Afgelopen week was het zo ver: de eerste werkweek bij mijn nieuwe baan. Sinds vorige week maandag werk ik bij Otentic Perfumes als contentmarketeer. Dat betekent dan ook dat ik vorige week een stuk minder foto’s heb gemaakt dan de laatste paar weken. Maar goed; je hebt vrije dagen en je hebt werkdagen. Wat ik verder nog meer deed? Dat zie je in deze A Week With Joyce. Kijk je mee?

Zondag 5 januari

Zondag was mijn laatste vakantiedag voordat ik weer aan het werk zou gaan en daarom besloten Jorn en ik gezellig nog een aantal dingen samen te gaan doen. In de ochtend sliepen we uit en keken we serie in onze pyjama’s. Daarna kleedden we ons aan en gingen we richting de bioscoop. Ik had een bioscoopbon gekregen en ik wilde graag met Jorn naar Frozen 2. Dus gingen we in de middag. Ik had de film een aantal weken geleden al gezien met Brittany, maar het was helemaal geen ramp om nog een keer te kijken. Jorn vond hem gelukkig ook leuk!

Daarna gingen we samen uit eten bij Restaurant Elders. Daar waren we al een hele tijd niet meer geweest. Ik ging voor een pasta met zalm en Jorn voor saté. Zo gezellig!

Hier kun je mijn pasta nog iets beter zien. Hij smaakte goed, maar het at wel wat onhandig vanuit dit diepe bord. Het was een gevecht.

We zaten eigenlijk allebei al propvol, maar we wilden toch een dessert delen. We gingen voor het chocoladetaartje en deze was ZO lekker. Als je hem open ‘sneed’ met je vorkje, liep de chocolade er gewoon uit. Wel echt heel machtig, dus het was maar goed dat we hem deelden. Omdat we al vroeg gingen eten, waren we niet laat thuis. Dus keken we nog lekker even Outlander vanaf bed.

Maandag 6 januari

nieuwe baan

En toen was het zo ver: na 5 weken vakantie ging ik weer aan het werk. Maandag de 6e was mijn eerste werkdag en ondanks dat ik nog niet veel had gedaan, vond ik het wel al heel leuk. De eerste week bestond vooral uit het lezen van heel veel documenten, om de plannen voor het jaar en voorgaande jaren te ontdekken. Ook installeerde ik mijn werktelefoon en kreeg ik een uitgebreide rondleiding.

In de avond was ik dan ook best moe en dus besloot ik lekker in bad te duiken. Ik heb mezelf voorgenomen om eerst alle oudere Lush producten op te maken, voordat ik aan de nieuwere begin. Dus toverde ik deze bath oil tevoorschijn. Superlekker vond ik deze!

Dinsdag 7 januari

nieuwe baan

Dinsdag was natuurlijk ook weer gewoon een werkdag. Wat ik fijn vind, is dat ik vroeg kan beginnen. Daarom begon ik de rest van de week om 8:15u en ging ik rond 16:45u weer naar huis. Zo was ik lekker op tijd thuis steeds! Dinsdagavond deed ik het lekker rustig aan en keek ik How I Met Your Mother op Netflix en ging ik vroeg slapen.

Woensdag 8 januari

Woensdag kregen we een parfumtraining in de middag, wat ik echt onwijs leuk vond. Ik had meteen een heleboel dingen ervan onthouden, gewoon omdat het vakgebied me ligt. Na de werkdag ging ik weer eens naar de crossfit. De workout was echt vreselijk. Ik vond hem echt niet leuk, maar ik heb hem wel gerockt. Voor mijn doen. Het was een echte conditie-workout en ik heb geen conditie. Helemaal tot het graatje.

Donderdag 9 januari

nieuwe baan

Donderdag was de laatste werkdag van mijn eerste week en ik begon de dag met een kop koffie. Ik had van huis opgeschuimde melk meegenomen en zo kon ik toch mijn luxe bakkie drinken, haha. Lekker!

Daarna ging ik met een collega mee naar een fotoshoot. Eén van de werkzaamheden die ik uiteindelijk ga verzorgen samen met hem. Superleuk!

Jorn zijn broer was die dag jarig en dus gingen we in de avond eten bij Baracca’s. Je kunt daar heel veel vlees eten, maar ik ben niet zo’n hele grote vleeseter. Gelukkig heb je ook genoeg andere lekkere dingen, zoals de saladebar en ananas. We hebben er heel erg lang gezeten en allemaal heel erg lekker gegeten.

Daarna ging ik nog even mee naar Jorn en kreeg ik deze mok en kom van zijn moeder in mijn handen geduwd. Voor mijn thee en chips, haha. Superleuk! Echt wat voor mij.

Vrijdag 10 januari

Vrijdag was een hele gezellige dag, maar ik maakte maar één foto. In de ochtend ging ik een uurtje sporten, daarna dronk ik koffie met mama en zette ik mijn opgeruimde make-up per categorie op de foto. Zo konden vriendinnen alvast het één en ander uitkiezen. In de middag ging ik namelijk naar een andere vriendin en nam ik alle producten mee. Dan kon zij ook graaien. We deden nog een beetje ‘Sinterkerstennieuw’ en kletsten vooral heel erg veel. Supergezellig!

Zaterdag 11 janauri

Zaterdagochtend stonden Jorn en ik op tijd naast ons bed, want we hadden een afspraak staan bij de Hypotheker. Voor een hypotheekadviesgesprek. Nu we allebei een grote-mensen-baan hebben, kunnen we veel gerichter gaan zoeken naar een huisje samen. Maar we wilden wel gewoon wat meer informatie hebben, voordat we concreet gingen zoeken. Nu weten we een stuk meer!

In de middag ging Jorn voetballen, maar mama en ik gingen op pad. We gingen even naar de Intratuin en dat zit bij een woonboulevard. Dus gingen we gewoon voor de leuk even naar woonwinkels. Bij De Bommel Meubelen zag ik deze kast, die ik supermooi vond door de combinatie van zwart en hout.

In de avond kookten mijn broertje en zijn vriendin. Ze maakten gevulde pasta uit de oven. In de pasta zat onder andere ricotta en spinazie en ik vond het heel lekker! Wel heel erg machtig, maar ze mogen het zeker nog eens maken samen.

Daarna ging ik naar Jorn toe, waar meteen een hazelnootgebakje onder mijn neus werd geschoven. Lekker hoor! Maar stiekem zat ik nog wel vol van de pasta. Daarna gingen we nog even serie kijken vanuit bed, maar ik viel eigenlijk steeds bijna in slaap. Ik heb dus wel het één en ander gemist van Suits, haha (waar we inmiddels weer aan begonnen waren, het nieuwe seizoen). Rond 00:00u gingen we dan ook maar gewoon slapen.

Hoe was jouw week?