Hoooi. Toen was er weer een week voorbij. Ik blijf vinden dat het ontzettend snel gaat allemaal. Vandaag ga ik al beginnen met afstuderen..! Afgelopen week was een drukke en ergens ook beetje gekke week. Ik bracht onder andere een bezoekje aan ShowUp Event, maakte – als het goed is – mijn allerlaatste tentamens aan het hbo en ineens lag er een laagje sneeuw. Kijk je mee wat ik allemaal nog meer deed?

Zondag

zondag

Zondag ging ik met mama naar ShowUp Event in de Expo in Haarlemmermeer. Daar konden we voor mama het webshop inspiratie opdoen bij nieuwe merken en nieuwe collecties ontdekken. We gingen er vroeg heen, zodat ik op tijd weer thuis kon zijn. Natuurlijk ging een kopje koffie er wel in én een overheerlijk citroen-cheesecake en stuk chocola ook.

Bij het merk HOP (House of Products) zag ik superveel mooie dingen, waaronder deze leuke poster van Parijs. Verder hadden ze ook een ontzettend gave wereldkaart.

zondag-2

Aan het einde van de middag volgden we nog een lezing over het gebruik van social media als merk of (web)shop. De lezing werd gegeven door Soraya van BintiHome, die mama en ik allebei volgen. Het was superinteressant en leerzaam!

Daarna keken we alleen nog snel bij de stand van Cluse. Daar werd ik verliefd op het rechterhorloge: eentje met een marmeren wijzerplaat.

zondag-3

Daarna was het tijd om naar huis te gaan, omdat ik nog moest oefenen voor mijn tentamen de dag erna. Ik had verwacht daar nog wel een avondje mee bezig te zijn, maar ik was in nog geen uurtje klaar. Het oefententamen haalde ik met een 9,1, dus ik wist dat het wel goed zou komen. Daarom ging ik ‘s avonds lekker naar Jorn toe om serie te kijken. Ik zie overigens nu pas dat dit mijn tweede stuk taart was die dag, haha!

Vino en Panter kunnen niet met en zonder elkaar, maar toen Vino heel lief naast Panter ging liggen, moesten we toch even een foto maken. Dat was namelijk voor het eerst! Panter zat er trouwens niet op te wachten en vluchtte snel ergens anders heen. Gekke dieren.

Maandag

maandag

Maandag had ik vroeg – en dan ook echt vroeg (lees: 8.30 uur) – een tentamen. Hij was een stuk moeilijker dan het oefententamen, maar ik denk wel dat ik het gehaald heb. Ik was al vrij snel klaar, waardoor ik nog met mama koffie kon drinken voordat ze naar haar werk ging.

Daarna maakte ik deze flatlay met een aantal essentials voor de komende dagen: koffie, een planning en mijn laptop. Ik ging namelijk de hele middag samenvatten voor het allerlaatste tentamen.

maandag-2

Toch vond ik tussendoor nog even een momentje voor mezelf. Ik besloot daarom mijn kale nagels van een kleurtje te voorzien. Het duurde overigens maar een dag voordat hij er weer af was, want ik vond de kleur écht heel lelijk. Die heb ik meteen maar in een aparte doos gelegd.

‘s Avonds kreeg ik dit plaatje doorgestuurd en ik moest er ontzettend om lachen. Samen met twee klasgenootjes waren we nog last minute een samenvatting aan het maken.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag begon ik de dag met Pienknuffels op bed. Daarna ging ik de video voor die middag bewerken en verder met samenvatten.

Tijdens de lunch nam ik even een langere pauze en besloot ik een aflevering van Once Upon A Time te kijken. Je kunt het ook zien als studieontwijkendgedrag.

dinsdag-2

Daarna ging ik de hele middag door met de samenvatting en voor het eten was hij dan eindelijk klaar. Ik kon met een gerust hart – soort van – aan tafel zitten. Van leren krijg je honger, dus die kipfilet a la Toscana ging er wel in!

Na het eten besloot ik lekker even rustig aan te doen. Ik dook daarom in bad met mijn allerlaatste So White Bath Bomb van Lush. Dag favorietje, hopelijk tot aankomende Kerst. Het badderen was overigens heerlijk en ik zat er echt lang in.

Woensdag

woensdag

Woensdag stond ik vroeg op en dronk ik koffie met mama. Dat had ik wel nodig, want daarna wilde ik die hard gaan leren.

Ik printte dan ook mijn samenvatting, zodat ik ermee aan de slag kon gaan. Pien vindt de printer altijd superinteressant, dus ze kwam gezellig bij me op schoot liggen. Rare kat.

woensdag-2

‘s Middags was het dan eindelijk zo ver: mijn allerlaatste tentamen aan het hbo. Aan de eventuele herkansingen denk ik nog maar niet, want voor nu wil ik even genieten van het feit dat het de laatste was.

Vanuit het tentamen moest ik meteen door naar de bioscoop, want ik stond samen met mama en haar webshopje op de Ladiesnight. Het was een gezellige en drukke avond en we hebben ook een aantal dingetjes kunnen verkopen.

Donderdag

donderdag

Donderdag deed ik dan ook heeel weinig. Het is zelfs zo erg, dat ik niet eens meer precies weet wat ik heb gedaan. Het was in elk geval een relaxed dagje en ik besloot wel alvast een begin te maken aan m’n afstudeeraanvraag. Overigens konden jullie die dag mijn nieuwe items van Lush bewonderen.

Ik moest zoals altijd weer een koopavondje werken en daarna ging ik meteen door naar Jorn. Ik had van mijn collega wel al een beetje avondeten gehad, maar ik had nog wel trek. Jorn zette daarom voor mij de frituurpan aan en ik heb heerlijke frituursnacks gegeten. Slecht Joyce, haha!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag stuurde ik in de ochtend mijn afstudeeraanvraag eruit en daarna ging ik met Jorn naar Haarlem. We wilden naar de dierentuin gaan, maar we hadden geen vervoer en met de trein was het wel erg ver. Omdat we toch iets leuks wilden doen, gingen we door de sneeuw naar Haarlem. In een etalage daar zag ik deze te schattige schoentjes. Ik moest meteen aan Parijs denken!

Jorn en ik hadden allebei niet zo heel veel trek, omdat we uitgebreid hadden ontbeten. Daarom namen we als lunch alleen koffie met wat lekkers bij Native; een superleuke hotspot in Haarlem. Ik had een soort carameltaart en het was echt heel erg lekker! Toen we thuiskwamen, hebben we echt alleen maar lui gedaan en serie gekeken.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik om 12 uur beginnen met werken, maar toen ik het weer buiten zag, schrok ik wel een beetje. Er lag een laag sneeuw en vlak nadat ik deze foto maakte begon het dikke vlokken te sneeuwen. Oh jee, als ik maar op werk aankom! Gelukkig ging dat goed, maar in de winkel was het niet druk. De tijd ging daarentegen wel snel voorbij.

‘s Avonds vond ik wel dat ik een drankje had verdiend na deze week en daarom nam ik lekker een Jillz terwijl Jorn en ik naar The 100 keken. We hebben net de seizoensfinale van seizoen 3 gezien, maar gelukkig staat sinds vorige week seizoen 4 ook op Netflix!

Deze week ga ik dus al beginnen met afstuderen en ik vind het nog maar een gek idee. Ik ben heel benieuwd!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce