a week with joyce 69

Hoi allemaal. Er zit weer een weekje op. Een week waarin ik ontzettende opruimkriebels kreeg, heeeeel veel kittenknuffels kreeg, een bezoekje bracht aan de 9 straatjes in Amsterdam en veel te veel vergat om foto’s te maken. Kijk je mee naar deze nieuwe, maar ietsiepietsie kortere, A Week With Joyce?

Zondag

IMG_0203

Zondagochtend was voor Jorn en mij rennen vliegen, want we moesten langs onze oppaskatjes en op tijd weer thuis zijn. We gingen namelijk voor de verjaardag van Jorn z’n opa brunchen bij Van Der Valk Sassenheim. Het was ontzettend gezellig en uiteindelijk waren we pas na 16:00 uur weer thuis. Ik vergat overigens een foto ervan te maken. Daarna stapten Jorn en ik op de fiets om de katjes nog van gezelschap te voorzien. En ‘s avonds na het eten gingen we gewoon weer langs.

IMG_0209

Een nieuw kleurtje van Kiko uitproberen. Binnenkort komt er een NOTD/review aan, want ik wil maar al te graag deze kleur met jullie delen.

Maandag

IMG_0216

Lekker chillen in de tuin en ondertussen het nieuwe boekje van H&M even doorbladeren. Ik zag alweer genoeg leuks voorbijkomen.

IMG_0222

‘s Middags ging ik met papa en mama naar Intratuin. Kijk deze cactushemel dan!

IMG_0223

Ook spotte ik daar een veel te leuke (voor mij nieuwe) collectie van Blond Amsterdam. Allemaal bordjes, schaaltjes en mokken met toffe steden erop. HEBBEN.

[parijs mok

Ik appte het meteen door naar Daphne, want Parijs zat er ook tussen. Kijk hoe leuk hij is!

IMG_0239

En natuurlijk nam ik er vast twee mee: eentje van Parijs en eentje van Londen. Binnenkort wil ik ook de schaaltjes en bordjes ervan halen, want ik ben gek op het servies van Blond Amsterdam. Oh en ik ben verliefd op deze nieuwe mokken!

Dinsdag

IMG_0241

Dinsdagmiddag kreeg ik een opruimbui, want ik vond het wel weer eens tijd om mijn kast uit te gaan ruimen. Dit was voor.

IMG_0246

Het opruimen duurde even, dus er moest tussendoor ook worden avondgegeten. En als toetje een overheerlijke mini-Magnum.

IMG_0247

En omdat Jorn ziek was, ging ik met mama naar de oppaskatjes. Gezellig!

IMG_0252

Niet veel later hadden ze allebei een schootje gevonden om op te zitten. POEPIES <3

IMG_0255

En na het ‘s avondse bezoekje aan de kitties, ging ik verder met mijn kast opruimen. Er is een volle vuilniszak opzij gezet om te verkopen op de Koningsmarkt volgend jaar en het ligt wat netter (voorlopig).

Woensdag

IMG_0266

Dit is de enige foto die ik heb van woensdag (en wat een poepkwaliteit). Woensdag ging ik een grote schoonmaak- en opruimbeurt houden in mijn kamer. Ik heb dingen weggegooid, verschoven, op de foto gezet voor Marktplaats en alles gestoft en gezogen. Wat een werkje zeg.

‘s Avonds toen ik naar boven ging, lag Pien heerlijk in d’r mandje te liggen. Doet ze niet zo heel vaak eigenlijk!

Donderdag

IMG_0283

Donderdag was een hele lange, maar leuke dag. Ik ging namelijk met mama en een collegaatje van haar naar de 9 straatjes in Amsterdam. Daar zat onder andere deze hele leuke pop-upstore!

IMG_0267

Tijd voor koffie!

IMG_0268

En minipannenkoekjes gingen er tijdens de lunch ook wel in.

IMG_0269

Later op de dag ging het zonnetje schijnen en besloten we even op het terras plaats te nemen. Ik nam een lekkere verse muntthee.

IMG_0282

Groepsselfie! Met Esther en mama in het zonnetje. Heerlijk én gezellig.

IMG_0273

En na de 9 straatjes brachten we ook nog een bezoekje aan de Haarlemmerstraat. Daar zit namelijk de winkel Sukha en daar wilden we alledrie graag eens naartoe. Wat een mooie winkel, maar ze hebben bijna alleen maar heel erg dure spullen, haha. Het was een ontzettend gezellig dag en we kwamen dan ook pas ‘s avonds laat thuis.

Vrijdag

DSC_0318

Shame on me, maar ik heb van vrijdag én zaterdag geen foto’s. Vrijdag ging ik namelijk naar de oppaskatjes, een cadeautje halen voor mijn beste vriendin, mijn nieuwste video editen en toen was het tijd om te werken. Heb jij mijn favorieten van juli al gezien?

Zaterdag

IMG_0284

Zaterdag was ook weer een werkdagje. Daarom plaatste ik ‘s middags deze foto van Amsterdam. Ik vind die grachtenpandjes zo leuk!

Na werk had ik een BBQ, ging ik langs de kitties en vierde mijn beste vriendin haar verjaardag. Druk, druk druk.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce