Zo, dat waren me weer twee weken. Ik nam maar even een weekje ‘rust’ van mijn blog na een lekker vol weekend. Ik hielp namelijk mijn moeder op de Country & Christmas Fair 2019 en dat vulde mijn weekend aardig. Ook had ik in de afgelopen twee weken mijn laatste werkweek als online marketeer bij een webbureau en vond je me in Roosendaal met Daphne en Brittany. Wat ik verder deed de afgelopen twee weken? Dat zie je vandaag!

Zondag 17 november

Country & Christmas Fair 2019

Zondag 17 november was ik met mijn ouders te vinden in Haarzuilens, bij kasteel De Haar. De opbouw voor de Country & Christmas Fair 2019 was begonnen en mama zou daar weer een weekje staan met haar webshop. Dus was het weer tijd om alles klaar te zetten. Ik vind de locatie altijd heel erg mooi!

We waren weer lekker op tijd al thuis, want in de avond ging ik met Jorn, zijn broer en ouders uit eten. Jorn is officieel afgestudeerd van de opleiding Informatica aan de Hogeschool Leiden en dat gingen we dus vieren door Japans te eten. We bestelden een aantal bijgerechtjes, waaronder gyoza. Die vind ik altijd zo lekker!

En als ‘hoofdgerecht’ had ik Kyoto style ramen. Zo lekker weer! Het was een gezellig avondje en na het eten keken Jorn en ik thuis nog lekker even serie.

Maandag 18 november

Maandags ga ik altijd naar de crossfit om 19:00u, maar ik kom altijd rond 18:15u thuis van werk. Dat betekent altijd dat ik moet opschieten, maar Pien moet en zal eerst een knuffel krijgen. Anders blijft ze me net zo lang aanstaren of grijpt ze mijn been. Ook als ik daar dus eigenlijk geen tijd voor heb, haha.

Die avond was het natuurlijk weer tijd voor een Harry Potter-film op tv. Dit was de een-na-laatste van de serie alweer en ik heb er stiekem wel van genoten. Lekker op de bank, onder een dekentje, met een kop thee. Heerlijk!

Dinsdag 19 november

Dinsdag was het, ondanks de kou, wel zonnig buiten en dus ging ik met mijn collega’s weer een rondje wandelen. Al doen we dat ook wel als het minder lekker weer is, maar toch. De herfstkleuren waren daar ook eindelijk een beetje zichtbaar.

Ik maakte dinsdag deze foto van mijn hand en in eerste instantie zul je denken van ‘waarom?’, maar het gaat in dit geval om mijn middelvinger. Ik was namelijk maandagochtend wakker geworden met een pijnlijke middelvinger en hij werd ook steeds dikker en blauwer. Maar wat ik had gedaan? Werkelijk geen idee. Op deze foto was hij nog niet eens op z’n ergst.

Dinsdagavond wilde ik na het eten een blogje gaan typen, maar daar was Pien het niet mee eens. Die had mijn schoot alweer geclaimd en dus moest mijn laptop aan de kant. En ja, ik draag hier een legging met gingerbread cookies. Is toch fantastisch?!

Uiteindelijk verplaatste ik naar de eettafel, want dan kon ik het vorige weekartikeltje goed in elkaar zetten. Ook kon ik ondertussen mijn nagels lakken. Ik had een donkergroene nagellak van Hema op gedaan en dit is stiekem toch wel één van mijn favoriete kleuren. Je ziet hier alleen niet dat hij groen is, haha. Jorn was er ook en die keek lekker voetbal op tv.

Woensdag 20 november

Woensdags zouden er foto’s gemaakt gaan worden voor op de kerstkaart bij de relatiegeschenken en dat betekende dat de kerstboom al opgezet moest worden. Samen met twee collega’s zetten we hem weer neer en ook dit jaar zag hij er weer gezellig uit. Kan gewoon, een kerstboom op kantoor in november.

In de avond kwam ik thuis en had ik weer haast vanwege het sporten, maar wel pakte ik even snel mijn pakketje van iDeal of Sweden uit. Binnenkort komt er weer een nieuwe campagne aan waar ik onderdeel van mag zijn, maar deze keer was het een verrassing welk hoesje ik zou ontvangen.

Donderdag 21 november

Donderdag werden we na de lunch ineens verrast met een luxe chocoladeletter op werk. Lekker hoor! Ik ben benieuwd hoelang ik hiermee doe, want ik eet niet zo vaak chocolade. Ik ben meer van de dropjes en chips. Maar wel lekker hoor, sowieso gaat hij op, haha.

Country & Christmas Fair 2019

In de avond had ik lasagne gehaald om op te warmen. Ik wilde tv kijken en eten tegelijk en dan vind ik het altijd wel makkelijker om mijn bordje op de salontafel te knallen. Pien vond dat erg gezellig en besloot dus op mijn rug te klimmen. Daar zat ik dan, voorover gebogen met een kat in mijn nek, mijn lasagne te eten.

Vrijdag 22 november

Vrijdagochtend stond ik alweer vroeg naast mijn bed, ondanks dat het weekend was. Ik ging mama namelijk een dag helpen op de Country & Christmas Fair. Dat was die week 5 dagen van 10:00-22:00u en 1 dag van 10:00-18:00u. Maar eerst ging ik met papa naar het inkoopcentrum, want het één en ander was alweer op gegaan. Dit was één van de hoekjes bij mama haar stand, superleuk met die kasten en we konden er echt veel spullen in kwijt.

Country & Christmas Fair 2019

Dit was de andere kant van de kraam; daar stonden de tafels met spullen. We kregen trouwens weer veel complimenten over de stand van de bezoekers!

Hier nog even een close-up van de spullen in de kast. Uiteindelijk was het na 6 dagen nog steeds gevuld, maar hadden we ook zóveel spullen verkocht. Mocht je trouwens iets leuks zien? De meeste producten vind je ook in de webshop More2Style van mama.

Country & Christmas Fair 2019

Vlak voor het einde van de dag, haalde papa nog even warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk! Het was een lang en druk dagje en we waren allemaal weer heel erg moe. Maar we hadden wel weer lekker veel spullen verkocht.

Zaterdag 23 november

Zaterdags had ik een dagje vrij van de Country & Christmas Fair en die gebruikte ik onder andere om mijn auto te wassen en uit te zuigen. Mijn werkauto welteverstaan. Die moest ik namelijk bijna inleveren en ik denk dat hij in die anderhalf jaar slechts één keer gewassen was, oeps. Overigens was ik nog nooit zelf door de wasstraat geweest. Wel achterin gezeten, maar nooit zelf. Jorn ging wel met me mee als gezelschap. Ik vond het stiekem best leuk om een keer te doen.

Mooi schoon weer! Vanuit de wasstraat ging ik nog even koffie drinken bij Jorn en daarna ging ik gelijk door om boodschapjes te halen en winkeltjes te kijken. Bij Hema zag ik deze Instax fotoprinter en die ga ik op mijn kerstlijstje zetten! Ik heb een polaroid camera en ik vind hem superleuk, maar uiteraard neem ik deze niet altijd overal mee naartoe. Zo kan ik achteraf toch nog wat herinneringen als polaroid afdrukken en zien ze er qua uitstraling hetzelfde uit als die uit mijn camera. Superleuk!

Country & Christmas Fair 2019

In de avond was ik alleen met eten en daarom ging ik naar Jorn toe. We hadden geen zin om te koken en zijn ouders waren er ook niet, dus gingen we lekker pizza halen bij Domino’s. Heerlijk (slecht)! Oh en ben jij team #ananasoppizza of #geenananasoppizza?

Zondag 24 november

Zondag was de laatste dag van de Country & Christmas Fair 2019 en ook die dag ging ik weer helpen. Mede doordat we na sluitingstijd meteen alles gaan afbouwen. Mama en ik besloten meteen na openen een rondje te gaan lopen, zodat het nog niet te druk was. Papa hield wacht over de stand. De sfeer is altijd heel erg gezellig!

Ook schoot me ineens een cadeau-ideetje voor Daphne te binnen, namelijk deze lantaarn van House Doctor. Ik stuurde de foto naar Brittany, want een week later zouden we naar Daphne haar nieuwe huisje gaan kijken en we wilden niet met lege handen aankomen. En dus reserveerde ik niet veel later deze lantaarn uit mama haar webshop, haha. Om 18:00u was de fair eindelijk klaar en begonnen we met afbouwen. Rond 23:00u waren we thuis, mét alle spullen. Ik dronk nog even snel een kopje thee, dauwde de volledige inhoud van een bus Pringles naar binnen en ging daarna lekker slapen.

Maandag 25 november

Maandags moest ik gewoon weer werken, ook al lag ik de avond ervoor laat in bed. Mijn laatste werkweek bij dit webbureau was aangebroken en stond dan ook in het teken van zoveel mogelijk afronden. Wel gezellig met de kerstboom naast mijn bureau. Na een dagje werken, ging ik sporten en daarna keek ik samen met Jorn naar de laatste Harry Potter-film op tv. Ik lag uiteraard weer te laat in bed, haha.

Dinsdag 26 november

Ik was in het weekend helemaal blij geworden, want ik had namelijk een bod gedaan op twee pastaborden van Blond Amsterdam via Marktplaats. Deze bordjes waren van de speciale pastacollectie en wilde ik zó graag hebben, maar waren nergens meer te krijgen. Nu dus wel via Marktplaats voor een goede prijs en de verkoper ging akkoord met mijn bod. En dus ontving ik dinsdag het pakket met de twee bordjes. Zo blij mee!

Woensdag 27 november

Woensdag ging ik een uurtje eerder weg van werk, want ik had een uitje met mijn nieuwe collega’s (van de baan waar ik dus in januari begin, lees hier meer over deze volgende stap in mijn carrière). Maar niet voordat ik mijn bestelling van Colourpop had uitgepakt: ik had namelijk twee dingen van de Frozen 2 collectie besteld, superleuk! Het Anna oogschaduwpalette en de Elsa lipstick. Je bent gek op Disney, of je bent het niet.

Maar goed, ik ging dus eerder naar huis om te gaan eten en bowlen met mijn nieuwe collega’s. Echt superleuk! Zo konden we elkaar in een informele setting alvast leren kennen en dat vond ik echt heel erg fijn. En het was ook écht gezellig. Het eten was ook lekker, we aten bij Baracca, waar je dus een bar hebt met salades en bijgerechtjes en vlees aan tafel krijgt van grote spiezen.

Het bowlen was ook echt heel leuk, we werden ook allemaal meteen heel erg fanatiek en moedigden elkaar enthousiast aan. Het voelde voor mij eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kennen, maar de meeste van deze mensen had ik nog maar één keer gezien. Nog meer zin in januari (maar uiteraard eerst genieten van een hele maand vakantie).

Donderdag 28 november

En toen was het donderdag de 28e; mijn laatste dagje bij mijn eerste ‘grote-mensen-baan’. Dat dagje werd uiteindelijk slechts een ochtendje, want ik hoefde echt nog maar een paar kleine dingetjes te regelen, waaronder het opruimen van mijn bureau en ladekastje.

We gingen die middag met het team lunchen bij De Vriend als afscheid. Uiteraard ging ik voor kroketten op brood, lekker! Het was nog een gezellige afsluiter met mijn collega’s en daarna ging ik al lekker naar huis. Ik weet zeker dat ik een aantal collega’s nog regelmatig zal spreken!

Onderweg naar huis sprak ik met mama af om nog wat boodschapjes te halen en we maakten ook een stop bij Ranzijn voor kattenvoer. Daar lag een konijntje echt superlief in het hokje te slapen. Een voorpootje stak door het ‘raampje’, haha.

In de avond pakte ik de lantaarn in voor Daphne, zodat die vast klaarstond voor zaterdag.

Daarna ging ik nog lekker even The Big Bang Theory kijken in bed. Het werd natuurlijk weer veel later dan gepland, oeps.

Vrijdag 29 november

Tijd voor de iDeal of Sweden campagne. Ik maakte deze foto met Jorn zijn iPhone 8 Plus, haha. En op de achtergrond zie je een Mapiful poster van mijn woonplaats Hoofddorp. Die had mama ontvangen voor een campagne op haar Instagram (ja ja, die moeder van mij is ook een influencer hoor).

Uiteindelijk besloten Brittany en ik nog een kleinigheidje bij de lantaarn te doen voor Daphne en dat werden deze twee setjes met dinerkaarsjes. Ook deze kun je vinden in mama haar webshop trouwens, ze zijn echt heel erg leuk en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook leuk om cadeau te geven!

‘s Middags had ik een afspraak in Haarlem, maar ik was er veel te vroeg. Omdat het vlakbij het station zat, besloot ik nog maar even bij Starbucks te gaan zitten. Ik nam lekker een Gingerbread latte en wandelde daarna naar mijn afspraak.

Uiteraard lag Pien rond het eten weer op mijn schoot, waardoor ik de airfryer niet aan kon zetten. Toch wel handig zo’n kat af en toe :p.

In de avond reed ik met mijn ouders naar de Castle Christmas Fair, omdat we benieuwd waren of dat ook een kerstfair is waar we met mama haar shop ooit kunnen gaan staan. Daar zag ik deze laarsjes die aan de binnenkant ook helemaal gevoerd zijn. Ruim 100 euro afgeprijsd. Na lang twijfelen en ze twee keer te hebben gepast, besloot ik ze toch maar mee te nemen. Ik wilde eerst geld opzij gaan zetten voor nieuwe Uggs, maar deze zijn ook leuk om gewoon naar kantoor te dragen, terwijl ik dat met Uggs minder heb. Die waren dan echt alleen voor warme voeten als het koud is en ik naar de bus moet lopen.

Zaterdag 30 november

Na de fair was ik afgezet bij Jorn thuis en we moesten de volgende ochtend allebei vroeg opstaan. Ik stond vroeg naast mijn bed, want Brittany en ik gingen helemaal naar Roosendaal om bij Daphne haar nieuwe huis te kijken. Ik haalde Brittany op in Gouda en ik kreeg ook meteen de Colourpop make-up die wij een tijdje terug samen bestelden mee. We gaan er vandaag – als dit artikel live gaat – video’s mee filmen samen!

Goed, na ongeveer een uurtje waren we in Roosendaal en begon de uitdaging van de dag: fileparkeren. Als er iets is wat ik niet kan, is dat het wel. Ik doe het ook gewoon nooit (niet op deze manier dan). Ik denk dat dit de tweede keer is sinds ik mijn rijbewijs heb en dat is al 5 jaar geleden. Maar goed; ik had goede assistentie en ik zette hem er (wel in 2 pogingen en 100 keer steken) echt PERFECT in. Kijk dan hoe mooi langs de stoep!

We begonnen de dag met een rondleiding door het huis en een simpele, maar lekkere lunch en daarna gingen we richting een parkje lopen om foto’s te maken. Zo mooi!

Ik had mijn nieuwe pakkie van My Jewellery aangetrokken (omdat ik wist dat we foto’s gingen maken én omdat ik hem graag aan wilde). Ik vind hem écht heel erg leuk en begin er steeds meer aan te wennen! Alleen onder een jas zit het toch niet zo heel lekker, haha.

Nog zo’n mooi plekje! Met de zon en de herfstkleuren. We spendeerden de rest van de middag bij de woonboulevard en kregen het voor elkaar om Daphne flink wat geld uit te laten geven, haha.

Daarna was het tijd om te gaan eten: we gingen eten bij een restaurant waar Daphne tijden geleden graag kwam. Ze hebben daar heel veel sushi, maar ook megalekkere kleine carpaccio’s. Het vlees kon je zo uit elkaar trekken, echt heel lekker.

Maar uiteraard kwam er ook genoeg sushi op tafel. Zo lekker! Ik zat echt weer propvol en heb ook na het eten met mijn broek open gezeten, haha. Dan had mijn foodbaby iets meer ruimte. Rond 20:00u stapten Brittany en ik weer in de auto terug naar huis en zette ik haar weer thuis af. Rond 22:00u was ik dan eindelijk thuis en besloot ik nog lekker een kop thee te nemen en in bed serie te kijken. Ik viel uiteindelijk relatief vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?