Het was afgelopen week een lekker rustig weekje qua foto’s. Na een dagje Breda dacht ik dat het wel goed zou zijn om zondags rust te nemen, maar ik ging nog even gezellig met Jorn op pad, genoot van het zonnetje, deed één van de ergste crossfit-workouts ever en hielp mama op een bosfair. Wat ik verder deed? Dat zie je vandaag!

Zondag 26 mei

Zondags gingen Jorn en ik onverwachts toch naar Haarlem. Ik had eerst gezegd dat ik die dag lekker rustig aan wilde doen, maar uiteindelijk vond ik het toch wel even gezellig. Na zo’n anderhalf uur in een voetbalwinkel te zijn geweest voor nieuwe voetbalschoenen voor Jorn, was het wel tijd voor een lunch. Dat werden een superlekkere ramen bij Ramen Brothers Noodle Bar. Het ziet er ook gewoon al heel er mooi uit! Aanradertje hoor.

Gezellig!

Uiteindelijk gaf ik weer iets te veel geld uit en kwam ik ‘s avonds thuis (natgeregend en vermoeid van het fietsen met tegenwind) en was mijn kamer een rotzooi. 9 van de 10 keer kan ik het negeren, maar eens in de zoveel tijd erger ik me eraan en moet het soort van opgeruimd zijn voordat ik ga slapen. En dus kreeg ik lekker ‘s avonds rond half 11 nog last van opruimwoede.

Maandag 27 mei

Maandagochtend stond er een stapeltje ingepakte bestellingen van mama haar webshop klaar in de woonkamer om mee te nemen. Pien vond het wel een leuke toren om op te gaan zitten. Ze hield de wacht, haha.

De hele dag keek ik al een beetje tegen de crossfit op, maar ergens had ik er ook wel zin in. We gingen de welbekende ‘Hero’ workout genaamd ‘Murph’ doen. Het was namelijk Memorial Day, dus in principe deed elke crossfit box die maandag Murph.

Wat is Murph? Dat is 1600m rennen, 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 squats en dan weer 1600m rennen. Een behoorlijk pittige workout dus. Je mocht overigens de setjes van pull-ups, push-ups en squats opbreken. Dus ik heb 20 rondes van 5 pull-ups, 10 push-ups en 15 squats gedaan. Ook de pull- en push-ups deed ik nog niet volledig ‘zoals het hoort’, maar iets aangepast. Ik heb er dus minder dan 51 minuten over gedaan. Ik ben er nog steeds trots op, want het was de allereerste keer dat ik deze workout deed. Niet dat het jullie verder heel veel boeit, maar ik vind het leuk om te delen, haha.

Dinsdag 28 mei

Dinsdag was er een pakket van Zalando binnen gekomen, want ik had drie paar hardloopschoenen besteld. Niet om te gaan hardlopen, maar omdat de schoenen die ik draag met het sporten buiten wel aan vervanging toe zijn. Ik bestelde dit zwarte paar van Nike en twee paar van Reebok. De roze van Reebok worden het sowieso niet, want die zitten op één of andere manier iets te wijd. Over de andere twee twijfel ik nog steeds. Mama neemt ook een paar, dus we moeten ze nog even goed passen en dan de keuze gaan maken, zodat we nog op tijd zijn met terugsturen.

Overigens is dit dus hoe hardloopschoenen passen met een rokje eruit ziet, haha. Charming! Welke zijn jouw favoriet?

Woensdag 29 mei

Woensdag was het alweer de laatste dag van de week vanwege Hemelvaartsdag de dag erna. Ik was veel te vroeg in Leiden, dus haalde ik nog wat boodschapjes voor het werk. Waaronder een overheerlijke ijskoffie. Het wordt weer warmer, dus ik zal deze weer een stuk vaker gaan halen.

Ook was die dag een pakketje van Boozyshop binnen gekomen waarin onder andere dit palette van Makeup Revolution zat. Ik had deze gezien in een video van Sophdoesnails en ik was meteen verliefd! Ik heb er in het weekend een video mee gefilmd, dus met een beetje geluk komt deze er snel aan. Abonneer je vast op mijn kanaal, zodat je hem niet mist.

Nadat ik had gesport en mijn mama had geholpen met dozen naar beneden tillen, ging ik nog even een blogje typen. Ik maakte weer eens een lijstje met leuke Pickwick Tea Topics en beantwoordde de vragen. Alleen had ik, zoals altijd, weer problemen met het internet. Het zal ook eens niet.

Donderdag 30 mei

Donderdag was het Hemelvaartsdag en dat betekende een extra vrije dag van werk. Maar het was niet helemaal een vrije dag, want ik hielp mama op de Bosfair in het Groenendaalse bos in Heemstede. Ondanks de voorspellingen, viel het weer heel erg mee en heeft zelfs de zon nog geschenen. Ook was het lekker druk en stond de kraam er weer mooi bij.

Hemelvaartsdag 2019

Ook stond er een kraampje die supermooie serveerplanken verkocht, voor heel weinig geld. Deze twee ontbijtplankjes kreeg ik van mama en waren bij elkaar slechts 2 euro. Superleuk!

Ook scoorde ik al eerder een supergrote, ronde serveerplank. Ik vond deze zó mooi! Ik zag hem al helemaal voor me met allerlei lekkere hapjes als ik ‘later groot ben’ en een eigen huisje heb. Deze was 10 euro en de foto laat niet goed zien, hoe gigantisch deze echt is. En zwaar. In de avond verplaatste ik mezelf nog naar de turnhal, maar veel kwam er niet uit. Ik lag uiteindelijk ook best vroeg in bed. Ik was kapot.

Vrijdag 31 mei

Vrijdagochtend was het weer tijd om te sporten en voor koffie met appeltaart vanwege verschillende verjaardagen. Ik had alleen maar heel kort, want ik moest ook nog naar de chiropractor. Dus ik zat uiteindelijk als enige mijn koffie op te drinken en de appeltaart naar binnen te werken (terwijl de rest nog moest wachten, omdat het een beetje druk en chaotisch was), zodat ik weg kon. Kort, maar krachtig en lekker.

Na de chiropractor ging ik met mama naar een vriendin van haar van de zwangerschapsgym. Zij hadden namelijk een nestje kittens en we mochten even komen kijken en kroelen. ZO LIEF. Ik wilde ze stiekem in mijn tas doen, maar ik heb me toch maar ingehouden, haha. Al waren ze echt MEGACUTE.

Dit was overigens mijn outfit van de dag. De broek komt van Primark en het shirtje is van My Jewellery. Er staat op ‘Cherie’ en ik vind hem zo leuk! Je vindt hem hier.

In de avond wandelden Jorn en ik even naar de winkels om wat boodschapjes te halen en we haalden ook meteen een ijsje. Ik ging uiteraard voor meloen, maar daarnaast voor de smaak latte. Niet een combinatie die je snel bij elkaar zou nemen, maar ik wilde gewoon waar ik zin in had. En het was nog superlekker ijs ook!

Zaterdag 1 juni

Zaterdag werd het superlekker weer en ik trok daar al meteen de kleren voor aan. Het werd een outfitje compleet van WE met een simpel linnen hemdje en een broekje met panterprint. Heerlijk luchtig, maar toch leuk!

Ik begon de dag lekker met Jorn in de tuin door een kopje koffie te drinken. Daarna deed ik met mama boodschapjes op de markt, gingen we nog een stukje wandelen en in de avond barbecuën. Een lekker rustig dagje in de zon. Heerlijk! In de avond had ik nog een verjaardag en daarna viel ik bij Jorn thuis als een blok in slaap.

Hoe was jouw week?