Het spijt me: ook deze week is het me niet gelukt om mijn A Week With Joyce op maandag of uiterlijk dinsdag te plaatsen. Blame it on het drukke weekend dat ik heb gehad en het feit dat ik dus niet eerder echt tijd had om hem te schrijven. Daar komt binnenkort verandering in, hoop ik. Vorige week begon met een gezellig middagje Haarlem samen met Jorn. Daar kocht ik een nieuw pakkie en gingen we naar een leuke hotspot. Wat ik verder deed? Dat zie je vandaag!

Zondag 10 november

Zondagochtend moesten we er redelijk op tijd uit, want ik had een afspraak staan bij de Apple Genius Bar vanwege mijn laptop. Maar Jorn zijn vader was al naar de winkels geweest en had taart meegenomen om samen te eten. Ik moest alleen nog wel ontbijten en dus nam ik een stuk appeltaart als ontbijt. Lekker slecht, oeps.

De afspraak bij de Apple Genius Bar ging goed en verliep heel anders dan ik had verwacht (positief gezien, later kort meer daarover). Daarna gingen we nog even lekker winkeltjes kijken. We wilden allebei graag de nieuwe koffiesmaken van Nespresso meenemen en dus gingen we naar de boutique. Daar zag ik ook deze mooie glazen voor Latte Macchiato.

een middagje Haarlem

Ik wilde even naar My Jewellery, omdat ik een leuke trui had gezien online. Die kon ik alleen niet vinden, maar ik ging wel met dit pak richting de paskamers. In eerste instantie niet, maar ik zag de broek bij iemand anders en toen wilde ik die graag passen. Voor de gein besloot ik het jasje erbij aan te trekken en ik werd verliefd. Heel even twijfelde ik nog, maar ik heb hem uiteindelijk toch meegenomen en ik ben er onwijs blij mee. Ik moet er nog een beetje aan wennen, maar ik begin rustig met de items los van elkaar te dragen en dan ga ik binnenkort snel een statement maken.

Daarna brachten we een bezoekje aan Teds. Teds zit nu sinds kort in Haarlem en ik had op Instagram al genoeg mooie foto’s voorbij zien komen. Daar moest ik uiteraard naartoe. Bovendien waren we inmiddels wel toe aan een kopje koffie en wat te eten. Gezellig!

een middagje Haarlem

Natuurlijk moest ik zelf ook even op de foto met mijn kopje koffie. De koffie was lekker sterk, maar smaakte wel goed! Hij had van mij zelfs nog wel groter gemogen, haha.

We hadden ook trek, dus bestelden wat te eten. Ik ging voor een croque madame (tosti met een gebakken ei) en Jorn voor een club sandwich. Ook bestelden we nog waffle fries. Die waren niet nodig, want ons eten was al vullend genoeg, maar het was wel erg lekker! Daarna rolden we richting de bushalte.

een middagje Haarlem

Onderweg richting de bushalte liepen we nog langs Dille & Kamille en ik wilde daar even snel naar binnen. Op mijn kerstlijstje wil ik namelijk cups en spoons zetten, maar ik wist niet waar je die kon kopen. Ik vond Dille & Kamille daar wel echt zo’n winkel voor, en inderdaad. Gevonden! Nu nog even iemand in de familie vinden die uiteindelijk helemaal naar Haarlem wil gaan voor deze kerstcadeaus, haha.

Bij dezen een update van mijn afspraak bij de Apple Genius Bar. Laptop meteen weer mee naar huis mét een werkende spatiebalk, top!

We maakten een lange wandeling richting huis en gingen vervolgens meteen door voor een wandeling met de hond van Jorn zijn ouders. Inmiddels ging de zon langzaam onder en richting Park21 kwamen we prachtige oranje bomen tegen. Daar moest ik wel even gebruik van maken natuurlijk. Kon ik eindelijk ook een écht herfstig plaatje delen!

In de avond gingen we een kerstfilm kijken: Let it snow. Deze film is gebaseerd op het boek van John Green, die ik gelezen heb. Maar ik vond de film eigenlijk een beetje tegenvallen. Het komt niet overeen met het boek en dat vind ik jammer. Waarschijnlijk als ik het boek niet had gelezen, had ik dit een leuke film gevonden, haha. Ik had nog een restje rosé over van de avonden ervoor en dus besloot ik dat maar op te drinken. Lekker!

Van mijn ouders kreeg ik intussen een foto doorgestuurd van Pien. Ze lag bovenop een kussentje op de bank te slapen, haha. Lag vast lekker. Het ziet er wel megalief uit.

Maandag 11 november

We begonnen de week met een plakje speculaascake. Lekker! Toch wel handig dat mijn collega’s tijdens de lunch poker spelen en soms al hun muntjes kwijtraken. De regel is namelijk dat je dan moet trakteren, haha. Overigens had ik mijn nieuwe broek aan.

Sorry voor deze vreselijk slechte foto, maar deze quote was zo toepasselijk voor mij de laatste weken (misschien zelfs maanden). Note to self.

Dinsdag 12 november

Dinsdagavond wilde ik na werk meteen beginnen met het schrijven van een blogje, toen Pien op schoot kroop en ik dus niet meer bij mijn laptop kon. Zal ook eens niet, haha.

Vervolgens kwam Jorn en gingen we een film kijken op Disney+. Nog voordat we uitgebreid hadden gekeken welke het ging worden, zag ik ineens een real life versie van Lady & de Vagebond staan. Oh-em-gee. Die MOEST ik zien. Hij was heel leuk!

Woensdag 13 november

Woensdagavond kwam ik thuis en was mama druk bezig met het maken van kerststukjes voor de Country & Christmas Fair waar ze deze week staat. Ik zou na het sporten nog even gaan helpen, maar uiteindelijk was het niet meer nodig.

En dus ging ik lekker The Big Bang Theory kijken. Ik ging echt stuk om dit moment in de serie. Ik moest meteen aan mezelf denken. Penny (links) is iedereen bij de crossfit of het turnen. Sheldon (rechts) ben ik, de stijve hark, haha.

Vervolgens kwam ik ook bij een aflevering waarvan Jorn zei dat ik hem leuk ging vinden: een aflevering met allemaal katten. Zo leuk, haha. Deze serie kijkt zo lekker weg, ook al is het eigenlijk hartstikke flauw.

Donderdag 14 november

Donderdag was alweer de laatste werkdag van de week en ik had weer lekker eigen koffie meegenomen. Ook plaatste ik een leuke post (al zeg ik het zelf) op LinkedIn over het opstellen van doelen voor 2020. Er zijn namelijk op zakelijk gebied, voor mijn eigen onderneming, een aantal dingen die ik in 2020 graag zou willen doen. Benieuwd? Volg me dan op LinkedIn of mijn zakelijke Instagram-account.

Vrijdag 15 november

Weekend! Ik had alweer een drukke planning. In de ochtend ging ik met Jorn samen naar de crossfit. Meestal sport ik buiten, maar deze keer gingen we samen binnen sporten. Daarna had ik een afspraak bij de chiropractor en ging ik met vriendinnetje en ex-afstudeergenootje Kim lunchen. We hadden elkaar alweer een tijdje niet gezien, dus we hadden weer genoeg om bij te kletsen. We gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans in Hoofddorp. Ik ging uiteraard voor een grote latte macchiato.

En ik ging weer eens voor mijn oude vertrouwde bagel met roomkaas. Lekker simpel, maar ook gewoon heerlijk. Na het lunchen deden we nog een rondje winkels, waren we heel erg lang te vinden in de Douglas en Rituals en gaf Kim me uiteindelijk tips voor een goede Cava. Jorn is namelijk officieel afgestudeerd van de opleiding Informatica en dus wilde ik een fles cava geven om te proosten! Heb daar alleen helemaal geen foto van bedenk ik me nu.

In de avond moest Jorn zaalvoetballen en moest ik nog even voor mama een nieuwsbrief regelen. Pien kroop weer eens op schoot, waardoor ik weer lekker goed bij mijn laptop kon. Not.

Ik hielp mama in de avond met het afmaken van de droogbloemen boeketjes voor de kerstfair. Uiteindelijk waren we er wel nog even zoet mee, maar was het wel even leuk om te doen. Maar het kost wel veel tijd.

Zaterdag 16 november

Vrijdag had Colourpop een nieuwe collectie gelanceerd, volledig in thema van Frozen 2. Zelf was ik onder andere echt verliefd geworden op dit Anna palette, maar ik twijfelde of ik hem moest bestellen. Uiteindelijk kreeg ik ‘toestemming’ van Jorn om hem te bestellen en op mijn lijstje voor kerst te zetten. Dus wie weet krijg ik het als cadeau, en anders was het gelukkig niet zo duur en wel heel leuk, haha.

Ik had bij Jorn geslapen en deed het lekker rustig aan. In de middag ging ik naar huis en zette ik koffie voor mama en mij. Alleen mama haar glas was echt veeeel te vol en die kreeg ik dus met geen mogelijkheid verplaatst zonder te knoeien. Niet echt handig van mij.

Ik hielp ‘s middags met het inpakken van bestellingen, ging mee naar het inkoopcentrum en in de avond keek ik lekker tv vanaf de bank. Pien vond dat ook een goed idee en lag weer heerlijk op mijn schoot te slapen. Jorn bleef thuis, omdat hij niet helemaal lekker was en ik moest de volgende ochtend vroeg op. Dus ik ging lekker op tijd mijn bed in.

Hoe was jouw week?