Na een laatste weekje werken, was het vorige week eindelijk tijd voor de start van mijn welverdiende vakantie van 5 weken. Ik heb dan ook heerlijk genoten van deze eerste week! Zo filmde ik video’s met Brittany en gingen we samen naar Frozen 2. Ook typte ik lekker wat blogjes, wisten mama en ik weer supersnel een mooie kerstboom te scoren en ging ik naar de kerstmarkt in Haarlem. Kijk je weer gezellig mee naar deze A Week With Joyce?

Zondag 1 december

Zondagochtend stond ik al vroeg naast mijn bed en sprong ik meteen onder de douche. Daarna probeerde ik mijn nieuwe top van My Jewellery met een flared glitterbroek, zodat ik wist of dat leuk zou zijn voor de feestdagen. Goedgekeurd!

Daarna ging ik naar de supermarkt en door naar Jorn. Hij was namelijk niet zo lekker en dus had ik wat dingetjes voor hem gehaald. We keken samen kerstfilms!

Ook waren de folders binnen gekomen en met de feestdagen in zicht, besloot ik even lekker te gaan neuzen. Ik had de folders naast me neergelegd en vervolgens kwam Vino bij me zitten.

In de middag ging ik weer even naar huis, want Jorn ging toch sport kijken op tv. Mama had dit hoekje leuk en kerstig aangekleed. Even een foto maken dus!

Ik dronk thuis lekker een kopje koffie met mama en Pien. Gezellig!

Ook zette ik mijn mini-kerstboompje neer. Deze had ik de dag ervoor op de Castle Christmas Fair meegenomen en hij is gemaakt met mos. Superschattig!

Ook was het eindelijk tijd om mijn adventkalenders van dit jaar open te maken! Ik had die van Makeup Revolution nu al een tijdje in mijn kamer liggen en was heel erg nieuwsgierig geworden. Ook scoorde ik laatst bij Action deze kalender met Air Wick geurkaarsjes. Enige jammere van die is dat er maar 3 soorten in zitten, maar ach. Het gaat om het idee. De Kinder kalender kocht Jorn laatst voor me via Amazon. Lekker!

Ik pak elke dag een vakje van de Makeup Revolution kalender uit in mijn Instagram Stories, maar ik laat het jullie hier ook gewoon zien. In het eerste vakje zat deze mini baked highlighter, in een witte kleur. Ik ging na het eten weer naar Jorn toe en we keken weer gezellig een kerstfilm.

Maandag 2 december

Frozen 2

Maandag kwam Brittany naar mij toe, want we gingen samen video’s filmen. Alweer een tijd geleden (toen zij op vakantie was in Amerika) bestelden we make-up van Colourpop, namelijk het So Jaded Palette van Kathleenlights en blushes, highlighters en lipsticks van de nieuwste Disney collectie. Deze gingen we in onze video’s testen en die komen hopelijk snel weer online! Houd onze kanalen dus goed in de gaten. Je volgt mij hier en Brittany hier.

In de middag haalden we sushi, filmden we een sushi mukbang voor Brittany haar kanaal en daarna keken we naar de eerste Frozen film. In de avond zouden we namelijk naar Frozen 2 gaan! Zo leuk!

Frozen 2

Uiteindelijk gingen we naar de 3D voorstelling in Kinepolis Hoofddorp. Ik heb echt hardop gelachen op sommige momenten in deze film, maar ook met een kloppend hart gezeten. Hij is echt heel erg leuk! Maar ik moet wel ook zeggen dat ik me soms wel afvroeg of het niet veel te spannend was voor kleinere kinderen en sommige stukken vond ik zelf al best volwassen. Maar hoe dan ook: gewoon naartoe gaan, hij is leuk!

Brittany reed daarna weer naar huis en ik ging thuis mijn adventkalender maar eens openmaken. Deze keer zat er een wenkbrauwpotloodje in, in de kleur medium brown. Ik heb er eens even naar zitten kijken en ik denk oprecht dat dit een goede kleur voor mijn wenkies is. Heel benieuwd! Ik zit eraan te denken om aan het einde van de periode een video te maken waarin ik me opmaak met alle (of zoveel mogelijk) make-up uit de kalender.

Dinsdag 3 december

Dinsdagochtend ging ik heerlijk ontspannen. Ik had namelijk weer eens een volledige gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste gepland (en ze mocht ook meteen mijn snor weer harsen). Heerlijk! Daarna sjeeste ik snel naar huis, want ik had met oud-collegaatje Melanie afgesproken om koffie te gaan drinken en te gaan lunchen. Ik mocht kiezen, dus het werd Frenkie in Hoofddorp.

Melanie en ik hadden elkaar al gewoon een jaar niet gezien, maar het voelde niet zo. Zij heeft ook haar eigen onderneming (o.a. webshop), dus we maakten er meteen een soort zakenlunch van door ook het één en ander te bespreken; hoe we elkaar bijvoorbeeld verder kunnen helpen. Heel erg leuk! Ik had overigens de ‘caprese avocado smash’ en hij was weer verrukkelijk.

Melanie maakte nog deze foto van mij en het eten. Jammie! En hij was ook best leuk geworden, ondanks dat ik bijna geen make-up op mocht en mijn gezicht rood was van de behandeling, haha.

Daarna deden we nog een rondje winkels, waaronder Primark. Daar zag ik dit superleuke Minnie huispak. Die gaat op mijn lijstje voor kerst! Ook zag ik weer een hele leuke pyjama van Winnie The Pooh, die dus ook op mijn lijstje staat. En ik nam alvast een kerstpyjama mee voor maar 7 euro.

Ik trok mijn nieuwe pyjama ‘s avonds meteen aan. Check hoe leuk deze broek is?! Het shirtje is gewoon simpel rood. Hij is alleen wel nog een beetje te groot, maar uit ervaring weet ik dat pyjama’s van Primark vaak krimpen na het wassen. Dus hij moet binnenkort maar eventjes in de was, zodat hij wat kleiner wordt.

Woensdag 4 december

Woensdagochtend ging ik naar de crossfit (heerlijk vind ik het dat ik dat nu in de ochtend kan doen!) en toen ik terug kwam, was Dylan met Pien aan het kroelen. En ze lag zó lief bij hem in zijn armen. Ze kroop helemaal tegen hem aan. Cutie!

Nadat ik lekker uitgebreid had gedoucht, was het weer tijd om de kalender open te maken. Er zat deze keer een ‘banana powder’ in, maar deze ziet er wel wat donker uit. Overigens zat er achter vakje 3 een oranje-nude lipstick, maar ik ben blijkbaar de foto vergeten voor dit artikel.

Daarna kroop ik achter mijn laptop om wat artikeltjes te gaan typen. Zo schreef ik een artikel met allerlei dingen die ik voor het einde van het jaar nog wil doen. Daarnaast plande ik ook het artikel in waarin ik terugblik op mijn doelen en dromen van dit jaar. Beiden erg leuk om te maken!

In de middag verplaatste ik eventjes met mijn laptop naar de stoel, want ik moest even snel via LinkedIn wat typen. Dat ging net wat sneller op mijn laptop, dan met mijn telefoon. Pien greep alleen meteen haar kans en kroop op schoot. Waardoor ik dus minder makkelijk bij mijn laptop kon, haha.

In de avond keek ik lekker serie vanuit bed en Pien hield me gezelschap. Ze is echt niet bij je weg te slaan als je vrij bent, haha.

Donderdag 5 december

Ik had woensdagavond mijn nagels nog gelakt, dus donderdags zette ik het kleurtje nog even op de foto. Dit is Bahama Mama van Essie en ik vind hem erg mooi. Maar hij begon wel al snel te slijten.

Ik trok die dag een rokje aan, want ten eerste had ik daar zin in en ten tweede zouden we in de avond gaan gourmetten. Een rokje en panty met elastiek zitten dan beiden beter dan een broek met een knoop, haha. Bovendien had ik dit rokje nu al een tijdje in mijn kast liggen, maar nog niet gedragen. Dus dat werd weleens tijd.

Uiteraard pakte ik weer mijn kalender uit en ik dacht eerst dat het concealer was. Maar het is een eyeprimer, dus voor onder je oogschaduwbasis. Ik ben benieuwd hoe dekkend deze is, want ik gebruik nu altijd mijn concealer, zodat de basis egaal is.

Dit was op 5 december de tussenstand van mijn Air Wick kalender. Ik had inmiddels alle geurtjes gehad en ook twee al dubbel. Nu nog branden, haha.

Mama was even ergens mee bezig en dus ging ik producten verzamelen voor een verlanglijstje voor de feestdagen. Ik wil wel nieuwe oorbelletjes van Karma en dus ging ik even op de website kijken. Daar vond ik deze muntjes met een kat erop. Heel erg fout, maar stiekem toch ook wel leuk.

Ik zat ook op een pakketje te wachten. Mijn bestelling van Colourpop tijdens Black Friday was namelijk onderweg en dan konden mama en ik daarna boodschappen gaan halen voor het gourmetten. De pakketbezorger kwam iets te laat, maar ik ben wel erg blij met mijn nieuwe spullen. Ik had na de vorige bestelling met Disney producten (die ik met Brittany bestelde) namelijk spijt dat ik het oogschaduwpalette niet had genomen. Dus die bestelde ik alsnog, mét korting. Ook kocht ik een nieuwe Super Shock Shadow met de naam ‘Pawsitivily Purrrfect’. HOE LEUK! Bovendien gaat het geld van deze oogschaduw naar het goede doel, dus helemaal leuk. En een heel mooi kleurtje.

Mama en ik gingen in totaal naar 3 supermarkten om alle boodschappen in huis te halen en daarna had ik nog tijd om even een video te filmen. Ik wilde namelijk even een update-video maken, waarin ik uitleg geef over de lange radiostilte. Nu de video nog editen, haha.

Daarna was het tijd om van alles te gaan voorbereiden, want we gingen met 9 mensen gourmetten: mijn ouders, mijn broertje en zijn vriendin, Jorn, zijn ouders en zijn broer. De tafel was er zelfs een beetje te klein voor en dus zetten we nog maar een statafel naast de eettafel met extra spullen. Het was weer erg lekker en heel erg gezellig! Dit gourmetten doen we nu al heel wat jaren en ik blijf het leuk vinden.

Vrijdag 6 december

Weer een nieuwe dag, betekent een nieuw vakje. Dit keer zat er een minikwast in. Het zou een poederkwast moeten zijn, maar daar is hij wel wat klein voor. Maar misschien kan ik hem voor onder mijn ogen gebruiken en anders komt hij ook wel van pas voor highlighter.

‘s Middags hielp ik mama met het inpakken van bestellingen en daardoor waren we al lekker snel klaar. Voor ons doen. Dus keken we samen een kerstfilm en dronken we warme chocomel. Lekker! In de avond gingen we op pad om de kerstboom voor dit jaar te scoren. Zoals de afgelopen jaren wisten we alweer snel te slagen bij Ranzijn. Dit is hem geworden, voor zover je het kunt zien.

En omdat we dus zo snel waren, reden we nog even naar Global Garden voor de kerstshow. De ingang van de kerstshow was alweer heel erg gezellig gemaakt.

Voor Vino nam ik deze superleuke bandana mee. Hij is alleen een beetje te groot, maar hij is wel heel erg leuk.

Zaterdag 7 december

Zaterdagochtend werden Jorn en ik redelijk vroeg wakker, maar dat was niet erg, want we wilden naar de kerstmarkt in Haarlem gaan. Een nichtje van Jorn trad ook op met haar dansgroep en ook Jorn zijn oma was in de stad. Dus gingen we even met z’n allen koffie drinken en taart eten. Dat was heel gezellig, maar het tentje waar we zaten, was niet zo’n succes met de drukte, haha.

Het was echt gigantisch druk op de kerstmarkt; je kon echt struikelen over de mensen. Maar het was wel heel gezellig en zeker leuk om een keertje geweest te zijn. Ik hoorde trouwens dat de avond iets rustiger was. In de avond keken Jorn en ik weer lekker tv vanuit bed en vielen we best vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?