a-week-with-joyce-76

Helloooo. Vandaag heb ik eindelijk weer eens een goedgevulde A Week With Joyce. Komende week moet ik even een week bikkelen voor school en dan staat er een raar weekend in de planning. Maar meer daarover volgende week: nu eerst terug naar afgelopen week. Kijk je mee naar wat ik allemaal gedaan heb?

Zondag

img_0988

Zondag vond ik dat het wel weer eens tijd was om te badderen. Met het warme weer doe ik dat niet zo vaak, maar nu het weer kouder word vind ik het heerlijk. Ik nam geen badproduct, maar mijn Lush The Comforter Shower Cream mee in bad. Die schuimt ook een beetje! En hij moet op, want hij nadert de houdbaarheidsdatum (gelukkig is hij bijna leeg, al lijkt dat niet zo).

img_0995

Omdat ik vrijdags al mijn huiswerk al had gedaan, had ik zondag lekker een rustig dagje. Ik probeerde vooruit te werken voor mijn blog en YouTube-kanaal (mislukte een beetje). Lekker kopje koffie erbij!

img_0996

Pien kwam er gezellig bij zitten. Kroelie <3

img_0998

Als avondeten had ik pizza. Nadat ik een hap had genomen, bedacht ik me dat ik nog geen foto had gemaakt, dus vandaar het gat haha.

Maandag

img_1010

Maandag was een extreem lange dag. Ik had les van 9:30-11:30 uur en daarna moest ik wachten tot 18:30 uur voor een feedbackgesprek. Ik besloot dus maar om tussendoor naar huis te gaan. Helaas miste ik net de trein, dus ik ging snel de Ako in. Daar spotte ik dit boek en stiekem wil ik hem best hebben, haha.

img_1014

Thuis zette ik een kop koffie en sloot ik mezelf op in mijn kamer. Ik had een aantal dingen die ik moest doen voor school, dus daar werkte ik aan.

img_1015

Maar tussendoor nam ik ook nog een video op: een roomtour. De video nog niet gezien? Je kunt hem hier bekijken!

Dinsdag

img_1029

Dinsdag had ik een ochtendje school en daarna dronk ik koffie met mama en Jorn. Papa en mama hadden de camera gebruikt voor het maken van foto’s en daarom lag het kussen op de grond.

img_1043

Pien kwam er gezellig bij zitten.

img_1045 img_1046

‘s Avonds ging ik naar Jorn en pasten we op Vino. We gingen hem uitlaten en het is dan echt zo’n klein pluizenbolletje aan een veel te lang riempje, haha.

img_1047

Toen we weer binnen waren, keken we een aflevering van Outlander. Ik vind het een hele leuke serie en ik ben tot nu toe heel blij met hoe het allemaal loopt, haha.

img_1049

Vino <3

Woensdag

img_1057

Woensdagochtend maakte ik huiswerk en ik wilde deze markers van Hema gaan gebruiken. Helaas deden ze het allemaal niet.. En ik heb ze in juli gekocht en nog niet eerder gebruikt. Jammer..

img_1059

En ook woensdag was het weer tijd voor koffie. Deze keer lekker in de tuin! Laat die zon nog maar lekker schijnen, want ik ben nog niet klaar voor donkere, koude dagen.

img_1060

Ook nam ik woensdag een video op voor vrijdag en hier zien jullie de sneak peek. Zit mijn make-up niet on fleek?

img_1103

Pien genoot overigens ook lekker van het zonnetje!

Donderdag

img_1090

Donderdag had ik een lange dag school. Eenmaal thuis lakte ik mijn nagels met deze lichtpaarse nagellak van Hema. Ik vind hem zo leuk!

img_1091

En ondertussen keek ik een aantal afleveringen van Teen Wolf. Ik zie trouwens nu pas dat ik precies een foto maakte dat ze het over eten hadden, oeps.

img_1099

‘s Avonds kreeg ik een onwijs leuke tip: Colourpop had gratis verzending of voor maar $4,99 onder de 50 dollar. Ook kreeg ik nieuwsbriefkorting, dus ik besloot een bestelling te plaatsen, wieeeh. Overigens is dit geen foto van mijn bestelling, maar van Irina. Want ik tipte haar weer over de aanbieding, dus zij plaatste ook een bestelling. Thanks voor het lenen van de foto 😀

Vrijdag

img_1101

Vrijdagochtend was het ook weer koffietijd. Ik maakte deze foto, want: mama d’r website staat live! Mama gaat zich focussen op interieuradvies en verkoopstyling en over een tijdje komt er ook een webshop bij. Nieuwsgierig? www.more2style.nl

img_1093

Vrijdagochtend veranderde ik de achtergrond van mijn telefoon naar dit schattige eekhoorntje. Ik had deze gevonden via Iris Jonet.

img_1105

Ik vond dat het ook wel weer eens tijd was om mijn make-upkwasten een flinke schoonmaakbeurt te geven, want dat was alweer veel te lang geleden. Mijn planning is vanaf nu om elke twee weken een deel te wassen.

img_1108

Daarna ging ik met mijn neus in de data, want er moest een crisisverloop worden geschreven voor het vak Big Data. Wat een rotklus en na twee uur non-stop kijken en puzzelen, had ik barstende koppijn.

img_1109

Maar ik ging me toch klaarmaken om een avondje te werken. Pizza als avondeten ging er voor een deel wel in.

img_1116

Aan het einde van de avond zat ik even niet in m’n hum en had ik deze quote nodig om mezelf een beetje op te peppen. Believe in yourself en alles komt wel weer goed.

Zaterdag

img_1124

Zaterdag moest ik ook weer een dagje werken, maar konden jullie ondertussen mijn nieuwste video bekijken: de NO MIRROR MAKEUP CHALLENGE. Deze producten gebruikte ik daarvoor en je kunt de video hier terugkijken.

img_1119

‘s Avonds was ik alleen met eten, dus ik maakte broodjes met hamburger. Alleen waren ze te groot voor mijn broodje, dus sneed ik er nog maar een stukje vanaf.

img_1122

En ook nam ik een lekkere mini Magnum. Ik keek overigens weer een aantal afleveringen van Teen Wolf. Ik zit er helemaal in, haha.

img_1123

Gelukkig hield Pien me gezelschap. Mocht je je afvragen: het verdwaalde pootje is dus een voorpoot. Hoe ze het voor elkaar krijgt om zo te liggen, geen flauw idee.

Dat was mijn weekje alweer.

Hoe was jouw week?