Afgelopen week ging officieel mijn ondernemerschap in, maar werd er ook gewoon weer gewerkt. Ik begon de week met een lekker rustige zondag en eindigde hem met een dagje vtwonen&design beurs en een rondje inkoopcentrum. Vandaag laat ik alles weer gezellig in foto’s zien! Kijk je mee?

Zondag 29 september

Ik had niet echt plannen voor de zondag, maar ik moest wel nog een tweede foto maken voor mijn samenwerking met Vila op Instagram. Dus maakte ik me op. Ik had ook de week ervoor een aantal nieuwe producten van The Makeup Library gescoord (ook voor een samenwerking, oeps) en ik besloot een aantal dingen daarvan te gebruiken. Dit is de uiteindelijke look.

En dit was uiteindelijk de foto die ik maakte en deelde. Ik draag hier zowel een jeans als trui van Vila en beiden zijn nu al groot favoriet! De jeans zit perfect en heeft lekker veel stretch, waardoor hij heel erg comfortabel is. Door de trui krijg ik meteen zin in de herfst, want daarvoor zijn het echt de perfecte kleuren. En hij valt lekker groot, waardoor hij ook heel comfortabel is. Met een kettinkje en wat armbandjes en nette laarsjes erbij, staat hij ook gewoon casual chic. I like it verrrrry much.

Daarna gingen mama en ik lekker koffie drinken en ging ik aan de slag met wat blogs. Ook spotte ik tussendoor een nieuwe collectie horloges bij Daniel Wellington en toevallig zoek ik nog naar een leuk cadeau voor Jorn (zijn verjaardag is in december of hij kan begin volgende maand afstuderen, zoek voor beiden nog wat). Dus ik wilde even weten wat hij hiervan vond. Ik vind ze erg mooi!

Ik had trouwens van Jorn de vrijdag ervoor een bos bloemen gekregen om het inschrijven van mijn onderneming bij de Kamer van Koophandel te vieren. Superlief! En heel erg herfstig. Zondag gaf ik ze eindelijk een plekje op mijn slaapkamer. In de avond gingen  we naar zijn oma, want zij vierde haar verjaardag. Gezellig!

Maandag 30 september

Maandag begon weer een nieuwe werkweek. Ik had een aantal ringetjes om, verspreid over 2 handen. Ik zat er op een gegeven moment een beetje mee te spelen en toen ontdekte ik deze combinatie. Die vond ik verrassend leuk!

In de avond was het weer tijd voor een uurtje crossfit en ik trok mijn matchende set van Hunkemöller weer eens aan. Korte broeken-tijd is wel weer een beetje voorbij. Al zou het binnen nog wel kunnen. Ik was weer behoorlijk moe naderhand, haha.

Woensdag 2 oktober

Dinsdag heb ik geen foto’s gemaakt. Het was wel de dag waarop mijn onderneming officieel ingeschreven stond bij de Kamer van Koophandel. In dit blog vertel ik jullie meer over hoe het idee is ontstaan en wat ik precies ga doen.

Woensdag ging ik ‘s avonds weer naar de crossfit en ondanks dat het behoorlijk zwaar was, ging het beter dan ik had verwacht en dat voelde goed. We moesten namelijk rennen én op de assault bike (als je sport, weet je misschien wel hoe ellendig dat ding is). Naderhand was ik lekker aan het neuzen op de website van Colourpop, want daar ga ik binnenkort met Brittany samen een bestelling plaatsen. We vonden deze set met oogschaduws erg mooi!

Daarna vond ik het tijd om lekker in bad te gaan met een boek. Ik gooide een bath bomb van de kerstcollectie van Lush in het bad en nam het boek Masterclass Ondernemen mee. Een boek wat lekker wegleest.

Vrijdag 4 oktober

vtwonen&design beurs

En toen was het alweer vrijdag. Donderdag had ik weer een werkdagje en daarna ging ik naar de turnhal. Vrijdags hadden mama en ik er alweer een druk ochtendprogramma opzitten, toen we naar de Amsterdam RAI vertrokken voor de vtwonen&design beurs. Daar gaan we elk jaar weer naartoe en we hadden er weer veel zin in. Natuurlijk begonnen we de dag bij het gedeelte waar de vtwonen-huizen waren gemaakt.

Kort daarna namen we lekker een bakje koffie. Die konden we wel gebruiken! We hadden ook nog een cheesecake brownie erbij. Lekker!

vtwonen&design beurs

Deze muur in het vtwonen basic-huis vond ik echt onwijs leuk! Vooral de tekst ‘what the fuchsia!’ maakte me aan het lachen. Ook deden we een poging om een badkamerselfie te maken, maar daar waren we niet zo goed in, haha.

vtwonen&design beurs

Nog een foto waar ik best wel trots op ben. Gewoon met mijn telefoon gemaakt! Ik hoop snel een artikeltje met meer foto’s online te kunnen zetten. Heb er weer, net als vorig jaar, een heleboel gemaakt.

Dit jaar hadden ze bij Flexa een aantal kleine kamertjes gemaakt, waaronder de slaapkamer van Judith (van Judith Huls of @juudithhome op Instagram). Wij hebben jaren geleden nog samen stage gelopen op de online redactie van vtwonen, dus het was heel erg leuk om te zien dat haar slaapkamer ertussen stond. Daar moest ik natuurlijk wel een fotootje van maken.

vtwonen&design beurs

De foto samen deden we vervolgens maar over bij de stand van Samsung. En ja, ik heb die mensen daar gevraagd of ze met mijn iPhone een foto wilden maken, haha. Het zijn wel leuke foto’s geworden!

Nadat we nog een tweede bakkie koffie hadden genomen in de middag, keken we nog even bij de stand van By-Sidde. Waar ik letterlijk mijn droombank heb gevonden. Wat is deze mooi zeg! Dit is de Mads en zelf zou ik hem in deze kleur of in het grijs nemen. Jorn vindt hem gelukkig ook mooi, dus die staat op de wishlist hoor.

Ik scoorde ook nog een aantal dingetjes die ik leuk vond voor mijn kamer, maar ook voor later. Ik kocht dit houten krukje voor maar 20 euro en ik vind hem zo leuk! Ik stond eerst te twijfelen, maar nadat ik Jorn een foto had gestuurd en hij hem ook leuk vond, besloot ik hem mee te nemen. Hij zei zelf iets van “ook leuk met kaarsen” erop. Dussssss, ik kocht twee kandelaars bij de stand van wonenvoorjou.nl. Erg blij mee! Inmiddels staat hij gezellig naast mijn bed.

Zaterdag 5 oktober

Zaterdagochtend ging de wekker weer op tijd, want ik had nog één laatste afspraak bij Vila Hoofddorp. Dit was de laatste maand waarin ik items mocht uitzoeken voor mijn Instagram-samenwerking. Ik paste onder andere deze trui, die ik erg leuk vind. Maar ik koos uiteindelijk voor andere dingen. Dus deze ga ik onthouden! Wie weet koop ik hem binnenkort zelf.

Daarna gingen mama en ik naar het inkoopcentrum. Inmiddels was het al lunchtijd, maar wij gingen gewoon voor een appelflap en koffie. Papa ging namelijk nog verse broodjes halen bij de supermarkt, dus we gingen gewoon thuis lunchen.

Ik kreeg wel helemaal kerst-feelings, want bij het inkoopcentrum staat het al vol met kerstspullen. Niet zo gek ook, want het inkopen voor kerst is allang begonnen. Superleuk! Ik kijk er stiekem ook weer naar uit om kerstshows bij tuincentra te gaan bezoeken. In de middag deed ik het verder rustig aan en ‘s avonds gingen Jorn en ik naar een verjaardag van een vriend. Het werd uiteindelijk erg laat, haha. Zijn we niet meer gewend.

Hoe was jouw week?