Hoi hoi. De eerste week van 2017 zit er gewoon alweer op. Deze week genoot ik nog lekker even van m’n kerstvakantie en stelde ik elke keer het huiswerk maken uit (wat ga ik daar spijt van hebben aankomende week). Vandaag beginnen dan toch echt de laatste weken van mijn opleiding. Maar eerst nog even terugblikken. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondag was een rustig dagje. Het was tenslotte 1 januari en Jorn en ik hielden een superlui dagje. ‘s Middags ging ik naar huis en zette ik een aantal van mijn gekregen kerstcadeautjes op de foto. Wiehoeee.

‘s Avonds ging ik alle vlogs van Londen editen. In totaal werden het er vier en je kunt ze hier terugkijken!

Maandag

maandag

Maandag at ik als lunch lekker twee gebakken eitjes.

‘s Middags werd een productieve middag en ik besloot onder andere om mijn kwasten en beautyblender weer eens een opknapbeurt te geven. Ze zijn weer heerlijk schoon!

maandag-dinsdag

Bovendien nam ik twee video’s op voor deze week. Je ziet onder andere een heleboel tasjes vanwege de Londen Shoplog!

Dinsdag

Dinsdagochtend ging ik met Jorn naar de winkels. Ik moest een cadeautje van Kerst ruilen en rond half 1 had ik ook een afspraak bij de chiropractor. We dronken nog snel even een kopje koffie voordat ik daarheen ging. We gingen deze keer weer naar Happy Tosti en de koffie daar is echt ook heel lekker (de tosti’s zijn ook aanraders!).

dinsdag

Toen ik ‘s middags thuiskwam, zag ik dat er een nieuw boekje van H&M binnen was gekomen. Onder het genot van een kopje koffie bladerde ik hem door. Ik heb weer genoeg leuks gezien.

‘s Avonds hielden mama, Jorn en ik een filmavondje en gingen we Finding Dory kijken. Die had ik met Kerst gekregen en ik vind hem zó leuk!

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend gingen mama en ik even naar Ranzijn. Deze plantjes vind ik altijd zo leuk (neem ze alleen nooit mee, want ik maak altijd alles dood oeps).

Daarna dronken we samen een kopje koffie uit mama haar nieuwe koffieglazen van Riviera Maison.

woensdag-2

Op Instagram plaatste ik deze foto van drie bralettes van Victoria’s Secret. Sneak peek naar wat Londen-shoppings.

‘s Avonds zat ik er even helemaal doorheen, dus ik dook in bad met Lush Golden Wonder. Deze is nog van de kerstcollectie en had ik toevallig nog liggen. Hij is zo jummie! Als hij volgend jaar weer in de collectie zit, koop ik er sowieso weer een paar.

Donderdag

donderdag

Het was een week van eitjes eten, want op donderdag lunchte ik gekookte eitjes op meergranenbrood. Jammie! Zien jullie trouwens de tulpjes? Ze geven zo’n gezellige voorjaarssfeer in de woonkamer.

Voordat ik een koopavondje moest werken, lakte ik nog snel mijn nagels met Essie Eternal Optimist: één van mijn favoriete nagellakjes!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag wilde ik een dagje gaan maken om aan school te werken, maar plans had changed. Ik besloot dit leuke jurkje van Superdry aan te doen.

Mama en ik dronken weer gezellig een kopje koffie, hihi.

vrijdag-2

Daarna vertrokken Jorn en ik richting Intratuin. Ons konijnenkind heeft echt een nieuw hok nodig, dus daar gingen we voor kijken. Natuurlijk kon ik het niet laten om even te spieken bij de Blond Amsterdamafdeling. Ik zag dit hele leuke peper- en zoutstelletje en die staan nu absoluut op m’n wishlist!

Bij Intratuin slaagden we niet, dus reden we door naar Ranzijn. Het was al voorbij lunchtijd en ik had nog niks gegeten, dus nam een tosti met brie, walnoten en honing – beste uitvinding ever! Overigens nam ik ook een kop thee en een stuk appeltaart, ghehe. Later op de middag gingen Jorn en ik gezellig naar de film: Fantastic Beasts and where to find them. Superleuke film en een aanrader!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag was ik met Jorn en we hadden ‘s middags de verjaardag van zijn achternichtje. Wel kreeg ik van mama een foto doorgestuurd van een pakketje wat was bezorgd. Ik wist precies bij wie het vandaan kwam, maar het zat in een crappy hergebruikte doos. Niet heel netjes, maar ach: de inhoud was daarentegen wel weer leuk.

Nog even een flatlay van mijn essentials van vrijdag (omdat ik die vergeten was te plaatsen, hihi).

De komende weken gaat het ontzettend spannend en druk worden. Hopelijk kan ik lekker blijven bloggen, maar ik kan niks beloven. School en het vinden van een afstudeerplek hebben nu even prioriteit.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce