Hoi allemaal. Wat een weekje weer. Deze week had ik eindelijk mijn laatste deadlines en tentamen. Nu nog de cijfers afwachten.. Maar daar hebben we het nog niet over. Vandaag kijken we weer terug op een drukke week: school, avondje met collega’s en een personeelsfeestje. Kijk je mee?

Zondag

img_2037

Zondag heb ik echt niks spannends gedaan. Ik moest nog werken aan de allerlaatste deadlines, m’n samenvatting afmaken voor een ander vak en leren. ‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en nam ik mijn laptop lekker mee. Daar typte ik het weekartikel van vorige week.

Maandag

img_2041

Mijn maandag was net zo saai, want ook toen werkte ik aan deadlines en ging ik leren voor m’n tentamen. Natuurlijk wel met een kop koffie en de verwarming aan.

Dinsdag

img_2057

Dinsdag werd druk, druk, druk, maar toch begon ik de dag lekker met een paar knuffels van deze drol.

img_2059

Daarna kleedde ik me aan, zette een kop koffie en ging ik leren. Op Instagram plaatste ik deze foto van de essentials van de dag.

img_2068

Vlak voor de lunch ging ik boodschappen doen, want ik moest spullen hebben om hapjes te maken. We hadden namelijk ‘s avonds afgesproken met collega’s om lekker hapjes te eten en onze nagels alvast klaar te maken voor zaterdag. Ik maakte onder andere mozzarella-tomaatspiesjes op deze te leuke sterrenprikkers van Hema.

img_2069

En ik maakte zelf kaasstengels. Jammie!

img_2073

Daar ging ik dan, met m’n hand onder de UV-lamp, want we gingen allemaal onze nagels neonroze lakken voor het personeelsfeest zaterdag. Met gellak welteverstaan: iets wat ik nog nooit eerder had gehad.

collage

En met neonroze bedoel ik ook echt NEON: links een foto zonder en rechts een foto met flits. Hallelujah wat een kleur. Dagen later was ik er nog steeds niet aan gewend. Overigens moest ik ook aan het gevoel wennen van gelnagels. Het was wel een onwijs gezellig avondje!

Woensdag

img_2085

Woensdag dook ik na het ontbijt weer in bed, maar niet om te slapen: ik ging mijn samenvatting doornemen voor het allerlaatste tentamen later op de dag.

img_2087

Dit was mijn outfit van die dag: broek van WE (overigens is die donkerblauw), shirt van Pieces en vest van H&M.

img_2089

Ik dronk ook nog koffie met mama onder het genot van pepernootjes. Jammie! Het leuke schaaltje, kaartje en de washi-tapejes verkoopt mama in haar webshop.

img_2095

Eenmaal thuis van het tentamen, zag ik de mail van Etos Friends. Ze hadden nu een speciale pagina aangemaakt op de website en ik vond mijn blog ertussen! Weliswaar met een artikel van bijna een jaar geleden, maar leuk vind ik het zeker!

img_2096

Vervolgens kon ik geen kant op, want Pien kroop bij me op schoot en legde haar kop en pootje op mijn arm. Tsja, dan maar zo blijven zitten. Lief was het wel!

Donderdag

img_2099

Donderdag was ik eindelijk weer vrij (oké, in de avond moest ik werken, maar even geen school). Pien zat zo leuk op de tv-kast dat ik haar wel moest fotograferen. Overigens moest ik wel snel zijn, want vlak hierna ging ze zitten jagen op een paar kraaien.

img_2100

Ik besloot een hele relaxte dag te houden. Jorn kwam gezellig langs en we keken The Crown met een kopje koffie erbij.

Vrijdag

img_2106

Ik sliep donderdag op vrijdag bij Jorn en vrijdags hadden we afgesproken om lekker even het centrum in te gaan. Beetje neuzen in de winkels en samen lunchen. We maakten ook weer eens een rondje door Primark, waar het vol hing met (foute) kerstspullen. Ge-wel-dig.

img_2107

We ploften vervolgens neer bij Bagels & Beans, waar we net aan een plaatsje konden krijgen. We konden meteen onze koffies bestellen en namen allebei een latte met karamel. Overigens moesten we op het bestellen van de broodjes wat langer wachten. Maar gelukkig hadden we alle tijd 🙂

img_2108

Hoewel ik mezelf voorneem om een keer wat anders te proberen, kwam ik toch weer bij dezelfde bagel uit als normaal: tomaatbagel met creamcheese. Ik vind die gewoon zo lekker, haha.

img_2109

Jorn ging even met wat vrienden een cadeau kopen voor een andere vriend, dus ik besloot zelf nog even een rondje winkels te doen. Bij Costes vond ik een rok waar ik al tijden naar op zoek was en ik werd oprecht VERLIEFD <3 Helaas gaat mijn portemonnee nevernooitniet toelaten, want hij is erg duur.

img_2111

Bij Hema spotte ik deze geweldige kerstmis party props. Hoe leuk!

img_2114

‘s Avonds at ik bij Jorn en blijkbaar had Vino me gemist, want hij kwam vrijwel meteen op schoot zitten. Gekke hond!

Zaterdag

img_2133

Zaterdag was een lange dag. Ik moest eerst werken en daarna hadden we een personeelsfeest. Bofkont was ik ook dat ik na een paar keer werken gewoon al gezellig mee mocht. We gingen naar een locatie voorbij Utrecht, waar de tafels onwijs mooi waren gedekt.

img_2135

Mijn bofkonterigheid (dat is vanaf nu een woord) werd nog groter, toen ik ook in de goodiebag een cadeautje vond, net als alle andere medewerkers. Dat had ik écht niet verwacht en ik ben er zo onwijs blij mee!

img_2137

Team Haarlem! Het thema was Million Dollar Party en hoewel de dresscode voor dames Cocktail was, gingen wij met z’n allen Black Tie mét strikjes met een dollarprintje erop. De hele avond kregen we complimentjes over onze outfits en we waren superherkenbaar, haha. Nadat we een dansje hadden gewaagd, was het weer tijd om richting huis te gaan. Het was onwijs gezellig en geslaagd!

Doodop kwam ik bij Jorn thuis aan en daarom doken we ook meteen in bed.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce