wel al mee te nemen en de andere items niet. Het shirtje vond ik overigens niet stom, maar ook niet helemaal geweldig en dus heb ik hem terug gehangen.

De laatste winkel waar we in gingen was de Douglas en daar keken we allebei naar de verschillende highlighters van Becca. Zelf heb ik al Vanilla Quartz, maar nu staat ook Rose Quartz op mijn wishlist. Zo mooi!

Omdat we toch nog wel een leuke foto voor Instagram wilden allebei, gingen we nog even op zoek naar een fotoplekje. Ik vind Hoofddorp persoonlijk nooit zo leuk, maar onverwachts liepen we dit stuk tegen het lijf. Dit is wél een mooie fotoplek en dus ga ik deze zeker onthouden! Ik had overigens een jurkje aan van Vila, schoenen van Tamaris, vest van H&M en tas van Michael Kors. Na het maken van de foto’s ging Daniëlle beginnen aan de lange treinreis naar huis. Het was een gezellige middag!

Zaterdag 16 maart

Zaterdag werd een dagje met een paar plannen, maar ook genoeg tijd om te relaxen. Mama en ik begonnen de dag bij het inkoopcentrum en zoals altijd namen we weer een korte koffiepauze. Met wat lekkers erbij! Deze keer hadden we een bon waardoor de koffie en het kokoskoekje gratis waren. Maar onze geliefde appelflappen konden we niet overslaan.

We namen lekker de tijd voor de inkopen en keken ook in een aantal showrooms. Dit was trouwens mijn outfit: ik kon het niet laten om mijn nieuwe broek al aan te trekken.

Daarna was het tijd om boodschappen te doen en nog even te relaxen. Ik stond even snel op om iets te pakken, kwam terug bij de bank en zag dit liggen. Op de plek waar ik zat. Mevrouw Pien had gewoon in die 30 seconden mijn plek gepikt en zat zich uitgebreid te poetsen. Gemeen hoor.

Daarna besloot ik wel nog even een video te gaan filmen met een nieuw oogschaduwpalette. Uiteindelijk werd dit de look en ik vond hem zo mooi gelukt! Binnenkort kunnen jullie de first impression verwachten op mijn YouTube-kanaal. Na het filmen ging ik lekker serie kijken en werd het langzaam tijd om te eten.

In de avond reed ik samen met Jorn naar Gouda. Het was namelijk tijd voor de housewarming van Brittany en Victor! Een tijdje geleden hadden Daphne en ik geholpen met klussen en nu kwamen we natuurlijk weer even neuzen. De credits voor deze foto van de kast-met-cadeaus gaan trouwens naar Daphne, haha! Het was een gezellige avond en rond 23:00u reden Jorn en ik weer richting huis.

Maar niet voordat we een stop hadden gemaakt bij de McDonald’s. Noem me gek, maar in de 4,5 jaar dat ik mijn rijbewijs heb, had ik nog nooit door de McDrive gereden. Nu dus wel. Ik vond het vreselijk, haha. Ik ga veel liever naar binnen, zodat ik veel langer kan twijfelen over wat ik wil. Uiteindelijk bleef het bij een portie kipnuggets. Slecht, maar wel even lekker. Rond 1 uur lagen Jorn en ik lekker in bed.

Hoe was jouw week?