Hooooi. Ik heb een ontzettend fijn weekje achter de rug! Ik begon de week op het I Love Beauty event, genoot heel wat dagen van het heerlijke lentezonnetje, ging in mijn eentje winkelen en had allemaal spontane ideetjes. Kijk je mee naar deze bomvolle A Week With Joyce?

Zondag

zondag

De week begon met een druk, maar leuk dagje. Op zondag ging ik namelijk met Irina naar het I Love Beauty event. Op Hoofddorp station spraken we af (ik stapte in de trein waar zij al in zat) en tijdens onze overstap op Schiphol haalde ik even snel een koffie. We hadden namelijk al rond 10 uur afgesproken, dus het was hard nodig!

Daarna maakte ik eigenlijk geen foto’s, omdat het zo druk en vooral ook heel gezellig was. Wel maakte ik deze foto van ons photo booth-momentje. Het was ontzettend gezellig en we hebben allebei heel wat centjes uitgegeven! – de shoplog vind je hier.

Maandag

maandag

Maandag begon ik de dag lekker lui met een paar afleveringen van Once Upon A Time samen met Pien.

In de middag was het tijd om aan het ‘werk’ te gaan en ging ik aan de slag met het editen van de weekvlog. Ik had leuk gezegd dat ik dat per dag wilde bijhouden, maar dat heb ik maar twee dagen volgehouden. Dat betekent dus dat ik elke maandag (en soms zelfs dinsdag) keihard aan de bak moet om al het materiaal leuk achter elkaar te plakken.

Dinsdag

dinsdag

Maandag zette ik al een aantal van mijn favorieten op de foto en dinsdag pakte ik ze allemaal weer bij elkaar voor mijn look. Ik moest even naar Amstelveen, omdat ik een probleempje heb/had met mijn nieuwe portemonnee. Daarna ging ik door naar Hoofddorp om lekker even in m’n eentje te winkelen.

Natuurlijk kan ik mijn favoriete winkel niet overslaan en dan heb ik het over Costes. Daar zag ik dit prachtige, groene suède rokje met buttons. Helaas was het echt suède en was de prijs daardoor om te huilen. Met pijn in mijn hart hing ik hem na het maken van deze foto terug in het rek.

dinsdag-2

Gelukkig had ik wel wat andere dingen gevonden die ik wilde passen, waaronder dit jurkje. Ik vind hem superschattig, maar toch mist er naar mijn idee nog wel iets en is hij anders dan mijn ‘stijl’. Daarom hing ik hem nog even terug om te onthouden.

Mama was aan het werk, maar ging tijdens haar lunchpauze een broodje halen bij Hema. Ik was ook in Hoofddorp rond lunchtijd en dus gingen we samen wat eten bij Hema. Ik ging voor een baguette met roomkaas, jammie.

dinsdag-3

Daarna ging mijn shopsessie verder. Bij H&M paste ik dit shirtje (let niet op alle bandjes). De bovenkant vind ik superleuk, maar hij is een beetje cropped en ik houd daar niet zo van. Ik heb ook geen hoge broeken, waardoor je dus altijd mijn hemdje gaat zien. Dus ik hing hem maar weer terug, ook al was hij superleuk (af)geprijsd.

Daarna deed ik iets heel geks: ik wandelde de juwelier in en liet een derde gaatje schieten. Waaah! Ik liep al een hele tijd met het idee rond, maar elke keer stelde ik het uit. Nu besloot ik gek te doen en het door te zetten. Ik vind het superleuk! En het was ook leuk om weer even te kletsen met mijn oude collegaatjes.

dinsdag-4

Eenmaal thuis (dat was ergens rond half 3 en ik was om half 10 de deur al uitgegaan ‘s ochtends) besloot ik nog wat foto’s te maken. Ik fotografeerde onder andere dit product van NYX, waar jullie binnenkort een review van kunnen verwachten.

Overigens vond ik dit plaatje op internet en ik ging helemaal stuk. This is so me.

Woensdag

woensdag

Woensdag waren mama en ik samen vrij en het zonnetje scheen weer heerlijk! Daarom besloten we ons eerste kopje koffie in de tuin te drinken. Pien kwam ook gezellig erbij zitten – niet voor lang, want vervolgens ging ze lekker rondlopen en spelen.

Heerlijk! Doe mij nog maar heel veel meer van dit soort momenten.

woensdag-2

Ik ging ook nog even wat foto’s maken. Ik had nu eenmaal een limited edition van Kiko gescoord, dus de review wilde ik snel online zetten. Inmiddels heb je die gister kunnen lezen! – klik. Overigens was ik heel trots op deze flatlay, want de belichting, de kleuren en de compositie vond ik heel goed gelukt!

In de middag kwam er een pakketje binnen van AliExpress, namelijk dit te grappige hoesje voor mijn iPhone. Ik vind hem geweldig! Het is wel een hard case en hij gaat erg lastig om m’n telefoon, dus hij ligt nog even te wachten.

Donderdag

donderdag

Donderdag hield ik weer een lui dagje, omdat ik daar superveel zin in had. Ik dronk ‘s ochtends weer lekker koffie terwijl ik Once Upon a Time keek.

In de middag besloot ik de video voor vrijdag maar te gaan editen, want anders had ik er geen tijd meer voor. Pien was het daar niet mee eens en kroop op schoot. Vervolgens ging ze mijn laptop weg zitten duwen met haar achterpoten. Sneaky b*tch.

donderdag-2

Op woensdag had ik een jurkje besteld en donderdag kwam hij al binnen! Hij komt van de WE en ik had hem dinsdag al gepast in een S, maar die was iets te groot. Een XS hadden ze niet en ik twijfelde ook nog over de prijs, maar ik kon hem niet vergeten. Bovendien had ik geluk, want ik kreeg zowel korting van mama omdat ze daar werkt als 20% extra korting (die voor iedereen was!). Score! Ik kan niet wachten op de warmere lentedagen.

‘s Avonds moest ik werken en omdat ik nog niet gegeten had, nam mijn collega een broodje shoarma voor mij mee. Het is misschien wel de meest walgelijke foto ever, maar het broodje was heerlijk haha!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag werd een hele rare, maar uiteindelijk toch ook leuke dag. Ik was opgestaan met het idee dat ik naar Irina ging om samen lookbooks te filmen, maar uiteindelijk was er zóveel gedoe met het OV (lees: geen treinen naar Leiden vanaf Hoofddorp én Haarlem, overvolle bussen die daardoor de halte voorbij sjezen nadat je er al 25 minuten op stond te wachten en geen vervangend vervoer). Daardoor had ik helaas mijn plannen met Irina moeten verzetten – nieuwe datum is al geprikt! En ik had nog wel speciaal mijn nieuwe charms en ring van Pandora omgedaan. Ik had laatst namelijk de Eiffeltoren, het rosé hartje en de rosé ring op de achtergrond besteld.

Nadat ik zo’n twee uur van huis was geweest, maar eigenlijk nergens was gekomen, ging ik met een chagrijnig gevoel naar huis. Maar dat werd al snel minder toen een vriendin tweette of er iemand in Haarlem te vinden was. Daarom was ik 10 minuten thuis en vertrok ik vervolgens richting Haarlem om haar te meeten. Ik vertelde over de korting op MAC bij Douglas, dus we móésten wel even gaan kijken.

vrijdag-2

Zonder dat het de bedoeling was, liepen we allebei met een gevuld tasje naar buiten. Blame it on de korting, want er is vrijwel nooit korting op MAC. We vonden daarna dat we wel genoeg geshopt hadden en besloten plaats te nemen op het terras.

We zaten bij de Yoghurt Barn heerlijk uit de wind. Ik bestelde een caramel macchiato en mijn vriendin een smoothie. We hebben nog zeker een uurtje gezellig zitten kletsen en kwamen tot de conclusie dat we vaker van dit soort spontane dingen moeten doen samen, omdat we elkaar te weinig zien.

Zaterdag

zaterdag

Natuurlijk zette ik mijn nieuwe items die ik bij Douglas scoorde op de foto. Ik kocht MAC Lightscapade (die al een tijdje op mijn wishlist stond) en nam ook nog een NYX Soft Matte Lip Cream mee in de kleur Zurich. Joyce, vanaf nu mag je even geen nieuwe make-up meer kopen.

Ik moest zaterdag weer een dagje werken, maar deze keer pas om 10:30 uur. Ik was zoals altijd veel te vroeg in de stad en daarom ging ik nog even snel de WE in. Daar zag ik dit leuke jasje en appte snel een foto door naar mama. Zij was nog op zoek naar een bomber jack en nu kreeg ze nog extra korting ook! Na een goed dagje werken, hield ik een rustig avondje.

Aankomende weken worden het rustigere weken, omdat de winkel wordt verbouwd. Daarom hoef ik ook niet heel veel te werken en heb ik veel tijd voor andere dingen. Ach, dan kan ik even bijtanken, want vanaf 10 april ga ik lekker veel diensten draaien. Maar nu eerst genieten van m’n rustigere weekjes (niet dat afgelopen week dat niet was, maar goed).

Hoe was jouw week?

liefs Joyce