Hoi allemaal. Er is gewoon alweer een week voorbij, wat vliegt de tijd. Deze week was echt even afzien voordat het herfstvakantie werd. Gelukkig plande ik ook een lunchdate met m’n beste vriendinnetje, speelde ik weer met mijn logo en layout en ging ik twee keer lekker in bad. Vandaag weer een nieuwe terugblik.

a-week-with-joyce-79

Zondag

img_1368

Zondag begon ik de dag lekker rustig met een warm bad. Nu het kouder wordt, vind ik dat heerlijk om te doen. Ik nam een stukje van The Comforter Bubble Bar met me mee. Hij is bijna op, mweh.

img_1371

En ook deed ik een vers gezichtsmasker op. Dit is de BBSeaweed van Lush en ik vond hem ontzettend fijn aanvoelen. Het ziet er overigens wel uit alsof ik schimmel op m’n hoofd heb, haha.

Maandag

img_1411

Maandag had ik weer een onwijs lange dag school en rond 19:00 uur zaten klasgenootje Marco en ik eindelijk in de trein naar huis. Deze Snapchatselfie omschreef ons humeur heel goed, haha.

img_1391

Die dag plaatste ik ook deze foto op Instagram. Dit is mijn nieuwe kettinkje die ik ontving via Jewelsite. Binnenkort zal ik nog een uitgebreider artikeltje voor jullie maken 🙂

img_1393

‘s Avonds ging ik maar eens de video bewerken voor dinsdag. Natuurlijk deed ik dat onder het genot van een kopje thee.

Dinsdag

img_1401

Dinsdagochtend stond ik al vroeg naast mijn bed, want er stond een tandartsbezoekje gepland. Ik moest overigens een foto laten maken en daarop was te zien dat ik 4 verstandskiezen heb. In principe zag de tandarts niks geks, dus we gaan gewoon afwachten of en hoe ze doorkomen. Daarna dronk ik lekker koffie met mama.

img_1419

Dinsdag ging ik ook maar weer proberen vooruit te werken voor mijn blog. Het lukte niet helemaal, haha. Binnenkort wil ik meer structuur gaan aanbrengen en van tevoren bedenken wat ik wil bloggen, zodat ik niet steeds alles last-minute ga zitten doen.

img_1425

‘s Avonds ging ik ook weer in bad, maar dit keer nam ik The Comforter Shower Cream mee. Het schuimt ook goed en hij moet echt op, want de uiterste houdbaarheidsdatum heb ik bereikt. Nog maar een kleeeeeein stukje.

img_1426

Na het badderen ging ik weer een stoeien met m’n logo en layout. Misschien was het jullie wel al opgevallen. Zelf ben ik nog niet 100% tevreden met hoe alles eruit ziet, maar voor nu laat ik het even zo.

Woensdag

img_1438

Woensdag is standaard mijn vrije dag. ‘s Ochtends kroelde ik lekker met Pien en haar favoriete speeltje kroelde mee. Ze had niet eens in de gaten dat ik hem op haar had gelegd, haha.

img_1439

Nieuw Etos-pakketje! Deze keer wat nieuwe haarproducten testen. De haarolie heb ik al eens gebruikt en die vond ik erg fijn. Binnenkort meer informatie!

img_1441

In de middag had ik iets leuks gepland, want ik ging ein-de-lijk mijn beste vriendinnetje weer zien. De laatste keer was met haar verjaardag in augustus, dus het was alweer veel te lang geleden. Vanaf nu willen we er een maandelijks dingetje van gaan maken! We hadden afgesproken om te gaan lunchen en we kozen voor Zoet & Zalig. We namen allebei een torentje carpaccio en het smaakte weer verrukkelijk!

img_1443

Daarna deden we een rondje winkels, omdat Fleur op zoek was naar een nieuwe winterjas. Momenteel zijn ze in Hoofddorp de Douglas aan het verbouwen en ineens viel mijn oog op de bovenste tekst: Douglas Hoofddorp krijgt een MAC counter. Hoe tof is dat!

img_1450

Na wat rondjes gelopen te hebben, waren we wel uitgeshopt. Toch wilden we nog niet naar huis gaan, dus besloten we nog wat te drinken bij Doppio. Ik ging voor een vanille latte en Fleur nam een smoothie. Nog even verder kletsen en lachen!

img_1446

Na een paar uurtjes gingen we toch maar weer naar huis. Thuis hielp ik mama met het indelen en opruimen van de voorraad voor haar webshop. Wat een spullen hebben we al en nog niet eens alles is binnen! De webshop gaat trouwens binnenkort live… I’ll keep you tuned…

img_1452

‘s Avonds had ik training en achteraf bleef ik nog even hangen. Er stonden beschuitjes en muisjes, omdat een van mijn oude trainers voor de tweede keer papa was geworden. Jammie!

Donderdag

img_1455

Donderdag was het weer tijd voor een dagje school. Mijn laatste voor een weekje herfstvakantie. Aan het einde van de dag nog even door ellenlange Engelse artikelen speuren naar informatie die goed aansluit op mijn presentatie-onderwerp.

img_1463

Thuis ging ik lekker serie kijken en lakte ik mijn nagels. Ik pakte mijn favoriete kleurtje er weer eens bij: Kiko Nude.

Vrijdag

img_1471

Vrijdag was het een hele gekke dag waarop ik echt geen enkele foto maakte. Ik plaatste alleen deze foto op Instagram waaronder ik vertelde dat ik goed nieuws had gehad. Het leuke nieuws vertel ik jullie snel!

Zaterdag

img_1475

Zaterdag werd een lange dag. Eerst moest ik een dagje werken. We stonden met een mannetje (of eigenlijk vrouwtje) minder dan normaal, dus toen het ‘s middags druk werd, was het even aanpoten. Gelukkig ging de tijd daardoor wel snel! Na het werk liep ik even snel de pas geopende Flying Tiger in, op zoek naar magneetjes. Ik ging alleen met andere dingen naar buiten, haha.

img_1477

Jewellery of the day! Deze items droeg ik zaterdag.

img_1481

Na werk ging ik even eten en mijn spullen pakken, want daarna stond er een avondje oppassen op de planning. Ook deze keer was alles goed gegaan. Ik was alleen zo ontzettend moe dat ik maar één artikeltje getypt kreeg en dat ik maar gewoon tv keek.

En nu tijd voor een weekje herfstvakantie! Even bijtanken, leuke dingen doen, maar ook bijwerken aan school.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce