De week begon lekker rustig, met een terrasje en overheerlijk zonnetje, maar de rest van de week kon het ook behoorlijk stormen. Ook ging ik sporten, maakte ik foto’s op werk en was ik in Leiden om Irina haar verjaardag te vieren en een freakshake te drinken. Wat ik verder deed? Dat zien jullie vandaag! Kijk je mee?

Zondag 2 juni

Zondag 2 juni was het heet. De temperatuur liep aardig op, maar dat voelde minder heet door de wind die wel waaide. Ik ging met Jorn en de hond Vino een stuk wandelen door het bos en daarna gingen we nog even lekker het terras op. We namen plaats bij het pannenkoekenpaviljoen waar we eerst lekker allebei koffie namen.

Daarna hadden we nog wel zin in een ander drankje en een tosti. Ik ging voor het eerst in lange tijd weer voor rosébier, omdat ik daar wel zin in had. Lekker hoor!

Daarna ging ik naar huis en maakte ik met mama pastasalade. In de avond ging ik weer naar Jorn om daar te barbecueën. Lekker!

Maandag 3 juni

En toen was het alweer tijd voor een nieuwe werkweek. Wat gaan de weekenden toch altijd snel voorbij. Een kopje koffie was na een onrustige nacht wel nodig.

Jorn z’n vader zou de volgende dag jarig zijn en mama had voor hem deze twee overhemdjes meegenomen bij de WE, nadat ik dat had gevraagd aan d’r. Dan konden Jorn en ik deze aan hem geven. Superleuk!

In de avond ging ik sporten en daarna zette ik onder andere het vorige weekartikel online, waarin ik liet zien dat ik met Hemelvaartsdag op een bosfair stond met mama.

Ook schreef ik nog het artikel waarin ik een lijstje maakte met alle kleine en grote dingen waar ik de laatste tijd van genoten heb. Heb jij hem al gelezen?

Tussendoor had ik ook nog tijd gemaakt om mijn make-upkwasten te wassen. Dat wilde ik namelijk al veel en veel eerder doen, maar telkens maakte ik er geen tijd voor. Nu ergerde ik me eraan dat ze zó smerig waren, dus deed ik het gewoon op een doordeweekse avond, haha. Het kan maar weer gedaan zijn!

Dinsdag 4 juni

Dinsdag was Jorn zijn vader dus jarig en ik besloot vanuit werk meteen door te gaan. Hij was zelf alleen sporten en de rest had al gegeten, dus haalden Jorn en ik maar pizza bij Domino’s. Ik ging deze keer weer voor Hawaii, een oude favoriet van mij. Lekker!

In de avond vierde zijn vader zijn verjaardag, toen het begon te stormen. Mama kon helaas niet komen, maar ik kreeg wel deze foto doorgestuurd waarop te zien is dat onze straat helemaal onder water stond. Bizar.

Woensdag 5 juni

En weer een werkdag voorbij. Ik ging vanuit werk vrijwel meteen door naar de crossfit om te knallen en daarna ging ik het lekker even rustig aandoen. Pien ook, want die lag heerlijk bij mama op schoot te slapen.

We hadden met de crossfit een workout gedaan waarin je moest touwtje springen. We moesten double unders doen en die kan ik (nog) niet, dus ik ging ze oefenen. Maar tip aan mezelf (en jullie) voor de volgende keer: doe geen korte broek aan als je double unders gaat oefenen. Mijn benen zaten helemaal onder de rode striemen (en de volgende dag voor een deel lekker blauw). Oeps.

Ik ging lekker douchen en daarna vanuit bed lekker video’s kijken. Ik keek onder andere de weekvlog van Brittany, superleuk weer!

Donderdag 6 juni

Donderdag maakte ik een foto van mijn twee ‘Lego’-poppetjes. Deze heb ik van Jorn gehad en ik vind ze echt heel erg leuk. Als het aan hem ligt, bouwt hij mijn hele bureau vol met dit soort poppetjes.

Die dag maakte ik ook weer een aantal foto’s voor de socialmediakanalen van mijn werk, maar ook was ik zelf ‘model’ voor wat foto’s. Onder andere voor deze foto over sociale media. Stiekem vond ik hem best leuk geworden.

In de avond ging ik naar de turnhal en daarna fietste ik door naar Jorn. We gingen namelijk onze vakantie definitief boeken. We hebben de vliegtickets geboekt en de volgende dag de auto gehuurd, dus Italië: we komen er weer aan! Jorn fietste me ‘s avonds naar huis en toen glipte Pien naar buiten. Ze ging er vervolgens een spelletje van maken om weer naar binnen te komen. Elke keer als ik in de buurt kwam, dan rende ze weg en als ik wegliep, kwam ze weer richting de deur.

Vrijdag 7 juni

Het was al vrij laat, maar ik was vergeten dat ik nog een aantal cadeaus moest inpakken voor de volgende dag (of eigenlijk was het al vrijdag). Ik had namelijk met Irina afgesproken en zij was die dag jarig. Omdat ik wist dat ik in de ochtend vrij weinig tijd had, besloot ik de cadeaus maar voordat ik ging slapen in te pakken.

Het was een kort nachtje, maar ik ging toch gewoon weer buiten sporten met mama. Ik heb overigens nieuwe schoenen aan; vorige week gaf ik aan nog te twijfelen welke hardloopschoenen ik wilde bewaren, maar ik ben uiteindelijk dus gegaan voor de zwarte van Nike. Ze zijn goedgekeurd hoor!

freakshake

Daarna was het douchen, omkleden, opmaken en gaan met die banaan. Ik ging met Irina naar Leiden. Altijd als ik de trein van of naar Hoofddorp pak, moet ik een pokkenstuk lopen naar het station en de uitgang. Stiekem best irritant op grote stations, haha.

Irina wilde haar verjaardag vieren met een freakshake en daarom gingen we naar Lavendi. Een tijdje geleden waren we hier ook al samen en toen wilden we deze eigenlijk al nemen. We zaten toen alleen zo vol van onze wafels dat we het maar hadden verzet. Ik ging voor de Unicorn freakshake en Irina koos voor Mermaid. Allebei erg lekker! Maar wat veel zoete troep eigenlijk, haha.

freakshake

Uiteraard ging ik er nog even mee op de foto. Fun fact: mijn stuk suikerspin viel er telkens af en daarom houd ik deze vast voor de foto’s. Dat was overigens ook erg lachwekkend, haha.

Daarna wilde ik nog even naar wat winkels, zoals H&M. Het plan was om een pashokjes shoplog te filmen en ik had ook meer dan genoeg meegenomen naar het pashokje om te laten zien, maar het was er zó stil dat ik gewoon niet durfde. Ja, bange poeperd hier. Ik vind dat dan zó ongemakkelijk. Wel kocht ik onder andere dit leuke, maar toch lekker makkelijke zomerjurkje!

En ook dit simpele gestreepte jurkje ging voor slechts 10 euro met me mee naar huis. Ik heb de laatste tijd ontzettend veel nieuwe zomerkleding gekocht, maar ik miste nog wat makkelijke zomerjurkjes. Die heb ik nu ook gevonden!

Zaterdag 8 juni

Zaterdag deden Jorn en ik het lekker rustig aan en daarna ging ik even snel naar de winkels voor een verjaardagskaart en om geld te pinnen. Het briefgeld wisselde ik vervolgens voor muntjes met mama en zo kon ik de verjaardagskaart voor een vriendin vullen met muntjes van 20 cent. Ik vond mezelf heel grappig. Gelukkig kon ze het wel waarderen!

Ik had de hele dag een beetje een meh-dagje en ook alles wat ik wilde doen, lukte niet echt. Ook de ooglook die ik maakte pakte niet helemaal uit zoals ik had gehoopt, maar hij was ook zeker niet mislukt. Zo zag ik er toch nog een beetje feestelijk uit voor de verjaardag van een vriendin.

Alleen nog even een lipstick uitzoeken en gaan met die banaan. Het was een gezellige avond!

Hoe was jouw week?