Afgelopen week was er weer eentje met veel taart, maar niet omdat mijn broertje 21 werd (dat vierden we met een lekker diner). Verder ging ik Japans eten met Jorn en zijn ouders, keek ik naar het WK turnen en ik kocht nieuwe plantjes voor op mijn kamer bij Intratuin (waar het overigens ook al gezellig kerstig was, net als vorige week bij het inkoopcentrum). Kijk je gezellig mee?

Zondag 6 oktober

De hele dag deed ik het lekker rustig aan en werkte ik het één en ander uit. ‘s Avonds trok ik een van mijn favoriete truien aan die ook een jurk is. Deze kocht ik volgens mij al bijna 2 jaar terug, maar draag ik nog steeds met veel plezier. Waarom ik me ging omkleden? Omdat Jorn, zijn ouders en ik uit eten gingen.

Ik maakte me ook lekker uitgebreid op en creëerde een halo-look met een duochrome oogschaduw van Makeup Geek (ook al zie je dat op deze foto niet goed). Vond hem in elk geval wel erg goed gelukt!

We reden richting Amstelveen, omdat we bij een Japans restaurant gingen eten. Ramen om precies te zijn. Heerlijk! Ik had zo’n honger dat ik gewoon alles op kon eten en dat gebeurt bij mij niet vaak. We hadden namelijk ook nog wat bijgerechtjes gegeten.

We waren niet extreem laat terug en dus gingen Jorn en ik nog even op bed The Blacklist kijken. Panter lag ook lekker op het bed te slapen en we wilden haar niet verplaatsen. Dus je raad het al: wij lagen scheef tv te kijken vanwege deze koningin.

Diezelfde avond had ik ook nog van Jorn zijn ouders deze superleuke mok van Blond Amsterdam gehad, om het inschrijven bij de Kamer van Koophandel een beetje te vieren. Er staat op ‘Stress does not go with my outfit’ en ik vind hem echt heel erg leuk.

Maandag 7 oktober

Maandag begon weer een drukke werkweek. Ik moest die dag een aantal dingen vooruitwerken, want de dagen erna stonden in het teken van een deadline. Ik moest onder andere video’s editen. Dat werd een stuk aangenamer met een plak cake erbij. Lekker!

In de avond zette ik deze twee dozen met flessen rosé in de garage. Ze stonden namelijk sinds zondagochtend in de gang en daar lagen ze wel wat in de weg. De flessen komen uit Italië en hebben vrienden van de ouders van Jorn voor me meegenomen. Ik had deze rosé in Italië al geproefd en vond hem superlekker, maar omdat wij met het vliegtuig op vakantie waren, konden we zelf niks meenemen. Zij vonden het geen probleem om het voor ons te kopen. Nu hadden we ze zaterdagavond eindelijk weer gezien, dus konden we de flessen mee naar huis nemen. Ben benieuwd hoelang ik hiermee kan doen.

Dinsdag 8 oktober

Dinsdagochtend leverden we een website op waar we al een tijd mee bezig waren en vervolgens kwam de eigenaar gebakjes brengen om de livegang te vieren. Verse gebakjes van de banketbakker. ZO lekker. Ik had er dan ook geen problemen mee dat ik weer taart zat te eten.

In de middag was ik lekker vrij, want mijn broertje was die dag jarig. Hij werd 21. Mijn ‘kleine’ broertje. Je kunt je voorstellen dat ik me nu behoorlijk oud voel als 23-jarige :p Pien vond het wel gezellig dat ik thuis was ‘s middags en maakte er goed gebruik van door bij me op schoot te kruipen. Ook had ik het WK turnen aangezet op tv.

In de avond gingen we met z’n zessen uit eten bij Woodstone; mijn ouders, Jorn en ik, mijn broertje en zijn vriendin. Het was druk in het restaurant en we hadden niet gereserveerd, dus we zaten nog best een tijdje te wachten. Ik werd daar best wel hangry van, maar het was uiteindelijk gewoon heel gezellig. Ik had een pizza met mozzarella, zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola. Jammie!

Woensdag 9 oktober

Na weer een hectische werkdag ging ik naar de crossfit. Ook dat was weer pittig en dus ging ik lekker in bad zitten daarna. Even een boekje lezen en ontspannen. Ik had overigens een bubble bar van de kerstcollectie van Lush van vorig jaar meegenomen die ook weer erg lekker was. Ik probeer die nu een beetje als eerste op te maken, voordat ik nieuwe badproducten ga gebruiken (en kopen).

Daarna keek ik nog even serie vanuit bed en Pien kwam gezellig bij me liggen. Lekker warm! Ik vind het alleen altijd zielig als ik haar dan wakker moet maken, omdat ik zelf naar bed wil.

Donderdag 10 oktober

Donderdag was niet helemaal mijn dag, maar ik wist gelukkig wel ruim de deadline van die dag te halen. Dat betekende wel dat ik aan het einde van de dag zo moe was, dat ik hoofdpijn kreeg. Ik zou eigenlijk gaan turnen, maar ik besloot even rustig aan te gaan doen. Om wel in de turnsferen te blijven, zette ik de opname van die middag op; de individuele meerkampfinale van de dames op het WK turnen was ‘s middags geweest en omdat ik wist dat ik het niet live kon kijken, had ik het opgenomen. Ik kan er zo van genieten.

Vrijdag 11 oktober

Vrijdagochtend ging ik in mijn eentje buiten sporten. Het was pittig, maar wel even lekker. Daarna gingen mama en ik naar Intratuin om alvast te neuzen bij de kerstshow. We waren er rond lunchtijd, dus we aten daar een broodje. Het werd een panini met brie, walnoten en honing. Erg lekker! Die moet ik zelf ook een keer maken.

We gingen eigenlijk voor kattensnoepjes die kant op, maar ook om alvast te kijken of de kerstshow er al was. Ze waren er nog druk mee bezig, maar we konden wel al lekker neuzen. Zo gezellig! Mama en ik vonden vooral de ‘Merry Christmas’ slinger leuk, maar die konden we (nog) nergens vinden.

Ook spotten we dit metalen rendier, die we ook erg leuk vonden. Wie weet dat ik die binnenkort toch wil halen.

plantjes op mijn kamer

Vervolgens hoopten we dat ook Global Garden al klaar was met de kerstshow, maar die was gewoon nog helemaal afgesloten. Wel vonden we deze leuke magnetische plantenpotjes met plantjes. Bij Jorn thuis hebben ze een (steun)paal in de woonkamer waar je ook dingen aan kunt ophangen, dus stuurde ik deze foto door naar Jorn.

Eenmaal thuis ging ik mijn eigen aanwinsten een plekje geven: ik had wat nieuwe plantjes voor mijn kamer gekocht met nieuwe potjes, een gouden standaard en minipompoenen om toch een beetje een herfstsfeertje op mijn kamer te creëren. Gezellig!

Zaterdag 12 oktober

Zaterdagochtend sliepen Jorn en ik een beetje uit. Na het ontbijt ging hij naar huis en reden mijn ouders en ik naar het Groenendaalse bos. Daar was weer eens een bosfair en we wilden deze keer gaan kijken. Ik had bewust een outfitje van Vila aangetrokken, zodat ik meteen daar foto’s kon maken voor mijn Instagram-samenwerking. Comfy!

Ook waren er hertjes (vroeger noemde ik deze altijd Bambi’s, haha), want de kinderboerderij zit hier ook vlakbij. Superleuk vind ik ze altijd. Na een klein rondje over de bosfair, gingen we weer naar huis. We lunchten wat, haalden boodschappen en daarna hielp ik Jorn door zijn afstudeerverslag na te lezen. Ook keek ik nog naar het WK turnen. In de avond vierde mijn broertje zijn verjaardag. Gezellige afsluiter, maar daardoor was het weer een beetje laat (#thisisomaspeaking).

Hoe was jouw week?