Wát een week afgelopen week. De details houd ik nog even geheim (#lekkerirritant), maar hoop ik ook snel te kunnen delen. Ik maakte in elk geval weer iets meer foto’s dan de week ervoor. Zo ging ik lekker uit lunchen met mama, was ik twee dagen achter elkaar bij de crossfit te vinden en kocht ik wat spulletjes bij Hema en Action. Die laat ik vandaag ook zien. Kijk je gezellig mee naar de rest van de week?

Zondag 20 oktober

Vorige week zondag deed ik het lekker rustig aan. Ik ging met Jorn eerst uitslapen, serie kijken en daarna een rondje wandelen. Eenmaal thuis was het tijd voor koffie en maakte ik daarna deze foto voor Instagram. Ik moet hem nog plaatsen, maar dat wil ik doen op het moment dat ik dit boek begin te lezen, haha.

Daarna ging ik foto’s maken van een oogschaduwpalette dat ik al een tijd had liggen. Omdat er veel kleuren in zaten, wilde ik meer dan één look maken voor de review. Omdat ik verder te lui was om mijn hele make-up te doen, besloot ik gewoon per oog een look te maken. Dan loop je er vervolgens dus zo bij, haha. Ik hoop de review deze week online te zetten!

In de avond kwam Jorn gezellig naar mij, aten we overheerlijke lasagne en buikten we uit met serie. Eerst keken we de laatste aflevering van The Blacklist (ten minste, die op Netflix staat dan) en daarna keken we naar Avatar. Jeugdsentimentje hoor. Dit keken we allebei vroeger ook!

Maandag 21 oktober

Maandag was ik niet helemaal lekker. Het voelde alsof ik verkouden ging worden en ik had al sinds zaterdagmiddag steeds met vlagen hoofdpijn. Toch ging ik gewoon naar werk en ook mijn eetlust was er gewoon. Wat goed uitkwam, want een collega had zelfgebakken appeltaart mee vanwege haar verjaardag. Lekker!

Dinsdag 22 oktober

Dinsdags kreeg ik een appje van mijn oud-collegaatje van Pandora. Ze stuurde me de blog door met daarin de kerstcollectie van dit jaar. We zijn allebei echt verliefd op deze Stitch-charm. Met een kerstmanmutsje. HOE LEUK?!

Die dag was ook een boek binnen gekomen dat ik een hele tijd geleden had gepre-ordered. Draw That Hashtag is van mijn favoriete handlettering-artist Karin Luttenberg (a.k.a Paperfuel) en staat vol met opdrachtjes. Het idee is dat je gewoon een pagina openslaat en dan de hashtag van die pagina, gaat tekenen. Bijvoorbeeld #thisismysport; dat zou betekenen dat ik turnen of crossfit moet uittekenen. Superleuk!

Woensdag 23 oktober

Woensdag kwam ik er ineens achter dat ik allemaal wondjes op mijn hand had, maar ik wist niet waarvan. Ze zijn sowieso niet van Pien (wat 9 van de 10 keer wel het geval had kunnen zijn) en ook niet van het sporten. Het blijft een raadsel.

In de avond ging ik naar de crossfit en ik keek echt een beetje op tegen de workout. Want het werd een echte conditie-workout en als ik ergens slecht in ben… We waren ook maar met z’n tweetjes het hele uur, want er was voetbal op tv. Ach. Uiteindelijk ben ik ruim 27 minuten bezig geweest, maar ik had het wel semi-overleefd. Daarna bleef ik nog even hangen met een bakkie koffie en kletste ik met andere mensen.

Thuis was ik nog steeds kapot van het sporten en dus ging ik na het douchen lekker serie kijken. Ik liep alweer twee afleveringen van Riverdale achter, dus daar begon ik maar aan. En die eerste aflevering? Ik heb TRANEN MET TUITEN zitten huilen gewoon. Met als gevolg een verstopte neus en dikke ogen. Dat werd dus nog een aflevering kijken, zodat ik daarna tenminste normaal kon slapen.

Donderdag 24 oktober

Donderdag scrolde ik door Instagram en kreeg ik ineens een advertentie van Toms in mijn tijdlijn. Normaal vind ik die advertenties vreselijk irritant, maar deze keer trokken de laarsjes mijn aandacht. Ze zijn echt heel leuk! Maar nog even wachten, want ik vind ze met 120 euro nog wel een beetje te duur ‘voor erbij’.

Het was die dag heerlijk weer en dus wandelden we tijdens de lunchpauze nog een rondje. Stiekem hoopte ik al op wat meer herfstkleuren, maar de bomen waren nog gewoon groen.

In de avond ging ik voor de verandering naar de crossfit in plaats van de turnhal. Er was namelijk geen trainen vanwege de herfstvakantie. Jorn was ook al een tijdje niet geweest, dus gingen we samen. Het was behoorlijk pittig weer en met de vermoeide benen van de dag ervoor, schoot het niet echt op.

Vrijdag 25 oktober

Vrijdagochtend deed ik het weer lekker rustig aan samen met mama. We dronken koffie en ik zette mijn nieuwe aanwinst even snel op de foto. Dit is de tweede uitgave van ‘The Glow Getter Magazine’. De eerste vond ik erg leuk en las lekker weg, dus deze wilde ik ook zeker weer hebben. Ik ben benieuwd of ik er weer inspiratie uit kan halen!

In de middag trakteerde ik mama spontaan op een lunch, omdat we iets te vieren hadden. Omdat het best mooi weer was (alleen jammer van de wind) wandelden we naar De Lieveling bij ons in de buurt. Natuurlijk lustten we nog wel een tweede bakkie koffie.

Als lunch nam ik kroketten op brood (hoe kan het ook anders?) en mama carpaccio. We hebben heerlijk gegeten en even gezellig gezeten!

Daarna moest er ‘gewerkt’ worden. Mama ging bestellingen inpakken en ik hielp in het huishouden. Ik heb uiteindelijk het hele huis gestoft en gezogen en daar was ik stiekem best moe van achteraf, haha. Pien hield de bestellingen die mama had ingepakt goed in de gaten.

‘s Avonds ging ik met Jorn naar de winkels om alvast wat inspiratie op te doen voor zijn verjaardag. Ook namen we lekker taart mee bij Hema voor bij de thee. Het werd een speculaasroomvlaai en hij was weer erg lekker.

Zaterdag 26 oktober

We hadden nog een halve vlaai over en dus hadden we die meegenomen naar mijn huis, zodat we bij mij ook taart konden eten. Lekker voor bij de koffie. We deden het weer lekker rustig aan die ochtend.

Action & Hema shoplog

De avond ervoor was ik even naar Action en dus Hema geweest en had ik een aantal dingetjes gekocht. Op Instagram Stories plaatste ik al een mini Action & Hema shoplog, maar bij dezen ook nog hier. Bij Action kocht ik: kerstsokken, Swiffer kit, aanstekers, een douchepuff, gezichtsdoekjes met kokosgeur en ook nog een adventskalender met geurkaarsen van Air Wick (niet op de foto). Bij Hema kocht ik alvast wat kerstkaarten, omdat ik ze zo leuk vond en ze niet mis wilde lopen.

Na de lunch reden mama en ik naar het inkoopcentrum, omdat we weer een aantal dingetjes nodig hadden. Ook namen we een aantal bosjes droogbloemen mee, zodat we hier gemixte bosjes van kunnen maken om binnenkort op de Country & Christmas Fair te kunnen verkopen. Zo vonden we het wel een gezellig tafereel worden.

In de avond ging ik naar Jorn en keken we lekker serie. Ook gingen we soort van borrelen: hij aan het bier, ik aan Liefmans. We hadden Piccolini’s en zo’n stokbrood met kruidenboter erin in de oven gegooid. Lekker hoor! Vino wilde ook wel meesnoepen. Uiteindelijk hebben we nog lang gekletst met zijn broer en lagen we relatief vroeg in bed.

Hoe was jouw week?