Zo gaan we van een overvolle A Week With Joyce van twee weken, naar een lekker kort weekoverzicht deze week. Ik deed niet heel veel bijzonders, maar sloot de week wel af met een Daphne en Brittany. We gingen namelijk lekker sushi eten in Den Haag. Wat ik verder deed? Dat zie je vandaag.

Zondag 7 april

Zondag had ik nog steeds last van het trekken van mijn verstandskiezen en daardoor kwam ik maar moeilijk op gang. Toch begonnen we de dag op het terras met Jorn zijn opa. Daarna gingen we lekker een uitgebreid rondje wandelen met de hond. Het was heerlijk weer!

Eenmaal thuis had ik het zelfs zo warm, dat ik lekker een rok aantrok en mijn Birkenstocks erbij pakte. Ik dronk met papa en mama heerlijk koffie in het zonnetje in de tuin.

Aan het einde van de middag filmde ik nog een video (ondanks mijn kaakpijn). Eentje die ik eigenlijk ook al lang online had willen hebben, maar waar het gewoon niet van komt de laatste weken. Het is in elk geval een shoplog en zo ziet mijn vloer er zo’n beetje uit na het filmen van een shoplog. Overal troep.

Maandag 8 april

Tijd voor weer een nieuwe, drukke werkweek. Ik had een aantal belafspraken staan, moest het een en ander voorbereiden voor de donderdag en vooral ook heel veel vooruit werken.

Maar tijdens de lunch reed ik met een collega even langs de bakker. Hij had een vast contract getekend en wilde wat lekkers halen. Dat werd een appelkruimeltaartje met noten en cranberry’s. Erg lekker!

In de avond dwong ik mezelf tot het editen van de video met Irina van een tijdje terug. Zo konden we hem gaan uploaden. Toen ik eenmaal bezig was, vond ik het wel weer leuk om te doen. Maar ik heb vaak maar energie voor bloggen óf editen en daardoor schiet één van de twee er telkens bij in. En het gaat allebei al helemaal niet zo denderend. Toch maar weer proberen de draad op te pakken binnenkort.

Dinsdag 9 april

Work work work… Koffie was weer nodig!

Woensdag 10 april

Tijdens de lunch van werk, wandelde ik een stukje met mijn collega’s. Daarna gingen we nog even lekker van het zonnetje genieten op een bankje. Heer-lijk! Ik kan niet wachten tot de écht lekkere lentedagen.

Donderdag 11 april

Donderdag gingen we met een aantal collega’s video’s filmen en we kregen ondersteuning van een videopartij. Superleuk om zo zelf te presenteren, maar ook te regisseren, spullen klaar te zetten (als verlichting en geluid) en een start te maken met de bewerking. Ik heb alweer een aantal trucs geleerd die ook voor mijn eigen YouTube-kanaal nog weleens van pas zouden kunnen komen. Overigens werkte ik die middag even aan een ander bureau, vanwege de Première Pro licentie. Het was een lange dag en ik was dan ook pas om 19:00u weer thuis.

Vrijdag 12 april

Vrijdagochtend begon ik weer lekker met een uurtje sporten. Het was niet heel erg warm, maar er stond geen wind en het zonnetje begon lekker te schijnen. Lekker getraind weer! Op de achtergrond zien jullie trouwens een obstakel voor de MudMasters die in het weekend zou zijn.

Daarna ging ik douchen, me aankleden en klaarmaken voor een afspraak in Zwanenburg. Ik ging er met de auto heen en de enige vrije plek was langs het water. Fileparkeren. Het ging gewoon goed! Ik was vervolgens echt helemaal trots op mezelf. Nu was het ook wel een vrij groot vak, maar toch. Langs het water is wel een beetje spannend.

Daarna keek ik naar het EK turnen en wilde ik aan de slag gaan met een blog voor mama haar webshop. Maar Pien dacht daar anders over en kroop weer eens op schoot tussen mij en mijn laptop. Wel gezellig!

Daarna wandelde ik met mama even naar de winkels om een pakketje weg te brengen. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat mama deze spijkerjassen voor ons won op Facebook en we hadden nog helemaal geen foto gemaakt. Dus dan maar even een selfie. Toen we weer terugkwamen, was ik precies op tijd voor de dames meerkampfinale EK turnen. Via BBC kon ik het gelukkig volgen en zo dus ook Nederland aanmoedigen. Ik heb weer genoten!

Zaterdag 13 april

Zaterdagochtend had ik outfitstruggles. Ik vond het namelijk koud, maar wilde wel een leuke outfit aan (en ik moest ruimte overhouden voor een eventuele foodbaby, dus de broek/rok mocht niet te strak). Uiteindelijk ging ik voor een rok, die ik later weer omwisselde voor een broek (want ik had toch wel hele kouden benen, zelfs met panty). Heel erg simpel eigenlijk.

Mama en ik reden nog even naar Intratuin, waar we onder andere naar kleine plantjes keken voor in onze potjes.

Daarna kreeg ik haast, want ik had met Daphne en Brittany afgesproken in Den Haag rond 16:00u en ineens reden er wegens een aanrijding geen treinen. Dus ik moest via Haarlem en daardoor eerder weg. Maar ook dat werd spannend, want door de bloemencorso zou ook een deel van het OV met de bus vervallen. Maar uiteindelijk had ik nog net geluk, kon ik via Haarlem naar Den Haag en kwam ik precies op tijd aan. We keken even wat winkels. Bij Mango paste ik deze broek. Zo eentje heb ik ook in het blauw, en ik had deze ook heel leuk gevonden. Maar hij scheen echt niet normaal door. Zelfs met een huidskleurige onderbroek was dit niet te redden. Jammer.

sushi eten in Den Haag

Daarna gingen we naar Shibuya, waar we hadden gereserveerd, om sushi te eten. Lekker! We hadden alledrie echt zoveel trek, dat we een uur later al propvol zaten. Ik had weer wat nieuwe sushi’s geprobeerd en ook een keer gyoza’s besteld. Zo onwijs lekker allemaal. We hebben heerlijk gegeten!

sushi eten in Den Haag

Vervolgens liepen we lekker rustig terug naar Den Haag centraal (vooral ook om uit te buiken). We maakten nog even de welbekende stationsselfie en daarna begonnen we alledrie weer aan onze reis naar huis. Wat was het weer onwijs gezellig! Volgende keer hopelijk zonder jassen (of op z’n minst zonder winterjas). Heerlijke afsluiter van de week.

Hoe was jouw week?