Hooooi. Het was zo’n wisselvallige week. Het ene moment zat alles tegen en het andere moment voelde ik me supergoed. Bovendien was dit de eerste week dat ik begon met afstuderen. Oké, nog niet helemaal officieel, maar ik maakte een begin. Wat ik deed deze week? Dat zie je vandaag!

Zondag

zondag

Zondag was mijn laatste ‘vrije’ dagje, want de dag erna zou ik onofficieel beginnen met afstuderen. Ik deed dan ook lekker rustig aan, nam een video op en dronk lekker koffie met mama en Jorn!

Ook zette ik mijn nieuwe pakketje van Etos op de foto. Deze maand zaten er twee borstels en een setje kammetjes in. En het leuke: jij kunt ook een pakket winnen! Je hoeft me alleen maar te volgen op Instagram en een reactie achter te laten bij deze foto om mee te doen.

Maandag

maandag

Maandag was mijn allereerste onofficiële afstudeerdag! Het is helaas nog (steeds) wachten op de goedkeuring voordat ik echt aan de slag kan. Toch was maandag al een superproductieve dag, waarin ik veel informatie opzocht en opsloeg, zodat ik het later kan gaan uitwerken.

In de avond ging ik lekker aan m’n artikeltje en video voor de volgende dag werken. Dinsdag kwam er eindelijk weer eens een outfit-artikel online! Heb jij hem al gezien? – klik!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag wilde ik er net zo’n productieve dag van gaan maken als maandag. In de ochtend lukte dat ook aardig, maar zonder de goedkeuring kan ik nog vrij weinig.

In de middag was mijn motivatie dan ook patsboem verdwenen en heb ik alleen maar Once Upon A Time gekeken. Oepsieeeee.

dinsdag-2

Het was natuurlijk Valentijnsdag en daarom spraken Jorn en ik af om lekker lui serie te kijken. Ik vond dat we wel weer eens een selfie moesten maken en hoewel het niet de allerbeste foto is, wil ik hem toch met jullie delen.

Toen Jorn weer thuis was, stuurde hij een foto door met twee kopjes van Blond Amsterdam x Efteling. Deze had Jorn z’n mams voor ons gekocht bij Albert Heijn. I’m in loveeee!

Woensdag

woensdag

Outfit van woensdag! Het was echt niet mijn dag. Na een gebroken nacht, bleek ook nog mijn eerste afstudeeraanvraag afgekeurd, hadden al mijn bussen vertraging/uitval toen ik naar een meeting van werk moest, struikelde ik over een superklein randje en miste ik een traptrede bij de bushalte, waardoor ik thuis vervolgens mijn enkel moest ijzen omdat het zo’n pijn deed. Het woordje ‘beautiful’ op mijn shirt klopte dan ook niet helemaal.

Tussen alle ellende door, dronk ik wel gezellig koffie met mama. Daar kan ik dan echt zo van genieten.

Donderdag

donderdag

Donderdagochtend begon ik maar met het herindelen van mijn Pandora-armband. Ik had een safety chain besteld via werk, dus ik moest alles eraf halen om die erop te doen. Hij is nu helemaal vol en compleet! Tijd om aan mijn tweede te beginnen, ghehe.

In de middag nam ik nog een first impression op met onder andere dit palette van Action. Deze heeft me echt positief verrast en de volgende dag heb ik hem zelfs weer gebruikt!

Vrijdag

vrijdag

Outfit van vrijdag! Lekker chill. Overigens sta ik regelmatig zo met onze kleine Pien, aangezien ik haar altijd mijn ‘poezenbaby’ noem. Ze vindt het trouwens heerlijk om zo te liggen! (Okay, niet altijd).

In de ochtend deed ik het rustig aan en uploadde ik de video voor die middag. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij. Heb jij de first impression al gezien? – klik!

vrijdag-2

Daarna mailde ik heen en weer met mijn afstudeerbedrijf en was het wachten op antwoord. Daarom kwam Jorn in de middag gezellig langs om serie te kijken en koffie te drinken. Op een gegeven moment zat Pien op schoot en kwam de pakketjesman een onverwachts pakketje brengen. Wat doet Jorn? Die zet hem heeeel ver bij me vandaan.. The cat first, hè?

‘s Avonds at ik weer bij Jorn (lekker heen en weren zo). Na het eten at ik nog gezellig een stukje brownietaart met z’n ouders terwijl Jorn al naar de zaalvoetbal was. Gezellig en vooral heel erg lekker!

Zaterdag

zaterdag

Naar zaterdag had ik de hele week al uitgekeken. Ik wist namelijk dat ik een nieuwe telefoon ging halen, woehoe! Vanaf nu ben ik trotse eigenaresse van een Rose Gold iPhone 7, hihihi. Eindelijk weer mooie foto’s maken!

Dat deed ik dan ook goed, want toen ik ‘s middags met Jorn naar Ranzijn ging, kon ik het niet laten om van alles op de foto te zetten. Kijk deze poepige konijntjes dan! <3

zaterdag-2

Omdat ze bij Ranzijn niet hadden wat we zochten, reden we door naar Intratuin. Daar neus ik altijd even tussen de spulletjes van Blond Amsterdam en ik ontdekte een nieuwe collectie. OMG HOE LEUK. Van Jorn mocht ik het niet meenemen, omdat we al veel hebben en we niet eens meer weten wát we allemaal hebben. Tsja, dat krijg je als het meteen in dozen gaat voor de uitzet. Ik denk dat ik ze binnenkort toch wel wil hebben hoor 🙂

‘s Avonds at ik lekker soep en maakte ik allerlei foto’s van Pien. Ze lag zo lief bij mama te slapen!

zaterdag-3

En omdat ik nog niet genoeg foto’s had gemaakt, ging ik gewoon nog even door. Na het eten ging ik weer naar Jorn en daar aten we weer een stuk taart. Slecht, maar zo lekker!

Daarna gingen Jorn en ik lekker serie kijken op bed. We kijken momenteel How To Get Away With Murder en we racen echt door de afleveringen heen. Deze keer genoot ik overigens ook weer van mijn favoriete alcoholische drankje: Jillz. Het was een fijne dag!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce