Daar ging mijn belofte om weer trouw elke week op maandag een weekartikeltje te plaatsen. Vorige week netjes op maandag, vandaag welgeteld drie dagen later. Maar hey: beter laat dan nooit. Ik neem jullie graag nog mee naar afgelopen week. Een week waarin ik lekker veel taart at, een ochtendje naar het strand in Noordwijk was en spontaan op bezoek ging bij opa. Kijk je gezellig mee?

Zondag 15 september

strand Noordwijk

Omdat het einde van de zomer langzaam in zicht komt en we nog mochten genieten van een warme dag, besloten mijn ouders en ik zondagochtend naar Noordwijk te rijden. Zo konden we nog even op het strand genieten van de zomer. We namen plaats bij Tulum: onze favoriete strandtent in Noordwijk. Eerst even lekker een bakkie!

We konden nog een lekker plekje in de zon vinden voordat het druk werd. En we konden ook nog wat leuke foto’s maken, voordat de  tafeltjes achter ons vulden met mensen. Oh en de zonlichteffecten zijn écht en geen bewerking. Superleuk!

strand Noordwijk

We namen nog een kopje koffie, maar deze ronde ook met wat lekkers erbij. Ik ging voor een overheerlijke red velvet taartje. Echt heel erg lekker, maar natuurlijk wel mierzoet.

We bleven niet heel lang hangen en dus besloot ik thuis even lekker wat foto’s te maken van een palette van Urban Decay. Ik moest een beetje stoeien, maar uiteindelijk is dit de look die ik ermee maakte. Het is de bedoeling dat er een review online komt binnenkort, maar ik durf niks meer te beloven. In de avond gingen Jorn en ik nog naar een housewarming en lag ik relatief vroeg in bed.

Maandag 16 september

Maandag ging ik naar werk, maar het was niet mijn dag. Ik was helemaal leeg en dat merkte ik ‘s avonds tijdens het sporten ook vooral. De coach viel het ook al op en ik ging zelfs bijna huilen. Maar ik heb wel de workout afgemaakt, ondanks dat ik het écht heel zwaar had. Daarna ging ik lekker nog even wat Glee kijken en was er zelfs één aflevering die begon als een soort Friends-aflevering. Te leuk.

Woensdag 18 september

Dinsdag had ik weer een werkdagje en ook die viel me zwaar. Zeker het einde van de dag. Maar ja. Woensdagochtend lag ik ik weer eens dubbel om Pien. Mama had de avond ervoor weer een heleboel bestellingen ingepakt voor haar webshop en Pien bewaakte de dozen goed. Van alle plekken waar ze in huis kon zitten, moest ze precies op de stapel dozen zitten.

Woensdag nam ik weer koffie mee in mijn thermosfles van Dopper. Echt, ik had dit veel eerder moeten bedenken. Ik kan er alleen niet echt meer iets anders in doen, want de smaak van de koffie blijft er wel een beetje in zitten. Maar koffie is life.

We hadden die dag weer taart, want een collega had wat te vieren. Lekker hoor.

Die middag werkte ik weer aan video’s voor op ons YouTube-kanaal en in onze blogs. En dat is onder andere wat ik donderdags op werk ook deed.

Vrijdag 20 september

Vrijdagochtend moest ik eerst op en neer naar Amsterdam voor een korte afspraak (ik kon gelukkig met de auto en heb niet veel file gehad) en daarna reden mama en ik naar mijn opa voor een dagje. Hij had een afspraak bij het verzorgingstehuis in de regio en hij had gevraagd of mama mee ging. Omdat ik weet dat ze niet graag alleen die kant op rijdt, hadden we zo samen een uitje.

Na de afspraak reden we naar de plek waar mijn opa naar de dagbesteding gaat, omdat mama wel benieuwd was waar hij precies zit. Het was heerlijk weer en ook mijn oma was erbij: sinds zij overleden is, zien we steeds vaker vlindertjes. Zowel thuis als wanneer we bij opa zijn. Zo is het net alsof ze er ook bij is.

Daarna zette opa ons af in het centrum van Boxmeer, zodat wij nog even wat winkeltjes konden kijken. We lustten ook nog wel een bakkie koffie. We gingen zitten bij Zusss en genoten naast onze koffie, ook van een stuk Limburgse vlaai. Heerlijk!

Natuurlijk wel op het terras, want in het zon was het heerlijk warm.

Ik wilde vooral even naar de winkels, zodat ik weer een bezoekje kon brengen aan mijn favoriete conceptstore van Boxmeer: Luff. Ze hebben daar accessoires, sieraden en kleding. Echt superveel leuke dingen ook! Ik kocht uiteindelijk een flared ribbroek van velvet stof en een beige geribte coltrui. Superleuk! Binnenkort wil ik trouwens meer van deze leuke winkel laten zien.

Daarna liepen we nog even door naar Van Os Tassen en Koffers, want daar werkt een vriendin van mama. Konden zij even kort bijkletsen en kon ik vast een nieuwe tas uitzoeken voor op mijn wishlist. De voorste en de ronde tas erachter van MYOMY vind ik echt onwijs leuk!

Zaterdag 21 september

Mama en ik waren vrijdagavond weer thuis gekomen van opa en zaterdag was ik alweer vrij vroeg wakker. Jorn en ik keken lekker serie vanuit bed, deden boodschapjes en in de middag ging ik met een vriendin lunchen. Het was heerlijk weer dus we hebben op het terras gezeten! Ik heb er alleen gewoon helemaal geen foto van gemaakt.

Daarna keken we nog wat winkels, scoorde ik een onwijs leuke coltrui bij H&M (zij had hem ook al #twinning) en daarna zochten we samen nieuwe oorbellen uit bij Sparnaaij Juweliers. We wilden allebei wel een nieuw setje met ringetjes. We kozen uiteindelijk samen een setje uit en wisselden oorbelletjes uit, zodat we niet symmetrisch rondlopen. Ook deze ringetjes met muntjes vonden we erg leuk, maar die hadden ze helaas op dat moment niet in het zilver. Wel even onthouden!

Na het winkelen ging ik nog gezellig mee naar Quinty haar huis en kletsten we in de zon nog verder bij. Ik ging uiteindelijk vlak voor etenstijd naar huis. Eenmaal thuis vond ik Pien op de loungeset buiten, maar dan achter een van de kussens, zodat ze niet in de volle zon lag. Gekke kat.

Dit is overigens het coltruitje wat ik kocht bij H&M. Hij heeft superleuke knoopjes op de mouwen en sluit echt heel mooi aan. Plus: hij is superzacht en niet extreem dik, waardoor je hem ook in de winter met een colbertjasje kunt combineren.

Ook waren er laarsjes binnen gekomen van Nelson. Die had ik een dag ervoor in de sale besteld, maar ik wist het nog niet helemaal. Ik wil dit seizoen graag wat nettere laarsjes, met een kleine hak. Maar dit zijn ze gewoon nog niet. En er was ook een klein fabrieksfoutje bij één van de twee, dus ik heb ze uiteindelijk terug gebracht de volgende dag.

Quinty en ik kennen elkaar van Pandora, waar we een tijdje samen hebben gewerkt. Met haar personeelskorting kon ik nog een safety chain en het reiskoffertje bestellen, zodat die aan mijn reisarmband konden. Het was alweer een tijdje geleden dat ik ze had besteld, maar nu had ik ze eindelijk gekregen. Yay, zo blij met hoe mijn reisarmband eruit begint te zien! Ik was ‘s avonds bij Jorn. Hij ging lekker Fifa spelen terwijl ik YouTube-video’s keek. Dat soort avondjes vind ik ook altijd fijn! We vielen al vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?