Wat een week. De werkweek leek jaren te duren, maar dat kwam waarschijnlijk doordat ik de hele week uitkeek naar de vrijdag. Ik ging namelijk iets spannends doen die dag. Ook bracht ik een bezoekje aan Haarlem en dronk ik EINDELIJK een Pumpkin Spice Latte. Wat ik verder deed? Dat vind je weer in deze nieuwe A Week With Joyce. Kijk je gezellig mee?

Zondag 22 september

pumpkin spice latte

Zondagochtend was ik al vroeg thuis van Jorn, maar ik ging vervolgens wel op stap. Ik moest even snel een bezoekje brengen aan Haarlem, om onder andere de laarsjes die ik vorige week kocht terug te brengen bij Nelson. Ik besloot via het station naar de stad te gaan (in plaats van uit te stappen in het centrum), zodat ik een Pumpkin Spice Latte kon nemen. Eindelijk! Ik keek al weken uit naar dit herfstige drankje en het kon me vrij weinig boeien dat het die dag zomers weer werd.

Ik kon het uiteraard niet laten om even de Lush in te duiken. Ik was vooral benieuwd naar wat nieuwe producten van de Halloween collectie, maar ik kocht uiteindelijk alleen een bath bomb van de Harajuku collectie. Golden Pear. Die gaat er volgens de verkoopster namelijk uit.

Ook had ik een samenwerking met Normal voor het merk The Makeup Library. Ik mocht dus een aantal dingen uitzoeken van een cadeaukaart. Ik ging uiteindelijk voor al deze producten en een aantal hiervan gebruik ik inmiddels dagelijks! De losse poeder en eyebrow gel zijn favoriet.

Ook scoorde ik een nieuw luchtje bij Otentic Perfumes. Ik had er zelf nog niet echt eerder van gehoord, maar de winkel is supermooi en het is een hele beleving tot je jouw favoriete geur vind. Ga zeker eens langs als je in Haarlem of Amstelveen bent!

Ik had een paar dagen terug ook mijn eerste adventkalender al binnen. Ik vind het altijd superleuk om in december een kalender te hebben en elke dag op Instagram Stories een vakje te openen. Boozyshop had 10% korting op alles, dus ik besloot deze adventkalender van Makeup Revolution alvast te scoren. Ik opende een poll op Instagram of ik een unboxing-video moest gaan maken of dat ik elke dag een vakje moet openen in december. Jullie stemden voor dat laatste, dus voorlopig blijft hij nog even dicht.

‘s Avonds moest ik lachen om Pien, want ze had zich verstopt in mijn wasmand en lag daar heerlijk te slapen. Gekke kat. Gelukkig was de wasmand (op wat speciale was-dingen na dan) zo goed als leeg.

Maandag 23 september

Maandag begon weer een nieuwe werkweek en een kop koffie kon ik wel gebruiken. De dag (en eigenlijk de rest van de week) ging namelijk ondanks een megalange to-do-lijst heel erg langzaam.

In de avond ging ik weer naar de crossfit en daarna keek ik lekker Maleficant op tv. Met Pien op schoot, een kleedje en lekker een bakkie thee erbij. Heerlijk!

Dinsdag 24 september

Dinsdag was weer een werkdag en tussendoor kreeg ik een mail van Zalando. Daarin zag ik deze supermooie laarsjes staan van Steve Madden. Zoiets zoek ik dus! Beetje jammer dat deze €130 kosten. Dat gaat me even te ver momenteel…

Woensdag 25 september

En weer een werkdag voor de boeg. ‘s Ochtends kwam ik deze quote van Rumag tegen op Facebook en ik moest er hard om lachen. Ik stuurde hem vervolgens door naar Jorn, want dat vond ik wel toepasselijk.

Donderdag 26 september

Donderdag was de laatste werkdag van de week en ik had echt onwijs uitgekeken naar het weekend. Misschien dat daarom de week ook wel ellendig lang leek te duren. Ik keek die avond een video van Sarah Rebecca en werd verliefd op deze flared jeans van H&M. Ik besloot dus alvast mijn mandje te vullen, want zaterdags zou het Glamour Day zijn. Scheelde weer.

Ik was na de werkdag nog naar de turnhal geweest en besloot daarna nog lekker vanaf bed Glee te kijken. Pien kwam bij me zitten, maar niet voordat ik mijn laptop aan de kant had gezet. En dus zat ik vervolgens schuin naar mijn laptop te kijken. The cat first..

Vrijdag 27 september

En toen was het vrijdag. De dag waar ik naar had uitgekeken. Ik ging namelijk iets spannends doen: ik had een afspraak bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Ik heb mezelf ingeschreven, als eenmanszaak. Vanaf 1 oktober ben ik, naast mijn baan, zelfstandig ondernemer! Waaaah. Overigens wil ik er nog niet te veel over vertellen, want ik wil door mijn enthousiasme gewoon een aparte blog hierover schrijven. Dan kan ik veel meer kwijt. Stay tuned...

Mama was met me meegegaan en daarna gingen we nog even kort de stad in. We hadden nog niet geluncht en dus gingen we gewoon op zoek naar iets. We kwamen uiteindelijk bij Louis terecht, waar ik een tafeltje spotte naast deze kat. Die ook Louis heet (daar kwamen we later achter). Wat een poepie!

Louis vroeg de hele tijd om aandacht en uiteindelijk klom hij zelfs even bij me op schoot. Het meisje van de bediening moest er wel om lachen, want hij schijnt dit dus vaker te doen bij gasten. Ik vond het wel gezellig!

Hij bleef niet lang zitten en dat was maar goed ook, want dan kon ik mijn broodje wat makkelijker eten. Mama en ik hadden allebei een broodje met zelfgemaakte paprikahummus, gebakken paprika’s, rucola en walnoten. Ik had zoiets nog nooit op, maar ik vond het heel erg lekker! Is weer eens wat anders dan de kroketten of carpaccio die ik meestal bestel.

We hadden wel geluk met het weer, want het viel de hele tijd heel erg mee. We hadden zelfs nog even zon, dus daar maakte ik gebruik van. Even poseren bij één van de grachten.

We wandelden naar de 9 straatjes, maar werden stiekem allebei gek van de drukte in de stad. Dus liepen we al relatief snel weer terug richting het station. Mama ging nog even de toerist uithangen in eigen land.

Op de weg naar het station, kwamen we nog langs Sukha Amsterdam, een supermooie winkel. Daar spotte ik deze supertoepasselijke quote. Ik zag ook een mooie broek, maar met 229 euro vond ik die toch wel aan de dure kant, haha.

In de avond ging ik naar Jorn en ze hadden voor mij taart gehaald bij Tummers (die zijn echt zó lekker!) en van Jorn kreeg ik nog een bos bloemen. Superlief! Zo vierden we – met thee, dat dan weer wel – mijn onderneming.

Zaterdag 28 september

Jorn en ik sliepen uit, keken serie en gingen daarna even snel wat boodschapjes halen. Mede door zijn moeder hadden we drie volle spaarkaarten van de Albert Heijn glazen-actie en dus haalden we bierglazen en een set met gin tonic-glazen. Want die hadden we nog niet. Handig!

Daarna dronken we lekker een bakkie koffie met kaarsjes aan. Ook hadden we op de markt een verse stroopwafel meegenomen, lekker. Pien kwam ook gezellig bij me zitten.

Ik deed het daarna even lekker rustig aan. Ging lunchen, zette koffie en lakte mijn nagels. Ik had zin in iets herfstigs, maar ook iets met glitters. Dus werd het een nagellak van Rituals met op mijn duim en ringvinger een glitter top coat. I like it! Ondertussen keek ik Glee.

Daarna werd het tijd om het een en ander te gaan regelen voor mijn bedrijfje. Zo opende ik een zakelijke rekening, maakte ik een account aan bij een boekhoudprogramma en ging ik vast wat inspiratie opdoen voor een huisstijl en website template. Deze kleuren zouden het zomaar eens kunnen gaan worden…

Ik at ‘s avonds helemaal alleen, dus dat werd lekker een pizza op de bank voor de tv. Daarna wilde ik eigenlijk nog wat gaan doen, maar Pien had mijn schoot geclaimd. Ja, dan dus niet he.

En ook later op de avond vond ze mijn schoot weer erg lekker liggen (ze is tussendoor met tegenzin even weggeweest, omdat ik de deur open moest doen voor Jorn). Ze lag op een gegeven moment zelfs te dromen. Uiteindelijk keken Jorn en ik lekker serie en lagen we een stuk later in bed dan de laatste tijd.

Hoe was jouw week?