Over rustiger aan doen gesproken: op mijn blog en YouTube-kanaal gaat dat maar al te goed. Het is hier de laatste paar weken (of eigenlijk zelfs maanden) erg rustig geweest. Daar wil ik weer verandering in gaan brengen en dat doe ik door middel van een XXL terugblik van de afgelopen twee weken. Zo was het Pasen, fotografeerde ik veel bloemen en kwam Koningsdag ook nog voorbij. Kijk je gezellig mee?

Zondag 14 april

Na een heerlijk avondje met vriendinnetjes, werd ik de volgende ochtend wakker bij Jorn thuis. Hij ging al redelijk vroeg uit bed om de formule 1 race te kijken en ik grapte of hij ontbijt op bed kon brengen. Ongeveer een halfuurtje later stond hij naast me met twee bolletjes met een gekookt eitje en een kopje thee. Lekker!

Daarna deden we lekker rustig aan. Hij speelde Fifa en ik ging YouTube video’s kijken met een kopje koffie erbij. Ik volg nu sinds een tijdje Sophdoesnails en ik vind haar video’s echt heel erg leuk!

Daarna ging ik naar huis, zodat ik thuis naar het EK turnen kon kijken. Zo zat ik met spanning te kijken naar de zilveren vloeroefening van Eythora en de gouden rekstokoefening van Epke. Ik geniet echt van het kijken van turnen op tv. Overigens keek ik het op BBC, dus ik had Engels commentaar. Dat was voor de verandering ook wel weer grappig.

Ondertussen had ik mijn nagels gelakt met dit superleuke nagellakje van Kiko. Hij is nude-kleurig met een perzik ondertoon en heeft allemaal flakes erin. Hij bleef trouwens echt supergoed zitten ook, na 5 dagen was er nog niks gechipt. Het is een nagellak van de Ocean Feel collectie die nu in de winkels ligt. Je vindt hem hier.

In de avond ging ik met Jorn, zijn broer en ouders uit eten bij Da Rosario; een pizzeria in Hoofddorp. Zijn ouders hadden namelijk een tijdje geleden 40 jaar verkering en dat gingen we vieren. Ik bestelde een pizza met tomaatjes, mozzarella en rucola en at hem zomaar helemaal op. Ik ben nog steeds verbaasd, want dat lukt me vrijwel nooit. Hij was erg lekker!

Daarna deelden Jorn en ik zelfs nog een tiramisu. Ook erg lekker!

Maandag 15 april

En weer tijd voor een nieuwe werkweek. De zomertijd komt er weer aan en dus hebben we ook weer steeds vaker ijsjes op werk. Perenijsjes blijven groot favoriet!

In de avond kwam ik thuis en lag er een pakketje van H&M op me te wachten met een aantal zomerse kledingstukken. Maar ik had nog geen tijd om het uit te pakken, want ik moest me omkleden om te gaan sporten.

Het werd een pittige training met heel veel rennen, dus ik ging voor een driekwartbroek en luchtige top, zodat ik het niet te warm zou krijgen. Over mijn sport-bh heen.

Na het sporten dook ik lekker in bad. Ik was kapot van de training, had last van mijn enkel (lang leve verstappen), dus ik vond dat ik het wel had verdiend. Ik zat uiteindelijk in een zo goed als zwart bad, maar hij rook wel lekker.

Dinsdag 16 april

Dinsdagavond ging ik naar Jorn en konden we eindelijk de allernieuwste aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones kijken. Ik probeerde social media al te ontwijken, zodat ik geen spoilers zou zien.

Daarna ging ik nog even mijn weekartikel van de vorige keer in elkaar zetten, maar ik had eerst ruzie met mijn blog en het internet. Eerst had ik geen verbinding, toen wilde mijn blog niet laden en daarna was hij langzaam. Maar met veel pijn en moeite kreeg ik het alsnog voor elkaar.

Woensdag 17 april

Tijd voor weer een nieuwe werkdag met een kopje koffie van de benzinepomp. Niet de allerlekkerste koffie die er is, maar bij gebrek aan beter smaakt het me meer dan prima!

In de middag ging ik aan de slag met het editen van video’s voor op onze socials en blog. Zo leer ik hier en daar toch ook weer wat bij over video-editing.

Donderdag 18 april

Na weer een lange werkdag en een avondje in de turnhal, ging ik nog lekker even serie kijken. Vanuit bedje. Met thee en een toetje.

Vrijdag 19 april

Vrijdags stond ik weer redelijk vroeg naast mijn bed en ik ontdekte vervolgens allerlei blaren op mijn handen. Een stuk of 5-6 om precies te zijn. Op mijn linkerhand waren ze het meest opgezwollen en pijnlijk. En vervolgens ging ik sporten..

Maar wel lekker buiten! Ik maak alleen altijd pas een foto als alle spullen zijn opgeruimd, haha. Het werd die dag echt onwijs warm en dat merkte je ‘s ochtends dus al. Het was heerlijk weer om buiten te sporten!

Daarna gingen we een verjaardag vieren van iemand van het sporten bij de zorgmanege in de buurt. Daar hadden ze een veulentje van slechts twee weekjes oud die de hele tijd aan het rondrennen was. Echt een leuk gezicht!

Omdat het dus heerlijk weer was, gingen we op het terras zitten in plaats van binnen. Heerlijk! Natuurlijk ging ik weer voor een latte macchiato met appeltaart en slagroom. Jammie!

De dag ervoor was er een pakketje binnen gekomen van Coty. Ik heb deze producten van Maxfactor ontvangen om te reviewen op diverse sites. Heel erg benieuwd naar.

Nadat mama en ik waren aangekleed en mama klaar was bij de kapper, gingen we lekker op het terras lunchen. We gingen bij De Lieveling zitten en aten nog heerlijk een broodje. Ik ging voor kroketten op brood en mama voor een carpaccio.

We liepen samen terug en ik wilde onderweg nog even wat fotootjes maken. Ik had namelijk een nieuwe rok aan en ik vond hem echt heel erg leuk staan! Overigens genoot ik er echt van om met blote beentjes te kunnen rondlopen.

Daarna ging ik lekker wat foto’s maken in de tuin. Ik maakte onder andere foto’s van een highlighter van Kiko en van het Too Faced Sweet Peach palette. Hopelijk kan ik snel de reviews plaatsen.

Pien genoot ook lekker van het warme weer, door weer eens uitgebreid op haar eigen stoel te liggen in de schaduw. Wat een heerlijk relaxed leventje.

In de avond had ik even een andere rok aangetrokken (want deze had iets meer stof en het was al aan het afkoelen). Na een rondje gelopen te hebben, haalden Jorn en ik nog een ijsje. Ik ging zoals altijd voor meloensmaak. Mijn favoriet.

Zaterdag 20 april

Zaterdagochtend gingen Jorn en ik lekker in de tuin koffie drinken. Pien kwam er ook bij en ging zich lekker uitsloven in de zon. Het werd wel weer eens tijd om de melkflessen bij te kleuren en dus ging ik voor een jurkje.

Mama moest ‘s middags werken en dus deden papa en ik samen de boodschappen en haalden we bloemetjes. Uiteraard gingen we voor tulpen die ik later op de dag in een vaas ging zetten. Bijzonder vond ik dat er superveel dubbele tulpen bij zaten. Echt een leuk gezicht!

In de avond gingen we barbecuen en daarna gingen Jorn en ik bowlen met mijn broertje en zijn vriendin. Ik liet per ongeluk een bal vallen aan de achterkant en liep tegen een bowlingbal aan (omdat de mensen naast ons die hadden laten vallen), maar verder was het een hele gezellige avond!

Zondag 21 april – Eerste Paasdag

Pasen

En toen was het alweer Pasen. Ik had bij Jorn geslapen en we begonnen eerste Paasdag dan ook met een uitgebreid ontbijtje. Heerlijk!

Daarna deden Jorn en ik nog even relaxed en ging ik vervolgens naar huis. Het was superlekker weer en dus ging ik met mama koffie drinken in de tuin. Wat een heerlijkheid.

Pasen

Nadat ik met mijn ouders een rondje had gelopen, sprong ik nog even met Jorn samen op de fiets. We gingen namelijk een stukje fietsen richting de bloemenvelden. Jorn wist wel een veld in Vogelensang, wat niet zo ver fietsen was en waar je makkelijk even kon stoppen. Wat een prachtige velden! Uiteraard hield ik een hele fotoshoot en kan ik de komende tijd nog wel even vooruit met zomerse, bloemige foto’s. Het fietsen was trouwens ook echt heerlijk, want er stond een klein windje, waardoor het niet al te heet aanvoelde, maar juist een lekker temperatuurtje.

Pasen

Ook nog even een selfie <3 Zo gezellig altijd met jou!

We fietsen nog een stukje verder, maar daarna was het toch echt tijd om terug te fietsen. We gingen in de avond namelijk barbecuen met mijn ouders en Jorn zijn ouders. Supergezellig! Een rosé ging er ook wel in met dit weer (of een paar).

Maandag 22 april – Tweede Paasdag

Pasen

Ook maandag was het weer tijd voor een paasontbijtje, maar dan bij mij thuis. Iets minder uitgebreid, maar nog steeds erg lekker. Daarna stapten we in twee auto’s (dat krijg je als je ineens met 6 mensen bent door aanhang) en reden we richting mijn opa.

Hij was namelijk jarig en dat moesten we wel met hem vieren! Hij had een Limburgse aardbeienvlaai gehaald en we zaten lekker in de tuin. Het was inmiddels alweer een paar weekjes geleden dat ik mijn opa zag, dus ik vond het ook wel weer gezellig.

Pasen

Mijn opa had een supermooie bloesemboom in de tuin, maar ervoor poseren werd een beetje lastig. Ook zat er de hele tijd een mereltje te fluiten, supergezellig.

Omdat de vriendin van mijn broertje nog nooit bij mijn opa was geweest, gaven we haar een rondleiding door het dorpje. Eén van onze laatste stops waren natuurlijk de geitjes (die ze vanuit de auto al had gezien). Ze hadden twee kleintjes, wat echt heel lief was.

Pasen

Later liepen Jorn en ik samen nog een klein rondje, want ik had eerder al deze Blauwe Regen ontdekt bij een wit huisje. Maar ik wilde er niet direct foto’s maken, vanwege de rondleiding. Dus gingen wij nog even terug. Wat een prachtige locatie! Het witte huisje, de blauwe deur, details bij de ramen en de prachtige bloemen zorgden echt voor een vakantiegevoel. Een Italië-gevoel zelfs. En dat in ons eigen kikkerlandje.

Daarna deden Jorn en ik een poging om Game of Thrones te kijken, maar na zo’n 10 minuten zetten we het alweer stop om nog even gezellig een theetje in de tuin te doen. Voordat we weer naar huis zouden rijden. Wat een heerlijke afsluiting van het lange weekend.

Dinsdag 23 april

Tijd voor weer een nieuwe werkweek. Het werd een iets rustiger weekje (ik had wel genoeg te doen, maar er stond iets minder druk achter) en bovendien ook een korter weekje.

Na werk sjeeste ik vrijwel meteen door naar de crossfit en vanuit de crossfit ging ik naar Jorn. We moesten ten slotte Game of Thrones nog kijken (want ik moest al de hele dag spoilers ontwijken). Omdat ik nog niet echt had gegeten, maakte Jorn twee paashaas-pannenkoeken voor me warm. Lekker gezond ook, maar ze waren best lekker.

Daarna was het Game of Thrones tijd en konden we weer veilig op social media kijken. Damn, wat is het toch weer spannend allemaal.

Woensdag 24 april

Woensdag was het nog steeds best lekker weer en dus ging ik met wat collega’s een rondje lopen en nog even op een bankje in de zon zitten. Ik vind dat altijd wel even lekker tijdens de lunch. Zo krijg ik toch nog een beetje frisse lucht en beweging.

Vervolgens haalden we ijsjes bij de benzinepomp (doei heleboel geld). Ik koos voor een Kinder Bueno ijsje. Ik had hoge verwachtingen, maar hij was stiekem niet zo lekker als een echte bueno. Maar hij was ook zeker niet vies. Probeer hem gewoon eens als je hem tegenkomt ergens!

Ik ging weer de middag besteden met het bewerken van video’s voor onze blog en socials en het werd ook tijd voor mijn eigen video. Die vond ik het allerergst om te doen, haha.

In de avond was er korting bij Douglas en ik twijfelde zó erg om iets van Becca te bestellen. Tot ik besefte (en zag) hoeveel lades ik gebruik voor make-up. Ze zitten niet allemaal tot de nok vol, maar het zijn er wel veel. Nee, ik besloot dat ik het niet nodig had (je kunt alleen wel raden dat ik de volgende ochtend alsnog spijt had, haha).

Donderdag 25 april

Woensdagavond had ik na het sporten mijn nieuwe make-upsponsje van Real Techniques gewassen en dus kon ik hem eindelijk gaan gebruiken. Stiekem is dat toch altijd wel een lekker gevoel, maar aan de andere kant ook wel ‘balen’, want daarna krijg je hem natuurlijk nooit meer zo brandschoon als dat hij was.

Ik volgde in de ochtend een korte webinar van Frankwatching over copywriting voor social media en had bij sommige dingen wel zoiets van ‘hier moeten we wat aan veranderen’, dus dat is een goed teken. Ook ben ik wel geïnteresseerd geraakt in één van de trainingen die meerdere dagen duurt. Maar even onthouden nog.

Ik was ‘s ochtends echt al supervroeg in Leiden en dus was ik van tevoren nog even naar de AH gegaan. Daar had ik lekker ijskoffie gehaald en in de middag genoot ik ervan. Ik denk dat ik deze nog wel vaker ga drinken nu het weer warmer wordt.

Na werk kwam ik thuis en lag er een pakketje klaar van Zalando. Ik had nieuwe sportkleren besteld, namelijk een topje met ‘crossfit’ erop en een kort broekje met allemaal zilveren Nike logo’s. Deze meid geniet er dus oprecht van dat ik nu een shirt heb met het woord ‘crossfit’ erop. Nu is het net alsof ik er écht bij hoor, haha. Het topje is trouwens van Reebok en beiden items waren in de sale.

Vrijdag 26 april

Vrijdagochtend ging ik met mama buiten en sporten en daarna lekker koffie doen in de tuin. Pien vond het zonnetje ook erg lekker, want ze pikte al snel mijn stoel in en ging uitgebreid zitten rollen. Gekke kat.

Daarna maakte ik me op en zette ik snel deze outfit op de foto. Ik draag hier een corduroy broek van H&M, t-shirt van &Other Stories en schoenen van Reebok. Ik vond het een zeer geslaagd lookje en ga hem binnenkort zeker nog eens aantrekken om foto’s mee te shooten.

Daarna reed ik naar een vriendin en kletsten we weer gezellig bij. Eerst in de tuin met een kopje koffie, daarna nog lekker op haar kamer terwijl ik hielp met het kiezen van een Koningsnacht-outfit en daarna keken we nog een aflevering van Riverdale samen. Heerlijk rustig, maar gezellig middagje!

Zaterdag 27 april

Koningsdag. De dag waarop mama en ik al jaaaa-ren op de Koningsmarkt gingen zitten, maar dit jaar hadden we er gewoon écht geen zin in (ook al hadden we meer dan genoeg rotzooi om te verkopen). Ik sliep lekker uit en maakte vervolgens wel een oranje ooglook.

En mijn outfit zelf maakte ik rood-wit-blauw en ik voegde nog wat extra oranje toe door grote statement oorbellen. Jullie kunnen wel zien welke broek groot favoriet aan het worden is.

Voordat Jorn en ik naar de Koningsmarkt reden om daar een klein rondje te doen, gingen we nog even snel langs zijn huis. Zijn ouders hadden lekker oranje tompoucen gehaald en dus genoten we daar eerst even van. Die horen er toch wel bij hoor, vind ik!

Jorn en ik deden uitgebreid boodschappen, want wij gingen Japanse ramen koken in de avond. Het was even een gedoetje (Jorn had meer controle over alle pannen dan ik), maar uiteindelijk was het gewoon gelukt! En het smaakte ook nog eens lekker. Wel iets te zout, maar dat kunnen we de volgende keer gelukkig makkelijk verminderen. Ik vond het in elk geval een geslaagde eerste keer! Daarna deden we lekker rustig aan en gingen we redelijk vroeg slapen.

Hoe waren jouw Pasen en Koningsdag?