Afgelopen week heb ik eigenlijk weinig foto’s gemaakt en dat verbaast me eigenlijk wel. Voor mijn gevoel had ik er veel meer gemaakt. Daarom zien jullie deze week niet zo veel spannende dingen (voor zover de andere weken wel ‘spannend’ zijn, haha). Ik ging wel gezellig op koffiedate met mijn beste vriendinnetje en luisterde al naar kerstmuziek (#kangewoon). Kijk je gezellig mee naar deze korte A Week With Joyce?

Zondag 13 oktober

koffiedate

Zondagmiddag stapte ik in de auto, want ik had met mijn beste vriendin afgesproken. Eenmaal op mijn bestemming aangekomen, zag ik dat de tank bijna leeg was. Dus appte ik het thuisfront maar of ik moest tanken op de terugweg. Voordat iemand – of ikzelf – stil kwam te staan.

Maar goed: ik had dus met mijn beste vriendin afgesproken. Wij zien elkaar echt veel te weinig, want deze lunch was nog voor haar verjaardag. Ze was in augustus jarig. Dat zegt genoeg. We gingen lekker bij Bagels & Beans zitten en ik bestelde, zoals altijd, een grote latte macchiato met caramel.

koffiedate

Ik bestelde als broodje een bagel met carpaccio. Voor de verandering. Fleur had wat dat betreft een beetje pech, want eerst hadden ze het verkeerde broodje in de kassa gezet nadat we een vraag hadden gesteld en vervolgens kwamen ze alsnog met het verkeerde broodje. Maar ze at die maar gewoon en gelukkig was die ook erg lekker. Maar echt heel handig was dit niet.

We maakten een rondje langs wat winkels en gingen daarna op het terras zitten voor een tweede bakkie koffie. Het was namelijk best lekker weer. Grijs, maar wel warm. Deze keer ging ik voor een latte macchiato met vanille. Lekker hoor!

Ik was alweer redelijk vroeg thuis en daar maakte ik gebruik van. Deze jurk van Vila moest namelijk nog op de foto. Omdat ik geen zin had om ver te wandelen, maakte ik foto’s in de tuin. Dit is overigens echt één van mijn nieuwe favoriete jurkjes. ZO mooi! Aan het einde van de middag keek ik naar de laatste toestelfinales van het WK turnen.

Maandag 14 oktober

Maandags begon weer een nieuwe, drukke werkweek. Na een druk dagje was het weer tijd voor een uurtje crossfitten. Of ook wel: mezelf helemaal kapot maken. Het was weer pittig, maar ik had het wel weer gedaan.

Na het trainen moest ik eerst nog even eten en douchen, maar daarna kon ik lekker tv kijken. Harry Potter is de komende weken op tv en ik vind het altijd wel leuk om te kijken. Ik wilde ondertussen nog een blog typen, maar Pien was het daar niet mee eens. Die kwam op schoot en dus moest mijn laptop plaatsmaken.

Dinsdag 15 oktober

Na weer een werkdagje ging ik in de avond naar Jorn. Hij ging Fifa spelen en ik tikte een blogje. Ondertussen luisterden we ‘foute’ muziek en ik zette later ook kerstmuziek op. Kan gewoon. Natuurlijk begonnen we met een klassiekertje.

Woensdag 16 oktober

Woensdagochtend wilde ik koffie halen bij de benzinepomp, en dat deed ik ook, maar hij viel tegen. Op een of andere manier smaakte hij niet zo lekker als ik gewend ben. Zonde. Na de werkdag reed ik tussen de tractoren naar Hoofddorp centrum (het was de dag van de stakingen en het was stiekem best een geinig gezicht. Gelukkig had ik verder niet veel last van ze!). Mama stond met haar webshop weer eens op de ladiesnight in de bioscoop en ik ging haar helpen. Het duurde gelukkig niet zo lang en daarom was ik lekker op tijd thuis.

Donderdag 17 oktober

Donderdagochtend zat ik weer in de auto te wachten tot mijn ruiten niet meer beslagen waren. Dat duurt altijd zo lang in mijn auto en dat vind ik stiekem altijd wel vervelend. Dan zit ik maar te wachten. Het was weer een druk dagje op werk en ik was dan ook blij dat het weekend was. Ik ging in de avond naar de turnhal en oefende onder andere een bar muscle up (ook al is dat meer crossfit, haha).

Ook was die dag een nieuw speeltje voor Pien binnen gekomen. Mama en ik hadden bij Bol.com dit kattenspeeltje besteld. We hadden dit al een aantal keer gezien op Instagram en het leek ons wel leuk. Nu moeten we Pien nog overtuigen om ermee te gaan spelen.

Vrijdag 18 oktober

Vrijdagochtend begon ik de dag weer met een uurtje sporten en daarna gingen we lekker koffie drinken. Mama had een gezellig hoekje gemaakt voor foto’s voor haar Instagram en ik maakte er meteen gebruik van. Dat is weer eens wat anders dan foto’s met kleding (van Vila). Lekker cozy!

Die dag had ik trouwens een lichte outfit aan, maar wel eentje die gaaf is om te combineren met zwarte details, zoals laarsjes en een jas. Ik bedenk me serieus nu pas dat ik allemaal Primark kleding aan had. Dat gebeurt niet vaak. Trui, broek en riem van Primark. De riem is trouwens nieuw, want die kocht ik zondags met mijn beste vriendin. Die zou je dus nog weleens kunnen vinden. Het was een rustig dagje en ik werkte onder andere een blogje uit voor mama haar webshop.

Zaterdag 19 oktober

Het werd weer een rustig dagje en naast boodschapjes doen, rommelde ik wat. Onder andere in mijn make-uplades waarin producten zitten die ik nog niet had gebruikt. Dit palette van Makeup Revolution had ik al heel lang liggen en ging ik toch niet meer reviewen, dus swatchte ik hem en legde hem weg. Wel hele mooie kleurtjes!

Pien hield me gezelschap tijdens het rommelen op mijn kamer. Vervolgens ging ik ook mijn kledingrekje opnieuw indelen. Ik begon met de meeste t-shirts eraf te halen en alle shirtjes met lange mouwen op te hangen. Daarna besloot ik alles op kleur te hangen in plaats van soort. Dat creëert rust, ondanks dat er heel veel kleding hangt. Dan te bedenken dat de rest gewoon in mijn kast zit, haha. Oeps.

Ik kreeg aan het einde van de middag echt gigantische hoofdpijn en ik deed daarom niet veel meer. Ik ging wel in de avond naar Jorn en we keken lekker serie op bed. Het werd niet heel erg laat.

Hoe was jouw week?