Hoewel mijn vorige A Week With Joyce nog maar een paar dagen geleden is geplaatst, is het toch alweer tijd voor de volgende; wel gewoon op tijd deze keer, haha. Afgelopen week ging ik voor werk naar de Webwinkel Vakdagen en ik ging met mijn mams en schoonmams naar Anastasia de musical. Wat ik verder deed, laat ik je vandaag zien! Kijk je gezellig mee?

Zondag 26 januari

Zondag gingen Jorn en ik naar Media Markt. Er was weer eens een 21% BTW actie en dus gingen we gewoon even lekker neuzen. We zagen onder andere deze tv. Dit is een tv van Samsung waar een houten lijst omheen gaat en waarop je foto’s kunt tonen. Daardoor ziet het eruit alsof je gewoon een grote lijst hebt hangen, in plaats van een tv. Echt nice. ‘s Avonds deden we het weer lekker rustig aan.

Maandag 27 januari

Maandag kwam ik na een dag werken terug bij mijn fiets en ik was totaal niet verbaasd. Er zat vogelpoep op mijn zadel. Dat gebeurt mij nou altijd. Die etters moeten mij altijd precies hebben.

Dinsdag 28 januari

Dinsdagavond hadden Jorn en ik afgesproken om een rondje Ikea te gaan doen. Omdat we allebei vanuit werk kwamen, aten we een hapje daar. Ik ging voor de fish and chips, maar ik vond de vis eigenlijk niet zo bijzonder. De gehaktballetjes die Jorn had, waren lekkerder.

Tijdens ons rondje kwamen we deze kastjes tegen. Eigenlijk heel simpel, maar wel leuk. En dan bijvoorbeeld met leuke accessoires, plantjes en boeken.

Even wat in het magazijn pakken..

Woensdag 29 januari

En weer een dagje werken. Ik begon de dag met een lekker bakkie koffie en ging vervolgens druk aan de slag. ‘s Middags ging ik met een collega naar een informatiebijeenkomst en daarna pikten mijn ouders me op, omdat ze in de buurt waren. Zo was ik lekker snel thuis, haha.

Meestal ga ik op woensdagavond sporten, maar ik was naar de chiropractor geweest en daarom mocht ik niet sporten. Dus ging ik lekker in bad. Ik had nog een bath bomb van de Harajuku collectie van Lush. Erg lekker!

Donderdag 30 januari

Donderdag ging ik niet naar kantoor, maar bezocht ik de Webwinkel Vakdagen in Utrecht voor werk. Ik was te vroeg op Schiphol, dus voordat ik de trein pakte, ging ik nog even naar de Starbucks. De Blonde Vanille Latte is mijn huidige favoriet, lekker!

Ik begon de dag met een lezing van Goodiebox. Leuk om te horen welke learnings zij hebben doorlopen. Daarna wandelde ik een rondje, lunchte ik met een collega, bezochten we samen lezingen en daarna ging ik weer richting huis.

Ik was kort thuis en daarna pikten mama en ik Jorn zijn moeder op. We gingen namelijk een hapje eten in Scheveningen en daarna naar Anastasia de musical. We gingen eten bij Bella Bella. Een restaurantje waar het interieur niet alleen heel erg mooi was, maar de pasta ook erg lekker. Zeker een aanrader!

Anastasia de musical

Daarna was het show time! Met kerst hadden Jorn en ik onze moeders dit cadeau gedaan en natuurlijk ging ik zelf ook mee. Ik vond het een erg mooie musical, ook zeker een aanrader!

Vrijdag 31 januari

Na een wat korter nachtje, stond ik alweer vroeg naast mijn bed. Het was namelijk tijd om te sporten; circuittraining in het bos. Daarna gingen we weer met de groep richting de zorgmanege, want er waren weer wat verjaardagen om te vieren met appeltaart en koffie. Heerlijk!

Eenmaal thuis pakte ik een bestelling van Colourpop uit. Die was de dag ervoor binnen gekomen. Ik had met een kortingsactie weer het één en ander besteld, oeps.

In de middag kwam Brittany en gingen we samen een rondje meubelboulevard. Omdat we nog moesten lunchen, gingen we wat eten bij La Place. Daar was ik al een hele tijd niet meer geweest. Het broodje roomkaas ging er weer erg goed in.

Bij De Bommel meubelen spotten we deze industriële kast. Brittany kwam met het idee dat deze leuk is voor in de hal, zodat je er ook dingen als schoenen, handschoenen en sjaals in kan doen. Superleuk idee! Die moet ik zeker onthouden.

Ook deze stoel was erg leuk en comfortabel.

In de avond gingen we lekker samen sushi eten bij Itoshii. We hadden er zóveel zin in, dat we ons echt volpropten in de eerste twee rondes. Na een korte pauze bestelde ik nog wat dingetjes, maar we zaten echt al helemaal propvol. Daarna ging Brittany richting Haarlem en ik naar Jorn. Het was een gezellige middag.

Zaterdag 1 februari

Zaterdagochtend hadden Jorn en ik een afspraak en daarna ging ik met mama naar het inkoopcentrum. Ik moest lachen om deze accessoire: als je deze neerlegt, kun je er een dinerkaars in zetten. Hoe verzinnen mensen het? Haha.

Ook keken we weer even rond bij de showroom van Light & Living. Deze nieuwe eetkamerstoelen komen zeker op de verlanglijst. Supermooi én zaten ook heerlijk.

Bij één van de stands vond ik dit standbeeldje van een zwarte kat. Supergrappig!

Nog meer katten: bij weer een andere stand zag ik cadeaupapier met allemaal katten erop. Hoe leuk?! Het is dat ze geen kleine rollen inpakpapier hiervan hadden, want anders had ik ingeslagen.

In de avond kwam Jorn en keken we Toy Story. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me niet kon herinneren of ik deze film ooit weleens heb gezien. We hebben besloten om er een marathon van te maken, dus het wordt snel tijd voor de rest van de films.

Hoe was jouw week?