De afgelopen paar weken was het ontzettend druk. Op mijn werk, in de avonden en ook mijn weekenden plande ik helemaal vol. Inmiddels merk ik dat ik gewoon even wat rust nodig heb en daarom deed ik het afgelopen week ook wat rustiger aan. Op werk had ik weer een beetje adempauze, in de avonden deed ik lekker relaxed en in het weekend rustte ik ook uit. Ondanks dat heb ik wel weer lekker foto’s verzameld! Kijk je weer gezellig mee?

Zondag 17 maart

rustiger aandoen

Zondags begon ik al lekker rustig aan. Na de housewarming van Brittany en haar vriend, sliepen we soort van uit. Daarna ging ik lekker een video kijken met een kopje koffie, en daarna speelden Jorn en ik samen een spelletje op de computer.

Vervolgens wandelde ik in het zonnetje weer naar huis en besloot ik wel wat dingetjes voor mijn blog te doen, maar het vooral ook lekker rustiger aan te doen. Ik liep naar mijn kamer en spotte Pien in mijn broertje zijn kamer. Ze had mooi een plekje gevonden in het zonnetje en lag te chillen.

rustiger aandoen

Ook maakte ik weer eens een flatlay, die ik best wel tof vind geworden! Ik had zoiets ook in mijn hoofd en het is dan altijd maar de vraag of het ook lukt met de uitwerking. Maar het lukte, zoals je ziet. Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe vloerkleedje en daarom heb ik weer helemaal zin om vaker flatlays te gaan maken.

Ik wilde daarna lekker aan mijn blog en YouTube gaan werken, maar besloot toch eerst met papa en mama een stukje te gaan lopen. Ondanks dat het superhard waaide, scheen wel het zonnetje en daar wilde ik toch wel gebruik van maken. Ik merk dat ik gewoon ook echt een stukje vitamine D mis momenteel. Heerlijk! Zien jullie overigens die woonwijk? Stiekem zou ik daar wel een huisje willen hebben! Even doorsparen nog (een aantal jaar, haha).

Maandag 18 maart

Maandag ging ik na een dagje werken weer richting de crossfit. We deden een workout die zwaar was, maar die me wel lag. Daardoor ging het ook best goed. Maar ik was wel dood.

Zo dood (net als de rest), dat we bijna allemaal besloten nog maar even bij te komen met een kopje koffie. Heerlijk!

Na de crossfit ging ik vanuit bed nog even wat brieven schrijven voor mama. Ik had een hele tijd geleden (lees: in 2017) een boekje gekocht waarin ik allemaal brieven aan haar kan schrijven. Ook had ik al een tijdje terug een Pandora-charm gekocht en nu werd het weleens tijd om het te gaan geven. Dus schreef ik, terwijl ik Netflix keek, een heleboel brieven. Vrijdags kon ik het dan gaan geven tijdens een kopje koffie.

Dinsdag 19 maart

En weer een werkdag. Hoewel het iets rustiger is qua deadlines, moet er natuurlijk nog steeds hard gewerkt worden aan blogs, nieuwsberichten, SEO teksten, socialmediaposts en nieuwsbrieven. Druk, druk, druk. Ik drink de laatste tijd veel thee en koffie op werk (of eigenlijk al de hele winter), maar stiekem kijk ik ook wel weer uit naar ijskoffie en ice tea green op een warme dag.

Een collegaatje had een vast contract getekend en dat betekende maar één ding: traktatie! Hij haalde een lekkere cheesecake met appel bij een bakkertje in de buurt. Lekker!

In de avond kookte Jorn een Japanse curry en hoewel het voor mij iets te pittig was, vond ik het wel erg lekker! Iedereen vond dat gelukkig. Dit mag hij vaker doen hoor. Daarna gingen we langs bij familie van Jorn. Zij hebben een eigen Albert Heijn filiaal en deze was net verbouwd. We mochten dus vast naar de pre-opening. We kregen bij binnenkomst allemaal een glaasje champagne, maar ze hadden een soort kleurstof erbij gedaan waardoor hij blauw werd. Supergrappig!

Woensdag 20 maart

Na weer een drukke werkdag, besloot ik in de avond nog wel te gaan stemmen. Ik twijfelde eerst heel erg of ik het wel ging doen, maar ik kon ook wel een wandelingetje gebruiken en dus haalde ik mijn ouders over om samen naar het stembureau te lopen. Ook weer aan mijn recht voldaan.

Ook waren de dag ervoor twee bestellingen van Bol.com binnen gekomen. Een tijdje geleden alweer pre-orderde ik het nieuwe boek van Cynthia. Al is het meer een echte planner dan een boek. Hij is supermooi! Ik moet alleen stiekem nog wel even kijken wanneer en waarvoor ik hem precies ga gebruiken. Ook had ik maandags een kookboek besteld: een tijdje geleden had ik deze al in de winkel gezien en omdat Jorn zijn minor Chinees succesvol heeft afgerond, besloot ik hem te verrassen met dit boek. Na zijn eerste geslaagde poging tot een Japans gerecht, verwacht ik nu nog veel meer lekkers.

Ik was onwijs moe en dus keek ik na het stemmen en een warme douche nog even lekker wat afleveringetjes van Friends vanuit bed. Heerlijk! Ik moest zo hard lachen om deze aflevering waarin Joey een kalkoen op zijn hoofd heeft.

Donderdag 21 maart

Weekend! Het was weer een slopende werkweek geweest en ik was dan ook echt toe aan weekend.

Met een beetje tegenzin besloot ik toch maar naar de turnhal te gaan. Veel voerde ik niet uit (het wilde ook niet helemaal), maar ik was er wel weer. Daarna keek ik de nieuwste aflevering van Riverdale. Waarschuwing voor als je hem nog niet hebt gezien: het is weer zo’n musicalaflevering. Ik snap echt niet waarom de makers denken dat dit een succes is. Ik vond het verschrikkelijk.

Vrijdag 22 maart

Ik begon de vrijdag met een ochtendje sporten samen met mama. Het was behoorlijk mistig en ook wel fris, maar door de (vervangende) coach werden we goed aan het werk gezet. Zelfs zo erg dat ik gewoon urenlang zware benen had en later op de dag al spierpijn voelde. Maar we hadden het wel weer geflikt!

Omdat ik aan het begin van de maand jarig was en we dat nog niet hadden gevierd met het sportgroepje, was ik eindelijk aan de beurt voor koffie en appeltaart bij de zorgmanege in de buurt. Veel mensen konden helaas niet mee, maar ik wilde toch gaan. Want hallo, deze appeltaart-maaltijd wil je toch niet overslaan? Jammie! Ik werd uiteindelijk door de groep ook nog verwend met een ICI Paris cadeaukaart, die ik dezelfde middag nog uitgaf aan iets wat ik al weken op het oog had.

Bij de zorgmanege kocht ik ook dit superschattige standaardje met plantjes erop. Voor maar € 4,95. Echt heel leuk vind ik ze!

Daarna was het tijd om te douchen en terwijl mama dat deed, genoot Pien lekker op mijn vensterbank. Sinds mijn bureau onder mijn raam staat, kan ze veel makkelijker zelf hierop klimmen en dat vind ze heerlijk.

Het zonnetje scheen in de middag een paar uurtjes en dus gingen mama, Jorn en ik lekker koffie drinken in de tuin. Ik kreeg het zelfs zo warm dat ik mijn panty en vestje uit deed en dus met blote benen en armen in de tuin zat, heerlijk. Maar goed dat we er gebruik van maakten, want rond 16:30u werd het weer bewolkt en kwam de mist weer terug.

Maar dat was niet zo heel erg, want ik had mama beloofd om nog wat dingetjes te regelen voor haar shopje. Zo schreef ik een blogje over roze in je interieur en zette ik een nieuwsbrief in elkaar. Pien hield me ondertussen gezelschap.

In de avond maakte ik me alsnog op, want een vriend (en sportmaatje) was jarig. Daar ging ik dus nog even heen. Tijdens het make-uppen keek ik ook de video van KathleenLights over de nieuwe Colourpop x Disney Villains collectie. Niet zo handig, want nu wil ik zo’n beetje 80% van de collectie, haha.

Zaterdag 23 maart

Zaterdagochtend had ik geen wekker gezet, maar zoals altijd werd ik weer vroeg wakker (niet later dan 9:00u in het weekend). Dat was op zich niet zo erg, want daardoor konden mama en ik op tijd naar het inkoopcentrum. We hadden namelijk een bestelling geplaatst die we konden ophalen en wat spulletjes waren sinds ons laatste bezoekje uitverkocht geraakt. Natuurlijk namen we een kopje koffie!

We hadden mijn vader gevraagd om in de tussentijd de boodschappen te doen en dus reden wij vrijwel meteen door naar Intratuin. Daar kocht ik deze superleuke eierdopjes van Blond Amsterdam! Dit waren denk ik één van de weinige dingen die Jorn en ik nog niet hadden. Ik nam twee dezelfde mee met ‘Breakfast in bed’ en twee verschillende uit de paascollectie. Echt blij mee!

Daarna deed ik het weer lekker rustig aan. Het plan was om een video te editen, maar daar kwam ik uiteindelijk niet aan toe. Wel sjeeste ik snel op en neer naar beneden toen de bel ging: pakketjestijd! Ik had natuurlijk een cadeaukaart gekregen en meteen iets besteld. Dus ik kreeg het ook al snel binnen!

Ik bestelde namelijk (met korting, ka-ching!) het nieuwe Urban Decay Naked Reloaded palette. Eigenlijk een vrij basic palette, maar ik vond hem toch wel heel erg mooi om aan mijn stash toe te voegen. En door de korting en de cadeaukaart betaalde ik er uiteindelijk slechts € 9,50 voor. Dat zijn nog eens leuke prijzen! In de avond ging ik lekker bij Jorn eten en keken we naar Game of Thrones. Al vroeg werden we moe en gingen we slapen.

Hoe was jouw week?