Laten we deze week met een cliché beginnen: wat vliegt de tijd. De kerstboom staat en zelfs de eerste kerstinkopen zijn al gedaan. Maar voordat we daar uitgebreid op ingaan, gaan we eerst nog even terugkijken op afgelopen week: we haalden een kerstboom, vierden Sinterklaas en ik kreeg een flinke verkoudheid te pakken. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Naar de zondag had ik al even uitgekeken, omdat we toen de kerstboom zouden gaan halen! Vorig jaar ging ik voor het eerst mee met mama en haar vriendin en ik vond het supergezellig. Ik had bewust al m’n huiswerk al eerder gemaakt, zodat ik weer mee kon. Rond 10 uur reden we richting Ranzijn en om 11 uur stonden we alweer thuis mét een supermooie kerstboom. Wow, zo snel!

Omdat het dus nog zo vroeg was, reden we naar Tuincentrum De Boet in Opmeer. Daar hoorde ik altijd zulke leuke verhalen over, maar ik was er nog nooit geweest. Na iets minder dan een uurtje rijden, namen we plaats voor een heerlijke lunch. Ik had een broodje met brie, walnoten en honing, jammieeee.

zondag-2

Bij De Boet zag ik dit te leuke bordje van Blond Amsterdam en ik moest meteen aan Daphne denken. Ik stuurde hem uiteraard even naar d’r door!

Voor Jorn z’n mams kochten we dit leuke schaaltje waar je een kaars in kan zetten. Ik zag hem liggen en vond het meteen wat voor haar. Hadden we meteen een leuk cadeautje voor de volgende dag..

zondag-3

Ik vind die dorpjes die ze opbouwen bij de kerstshows altijd zo leuk om te zien! Voor mij zou het alleen niks zijn, want ik heb écht geen geduld om dat allemaal op te bouwen, haha.

Maandag

maandag

Maandag besloot ik een dagje vrij te nemen van school om nog wat huiswerk voor te bereiden. Ik had toch alleen hoorcollege en die kan ik terugkijken. Ik startte de ochtend wel even rustig op met wat afleveringen van The Vampire Diaries.

Na een dagje hard aan de bak te zijn geweest – zo’n productieve dag was lang geleden – namen mijn ouders, broertje, Jorn z’n ouders en broer en Jorn en ik plaats aan tafel om Sinterklaas te ‘vieren’. Traditiegetrouw gaan we nu al een paar jaar met z’n allen gourmetten en ik vind het altijd onwijs gezellig.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag had ik een lang dagje school die begon met een inzage en eindige met een inzage. Omdat we natuurlijk net weer de trein hadden gemist, besloten een klasgenootje en ik een snel rondje door de Etos op Leiden Centraal te doen.

Thuis vond ik dat ik wel even mocht relaxen en daarom kroop ik weer lekker op de bank voor een aflevering van Vampire Diaries. Natuurlijk wel met een bakje chips erbij.

Woensdag

woensdag

Woensdag wilde ik naar school gaan, maar door allerlei gedoe kwam ik een uur te laat. Die les kon ik dus wel laten zitten. ‘s Middags had ik alleen wel een afspraak in de buurt van school, dus ik lunchte een tosti op school. De afspraak in de middag ging goed en eindelijk zit er een beetje vaart achter het afstudeerplan.

Eenmaal thuis was mama al met bezig met het opzetten van de kerstboom. Pien besloot een handje – uuuh pootje – mee te helpen. Of eigenlijk: Pien besloot te klieren.

Donderdag

donderdag

Donderdag werd ik wakker met een ontzettend naar gevoel. Ik voelde het de avond ervoor al opkomen: een verkoudheid. M’n neus zat verstopt, m’n keel deed zeer en ik moest de hele tijd hoesten. Toch waagde ik me eraan en ging ik naar school. Na een les besloot ik echter weer naar huis te gaan onder het mom van ‘even bijtanken voordat je moet werken’. Aangezien ik nog een koopavondje werken op de planning had.

Bijtanken deed ik dan ook met een grote kop thee met honing en een aflevering van TVD. Het werken ging veel beter dan ik had verwacht en die uurtjes waren zo voorbij.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag voelde ik me nog ellendiger dan de dag ervoor, maar er moest toch het een en ander gebeuren. Met opgezette holtes, een verstopte en lopende neus tegelijk en keelpijn ging ik naar Tica om wat voor mama haar webshop te halen. Daarna nam ik een korte ‘pauze’ en zette ik mijn nieuwe nagellakje van Kiko op de foto.

Ik moest toch echt aan de slag voor school, want ook deze zondag zou ik er weer geen tijd voor hebben. Deze foto maakte ik wel legaal, want voor school houd ik een communicatie-instagram bij en ik vond dat ik daar wel een flatlay kon plaatsen.

vrijdag-2

Hoewel ik me niet al te goed voelde, heb ik wel een aantal belangrijke dingen kunnen doen voor school. Ondertussen was mijn extra pakketje van Etos binnen gekomen! Oeeeh, ik kan niet wachten om deze producten te gaan proberen.

Tijdens de lunch keek ik weer een aflevering TVD. Ik ga veel te hard door dit seizoen heen. Ik zit geloof ik al bij de een-na-laatste aflevering 😮

vrijdag-3

Overigens had ik vrijdag mijn Superdry trui weer eens uit de kast getrokken. Ik was even vergeten hoe fel de kleur is, maar ook hoe comfy die zit. Vaker dragen dus 🙂

Ik kon het niet laten en zette toch alvast het Makeup Revolution Flawless Matte palette op de foto. Ik werd echt enthousiast van de swatches! Binnenkort heb ik natuurlijk een review voor jullie (als ik ooooit nog eens aan bloggen toe ga komen). Vrijdagavond at ik bij Jorn en ging ik redelijk op tijd naar bed, want zaterdag ging een lange dag worden.

Zaterdag

En dat het een lange dag ging worden, was waar. Ik heb daarom ook geen foto’s van deze dag. Ik moest werken van 9:45-18:15 uur terwijl ik me nog steeds niet lekker voelde en het juist heel erg druk ging worden. De dag overleefde ik dan ook op doorzettingsvermogen en paracetamol, want de hele dag ging het prima. Eenmaal thuis stortte ik in, dus deden Jorn en ik het lekker rustig aan. Ik dook iets eerder in bed en Jorn volgde later om na een goede nachtrust te ontwaken voor een dagje shoppen… Meer daarover lees je volgende week!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce