Vorige week was nogal een rare week en eindigde met een druk weekend. Daarom is dit artikel ook iets later dan normaal. Ik was jullie niet vergeten. Vorige week begon wel lekker relaxed met een wandelingetje en daarna gingen Jorn en ik samen een Japans gerecht koken. Daarna was het weer tijd om te werken. Op woensdagavond ging ik naar de kapper, want ik kreeg warme balayage in mijn haar. Verder gingen Jorn en ik gezellig een dagje naar Amsterdam. Kijk je mee naar alles wat ik deed vorige week?

Zondag 3 november

Op zondag was het in de ochtend nog redelijk goed weer en dus trok ik een Instagram-waardige outfit aan en ging ik met mijn ouders een rondje lopen. Niet echt een wandeloutfit, maar wel een leuke. De foto moet ik nog wel posten.

Daarna zette ik mijn gelakte nagels op de foto. Ik had mijn nagels de dag ervoor al gelakt, maar ik was vergeten om een foto te maken. Ik vind deze kleur van de kerstcollectie van Kiko van vorig jaar echt zo mooi!

Daarna gingen Jorn en ik naar Hoofddorp centrum, omdat we besloten hadden om een Japanse curry te gaan maken. Daarvoor hadden we wat ingrediënten nodig van de toko. Ik was vooral van het snijden van de groentes, maar ik heb wel geleerd dat ik nooit meer uien ga snijden. Ik heb megalang last gehad van mijn ogen, haha. De curry ziet er niet heel smakelijk uit, maar hij was echt weer heerlijk!

In de avond was ik nog bij Jorn en ik ging lekker blogjes typen op zijn computer. Vorige week had mijn laptop wat problemen met de spatiebalk en ik had die middag een afspraak gemaakt bij de Apple Genius Bar, maar ik kon pas een week later terecht. Dus typen op een toetsenbord dat werkt is wel beter. Jorn heeft een lekker groot scherm, dus kon ik ook YouTube-video’s kijken. Win-win!

Toen ik weer thuis was, ging ik nog even lekker serie kijken. Pien kwam bij me zitten (ze zat eerst in mijn wasmand) en daarom moest mijn laptop plaatsmaken. Die stond dus naast me, haha.

Maandag 4 november

Maandag moest ik eerst een dagje werken en daarna ging ik naar de crossfit. De laatste weken zijn er steeds Harry Potter-films op tv en dus zat ik er weer klaar voor. Gedoucht en in pyjama. Met Pien op schoot.

Niet veel later wist Pien zich zo om te draaien, dat ze bijna van schoot zou vallen. Het is dat ik mijn hand onder haar kont en rug deed… Lag vast erg lekker.

Dinsdag 5 november

Tijd voor weer een werkdag. Ik begon de dag met een kop koffie in mijn Dopper en ik ging een video editen. ‘s Middags nam de werkdag een hele andere wending en daar ben ik toch wel een paar dagen van slag van geweest. Ik wil er verder niet op ingaan (#sorrynotsorry), maar dit zorgde wel voor een rare week, zoals ik zei in de introductie en titel van dit artikel.

Woensdag 6 november

warme balayage

Woensdag ging ik na een werkdag meteen door naar de Haircompany bij mij in de buurt. Ik zat die avond namelijk model bij de Balayage training voor het filiaal. En dus werd ik lekker verwend en werd mijn haar geverfd. Op Pinterest had ik vorige week al genoeg inspiratie opgedaan voor verschillende soorten balayage, maar ik wilde graag voor een warme balayage. UIteindelijk zag ik er dus zo uit, erg charmant.

Aan de achterkant zag dat er nog veel erger uit. Echt een soort vogelnest op mijn hoofd, haha.

warme balayage

Nadat de verf was ingetrokken, gingen ze het uitspoelen en was mijn haar nog best geel. Dus deden ze er nog een spoeling doorheen om het gele eruit te halen, zonder dat het warme verloren zou gaan. Dit was uiteindelijk het resultaat! Het leukste vond ik nog dat alle andere kapsters ook continu kwamen vertellen dat het echt heel mooi geworden was. Overigens heb ik zowel warme balayage als babylights. Die zitten bovenin, zodat het allemaal wat natuurlijker overloopt. Ik ben er echt heel blij mee! Ik wilde dit al heel lang namelijk.

Ik was nog lekker op tijd thuis en er lagen nog nieuwe spullen van H&M op me te wachten om te passen. Ik had onder andere de broek die ik al aan had besteld (maar die zat goed, dus had ik al gedragen) en deze bruine coltrui. Ik werd meteen verliefd! Hij zit megalekker en ik vind hem ook echt heel erg leuk. Die ging dus mooi niet terug.

warme balayage

Daarna kreeg ik de vraag hoe mijn haar eruit zag van de voorkant en dus deed ik mijn best om in de badkamer een selfie te maken. Ook de voorkant hebben ze meegenomen, dus het is echt een stuk lichter geworden. Maar zoals ik al zei: ik ben er heel erg blij mee!

Een ander item wat ik had besteld bij H&M was dit jurkje. Het model en de print vond ik echt heel erg leuk, maar hij was net even te kort. Het onderjurkje kwam maar net voorbij mijn kont, dus dat vind ik niks. Heel erg jammer, want het leek me wel een leuk jurkje voor de feestdagen.

Ik ging daarna lekker serie kijken op bed. Ik was ontzettend moe, maar ontdekte wel dat er nieuwe afleveringen van Outlander op Netflix staan. Hebben Jorn en ik weer wat om naar te kijken!

Donderdag 7 november

Donderdagochtend trof ik Pien op deze manier aan en dan weet ik het altijd al: er zit een vogel of een kat buiten. In dit geval waren het weer vogels.

In de avond was ik kapot, dus ik besloot niet te gaan sporten. Wel gingen mama en ik even langs Intratuin, want er was een speciale koopavond. Zo gezellig weer!

Voor Jorn zijn ouders kocht ik deze superleuke poster met een Volkswagen Kever erop. Er zitten ook lampjes in. Jorn zijn ouders hebben 2 Kevers, dus ik vond het wel een geinig cadeautje.

Natuurlijk keek ik weer even bij de afdeling van Blond Amsterdam en daar vond ik deze fantastische oliebollenschaal. Maar voor die ene dag in het jaar, heb ik hem toch maar laten staan. De prijs was ook niet zo leuk. Ook vond ik de kerstbordjes van dit jaar weer erg leuk!

Vrijdag 8 november

Vrijdag werd een drukke dag. In de ochtend ging ik sporten en daarna vierden we met een enorme groep twee verjaardagen bij de zorgmanege. En dus zat ik lekker aan de appeltaart en een latte macchiato. Heerlijk!

Daarna moest ik snel douchen en aankleden, had ik nog een korte belafspraak en daarna gingen Jorn en ik richting Amsterdam. Mama moest met mijn broertje vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn, dus kon ze ons daar met de auto afzetten. Daar haalden we koffie bij Starbucks en pakten we de trein naar Amsterdam Centraal. De rode bekers zijn er weer en dat betekent: kerstsmaken. Ik ging uiteraard voor de Gingerbread Latte. Jammie!

Jorn en ik hebben vervolgens lekker door de stad gelopen en winkels gekeken. Ik kocht niet heel erg veel, maar dat geeft niet. Ik vond het of nog duur of gewoon tegenvallen. Voordat we naar huis gingen, gingen we eten bij één van Jorn zijn favoriete ramen-restaurants: Ramen Kingdom. Ik was daar nog nooit geweest en het zit echt vlakbij het station. Erg lekker weer! Uiteindelijk zaten we rond half 7 weer in de trein terug.

Mijn vader was jarig en dus hadden we donuts gehaald bij Dunkin’ Donuts. Zo hadden we toch nog wat lekkers in de avond. Uiteindelijk kwamen alleen twee vrienden van mijn ouders, maar dronken we wel lekker een borrel.

Zaterdag 9 november

Zaterdagochtend sliepen Jorn en ik soort van uit en deden we het eerst rustig aan. Ik zette voor Instagram Stories mijn aankopen van de dag ervoor op de foto. Ik kocht uiteindelijk iets van de Kiko kerstcollectie en vier bath bombs bij Lush. Onder andere Golden Wonder: één van mijn all time favoriete bath bombs van Lush. Ik kocht er nu eentje, maar hoop er tijdens de sale nog meer te scoren. Als er sale komt.

Met deze nieuwe aanvullingen, loopt mijn mandje bijna over. Dat wordt even lekker flink badderen de komende tijd! Er zitten namelijk ook nog dingen bij van de kerstcollectie van vorig jaar.

Dit is het palette dat ik kocht bij Kiko. Het is een gezichtspalette en ik vind hem zó mooi. Hij doet me trouwens ook echt denken aan een palette van Becca, maar dan een stuk goedkoper. Deze kost 23 euro. Wel wat duurder voor Kiko, maar ik had het er wel voor over. Ik hoop er een review over te kunnen schrijven binnenkort.

Daarna reden mama en ik naar het inkoopcentrum, want ze had weer een aantal dingen nodig voor de Country & Christmas Fair binnenkort. Ik zag weer erg leuke kerstaccessoires bij sommige merken staan.

We haalden ook nog wat nieuwe droogbloemen en gingen daarna eens even puzzelen. We hadden alle soorten die we hadden gekocht bij elkaar gelegd en konden op die manier bosjes gaan maken.

Dat ziet er dan ongeveer zo uit! We gaan dit soort bosjes verkopen op de fair waar mama binnenkort staat. Ik vind het er erg leuk uitzien!

In de avond ging ik naar Jorn, want mijn broertje ging zijn verjaardag vieren, dus ik ontvluchtte het huis. Ik had mijn laptop mee, want ik moest hem klaarmaken voor onderhoud. De volgende dag zou ik namelijk de afspraak hebben bij de Apple Genius Bar om mijn spatiebalk na te laten kijken. Dat betekende dus dat ik alle belangrijke documenten in de cloud moest zetten. Jorn en ik keken ondertussen lekker serie en we vielen al best vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?