Weer een beetje later dan gepland, maar ik zal hem absoluut niet vergeten deze keer: mijn nieuwste A Week With Joyce. Het is weer een uitgebreid overzichtje van de afgelopen twee weken waarin ik onder andere in Friesland was voor de fiets 11-stedentocht, 8 jaar samen was met Jorn en een dagje in Den Bosch spendeerde. Kijk je gezellig mee met alles wat ik deed?

Zondag 9 juni

fiets 11-stedentocht

Even twee weken terug in de tijd: we beginnen het overzicht met 9 juni. Die dag deed ik het rustig aan. Ik ging douchen, een video filmen en mijn tas inpakken voor een nachtje Friesland. Ook deed ik mijn nieuwe enkelbandje voor het eerst om. Helemaal leuk!

Dit werd mijn outfit van de dag. Het was best lekker weer, dus mijn witte broek vond ik wel passen. Verder een lekker sneakertje erbij en een simpel blouseje.

Rond 15:00 uur stapte ik met Jorn en zijn ouders in de auto naar Friesland, want het was weer tijd voor de fiets 11-stedentocht. Maar eerst keken we hoe de steppers hem finishten en wandelden we een stuk door Bolsward. Ineens liepen we langs een huis waar een kitten voor het raam zat, ZO LIEF.

In de avond gingen we bij een all you can eat wokrestaurant eten. Ik begon met een soepje en schepte daarna superenthousiast op. Daardoor zat ik zó snel vol. Oeps.

Maandag 10 juni

fiets 11-stedentocht

Na een kort nachtje stonden we alweer vroeg klaar om de groep fietsers gedag te zeggen. Dit jaar vertrokken ze rond 6:00 uur in de ochtend.

Omdat ik daarna niet meer wilde slapen, ging ik bij de vrienden van Jorn zijn ouders thuis een blogje typen. Mijn vorige weekartikel om precies te zijn. Ik was alleen toch best wel slaperig en daardoor duurde het erg lang voordat ik klaar was.

fiets 11-stedentocht

Wel had ik er een nieuwe vriend bij: de hond van de vrienden van Jorn zijn ouders (snappen jullie hem nog?). Deze zwarte, lekker enthousiaste labrador kwam steeds om aandacht vragen. Poepie!

In de middag fietsten we zelf ook een halve elfstedentocht, maar dan alleen door Bolsward. We zijn namelijk wel 10 keer op en neer gegaan naar de stad. We moesten bijvoorbeeld cadeautjes regelen, wilden een ijsje halen, vervolgens duurde de finish toch weer langer dan gedacht, toen moest één van onze telefoons opgeladen worden en daarna kwamen de eerste mensen van onze groep over de finish. Rond half 7 kwamen Jorn en zijn vader binnen. Ik vind het weer knap van ze!

Dinsdag 11 juni

We waren toch weer later thuis dan verwacht en de volgende dag moest ik wel gewoon weer werken. Ietwat brak van vermoeidheid reed ik dus naar mijn werk. Daar ontdekte ik ook nog eens dat één van de verpakkingen van mijn brood waarschijnlijk open was en daardoor waren de broodjes onwijs gaan schimmelen. ‘s Avonds ging ik terug naar de winkel en kreeg ik netjes mijn geld terug. Dit waren namelijk vrij nieuwe broodjes.

En van het ene onsmakelijke, gaan we door naar taart. Want taart. Een collega had een nieuw contract getekend en een huisje gevonden, dus hij trakteerde. En waarom zou je één groot stuk nemen, als je ook twee kleinere stukken kunt nemen? Jammie!

Woensdag 12 juni

Woensdag waagde ik me na een dagje werken weer aan crossfit en ondanks dat ik best moe was, ging het wel lekker.

Daarna besloot ik lekker in bad te duiken om uit te rusten. Ik was ook echt nog zó moe. Mijn nieuwe ontdekking is trouwens wel Netflix of YouTube kijken tijdens het badderen. Enige onhandige vind ik dat ik vaak daarna even snel mijn haar wil wassen onder de douche en dat ik dus eerst het bad uit moet en mezelf deels moet afdrogen, zodat ik mijn laptop veilig kan wegleggen.

Donderdag 13 juni

Donderdag 13 juni waren Jorn en ik gewoon alweer 8 jaar samen. Acht! Soms kan ik het zelf ook nog niet geloven, maar na al die jaren is het nog steeds gezellig. We gingen lekker uit eten om het te vieren. Het werden hamburgers bij Brute Burgers. We stelden allebei weer onze eigen burger samen. Ik had onder andere een gebakken ei en nacho’s erop. Lekker!

Als toetje deelden we een churro, maar qua vorm was het meer een oliebol. Wel heel erg lekker! Daarna gingen we nog even een theetje drinken bij mij thuis en serie kijken. We deden dit jaar niet echt aan cadeaus, maar gaan aankomend weekend samen een weekendje weg. Al kreeg ik wel een supermooi setje oorbelletjes van Jorn, gewoon omdat hij dat leuk vond.

Vrijdag 14 juni

In de ochtend was ik wezen sporten en op de terugweg naar huis, waren mama en ik zeiknat geregend op de fiets. Maar daar was een uur later al niks meer van te merken, want toen was de lucht strakblauw en scheen de zon volop. Ook de temperatuur was lekker en dus gingen mama en ik koffie drinken in de tuin. Pien pikte meteen één van de stoelen in.

Lekker bakkie koffie!

Daarna stapte ik op de fiets richting het bos, want ik had met Quinty (mijn ex-collegaatje van Pandora) en Daniëlle van MakeMeBlush  afgesproken om te gaan lunchen. Quinty en Daniëlle lopen samen stage en daardoor kennen zij elkaar. Supertoevallig! Uiteraard ging ik voor kroketjes bij de lunch. Het was een onwijs gezellige middag en we hebben heel wat uurtjes op het terras gezeten.

Daarna fietste ik naar Hoofddorp centrum, omdat ik een creditcard wilde aanvragen bij de bank (voor de vakantie) en omdat ik nog een cadeautje moest kopen voor mijn moeder (die was bijna jarig). Voor beiden wist ik te slagen en ook dook ik nog even snel Vila in. Daar scoorde ik in de sale dit superleuke overhemdjurkje. Ook leuk voor naar mijn werk.

Zaterdag 15 juni

Zaterdagochtend (al was het meer tegen de middag aan) reden mama en ik naar Tica, omdat ik een aantal dingetjes moest hebben en mama ook. Natuurlijk sloegen we de appelflap met koffie niet over.

Ook zag ik dit onwijs leuke kookboek van Tasty daar liggen. Ik wist niet eens dat ze een kookboek hadden! Op Facebook kijk ik altijd graag naar de filmpjes van de recepten en dan krijg ik altijd meteen honger, dus ik ga het boek zeker onthouden.

Omdat ik moe was en even iets creatiefs wilde doen om te ontspannen, besloot ik een aantal nieuwe kaartjes voor mama te ontwerpen. Ik teken deze altijd met de hand en daarna scannen we ze in en bestellen we ze in grote aantallen. Ik maakte onder andere dit kaartje, omdat de zomervakantie er bijna aan zit te komen! Je vindt hem hier.

In de avond vierde mama haar verjaardag alvast, want de volgende dag was ze echt jarig. Er kwam maar een klein clubje, maar het was wel gezellig. Natuurlijk ging ik, zoals vaker de laatste tijd, voor een rosétje.

Zondag 16 juni

Zondag was mama jarig en we hielden een lekker rustig dagje. Het was lekker weer buiten, dus we zaten in de tuin! Op een gegeven moment vloog er ineens een vlinder voorbij en die ging op papa zijn arm zitten. Zonder al te veel te bewegen, probeerde ik een foto te maken en ik moet zeggen: dat is best goed gelukt.

In de avond gingen we met zijn zessen naar Aladdin in de bioscoop. Wat een fantastisch mooie film!

Maandag 17 juni

Laat naar de film, betekende ook een kort nachtje. Maar de volgende dag moest er gewoon weer gewerkt worden. In de avond ging ik weer naar de crossfit, maar niet voordat Pien met me had gekroeld. Gekke kat.

We gingen weer touwtje springen en het was warm buiten, dus ik had gewoon een korte broek aan. Dat betekende wel dat ik weer lekker onder de striemen kwam te zitten. Auw.

Dinsdag 18 juni

Dinsdag was het heet. Maar ik maakte wel een uitstapje met een collega. We gingen namelijk naar DeFabrique in Utrecht voor het ‘Where Marketing Meets Service’ event. We volgden twee interessante lezingen en hopen binnenkort aan de slag te kunnen met een aantal tips.

In de avond ging ik met een collega mee naar zijn huis, want samen met hem en een andere collega zouden we een High Intensity Training gaan doen. Heftig. Maar eerst even lekker eten! De moeder van mijn collega had heerlijk gekookt. Het smaakte me echt onwijs goed en ik zat de rest van de avond dan ook iets te vol, oeps.

De collega met wie we mee gingen, doet vaker HIT-trainingen en het leek ons wel leuk om eens mee te gaan. Met mijn crossfit-‘achtergrond’ ging het gelukkig aardig goed. Bij een HIT-training ben je eigenlijk ongeveer een halfuur non-stop aan het rammen. Daarna was ik ook best moe.

Jorn appte ondertussen deze superleuke foto van Panter door. Mevrouw ligt weer steeds vaker op de leuning van de bank. Dat zal wel lekker liggen blijkbaar.

Woensdag 19 juni

Vorige week was een heftig weekje wat betreft sporten, want ook woensdag was ik weer fanatiek. Toen ik thuiskwam, hadden mijn broertje en zijn vriendin gekookt. Lasagne pockets waren het en ik vond het erg lekker!

Daarna vond ik wel dat ik een ijsje had verdiend.

Donderdag 20 juni

De laatste werkdag voor het weekend was alweer aangebroken en wat had ik daarnaar uitgekeken zeg. Koffie was nodig!

In de avond verveelde ik me een beetje (na het turnen – ja, ik had weer gesport) en dus ging ik weer eens al mijn shopping-apps af. Ook Beauty Bay was deze keer aan de beurt en daar spotte ik dit supermooie palette van Makeup Revolution. Ik zag dat Boozyshop hem inmiddels ook verkoopt, dus ik ga hem zeker onthouden. Eerst nog even centjes sparen voor de zomervakantie.

Vrijdag 21 juni

Na het sporten (de laatste keer van de week) had ik wel weer een kopje koffie verdiend. Het was lekker warm, dus zaten we in de tuin. Mama en ik deden het lekker rustig aan.

We besloten daarom ook even naar Ranzijn te fietsen om wat nieuwe bloemen te halen. Ik vind dat altijd zo leuk om te doen! Het staat altijd zo vrolijk.

Daarna maakte ik nog deze flatlay, die ik hopelijk binnenkort kan plaatsen!

Richting het einde van de middag, gingen mama en ik naar de winkels om onder andere een pakketje weg te brengen, maar ook omdat ik een bestelling bij Hema had liggen. Ook scoorde ik meteen wat tijdschriften en een boek voor de zomervakantie. Boeken van Suzanne Vermeer leen ik meestal van Jorn zijn moeder, maar deze keer besloot ik het boek te kopen en hem aan haar te lenen. Ze lezen altijd zo lekker weg.

Bij Hema haalde ik ook mijn bestelling op: deze superleuke ruimbagagekoffer! Jorn en ik gaan dit jaar met het vliegtuig naar Italië en omdat ik eigenlijk altijd koffers moet lenen, leek het me weleens verstandig om zelf een koffer te kopen. Ook is mijn handbagagekoffer inmiddels binnen gekomen. Deze is lekker groot en heeft vier wieltjes. Jorn heeft dezelfde koffer, maar dan in een ander kleurtje.

Toen we terugkwamen van de winkels, lag er ook een pakketje klaar met producten van Bourjois. Deze heb ik ontvangen van Coty om mee te doen aan een reviewproject. Superleuk! Vooral heel erg benieuwd naar de foundation en of de kleur bij mijn huid gaat passen.

Zaterdag 22 juni

En toen was het alweer zaterdag. Ik had die dag met Daphne en Brittany afgesproken in Den Bosch en we hadden een superleuke hotspot op het oog. Eenmaal daar viel het toch een beetje anders uit. Begrijp me niet verkeerd, het eten was prima. Maar de service… Mijn drinken waren ze vergeten en kon ik vervolgens ruim 5-10 minuten op de bar zien staan. Ik was bijna geneigd om hem zelf maar te pakken. Bovendien waren de glazen warm, dus werd je drinken ook warm. Als klap op de vuurpijl kwam mijn eten ook nog eens 10 minuten later dan dat van Brittany en Daphne. Niet echt een succes dus. Om maar te eindigen met een pluspunt: de inrichting was wel heel mooi, haha.

Na een rondje stad (waar het superdruk was) besloten we lekker op het terras te gaan zitten. Het was ten slotte superlekker weer! En aangezien we allemaal met de trein naar huis gingen, besloten we lekker drankjes te doen. Brittany en ik kozen voor rosébier (Liefmans is écht lekker!) en Daphne nam een rosé. Daarna namen we nog een rondje en genoten we van wat borrelhapjes. Gezellig!

Natuurlijk maakten we nog even een selfie voordat we alledrie weer in de trein naar huis stapten. Het was weer gezellig meiden!

Thuis at ik lekker pizza en daarna liepen we naar het meertje bij ons in de buurt. Daar werd namelijk de SamenLoop voor Hoop georganiseerd: 24 uur lang liepen (teams van) mensen rondjes om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Vrienden van mijn ouders liepen bijvoorbeeld mee, dus daarom gingen we even kijken. Op de route stonden ruim 3000 zakjes met een boodschap en daarin kaarsen. Ook liepen wij nog een rondje mee achter de overlevenden aan. Ik was op dat moment best wel overvallen door alles en werd er ook een beetje verdrietig van. Maar ik vond het tegelijkertijd ook heel erg mooi! Daarna keken Jorn en ik nog even serie in bed en gingen we lekker slapen.

Hoe was jouw week?