a-week-with-joyce-75

Hoi allemaal. Afgelopen week was een ontzettend volle week en ik heb m’n best gedaan zoveel mogelijk foto’s te maken. Het was een weekje waarin ik mijn tweede schoolweek had, ik moest wennen aan de bergen huiswerk, ik nieuwe flatlays maakte en op Instagram plaatste en waarin jullie kennis gaan maken met een puppy. Kijk je mee?

Zondag

img_0892

Op Pinterest vond ik deze leuke quote die de zondag precies omschreef. Ik ging huiswerk maken, blogjes typen, video’s editen en dat allemaal onder het genot van een kop koffie in een chille outfit.

img_0897

Ook besloot ik de pakketten van bol.com maar eens open te maken. Hierin zaten namelijk mijn schoolboeken voor deze periode. Gatsie.

img_0902

‘s Middags appte Brittany deze foto door: Pandora heeft de Princess Ring nu ook in rosékleurig. Stiekem werd ik wel een beetje verliefd <3

img_0911

Ik zat met mijn kont de hele middag op m’n keiharde bureaustoel achter m’n bureautje. Later in de middag nog even een blogje typen.

Maandag

img_0919

Maandag had ik een enorm lange dag school (ga ik hier ooit aan wennen?). ‘s Avonds besloten mama en ik lekker in de tuin een film te kijken.

img_0920

Hoewel het geen weekend was, trok ik wel lekker mijn “Weekend”-trui aan. Hij zit gewoon te comfy. Een legging eronder en ik was klaar om te chillen.

Dinsdag

img_0921

Outfit of the day! Het werd heerlijk nazomer weer (of beter gezegd, heet) dus ik trok mijn button skirt maar eens aan. Ik moest alleen naar school om een pitch te geven over project en gelukkig haalden we die, ondanks mijn zenuwen, met een 6!

img_0932

‘s Middags werkte ik aan mijn megalange to-do-lijst, maar ik kreeg niet veel gedaan. Ja, voor project en Big Data kwam ik heel ver, maar met andere dingen niet.

 img_0935

Ook maakte ik die middag een aantal nieuwe flatlays. Ik had inspiratie opgedaan op Pinterest en een aantal voorbeelden opgeslagen. Dit was er eentje van met een mooie quote: “Where-ever you go, go with all your heart“.

img_0936

Aan het einde van de middag keek ik nog een aflevering van Teen Wolf en lakte ik mijn nagels met Essie Bikini So Teeny. Ik blijf die kleur mooi vinden.

img_0937

Dus hierbij nog een foto, haha.

Woensdag

img_0942

Woensdagochtend was een drukke dag. ‘s Ochtends nam ik een video op en ging ik die hard aan de slag met huiswerk. ‘s Middags ging ik met mama hierheen voor haar geheime projectje. Ik hoop jullie er snel meer over te vertellen!

img_0943

Daarna ging ik naar Jorn, want…. PUPPY <3 Herinneren jullie je het hondje uit het vorige weekverslag nog? Ze hebben hem woensdag opgehaald!

img_0950

Maak kennis met Vino! <3 Hij is zo klein en fluffy, maar het is een ontzettende draak.

Donderdag

img_0948

Donderdag appte Jorn deze foto door. Vino had zich keurig gedragen ‘s nachts en gaat zelfs overdag in z’n bench slapen. Poepie <3

img_0949

Ik had weer een lange dag school. Ik heb op donderdag 6 uur les achter elkaar en je kon me bij de laatste les dus wel opvegen. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik dus niet heel erg veel heb meegekregen, want ik was telkens met m’n hoofd ergens anders.

img_0953

Na school ging ik snel langs Vino, maar toen ik thuis kwam had deze draak ook weer aandacht nodig. Pien vond het nog niet warm genoeg, dus ze kwam op schoot.

img_0966

Flatlay of the day.

img_0967

‘s Avonds zette ik nog een blogje in elkaar: een herfst wishlist. Tijdens het zoeken naar leuke items, stuitte ik op dit prachtige rode jurkje. Ik ben verliefd en ga absoluut kijken in de winkel!!

Vrijdag

img_0969

Flatlay of friday. Ik had (op 10 uurtjes werken na) weekend, dus deze flatlay kon ik makkelijk op Instagram plaatsen 🙂

img_0971

In de ochtend bewerkte ik de video die vrijdagmiddag nog online kwam. Daarna ging ik de hele middag aan de slag voor school. Ik werkte alles van mijn to-do-lijstje af voor school, dus het was een productieve dag.

img_0979

‘s Avonds moest ik werken en ik besloot een geklutst eitje te bakken als avondeten. Jammie.

Zaterdag

img_0982

Ook zaterdag moest ik weer werken. Zoals ik wel vaker doe, liep ik na het werk een rondje door de Costes. Daar viel mijn oog op deze grijsgroene jeans. Zo vet!

img_0984

Als avondeten hadden we tomatensoep met brood. Lekker! In de avond ging ik naar Jorn toe en we keken de hele avond de serie Outlander.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce