Daar zijn ze weer: de weekartikelen met de naam ‘A Week With Joyce’. De eerste na een hele lange periode wekelijkse stilte. Life just got in the way. Maar het plan is om er vanaf nu weer elke week (en anders elke twee weken) een gewoonte van te maken. Afgelopen zaterdag blikte ik wel al even terug op de periode waarin het stil was, door mijn hoogtepunten met jullie te delen. Vandaag kijken we terug op afgelopen week; waar ik er vooral weer even in moest komen.

Zondag 8 september

Zondag werd een relatief druk dagje. Ik moest eerst even naar het winkelcentrum om het één en ander op te halen en Jorn en ik moesten nog een cadeautje scoren voor de vriendin van mijn broertje, want zij was jarig. We doken even de Hema in, waar ik dit ‘snuggle plaid’ vond. DIE. MOET. IK. HEBBEN. Meteen even op mijn kerstlijstje gezet (en ja, ik ben al een lijstje aan het maken, want anders vergeet ik tegen die tijd de helft van de goede ideeën).

Omdat we wel ook even samen wilden genieten van de zondag, besloten we nog wel een kopje koffie in het dorp te doen. We gingen zitten bij Frenkie, waar ik een vanille latte nam en Jorn gewoon een grote koffie. Frenkie is trouwens zo’n leuke (semi-nieuwe) hotspot in Hoofddorp!

Ik wilde uiteraard even een leuke foto maken voor op Instagram, maar testte eerst even of de portretfunctie te dichtbij was. Het was wel wat dichtbij, maar uiteindelijk maakte ik wel deze leuke foto van Jorn <3

En daarna moest hij nog een hele fotoshoot houden voor mij. Uiteindelijk postte ik later die week deze foto op mijn Instagram. Na de koffie reden we door naar de verjaardag van de vriendin van mijn broertje, at ik vervolgens alleen thuis, regelde ik nog het één en ander en ging ik in de avond nog bij Jorn langs. Een prima, maar drukke zondag.

Dinsdag 10 september

Maandag maakte ik geen foto’s, maar dat was ook gewoon een werkdagje. Na het werk ging ik crossfitten en maakte ik nog een belangrijke afspraak voor over een tijdje.

Dinsdag kwam Pien gezellig op schoot zitten na een lange werkdag. Ik wilde eigenlijk andere dingen doen, maar uiteindelijk zat ik toch wel lekker. In de avond gingen Jorn en ik een stuk wandelen met de hond.

Woensdag 11 september

Woensdag was het ook weer gewoon een werkdag, maar die dag gingen we weer filmen op kantoor. Alleen hadden we de instellingen van de camera voor het geluid niet goed gedaan, waardoor we dachten dat het aan de microfoon lag. Dus ik was op en neer gereden naar Delft om bij een videobedrijf microfoons te lenen. Zij hebben een superleuke kantoorhond: Joep. Kon ik die meteen ook even knuffelen!

Ik kreeg meteen wat tips voor het geluid en dus toen ik eenmaal terug was op kantoor, konden we gaan filmen. Ik had alleen de hele dag al hoofdpijn en door het ritje op en neer was het er niet beter op geworden.

Dus besloot ik een avondje lekker rustig aan te gaan doen en het sporten af te zeggen. Wel had ik onwijs veel zin in Mexicaanse wraps, dus – ondanks de hoofdpijn – opperde ik om te koken. Lekker!

Na het eten ging ik lekker in bad om te ontspannen. Ik twijfelde of ik ondertussen ging Netflixen of een boek ging lezen, maar ik ging toch voor het laatste. Zo hoefde ik ook minder te verbouwen, haha. Ik nam een Jelly Bomb van Lush mee die het badwater zwart maakte. Alleen ben ik gewoon niet zo’n fan (meer) van Jelly Bombs en ik moest bovendien achteraf het bad nog enigszins poetsen. Maar de geur was lekker en ik werd er lekker ontspannen van.

Vrijdag 13 september

We maken weer even een sprongetje, want ook donderdag was weer een drukke werkdag. We gingen nog meer video’s filmen en aan het einde van de werkdag reed ik weer naar Delft om de microfoons terug te brengen. In de avond ging ik naar de turnhal.

Vrijdag was ik lekker vrij. Samen met mama begon ik de ochtend met een uurtje sporten, waarna we even voor een afspraak weg moesten. In de middag gingen we lekker lunchen met een vriendin van mama, bij Frenkie. Zat ik er zomaar twee keer in een week tijd, haha. Deze keer ging ik voor de Caramel Macchiato.

Als lunch koos ik voor een avocado toast met pesto, burrata en tomaatjes. Het was echt een onwijs lekker broodje!

Daarna had ik nog lekker even wat tijd voor mezelf en besloot ik een blogje te gaan typen. Pien vond het erg gezellig bij me en ging dus weer op schoot zitten. Daardoor kon ik de airfryer niet uitzetten en moest ik de rest van het huis een berichtje sturen of ze de patatjes eruit konden halen. The cat first.

Ik zette dus het artikeltje met mijn hoogtepunten van de afgelopen periode klaar en vond hem zelf echt weer leuk om te maken. Het laat je toch ook nadenken over de kleine dingen waar je van hebt genoten, zoals de zon of een kop koffie. Ik wil dit soort blogjes veel vaker gaan maken!

Na het eten ging ik nog even met mama een klein stukje wandelen, want ik moest nog wat foto’s hebben van een bepaalde outfit voor Instagram. Deze kleren zijn van Vila en ik mag in samenwerking met Vila Hoofddorp de komende maanden elke maand een aantal items uitzoeken. Voor de grap maakten we deze actiefoto, die ik stiekem best leuk vind geworden.

Jorn was met collega’s in Amsterdam en dus besloot ik Disney+ uit te proberen. Dat had mijn vader namelijk afgesloten en ik ben er nu al zó blij mee! Ik ging voor het eerst in jaren High School Musical 2 weer kijken.

Zaterdag 14 september

Ik was de avond ervoor begonnen aan High School Musical 3, maar ik werd moe, dus was gaan slapen. Ik ging dan ook zaterdagochtend op bed de film verder kijken. Ik moet alleen het laatste kwartiertje nog, haha.

Jorn kwam vervolgens gezellig op de koffie! Ik wilde weer eens een ander soort koffie-foto, dan dat hij op tafel stond en dus zette ik het op het houten bankje naast de bank.

En aangezien Jorn er was, kon ik meteen de portretmodus van zijn telefoon misbruiken gebruiken om mijn eigen telefoon te fotograferen. Er zat namelijk weer een nieuw hoesje van iDeal of Sweden omheen! Ik mocht er weer eens eentje uitzoeken en met de code ‘lifeofjoycenl’ krijg je 20% korting op je bestelling (ik krijg daar geen percentage van, mocht je het je afvragen. Het is echt puur voor jullie om van te profiteren!). Overigens deed ik een dansje toen ik deze foto maakte, omdat ik hem zó goed gelukt vond! Ik wil weer vaker dit soort foto’s gaan maken.

In de middag deed ik met mijn ouders boodschappen, haalden mama en ik kattenvoer bij Ranzijn en dronken we nog lekker een kopje koffie in de tuin. Het was namelijk heerlijk weer geworden en daar moesten we wel gebruik van maken!

‘s Avonds gingen we barbecuen en dus besloot ik als bijgerecht bruschetta’s te maken. Ik vond ze erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Lekker! Een Liefmans erbij en we konden (met een trui aan) nog superlang buiten zitten. Heerlijk! Daarna keken Jorn en ik via Disney+ naar de originele, allereerste Winnie the Pooh film en gingen we lekker op tijd slapen.

Hoe was jouw week?