We starten dit weekoverzicht twee dagen later dan normaal, want vorige week zondag en maandag waren Jorn en ik nog in Praag voor een weekendje. Wat we die dagen precies deden, hebben jullie kunnen zien in het uitgebreide fotoverslag van een weekend in Praag. Daarom vandaag een weekoverzicht vanaf dinsdag. Ik maakte niet heel erg veel foto’s, dus deze week zien jullie mijn Makeup Revolution adventkalender veel voorbij komen. Wat ik verder deed, zie je vandaag! Kijk je gezellig mee?

Dinsdag 17 december

Makeup Revolution adventkalender

Maandagavond lag ik veel te laat in bed en daarom probeerde ik uit te slapen dinsdagochtend, maar dat ging niet helemaal. Ik sprong na het opstaan meteen lekker onder de douche. Daarna was het tijd om een heleboel vakjes van mijn Makeup Revolution adventkalender open te maken, want daarmee liep ik natuurlijk een aantal dagen achter door Praag. In het vakje van 13 december zat een mini-bronzer. Altijd handig, maar ik gok dat deze wat te oranje gaat zijn voor mijn huidskleur.

In het 14e vakje zat een kleine kwast. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het aanbrengen van eyeliner of om je wenkbrauwen mee bij te kleuren. Komt altijd wel van pas.

Makeup Revolution adventkalender

In het vakje van 15 december zat deze pressed highlighter. Ziet er mooi uit!

En in het 16e vakje vond ik een roze lipgloss. Ik ben geen fan van lipgloss, maar ik moet zeggen dat deze kleur er wel heel mooi uitziet. Daarom wil ik hem zeker een keer proberen!

Makeup Revolution adventkalender

Het laatste vakje wat ik mocht openen, was het vakje voor 17 december. Daarin zat deze mini-blush. De kleur ziet er erg heftig uit, maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar op mijn gezicht. Wie weet kan ik hem subtiel aanbrengen!

Een product wat ik in Praag bij Sephora wist te scoren, was dit palette van Hourglass. Hourglass is naar mijn weten niet in Nederland te koop en daarom vond ik het wel leuk om daar iets van mee te nemen. Maar: Hourglass is een gigantisch duur merk en alles in Tsjechië was in de winkels omgerekend een stukje duurder nog. Ik vond het toch wel een leuk aandenken en na lang wikken en wegen nam ik dit gezichtspalette in de kleur Ambient toch mee. Willen jullie een review?

Ook haalde ik een andere souvenir uit het doosje. Ik had namelijk voor mijn reisarmband van Pandora een nieuwe charm gekocht; eentje van Praag. Die wilde ik er op mijn gemakje omheen doen en daarom deed ik dat gewoon lekker thuis. Ik moet alweer bijna aan een nieuwe reisarmband gaan beginnen, haha.

Ik had het lekker rustig aan gedaan in de ochtend en at nog even een broodje thuis. Ik wilde ‘s middags namelijk kerstcadeautjes gaan kopen, aangezien we daar in Praag niet echt voor waren geslaagd. Vlak voor ik weg wilde gaan, kwam Pien op mijn schoot zitten. Ik denk dat ze me gemist had, hihi.

Ik ging in mijn eentje cadeaus halen, aangezien Jorn gewoon weer moest werken. Dat vond ik stiekem soms best lastig en ik kreeg er nogal keuzestress door. Maar ik wist wel al een groot deel van alle cadeaus te bemachtigen en ik vind het kopen van cadeaus ook altijd erg leuk. Mama wilde ook nog cadeaus halen later in de week en zij wilde onder andere deze agenda kopen voor mijn opa. Die zag ik dus bij Primera liggen, dus dat liet ik haar even weten. In de avond ging ik gezellig naar Jorn en gaven we onze cadeau-souvenirs aan onze moeders.

Woensdag 18 december

Voor zowel onze moeders, als voor onszelf had ik deze superleuke kerstbal met Praag erop gekocht. Omdat hij nu nog wat te groot is voor in mijn kerstboompje, heb ik hem aan deze takken gehangen. Ook een leuke plek!

Makeup Revolution adventkalender

In de ochtend was ik naar de crossfit geweest en daarna wilde ik het één en ander gaan doen. Natuurlijk niet voordat ik het volgende vakje van mijn kalender had open gemaakt. Deze keer zat er een zwart oogpotlood in.

Het eerste wat ik ging doen, was mijn nagels lakken. Dan kon ik daarna wel blogjes gaan typen of iets dergelijks. Om in de kerstsferen te blijven, koos ik voor deze glitterige groene nagellak. Hij doet me echt denken aan een kerstboom met lampjes erin, superleuk!

In de avond hield Pien me weer gezelschap. Ik had een bakje chips gepakt en wilde lekker tv gaan kijken. Ze hield dat bakje chips erg goed in de gaten, haha. Kort daarna liet ik per ongeluk wat op de grond vallen en stormde ze erop af. Echt een kat van mij.

Donderdag 19 december

Donderdagochtend ging ik met mijn moeder (de laatste) kerstcadeaus halen. Omdat we niet heel veel tijd hadden, vanwege pakketten die later zouden worden bezorgd, gingen we best snel door de winkels heen. En dus had ik ‘s middags nog even tijd voor mezelf. Ondertussen kwam er een kerstkaart binnen waar ik echt om moest lachen. De kat op deze kaart vind ik echt zo leuk, haha!

Ik ging die middag onder andere aan de slag met de video die ik met Brittany had opgenomen. Soms ging ik echt helemaal stuk om onszelf. Zoals hier: ik zit gekke bekken te trekken, terwijl Brittany een beetje ongeïnteresseerd lijkt te kijken. Ik had eigenlijk een beetje hoofdpijn, maar had echt plezier tijdens het editen van deze video. Zo gezellig samen!

Uiteindelijk uploadde ik de video vlak voor het eten, maar de beschrijving en thumbnail ging ik later doen. De video ging trouwens afgelopen vrijdag online, heb jij hem al gezien? Nee? Je kunt hem hier bekijken!

Ik ging nog even naar de turnhal, want het was de laatste training voor de kerstvakantie. Ik was die avond de enige van de oudere mensen in de groep, dus ik trainde in mijn eentje. Eenmaal thuis sleepte ik mama naar de woonkamer, want we gingen The Holiday terugspoelen en kijken. Ik vind dat altijd zo’n leuke film!

Vrijdag 20 december

Ik lag donderdagavond iets later in bed dan ik had gewild, dus ik had het de volgende ochtend zwaar met opstaan. We gingen namelijk weer een uurtje circuittraining doen en daarna met de groep koffie drinken en appeltaart eten. Een soort ‘sinterkerstennieuw-koffie’. Lekker en gezellig!

Makeup Revolution adventkalender

Ik liep alweer een dagje achter met mijn adventkalender, en dat terwijl ik gewoon thuis was. Maar goed: ik maakte dus vrijdag twee vakjes open. In het vakje van 19 december zat een liquid highlighter. Ik gebruik dat niet zo vaak, maar ik vind deze er wel heel erg mooi uitzien! Ik ben ook benieuwd of je deze als liquid eyeshadow kunt gebruiken, want dat vind ik ook altijd wel een mooi effect geven.

In het 20e vakje zat een contour-poeder. Ik moet alleen toegeven dat ik deze er meer als een bronzer uit vind zien. In tegenstelling tot de oranje bronzer uit een ander vakje, haha.

Een paar dagen eerder was er een verrassingspakketje binnen gekomen. Van House of Rebels ontving ik dit maskertje van Fanllory als kerstgeschenkje. Superleuk en lief! Ik ga deze zeker nog gebruiken voordat ik in het nieuwe jaar aan een andere baan begin.

Zaterdag 21 december

Jorn en ik hielden zaterdag een heerlijk relaxed dagje samen. We bakten een cake en verbouwden de woonkamer, zodat we Just Dance konden spelen. Het was alweer zo lang geleden dat we samen een spel deden op zijn Nintendo Switch en wat was het weer leuk! Dit moeten we echt vaker doen. In de avond aten we lekker shoarma en keken we tv. We lagen uiteindelijk rond 12 uur in bed. De volgende ochtend zou de wekker alweer vroeg gaan..

Hoe was jouw week?