De belofte die ik laatst deed om weer vaker te gaan bloggen, wil nog niet helemaal lukken. Mijn weekenden zitten namelijk weer lekker volgepland met leuke dingen en dat geeft natuurlijk niet. Maar daardoor kom ik er nog niet echt aan toe om te bloggen of video’s te filmen. Ik doe mijn best, haha. Deze week wel weer mijn weekartikeltje op de ‘normale’ dag; de maandag. Ik kijk terug op een week met de laatste aflevering van Game of Thrones, een nieuwe fiets (alweer) en een dagje shoppen in Breda. Kijk je mee?

Zondag 19 mei

Na een korte nacht, vanwege het kijken van het Songfestival, was het tijd voor het Seinfestijn met mama haar webshop. Koffie was hard nodig. De ‘bakkies’ daar waren erg lekker, dus we hebben er ook meerdere gehaald. De dag zelf was niet megadruk, maar de sfeer was wel gezellig.

In de avond gingen we met z’n allen uit eten: papa, mama, Jorn, ik, mijn broertje en zijn vriendin. Jammie! We gingen pizza eten bij Amiici in Hoofddorp. Ik ging voor de mozzarella bufala met tomaatjes en rucola. Superlekker en gezellig!

Maandag 20 mei

Maandag was ik nog steeds onwijs moe (mede door een dagje extra ‘werken’), dus ik ging weer voor een kopje koffie van de benzinepomp. Het werd weer een lekker druk weekje.

In de avond ging ik uiteraard, zoals in principe elke maandag, naar de crossfit om mezelf helemaal af te beulen. Dat was trouwens wel weer gelukt.

Daarna ging ik douchen, eten en begon ik vast met het bewerken van de foto’s van mijn vorige weekartikel. Vervolgens kwam Jorn, zodat we de laatste aflevering van Game of Thrones konden kijken. Helaas had ik ineens onwijze internetproblemen op zolder en zijn we bijna een uur bezig geweest om slechts 15 minuten te zien. Dus gaven we het maar op.

Dinsdag 21 mei

Dat betekende dus dat ik dinsdagavond naar Jorn zou gaan en we daar de laatste aflevering gingen kijken. Het enige wat ik erover ga zeggen is; wauw. Oké en dat ik niet zo goed weet wat ik moet denken. End of story.

Woensdag 22 mei

Woensdag was het best lekker weer en daarom gingen we tijdens de lunch lekker naar buiten. Ook had ik een nieuwe broek aan die lekker comfortabel zat.

Ook was die dag mijn pakketje van Evelien, van de blog Oh My Lush, binnen gekomen. Zij was laatst naar de Lush store in Liverpool geweest en was zo lief geweest om voor mij deze Exclusive Shower Jelly mee te nemen. Hij ruikt zó lekker! Als je dit leest Evelien, nogmaals heel erg bedankt!

Vrijdag 24 mei

Van donderdag heb ik geen foto’s, maar het was gewoon een werkdagje en in de avond ging ik naar de turnhal. Vrijdagochtend ging ik sporten met mama en daarna waagde ik me aan dit bouwpakket: na de faal van mijn vorige nieuwe fiets, had ik het nog eens gewaagd, maar deze keer via een online fietsenwinkel. Wat dus betekende dat de fiets los werd geleverd en het stuur, het voorwiel, het zadel en de trappers er nog opgezet moesten worden. En wat kleine details zoals de lampen en het rekje.

In mijn sportkleren (in de volle zon) zette ik de fiets in elkaar en na een paar nogal ongeduldige uurtjes en een foutje was het eindelijk gelukt, woehoe! Stiekem ben ik best trots op mezelf dat ik een fiets in elkaar heb gezet. Ik hoop het voorlopig niet meer te hoeven doen, haha. Overigens was ik best verbrand op mijn schouders en rug en daardoor staat er nu een groot kruis op mijn rug van het sportshirtje. Top.

Daarna sprong ik onder de douche en trok ik deze outfit aan. Het was namelijk superwarm in de tuin! Mama en ik deden vervolgens een rondje langs het meertje, maar kwamen daar tot de conclusie dat dit toch wel een ietwat enthousiaste outfit was, haha. Daar was het toch een stuk frisser, maar ach.

Maar in de tuin was het wel heet, dus gingen we nog lekker even een koffietje doen in de zon. Heerlijk!

Daarna gingen we allebei lekker foto’s maken in de tuin. Ik voor mijn blog (en deze foto voor Instagram Stories) en mama voor haar webshop en Instagram. Heerlijk om dat weer vaker te doen!

Ook maakte ik deze flatlay, die ik nog wil gaan delen op Instagram. Dus bij dezen vast een sneak peek, haha.

Zaterdag 25 mei

shoppen in breda

Zaterdag stond er weer een leuke dag gepland. Ik stapte rond half 11 in de trein richting…. Breda! Ik had weer met Daphne en Brittany afgesproken om lekker te gaan lunchen, winkelen en wat foto’s te maken. Gelukkig kon ik de Intercity Direct pakken, waardoor ik in ongeveer een uurtje daar was. Dat scheelt echt!

Omdat we rond lunchtijd aankwamen, wandelden we meteen naar Bobbi’s Bar; de hotspot die we hadden uitgekozen voor onze lunch. Een supermooie locatie, waar je echt duizenden mooie hoekjes kunt vinden voor Instagram foto’s. Het verbaast me eigenlijk dat we er niet megaveel foto’s hebben gemaakt.

shoppen in breda

Natuurlijk had ik heel veel zin in een kopje koffie, dus ik bestelde een latte macchiato. Die overigens echt heel erg lekker smaakte!

We kregen al snel ons eten ook op tafel, wat er ook weer heel erg mooi en lekker uitzag. Gelukkig smaakte het ook verrukkelijk! Zelf was ik gegaan voor de carpaccio en ik heb echt tot op de laatste kruimel zitten genieten. Bobbi’s Bar in Breda is echt een aanrader!

shoppen in breda

Daarna kon het shoppen in Breda beginnen. Ik paste onder andere bij Zara deze superleuke playsuit, maar hij was 40 euro en ging zó onhandig uit, dat ik er nog even over moet nadenken. Maar hij paste wel (terwijl ik meestal een iets te lang lichaam heb voor dit soort dingen) en dat vond ik wel leuk. Maar hij ging dus niet mee.

Bij Costes wist ik wel goed te slagen, want daar kocht ik twee rokjes. Waaronder deze felle paarse voor maar 15 euro. Kaching!

shoppen in breda

Daarna namen we nog even de tijd om wat foto’s te maken voor Instagram in het welbekende witte straatje in Breda. Ik had eerst een wit shirt aan, maar was blij dat ik deze rode nog in mijn tas had gegooid, want die komt veel beter tot zijn recht in deze lichte omgeving.

Ook zetten we Daphne haar telefoon op timer en poseerden we er weer flink op los (inclusief paniekfoto’s vanwege een auto die er ineens aankwam). Het was weer zo gezellig! <3

Rond half 7 werd ik weer opgehaald van Hoofddorp station en was het direct etenstijd (mooi, want ik had honger!). Daarna besloot ik me om te gaan kleden, want ik ging nog naar een verjaardag. Ik trok mijn andere nieuwe rokje aan voor een foto naar Jorn, maar uiteindelijk trok ik andere schoenen en een ander shirtje aan voor naar de verjaardag.

Daarna ging ik met mijn ouders naar de verjaardag van een vriendin, waar het heel erg gezellig was. Ik nam zelfs twee wijntjes (maar daarna kakte ik helemaal in en wilde ik slapen, haha). Het was een drukke, gezellige dag! Mijn ouders zetten me vervolgens af bij Jorn en daar ging ik niet veel later slapen.

Hoe was jouw week?