Pfoe, wat een week. Mijn werkweek leek wel 10 jaar te duren (ondanks dat ik genoeg te doen had) en de hele week keek ik een beetje op tegen de vrijdag. Mijn verstandskiezen werden namelijk weer getrokken. Daarnaast keken Jorn en ik Game of Thrones en gingen we naar de Calvin Klein sample sale. Kijk je mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag 28 april

Zondag werd een lekker rustig dagje. Eerst sliepen Jorn en ik uit, keken we lekker tv en daarna hielp ik hem met het uitruimen van zijn kledingkast. Eenmaal thuis ging ik ook mijn eigen kledingkast uitzoeken. Soms was dat nog best lastig, maar uiteindelijk wist ik toch een vuilniszak te vullen. Nu alleen nog even bedenken wat ik ermee ga doen; weggooien, verkopen of doneren.

In de avond waren mama en ik met z’n tweetjes en dus maakten we pasta pesto met paprika, tomaatjes, rucola, pijnboompitjes en parmezaanse kaas. Zó lekker!

Na het eten klom Pien bij mama op schoot en ze hield mama goed vast. Zo’n grappig gezicht.

Mama ging pakketjes inpakken en Jorn kwam gezellig een theetje doen. We keken Luther op de bank (alleen zette ik per ongeluk aflevering 4 in plaats van aflevering 3 aan van het laatste seizoen op Netflix, oeps).

Maandag 29 april

Maandags was de laatste werkdag van één van mijn collega’s en dus gingen we met z’n allen lunchen. Onverwachts was het mooi weer en dus gingen we lekker buiten zitten. Ik ging lekker voor twee kroketjes op brood. Altijd goed.

In de avond was het weer tijd voor een uurtje crossfit. Daarvoor draag ik altijd deze Nike Metcon 4 sportschoenen. Ik blijf ze leuk vinden en ze zitten ook heel erg lekker.

Na het sporten sprong ik als een idioot onder de douche, want Jorn kwam eraan. We gingen namelijk de derde aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones kijken (zodat we geen spoilers zouden krijgen). Wát een aflevering.

Daarna was het nog geen bedtijd, want ik moest mijn XXL terugblik van vorige week nog afmaken. Hier was ik zondags ook al mee bezig geweest, maar het duurde zo lang, dat ik het maandag ging afmaken. 2600 woorden verder, was ik rond half 12 klaar en daarna kon ik ook niet meteen slapen.

Dinsdag 30 april

Na een kort nachtje, was het weer tijd om te werken. Dat was stiekem best wel pittig. Maar een collega deelde maar al te graag zijn witte Snickers met me en dat maakte de dag een stuk beter, haha. Lekker!

Woensdag 1 mei

Woensdagavond ging ik na een dagje werken weer naar de crossfit voor een gymnastics training. Tijdens het omkleden werd ik maar niet met rust gelaten door deze haarbal. Ze kan dan zo lekker om me heen dartelen en vragen om aandacht. Ik noem haar ook wel ‘Zeurpien’.

Het nieuwe boekje van H&M was ook weer binnen gekomen en daar bladerde ik dus ook nog even doorheen. Slechte keuze, want nu wil ik al dagenlang een enorme bestelling plaatsen (maar ik moet me inhouden). Eén van de items is deze superleuke Disney pyjama. NEED IT. Na het sporten keek ik nog naar Love is in the Air en een paar afleveringen van Friends en ging ik lekker vroeg slapen.

Donderdag 2 mei

Tijdens mijn ontbijtje kwam Pien op schoot zitten. Ze was ‘s nachts weer eens de hort op geweest en dan slaapt ze altijd het liefst bij op mama haar schoot. Maar mama was douchen, dus bij gebrek aan beter, sliep ze bij mij. Het liefst was ik blijven zitten, want ik vind het dan altijd zo zielig als ze moet opstaan. Ik moest toch echt naar mijn werk.

Normaal ga ik op donderdagavond naar de turnhal, maar het was vakantie dus de training ging niet door. Dus deed ik lekker rustig aan en zette ik thee. Een collega en ik sturen elkaar altijd de Pickwick Tea Topics en inmiddels hebben we al heel wat vragen beantwoord. Deze voor mijn gevoel nog niet, dus ik stuurde een fotootje door. Als ik hem moet beantwoorden: sowieso De Aristokatten, Mamma Mia en Grease. Jullie?

Ik ging zowaar een blogje in elkaar zetten. Het duurde best even, want ik zit er niet helemaal meer in en daardoor kon ik me moeilijk concentreren (plus: ik was moe van een lange werkdag). Maar daar wil ik weer verandering in gaan brengen en vandaar dat ik het wel weer eens tijd vond voor een update over hoe het met mij gaat.

Vrijdag 3 mei

Vrijdagochtend stond ik vroeg naast mijn bed met wat zenuwen, want ik moest voor de tweede (en meteen ook laatste) keer naar de kaakchirurg. Een tijdje terug zijn mijn verstandskiezen aan de rechterkant van mijn kaak weggehaald en vrijdag was het de beurt aan de linkerkiezen. Ik keek er deze keer meer tegenop dan de eerste keer én het begin van de dag liep al gigantisch uit. Maar goed: ze zijn er alle vier uit en als het goed is, hoef ik dus niet meer terug te komen. Na een paar uurtjes, vond ik het wel tijd voor koffie (die eigenlijk praktisch koud was, omdat ik geen hete dranken mocht en uiteraard weer met een rietje).

Omdat ik mezelf zielig vond, bestelde ik een aantal make-upjes bij Boozyshop, waaronder het Makeup Revolution x The Emily Edit – The Wants palette. Deze wilde ik al een tijdje hebben en nu kon ik hem eindelijk in Nederland scoren! Ik had hem namelijk al gezien bij mijn twee favoriete Amerikaanse YouTubers.

Inmiddels was de verdoving zo goed als uitgewerkt en had ik mezelf volgestopt met paracetamol, maar een rondje door het tuincentrum wilde ik niet overslaan. Ik had laatst nieuwe cactussen en vetplantjes gekocht en moest er nog wat potjes voor hebben. Ook kocht ik nog een superleuke, kleine orchidee. Oh en overigens: mijn nieuwe fiets was bezorgd, maar ik heb er dus gewoon nog geen foto van gemaakt.

Na het tuincentrum kakte ik helemaal in en daarom ging ik lekker in bad. Meestal neem ik een boek mee, maar ik wist gewoon dat ik me daar niet op kon focussen. Dus pakte ik een krukje en mijn laptop en zette ik lekker Friends op. Zo hield ik het en lekker lang vol en het beviel bovendien wel. Het enige nadeel was alleen dat ik daarna nog even mijn haar wilde wassen onder de douche en daardoor moest ik dus eerst uit bad om mijn laptop weg te leggen. Maar goed; ik ga dit wel vaker doen. De bath bomb die ik meenam, was trouwens Lucky Cat van Lush, onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie. Zó’n schattig uiterlijk, maar echt heel spectaculair vond ik hem helaas niet. Ik had ook al best wat negatieve reviews gelezen, maar ik wilde hem toch zelf proberen. Want ja, kat. Hij bruiste heel snel en het bad kleurde amper, maar ik vond hem wel superlekker en duidelijk ruiken.

Het bad had me goed gedaan en daarom wilde ik na het eten met Jorn even naar Intersport en Media Markt. Bij Media Markt spotte ik deze film van Disney. Hier had ik graag heen gewild in de bios, maar uiteindelijk niet gedaan. Jammer genoeg kostte hij 27 euro, waardoor ik hem toch maar heb laten staan.

Jorn loopt sinds kort stage bij een bedrijf in het Olympisch Stadion en daar vlakbij zit ook een De Drie Graefjes. Hij had daar dus twee stukken taart gehaald. Het eerste stuk deelden we vrijdagavond: red velvet cake. Jammie!

Zaterdag 4 mei

Ik had ‘s nachts verrassend goed geslapen, maar werd uiteindelijk wel vroeg wakker. Dus ging ik nog lekker even op de bank tv kijken in mijn pyjama. Pien kwam er gezellig bij!

De dag ervoor had ik ook mijn nagels gelakt met Mixetaupe van Essie. Een supermooie nude nagellak!

calvin klein sample sale

Ik heb trouwens steeds meer kleine plantjes op mijn kamer staan en het ziet er zo gezellig uit. Het witte en blauwe bloempotje had ik trouwens vrijdags gekocht en staan echt heel erg leuk. Ook al zijn ze verder heel basic.

Nadat ik me had aangekleed, maakte ik ook weer eens een flatlay. Stiekem vind ik dat altijd wel leuk om te doen en moet ik het weer vaker gaan proberen. Hierop zien jullie trouwens mijn nieuwe hoesje van iDeal of Sweden, die ik had ontvangen. Heel erg leuk!

calvin klein sample sale

Hoewel ik moe was en ook last had van mijn kaak (en met een hamsterwang), ging ik in de middag wel met papa, mama en Jorn naar de Calvin Klein sample sale waar we voor waren uitgenodigd. Uiteindelijk kocht ik weer veel te veel dingen, maar ik ben er onwijs blij mee! Ook papa, mama en Jorn wisten goed te slagen. Maar daarna was ik echt kapot, want wat was het druk en warm daarbinnen.

Thuis lag ook mijn Boozyshop bestelling op me te wachten. Zie hier alles wat ik bestelde (en gratis kreeg). Heel blij mee! Na het eten gingen Jorn en ik naar zijn huis, waar we 2 minuten stilte hielden vanwege de Dodenherdenking. Daarna keken we naar de film over Ted Bundy (die ik verder niet heel boeiend vond om eerlijk te zijn). Inmiddels was het bedtijd en stond me een lange, maar qua slaap korte nacht te wachten.

Hoe was jouw week?