Het was even een weekje stil. Ik was moe en moest het van mezelf even rustiger aandoen. Daarom heb ik vandaag een extra lange A Week With Joyce voor jullie om het goed te maken! De afgelopen twee weken heb ik leuke dingen gedaan, zoals lunchen op het terras en een weekendje bij opa logeren. Maar ook gingen er twee verstandskiezen uit en was ik daarna zielig (vond ik zelf). Kijk je mee?

Zondag 24 maart

Jorn en ik begonnen de zondag lekker rustig en gingen gezellig op de koffie bij zijn opa. Daarna waren we van plan om even de stad in te gaan en lekker ergens een koffietje te drinken. Uiteindelijk werd dat niet alleen een koffietje, maar ook een lekkere lunch! We zaten bij De Beren in Haarlem, waar ook heerlijk het zonnetje scheen. Dus we gingen lekker op het terras zitten. Zonder jas was het wel nog wat fris als de zon verdween achter een wolk, maar wat was het genieten.

Daarna gingen we lekker wat winkels kijken, waaronder Pandora, H&M en Hudson’s Bay. Bij de laatste spotte ik onder andere deze superleuke sandaaltjes van Toms. Ik vond ze een beetje te duur nog en het is nog niet echt weer om sandaaltjes te kopen, maar ik ga ze zeker onthouden voor aankomende zomer.

Op de terugweg liepen we vanaf de bushalte nog even naar een soort ‘parkje’ vlakbij het winkelcentrum. Ik had hier namelijk een paar dagen eerder van die bloesembomen zien staan en daar wilde ik natuurlijk wel even wat fotootjes maken.

Tadaaaaa. Het eindresultaat! Ik moet echt vaker en beter zoeken naar dit soort bomen, want ze zijn echt mooi! Dit jaar was ik nog wel redelijk op tijd, want bloesem bloeit maar heel kort.

Bij Jorn thuis aangekomen, maakte ik even een foto van mijn nieuwe Pandora-aanwinsten. Ik had nog een cadeautje tegoed voor mijn verjaardag van mijn oud collegaatje, dus die ging ik even ophalen. Dat was namelijk het dunne zilveren Essence armbandje (de charms had ik al eerder op een touwtje zitten). Zelf kocht ik met mijn verjaardagskorting nog de twee rosécharms op mijn andere armband (die aan de twee zijkanten). Zo blij mee!

Vervolgens wandelde ik even snel naar huis om mijn laptop te halen en vervolgens weer terug naar Jorn voor het avondeten. We gingen namelijk spontaan gourmetten! Lekker hoor. Jorn was verantwoordelijk voor de patatjes, dus hij ging af en toe even naar buiten.

Mijn laptop had ik ‘s middags opgehaald, zodat ik ‘s avonds een blogje kon typen terwijl Jorn voetbal ging kijken. Uiteindelijk kwam daar alleen een stuk minder van. In de rust bracht hij me weer naar huis.

Maandag 25 maart

Tijd voor weer een nieuwe werkweek. Koffie was weer nodig natuurlijk.

In de avond ontdekte ik dat ik 1234 abonnees op YouTube had gehaald. Ik ging stiekem veel te goed op dit nummer. Helaas ben ik inmiddels weer gezakt naar 1228, maar goed. Nog steeds een grappig getal.

Dinsdag 26 maart

Dinsdags kwam er een pakketje binnen van H&M. Zondags had ik namelijk een broek gepast en die maat was iets te groot en er waren geen andere maten meer in de winkel. Dus een maatje kleiner had ik online besteld. Ze hadden het echt op een rare manier verpakt. De twee plakstrips (waarvan eentje meestal gebruikt wordt bij het terugsturen) waren gebruikt en de retoursticker was helemaal verfomfaaid. Maar goed: het paste dus het hoeft gelukkig niet terug.

In de avond ging ik naar Jorn toe, want zijn ouders hadden die dag al 40 jaar verkering. Daar moesten we natuurlijk wel even een taartje op eten. Ze hadden puntjes bij Limburgia gehaald en voor mij Oreo-taart meegenomen. Jeetje, wat was deze machtig lekker!

Woensdag 27 maart

En toen was de werkweek alweer door midden. Ik was weer eens vroeg bij kantoor en dus haalde ik bij de benzinepomp een kopje koffie. Ook kregen we zomaar taart van een collega, omdat hij daar zin in had. Ik word langzaam dik door al het lekkere eten op werk.

In de avond reed ik meteen door naar de bioscoop, want sinds lange tijd stonden mama en ik op de ladiesnight met haar webshop. Het waren geen drukke voorstellingen en dus waren we ook weer lekker op tijd thuis.

We stonden een hele tijd te kletsen met mensen die we kennen van het sporten en ik ging even snel wat weggooien (waaronder een theezakje). Het blijkt wel weer dat ik niet gemaakt ben voor witte/lichte broeken, want ik had deze broek voor het eerst aan en ik wist er alweer een vlek op te maken. Gelukkig is deze er wel weer uit gegaan.

Donderdag 28 maart

Donderdag was ik precies een jaar in dienst bij mijn werk en dus werd ik ‘s avonds verrast met een bosje bloemen. Superleuk!

Ik was onwijs moe en dook na het turnen dus lekker mijn bed in. Ik keek wel nog even naar Friends, maar ging uiteindelijk niet heel erg laat slapen.

Vrijdag 29 maart

een weekendje bij opa

Naar dit weekend had ik al weken uitgekeken: Jorn en ik hadden namelijk een weekendje bij opa gepland. Maar we gingen daar niet direct heen, want eerst reed ik (ja, ik, vet spannend en vet trots op mezelf) naar Roermond om te shoppen in de outlet! Na een autorit van zo’n twee uur kon ik wel koffie gebruiken. Het was heerlijk weer, dus we dronken hem lekker buiten!

Daarna was het shoppen geblazen. Ik wilde onder andere naar Furla voor een tasje (onder andere van mijn verjaardagsgeld) en in één van de sportwinkels wilde ik een korte sportbroek proberen te scoren voor de crossfit. Bij Nike zag ik deze hangen, maar ik vond hem toch nog wel wat prijzig. Eerst nog even verder kijken dus.

een weekendje bij opa

Ook had ik een missie om voor mama een driekwart sportlegging van Adidas te scoren. Ik zag daar deze hangen en hij was nog een goede prijs ook. Plus: vanaf 2 producten kregen we 20% extra korting op de outletprijs. Liet ik nou net een korte sportbroek hebben gevonden.

Ik ging nog wel voor de zekerheid de broek passen. Ik droeg hier een M en hij was voor mij wel wat te groot (door het touwtje aan de binnenkant bleef hij wel zitten). Ik nam hem, na wat overleg via WhatsApp, toch mee voor mama en gelukkig past ‘ie! Zelf had ik hem ook willen hebben, maar S was helaas uitverkocht en XS was echt te klein. Maar gelukkig scoorde ik wel een korte broek.

een weekendje bij opa

Of het een goede shopdag was? De tasjes liegen er niet om. Binnenkort komt er een uitgebreide shoplog online op mijn YouTube-kanaal. Wil je hem dus niet missen? Vergeet je dan niet alvast te abonneren!

Nadat we alle winkels in de outlet wel zo’n beetje hadden gezien, liepen we nog even Roermond zelf in. Uiteindelijk gingen we daar nog even snel wat drinken op het terras, maar ik vergat foto’s te maken. Dan maar van onze lege glazen, haha. Daarna reden we richting mijn opa.

een weekendje bij opa

Maar niet voordat we nog even een foto hadden gemaakt van mij met alle tasjes. Of naja, bijna allemaal. Want Jorn moest het niet-Instagram-waardige tasje vasthouden. Ik was erg goed geslaagd en ik vond het ook een hele gezellige dag!

We kwamen precies rond etenstijd bij mijn opa aan en het duurde daarna ook niet lang voordat we gingen eten. Daarna was het lekker de voetjes omhoog en tv kijken. Heerlijk!

Zaterdag 30 maart

een weekendje bij opa

Zaterdag stond er weer een shopdagje gepland, maar deze keer in het grote winkelcentrum in Oberhausen, Duitsland. Opa ging ook gezellig mee (hij wilde dit voor geen goud missen) en reed ons die kant op. We hadden lekker rustig aan gedaan in de ochtend, dus kwamen precies rond lunchtijd aan. Een broodje ging er dus wel al in.

Maar daarvoor had ik wel al één ding gescoord: het Too Faced Sweet Peach Palette. Bij Sephora. Met 30% korting. Ka-ching! Dit palette wilde ik echt al jaren en nu heb ik hem dan eindelijk gekocht.

een weekendje bij opa

Het shoppen duurde uiteindelijk een stuk langer dan gepland, maar ondanks dat opa regelmatig zat te wachten, had ook hij zich prima vermaakt. Hij vond het heerlijk om weer onder de mensen te zijn en met ons tussendoor te eten of drinken. Voor het avondeten liepen Jorn en ik even naar de auto om de tasjes in de achterbak te zetten. Goede shopdag weer geweest, zoals je kunt zien.

We gingen in Oberhausen namelijk nog pizza eten! Bij deze pizzeria kwamen mijn opa en oma ook regelmatig als ze hadden gewinkeld in Oberhausen en daarom heeft het toch wel een bijzondere herinnering. Eerst was het plan om de pizza’s mee te nemen, maar omdat het al etenstijd was, gingen we daar zitten. Ik had een overheerlijke pizza Tonno. Zó lekker! Nu wil ik ook weer naar Italië..

Zondag 31 maart

een weekendje bij opa

Nog meer nieuwe aanwinsten. Zo lijkt die shoplog haast wel overbodig (maar toch weet ik zeker dat je hem niet wil missen). Ik had deze supertoffe sneakers namelijk in de sale gescoord bij een winkel in Oberhausen. Ze zitten zo comfortabel en het was echt een beetje wat ik zocht. Top!

Zondags deden Jorn en ik ook weer lekker rustig aan. In de middag zou er voetbal op tv komen en had ik dus afgesproken met iemand. Maar eerst deden we nog zelf een rondje Boxmeer. Waar het supertoevallig koopzondag was. Ook ontdekte ik deze superleuke conceptstore waar ik het liefst ook nog alles meenam. Het is dat ik al zo goed als blut was, want anders had ik waarschijnlijk het een en ander gekocht hier.

een weekendje bij opa

We namen wel een cadeautje mee voor mijn opa, namelijk deze poster met een kaart van Boxmeer (de plaats waar hij woont). Superleuk! Hij was er zelf ook blij mee.

Vlak voordat alle voetbalwedstrijden begonnen, ging ik weer richting het centrum. Ik had namelijk met Kim (van KimCarolina) afgesproken om koffie te drinken. Zij woont niet ver bij mijn opa vandaan en nu we toch een keer bij elkaar in de buurt waren, konden we makkelijk even afspreken voordat zij ging werken. We gingen naar Zuss, een superschattige hotspot. Ik nam lekker een koffie met karamel en een worteltaart.

Nadat we hadden gekletst, gingen we nog even snel proberen wat foto’s te maken. Dat werd alleen wat lastiger, want we hadden en niet heel veel tijd en konden niet een superleuke plek vinden. Maar Kim maakte wel een paar foto’s van mij en natuurlijk maakten we een selfie. Lekker zonnetje hoor!

Op deze foto kunnen jullie mijn nieuwe tas en schoenen alvast een beetje spotten. Het was overigens wel grappig, want deze plek was superrustig, totdat wij daar stonden voor foto’s. Ineens kwamen overal mensen vandaan, haha.

een weekendje bij opa

We aten al heel erg vroeg ons avondeten (opa’s overheerlijke vis!), keken daarna nog even wat tv en toen was het weer tijd voor de rit naar huis. Wat een onwijs gezellig weekend was het, we hebben weer genoten! Ik krijg er zelfs een beetje heimwee naar.

Maandag 1 april

Na zo’n weekend is het altijd weer moeilijk inkomen op werk. Maar het moest wel, want mijn werkweek zou sowieso al uit één dag minder bestaan. Het was die maandag nog best lekker weer en de laatste tijd vind ik het lekker om rondjes te lopen tijdens de lunch. Ik spotte deze supermooie bomen met roze bloemen en had het liefst foto’s erbij gemaakt.

In de avond ging ik weer naar de crossfit. Ik dacht ‘laat ik eens leuk een foto maken van mijn spierbal’, maar vervolgens zette ik er niet eens echt kracht op. Het was een pittige workout, maar ik heb het wel weer geflikt. Dat moest ook wel, want het werd de enige keer sporten in die week.

Dinsdag 2 april

Als je dan vervolgens gewoon alleen maar ongezonde dingen op werk krijgt, schiet het natuurlijk niet echt op. Een klant van ons kwam langs en altijd als hij komt, neemt hij cheesecake mee. Wel heel lekker hoor!

In de avond wilde ik nog even Netflix kijken en toen ontdekte ik dat er een nieuw seizoen van de serie Timeless op was gezet. Jorn en ik hadden het eerste seizoen samen gekeken en zo hadden we weer wat om te kijken.

Woensdag 3 april

De dag waar ik een beetje tegenop zag, was aangebroken: de dag dat mijn verstandskies onderin eruit moest. Ik had om kwart over 10 een afspraak bij de kaakchirurg staan en hoewel ik niet echt zenuwachtig was, was het natuurlijk niet iets waar ik veel zin in had. Uiteindelijk, na het maken van de foto’s, is er zelfs besloten om zowel boven als onder direct te verwijderen. En zo was ik dus ineens aan mijn rechterkant twee verstandskiezen armer.

De rest van de dag was ik dus vrij om bij te komen. In de middag had ik wel behoefte aan een kopje koffie (al moest ik hem zo goed als koud laten worden). De verdoving was bijna uitgewerkt, maar nog niet helemaal en dus dronk ik mijn koffie met een rietje. Niet het meest ideale, maar zo zat ik zelf niet onder en had ik wat meer feeling of het te heet was of niet.

Pien hield me wel gezelschap, terwijl ik Friends keek. Gelukkig was mama de hele dag vrij en in de middag kwam Jorn ook op ‘ziekenbezoek’. Toen de verdoving eenmaal begon uit te werken, begon ik wel echt pijn te voelen en dat was echt heel vervelend.

Het verwijderen van de verstandskiezen zelf vond ik echt meevallen, maar de pijn erna niet. Ik kan echt onwijs veel hebben, maar zelfs met twee paracetamol elke vier uur voelde ik het nog. Niet zo gek hoor. Daarom probeerde ik mezelf bezig te houden. Bijvoorbeeld door naar Pien te kijken en foto’s te maken terwijl ze slaapt.

Ook maakte ik even een fotootje van deze boekjes van Paperfuel. Die had ik van papa en mama gekregen. Zij waren in het weekend naar Creative Life geweest en daar deze gescoord. En zelfs een praatje gemaakt met Karin (ze had een tekstje in het onderste boekje geschreven, superleuk!).

Tussen al het serie kijken door, kwam er ook een pakketje binnen. Ik had namelijk op Vente-Exclusive een MAC highlighter besteld met korting. Hij kwam na een paar weken eindelijk binnen! Zo mooi.

Na het avondeten (wat ik ook koud moest laten worden en in kleine hapjes naar binnen had gewerkt) ging ik lekker ontspannen in bad. Ik had met mijn verjaardag een bath bomb gekregen van Rituals en ik besloot die mee te nemen. Hij was echt heel erg mooi in het bad en rook ook nog eens superlekker.

Donderdag 4 april

Donderdag ging het nog alles behalve goed met me, maar ik ging toch gewoon naar mijn werk. Ik wist uiteindelijk vrijwel alles van mijn takenlijstje af te strepen en kon aan het einde van de dag nog tijd nemen om verder te gaan met mijn basiscursus CSS.

In de avond merkte ik alleen weer heel erg veel pijn (en ik wilde juist gaan minderen met de paracetamol, omdat ik last kreeg van mijn buik daardoor). Dus besloot ik mijn wang te gaan koelen (had ik echt veel eerder moeten doen). Charmant gezicht zo. Op deze manier kon ik het innemen van paracetamol wat uitstellen.

Vrijdag 5 april

Natuurlijk had ik nog steeds pijn en ik werd er zelfs een beetje moedeloos van. Maar toch hield dat me niet tegen om een stukje te gaan wandelen, boodschapjes te doen en voor het eerst in weken weer een video te editen en te uploaden! Ik moet het ritme nog weer terugkrijgen, maar het begin is er weer.

Daarna ging ik weer even lekker ontspannen in bad. Met Guardian of the Forest van Lush. Deze was ook al zo mooi en superlekker! Die wil ik écht opnieuw kopen.

In de avond wandelden Jorn en ik nog even snel naar de winkels en kochten we bij Action deze gevulde paaseieren van Milka. Ik kende deze al doordat Irina me die voor haar YouTube-kanaal ooit heeft laten proeven. Jorn en ik genoten er echt van!

Na een zoveelste onrustige nacht slaap, ging ik zaterdags met mama naar het inkoopcentrum. Dat kopje koffie met een appelflap sloeg ik natuurlijk niet over. Jeetje wat een ongezonde dingen de laatste weken.

In de middag kregen we visite, maar kwam ook een pakketje van de WE binnen. Mama en ik hadden met ‘Glamour Day’ korting een aantal dingen besteld. Deze midi-jurk ga ik houden!

En ook dit grijze blouseje vind ik superleuk en zit goed. Die kan ik mooi naar mijn werk dragen als het warmer wordt. Ook had ik een supermooie rode jurk besteld, maar die zat helaas niet goed. Die ga ik dus terugbrengen. Maar ik ben al blij met deze twee items!

De visite hadden een klein meisje en voor haar zette ik op een gegeven moment maar Netflix aan. Ook zo zielig als ze dan op een klein telefoonschermpje moest gaan zitten kijken, terwijl wij het gewoon op de Apple TV konden aanzetten. We keken naar Peppa Pig.

Na het avondeten ging ik naar Jorn. We keken even tv en genoten van een plakje cake met aardbeien (de cake had ik gemaakt!). Lekker! Daarna gingen we Ticket to Ride Europe spelen en was het alweer bedtijd. Ik sliep die nacht echt als een roosje en hoefde er zelfs niet halverwege de nacht uit voor paracetamol. Heerlijk!

Nu ik dit typ, heb ik nog steeds wel last van mijn kaak door het verwijderen van mijn verstandskiezen. Maar ik kom ook al bijna 24 uur zonder paracetamol door en dat is fijn. De pijn is goed te verdragen op dit moment en met koelen voelt het vaak ook minder pijnlijk. Nog even een paar dagen doorbijten en dan is het hopelijk voorbij. Dan mag ik 3 mei weer voor de andere kant. Jottem. 

Hoe was jouw week?