Onder het mom van ‘beter laat dan nooit’, heb ik vandaag nog mijn weekoverzichtje van de afgelopen twee weken. In die weken ging ik shooten in Leiden, had ik een bruiloft, ging mijn nieuwe fiets stuk en was het ook Moederdag. Ik heb weer lekker veel foto’s verzameld, dus laten we snel verder kijken naar deze nieuwe A Week With Joyce.

Zondag 5 mei

Zondag was ik nog behoorlijk sloom van het trekken van mijn laatste twee verstandskiezen, maar stilzitten kon ik gewoon niet. Daarom gingen Jorn en ik eerst naar zijn opa (waar het lekker druk was met de familie) en daarna haalden we de hond op voor een rondje door het bos. Het was ook heerlijk zonnig buiten en ook Vino genoot ervan om lekker te rennen.

Daarna dronken we nog koffie met een stukje appeltaart bij de zorgmanege waar ik ook regelmatig kom met de groep van het sporten. Ook daar was het nog steeds lekker weer, dus besloten we lekker buiten te gaan zitten.

Daarna stortte ik behoorlijk in en ging ik thuis lekker tv kijken op de bank. Ook maakte ik van de gelegenheid gebruik om mijn teennagels te lakken en omdat Pien heel graag bij me wilde zitten, kroop ze in mijn nek terwijl ik voorover gebogen zat.

Daarna wist ik haar te verplaatsen naar mijn schoot en kon ik lekker languit op de bank liggen. Ik probeerde zo lang mogelijk het innemen van paracetamol uit te stellen en dat was af en toe behoorlijk pittig.

Ik ging in elk geval lekker veel met Pien kroelen (oh en hier draag ik trouwens een nieuwe trui, die ik een dag eerder scoorde op de Calvin Klein sample sale. Nieuw favorietje wel hoor).

Maandag 6 mei

Maandags voelde ik me eigenlijk helemaal nog niet lekker door mijn verstandskiezen (of eigenlijk het gebrek daaraan), maar ik koos er toch voor om naar werk te gaan. Tijdens de lunch wandelde ik een rondje met een collega en ineens ontdekte ik een tuin met twee katten, waaronder deze. Ze vroegen allebei gezellig om aandacht en ik vond het stiekem best jammer dat ik ze niet kon aaien door het gaas.

Dinsdag 7 mei

Dinsdag voelde ik me gelukkig alweer ietsje beter en ik kreeg halverwege de dag écht gigantische zin in brownies. Dus reed ik na werk meteen door naar de supermarkt om een mix te halen en mixte ik het snel met water, zodat het tijdens het eten in de oven kon. Lekker!

Sinds kort hebben de tulpen van de markt plaatsgemaakt voor pioenen en ik vind die altijd zó mooi. Zelf had ik er ook een paar op mijn kamer staan, maar deze stonden mooi in het zonnetje beneden.

Na het eten kwam Jorn en keken we naar Game of Thrones. Aflevering vier alweer. Het gaat veel te snel. Maar we hadden wel brownies. Brownies maken alles een stukje beter.

Woensdag 8 mei

Tijd voor weer een kopje koffie op werk. Ik ging langzaam steeds minder paracetamol slikken, maar ik merkte dat ik daar ook weer heel erg slaperig en sloom van werd (niet dat ik niet slaperig en sloom was toen ik het wel slikte). Koffie was dus nodig.

In de avond ging ik voor het eerst weer proberen te sporten en het ging een stuk beter dan ik dacht. Voordat ik weg ging, had Pien zich in een hoekje van mijn kamer verborgen en was ze aan het stampen op mijn winterjassen. Gek beest.

En deze foto; daar ontdek ik nu net pas van dat hij eigenlijk van dinsdagavond is. OEPS, omgedraaid (lekker oplettend ook weer van mij en ben te lui om het aan te passen #sorrynotsorry). Maar Pien kwam dinsdagavond dus op mijn borst liggen. Dat was de makkelijkste plek.

Na het sporten (op woensdagavond om verwarring te voorkomen), ging ik even wat bij mama op haar mobiel kijken. Ik dacht dat het wel makkelijk was om dat even leunend over de leuning van de bank te doen. Pien zag haar kans en kroop op mijn rug, want ik had ten slotte haar plek gepikt. En ook gewoon half in slaap vallen en later omdraaien om naar buiten te kunnen kijken.

Donderdag 9 mei

Komt ze weer met nog meer foto’s van de kat. Na mijn laatste werkdag van de week, ging ik lekker even op de bank zitten. Het was vakantie van het turnen en dus kon ik lekker relaxen. Pien deed met me mee.

Vrijdag 10 mei

Vrijdag ging ik in de ochtend sporten en daarna moest ik onwijs snel douchen. Ik had namelijk nog een korte belafspraak staan en daarna ging ik richting Leiden om foto’s te gaan maken met Irina. Dit werd één van de outfits die ik aan ging doen: shirtje van &Other Stories en broek van H&M. Je vindt de broek hier. Verder nam ik nog twee andere shirtjes mee.

Ook was ik superblij met de look die ik maakte. Mijn make-up was gewoon on fleek. Meteen ook goed geregeld, want in de avond zou ik nog een bruiloft hebben en zo zat het maar vast goed.

Van het station wandelde we naar de eerste spot voor foto’s en daarna liepen we een stukje terug om te gaan lunchen bij Lavendi; een hotspot die ik ongeveer een jaar geleden had ontdekt en waar ik graag nog eens naartoe wilde. Lavendi heeft niet alleen de allerleukste koffie (KIJK DIE HOND), verse sappen, sandwiches, salades en hartige wafels op de menukaart staan, ze hebben ook een onwijs instagrammable interieur. Love it!

Irina en ik kozen overigens allebei voor een caprese wafel, gewoon om te kijken of het wat was. Het was echt superlekker! Door de mozzarella en tomaatjes proef je bijna het zoete van de wafel niet meer, maar past het juist heel erg lekker bij elkaar. Credits voor de wafelfoto gaan trouwens naar Irina.

Daarna gingen we weer door met wandelen door de stad op zoek naar de leukste hotspots. Irina wist er gelukkig genoeg en daardoor wisten we onwijs veel foto’s te maken. Bij dit superleuke huisje vroegen mensen of we ook samen op de foto wilden en dus deden we dat. Gezellig!

Hierbij alvast één van de miljoenen foto’s die ik kan posten op Instagram, haha.

Tussendoor waren we nog even bij het stadhuis wezen kijken, omdat ik wist dat mijn collega rond 15:00u ging trouwen en zo kon ik ze vast even feliciteren. Eenmaal thuis had ik een beetje haast, want ik moest het cadeau voor de bruiloft nog regelen en inpakken, mezelf omkleden en eten. Ik maakte het nog moeilijker door al het briefgeld in hartjes te vouwen. Maar dat geeft wel een leuk effect!

Foto’s maken met gek licht en een strik op je buik (van de jurk) is blijkbaar heel moeilijk. Blame het ook maar aan de twee enorme glazen rosé die ik op had, haha. Niks gewend he. Het was wel een onwijs gezellige avond bij de bruiloft van mijn collega. Ik heb gelachen en gedanst en het werd erg laat.

Zaterdag 11 mei

Zaterdag sliepen Jorn en ik lekker uit en deden we rustig aan. Met mama ging ik vervolgens nog even naar Intratuin, omdat zij graag plantjes voor de tuin wilde hebben en ik nog cadeautjes voor Moederdag wilde halen. Voor Jorn z’n mama kocht ik uiteindelijk deze twee superschattige plantjes om in de tuin te zetten.

Daarna at ik snel een broodje (maar niet te veel) en fietste ik naar Hoofddorp (waar ik nog een leuk verhaal over heb trouwens), want ik ging nog even door met de alcohol. Nog voor mijn verjaardag had ik van mijn beste vriendinnetje iets leuks tegoed en we besloten dus een high wine te doen! We kregen twee witte wijnen en een rode. Van de rode weet ik de naam niet meer, maar de witte wijnen waren een Pinot Grigio en Sauvignon Blanc. De witte wijnen vond ik erg lekker, maar de rode was niet zo mijn ding. Het was wel heel gezellig!

Omdat we allebei moe waren en nog weinig hadden gegeten die dag, bestelden we wel wat extra hapjes nog. Pizza sticks en mozzarella-knoflookbrood. Lekker!

We wandelden nog even naar de H&M en gingen daarna allebei weer naar huis. Thuis gingen mama en ik iets nieuws proberen te koken, namelijk gevulde puntpaprika’s met mexicaanse kruiden en kipgehakt. Het was zó lekker! En ook echt best wel gezond. Dit wil ik zeker vaker eten!

Moederdag

Daarna reed ik met Jorn naar een vriendin van mama, want: ik had daar ‘s middags mijn fiets achtergelaten. Mijn gloednieuwe fiets ging namelijk op de heenweg naar Hoofddorp centrum stuk. Ja. Een nieuwe fiets. Stuk. Helaas paste hij niet in de auto, dus moest ik hem naar huis lopen. Mijn voeten deden nog zeer van de avond ervoor, maar ergens was het loopje ook wel fijn. Een aantal dagen later heb ik trouwens mijn fiets teruggebracht naar de winkel en mijn geld (met veel pijn en moeite) terug gekregen. Een nieuwe fiets (ergens anders gekocht) staat op dit moment in de doos in de garage. Beter is die wel goed, haha.

Zondag 12 mei

Zondag was het Moederdag en wij begonnen de dag rustig bij Jorn. Zijn moeder was alleen al op tijd weg en daarom gingen Jorn en ik op tijd richting Ranzijn. We moesten voor mijn moeder nog een cadeautje halen, dus dat deden we en daarna liepen we naar mijn huis. We dronken gezellig koffie met mijn mams en daarna ging Jorn weer naar huis en reed ik met mijn ouders naar een soort festival bij de Olmenhorst.

Moederdag

Het festival stelde zelf niet zoveel voor (mama had vrijkaarten gekregen), maar ik kon wel even wat leuke foto’s maken. Het was best lekker weer namelijk! Zie hier the Instagram life

En zie hier reality. Vlak voor het maken van de foto’s had ik namelijk een gigantisch gat in mijn panty getrokken. Maar omdat het een anti-ladder panty is, ontstond er alleen een gat en dus geen ladder (het werkt dus wel, haha). Gelukkig was mijn jurkje lang genoeg.

Moederdag

Bij de Olmenhorst hadden we een appeltaartje meegenomen en deze aten we lekker in het zonnetje thuis op. Met een kopje koffie. Het was overigens echt heel heet in de zon bij ons in de tuin. Maar wel lekker!

Maandag 13 mei

En toen was het weekend alweer voorbij en was koffie hard nodig om de dag/week door te komen.

In de avond ging ik sporten en daarna deed ik een oproepje wat ik met deze zak vol kleding zou doen. Of ik het zou verkopen via Marktplaats, United Wardrobe of Instagram Stories. UW en Stories kregen veel positieve reacties en ook kreeg ik de tip om de IJhallen een keer te proberen. Hebben jullie daar ervaring mee?

Die dag was ook dit boek van Diana Leeflang binnen gekomen. Ik vind het nu al een leuk boek en ik heb er serieus alleen nog maar even doorheen gebladerd. Ik houd gewoon echt van dit soort boeken. Je kunt hem op Bol.com kopen trouwens en hij wordt ook gratis verzonden!

Daarna sprong ik snel onder de douche, want Jorn kwam na zijn voetbaltraining naar mij toe om aflevering 5 van Game of Thrones te kijken. Zo spannend allemaal. Natuurlijk namen we nog een stukje appeltaart, want die was nog over.

Dinsdag 14 mei

Na een dagje werken keek ik ‘s avonds nog even lekker Friends in bed. Ik ben inmiddels bij de een-na-laatste aflevering van seizoen 10. Maar wel al voor de tweede keer, hehe.

Woensdag 15 mei

Alweer over de helft van de werkweek en ter voorbereiding op een beurs, moest ik ‘s ochtends met mijn mobiel een vacaturevideo opnemen en deze later bewerken. Het gaat steeds sneller! Nu nog voor mijn eigen video’s, maar dan moet ik ook even wat minder proberen te ratelen, haha.

‘s Avonds weer lekker de fitgirl uithangen. Ik merk echt dat, ook wanneer ik eigenlijk geen energie heb, ik wel energie haal uit het crossfitten en dat ik het leuk vind om mezelf uit te dagen. We gingen een buddy workout doen, dus we werkten in teams van vier naar een bepaald doel. Superleuk vond ik dat en ik heb bijvoorbeeld deadlifts gedaan met 60KG. Terwijl ik denk maximaal 35KG had getild als we deze workout niet hadden gehad. Dat soort dingen kan ik stiekem echt van genieten. Oh en als je niet weet wat een deadlift is, Google het maar.

Na het sporten maakte ik zowaar een video voor mijn YouTube-kanaal af en wilde ik deze uploaden. YouTube en ik waren alleen even geen vrienden, want de uploadtijd liep continu op en zelfs na een nacht uploaden stond hij er nog niet op. De volgende ochtend probeerde ik het opnieuw en toen lukte het wel. Alleen niet alles qua instellingen, zoals ‘eindscherm’ lukte, want ik kreeg ook problemen met de internetverbinding. De video zelf kun je natuurlijk inmiddels wel bekijken! Het is een enorme (en vooral chaotische) shoplog geworden.

Donderdag 15 mei

Laatste werkdag voor het weekend en ik genoot lekker van een Split ijsje. Ik was even vergeten hoe lekker die ijsjes zijn!

In de avond wilde ik het Songfestival kijken en ondertussen een blogje typen, maar ik kreeg dus ruzie met de internetverbinding op mijn laptop. Daarom voerde ik maar een update uit in plaats dat ik een blogje ging typen.

Maar Duncan Laurence heb ik uiteraard wel gezien, want op de iPad werkte alles gewoon normaal. Wat onwijs goed was hij al in de halve finale!

Vrijdag 16 mei

Vrijdags ging ik lekker sporten in de ochtend en daarna mezelf rustig aankleden voor een lunchdate met oud-collega van Pandora en vriendinnetje Quinty. We gingen lunchen bij De Beren en namen allebei kroketten op brood. We kletsten weer lekker veel bij en gingen zelfs nog even uitgebreid naar de H&M (volgende keer moeten we wat meer tijd nemen hiervoor, haha).

Daarna ging ik weer naar huis en wilde Pien natuurlijk weer mijn aandacht. Alsof ik maanden weg was geweest. Gekke kat. Omdat ik dus wat weinig tijd had in het dorp, had ik niet alles kunnen doen wat ik wilde en gingen Jorn en ik in de avond nog even terug. Gezellig!

Zaterdag 17 mei

Zaterdagochtend deden Jorn en ik rustig aan en daarna reed ik met mama naar het inkoopcentrum. Daar hebben ze nu ook een hoekje met allemaal Aziatisch servies, bijvoorbeeld voor Japanse Ramen. Waaronder deze superschattige kommetjes met katjes erop geschilderd. Moet. Ik. Hebben.

Ook deed ik weer lekker inspiratie op voor als ik het huis uit ga. Deze setting voor de eetkamer vond ik ook erg mooi en dat vond Jorn ook. Maar even goed onthouden dan!

Daarna was ik gewoonweg moe en dus besloot ik lekker in bad te gaan. Ik nam deze Aubergine van Lush mee en ik vond hem echt heel lekker in bad. Het bad kleurde paars met onwijs veel glitters en het rook ook nog eens lekker. Maar de vorm is gewoon een beetje gek.

Uiteraard keek ik zaterdagavond naar de finale van het Songfestival en zag ik hoe Nederland eindelijk weer eens won! Wat onwijs gaaf zeg! Daardoor lag ik alleen wel veel te laat in mijn bed en had ik dus een korte nacht voor de boeg, oeps.

Hoe was jouw week?