a week with joyce 70

Hoihoi. Het is weer tijd voor een nieuwe terugblik. Het was een leuke en ook redelijk drukke week. Zo ging ik een dagje naar Amsterdam, bracht ik een bezoekje aan Ikea, lag ik in de achterbak van de auto en genoot ik optimaal van turnen op tv. Kijk je mee hoe afgelopen week eruit zag?

Zondag

IMG_0292

Zondag was de laatste dag dat we op de kittens moesten passen, mweh. We besloten daarom lekker lang met ze te kroelen. Dat vonden ze maar al te fijn, want toen ik PLL zat te kijken, kroop een van de kleintjes op schoot.

IMG_0294

‘s Middags begonnen de kwalificaties voor turnen dames op de Olympische Spelen en dat ging ik natuurlijk kijken. De rondes waarin Nederland niet turnde, keek ik via de livestream. Handig, zo’n Apple tv!

IMG_0300

Na het avondeten moest ik zo lachen om Pien. Ze ging verstoppertje spelen en duwde haar hoofd achter het kussen. Vreemde kat hebben wij, haha.

IMG_0303

En om 23:00 uur Nederlandse tijd was het eindelijk de beurt aan de Nederlandse dames om te turnen. Ze plaatsten zich als 8e voor de teamfinales! Ik kan er zo van genieten als er ergens een livestream is waar het wordt uitgezonden.

Maandag

IMG_0309

Maandag besloot ik een nieuwe tekst in mijn Lightbox te doen. Het is overigens ook een nieuw lettertype, want die kocht ik tijdens mijn bezoekje aan de 9 straatjes. Ik vind hem zo leuk!

IMG_0314

Daarna ging ik met mama koffie drinken in de tuin. Het was zonnig, dus daar gingen we even van genieten.

IMG_0316

Zondagavond had ik mijn nagels al gelakt met deze toffe blauwe kleur van Kiko, maar maandag zette ik hem eens even goed op de foto.

IMG_0317

Het was ook weer tijd om video’s op te nemen. Ik nam onder andere een Back To School Shoplog op, die jullie hier al kunnen bekijken! De andere video die ik opnam, komt dinsdagmiddag 16:00 uur online op YouTube en woensdag 06:00 uur hier.

IMG_0319

Sneak peek naar de video voor dinsdag.

IMG_0339

‘s Avonds ging ik sinds lange tijd in bad en ik nam mijn favoriete bath bomb van Lush mee: So White. Ik had alleen het bad een beetje heet gezet, dus ik hield het helaas niet lang vol.

Dinsdag

IMG_0356

Dinsdag was een onwijs leuke dag. Ik had namelijk weer met Daphne afgesproken en deze keer gingen we naar Amsterdam. Na de eerste paar winkels was het tijd voor lunch. Die aten we bij Calf & Bloom (waar ik een hele tijd geleden voor het eerst met Jorn kwam en wat nu mijn favoriete hotspot in Amsterdam is!).

IMG_0357

Kroketten met brood! JAMJAM.

IMG_0358

Bij WE paste ik deze prachtige jurk en ik werd echt verliefd. Helaas vond ik hem nog een beetje te duur om nu meteen mee te nemen. One day…

IMG_0359

Daarentegen scoorde ik wel deze mooie, blauwe jurk bij WE voor slechts 15 euro!

IMG_0361

Bij Mango slaagde ik minder goed, haha. Ik paste dit setje en het was het gewoon niet. De rok zat superstrak en ik kon me er amper in bewegen. Het t-shirt was gewoon niet flatteus. Nope, dan niet.

IMG_0370

Nog even een selfie in de trein aan het einde van de dag! Ik vond het weer onwijs gezellig Dap <3

tassen

‘s Avonds (voordat turnen weer ging beginnen) begon ik een zoektocht naar een nieuwe schooltas. Momenteel gaat de strijd tussen deze twee, maar ik kijk ook nog een beetje verder. Stiekem vond ik ze toch nog wat prijzig.

Woensdag

IMG_0388

Woensdag werd een luie dag. Ik sliep uit, kleedde me langzaam aan, dronk koffie met mama en besloot na 13:00 uur maar eens lunch te maken. Het werden simpele bolletjes met kaas en komkommer, jammie.

IMG_0396

‘s Middags ging ik naar Jorn toe, waar we de hele middag serie en Olympische Spelen keken. Ondertussen lag Panter voor pampus op Jorn z’n bed. Wat een heerlijk leventje.

Donderdag

IMG_0411

Outfit of the day! Ik had mijn nieuwe truitje aan van Stradivarius en besloot een choker erbij te dragen. De choker heb ik van de week ontvangen voor mijn blog, dus jullie kunnen daar binnenkort meer over verwachten.

IMG_0420

Samen met papa en mama ging ik naar Ikea. Daar was ik al een tijdje niet meer geweest!

IMG_0421

Omdat we rond lunchtijd gingen, aten we ook bij Ikea. Ik had een panini en kaneelbroodje met verse muntthee. Smaakte prima.

IMG_0423

We deden alledrie onverwachts grote aankopen, waardoor het een hele puzzel werd om alles in onze kleine Peugeot te krijgen. Uiteindelijk lag ik dus plat in de achterbak tussen de spullen, want de bank moest naar voren geklapt worden, haha. Ik kon er best om lachen, maar gelukkig was alles goed gegaan.

IMG_0425

Zie hier een van mijn niet-geplande aankopen: een Alex-ladekast. ‘s Avonds begon ik hem deels in elkaar te zetten.

IMG_0429

Maar dat duurde niet lang, want om 21:00 uur was het tijd voor de meerkampfinale van turnen dames, die ik uiteraard van begin tot eind probeerde te volgen (door problemen met de livestream ging dat eerst niet helemaal goed). Wat ben ik trots op onze Nederlandse dames!

Vrijdag

IMG_0436

Wachten op de bus met mama haar schoenen. Er stond een dagje werken 11-19 uur op de planning.

IMG_0438

Here we go! ‘s Avonds gingen Jorn en ik gezellig serie kijken.

Zaterdag

IMG_0446

Terwijl ik een dagje aan het werk was, kwam de vlog van dinsdag met Daphne online op mijn blog. Heb jij hem al gezien? – klik!

IMG_0448

En ‘s avonds zette ik mijn kast (en tafeltje!) in elkaar en keek ik naar Pretty Little Liars. Een lekker rustig avondje!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce