Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Goedemorgen! Tegen de tijd dat dit artikel online komt, ben ik onderweg naar Italië! Woehoe. Ik heb de afgelopen week niet veel spectaculairs gedaan en ik ben eerlijk gezegd heel vaak vergeten foto’s te maken. Ik moest helaas leren voor mijn herkansingen en bereidde me druk voor op de vakantie. Ben je toch benieuwd wat ik de afgelopen week heb gedaan? Kijk dan snel mee! 

Zondag

Foto 13-07-15 09 13 44Zondag bestond uit een dagje langs Jorn zijn oma’s en opa. We hadden ze alweer even niet gezien en omdat we op vakantie gaan, gingen we nog even langs. Daarna vatte ik kort twee hoofdstukken samen voor mijn herkansing en lakte ik mijn nagels. Dit is Bikini So Teeny van Essie en ik vind hem echt heel erg mooi! Hij bleef ruim 5 dagen mooi op mijn nagels zitten.

Maandag

Foto 13-07-15 10 56 24Maandag besloot ik bij Jorn te gaan leren, omdat de schoonmaakster bij ons was. Deze kleine boef sprong op tafel, inspecteerde mijn tas en hield vervolgens alles in de gaten wat ik deed.

Maandag kon je ook mijn KIKO wishlist voor in Italië bekijken. Met welke items kom ik thuis? Na mijn vakantie weten jullie het!

Dinsdag

Foto 14-07-15 13 40 46

Dinsdag koos ik een simpele look. Ik moest eerst leren en ‘s middags naar de chiropractor.

Foto 14-07-15 16 46 43Daarna besloot ik vast mijn make-uptasje voor de vakantie klaar te maken. Het kiezen van lipsticks was het moeilijkst. Ik dacht ik swatch ze allemaal op mijn hand, maar dat maakte kiezen alleen nog maar moeilijker.

Inmiddels is het artikel online gekomen en kunnen jullie spieken in mijn make-uptasje(s). Lees het artikel hier!

Woensdag

Foto 14-07-15 17 37 14

Woensdag, de dag van mijn eerste herkansing. Omdat ik rekening moest houden met de kleren die ik op vakantie mee wil, haalde ik dit peplumtopje weer eens uit de kast. Hierop komt de kleur niet tot zijn recht, want in het echt is hij neonroze.

Foto 15-07-15 10 24 07Marco en ik besloten vroeg naar school te gaan om de laatste dingen door te nemen, maar helaas kwam er weinig van. We hadden geen motivatie en waren moe, dus we keken de eerste 20 minuten van de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Het tentamen ging redelijk, want hij was ontzettend moeilijk, ondanks dat ik goed geleerd had.

Foto 15-07-15 15 34 13‘s Middags haalde ik met Jorn de allerlaatste spullen voor de vakantie en deed ik deze twee pakketjes op de bus. Hopelijk komen ze allebei nog op tijd aan met al die stakingen.

Donderdag

Processed with Moldiv

Donderdag was een make-uploze dag, maar ik moest wel lachen om deze quote. Donderdag heb ik echt bijna de hele dag besteed aan leren voor mijn andere herkansing, bah.

Foto 16-07-15 13 42 24Ik pakte de samenvatting van de werkcolleges erbij en pikte een stukje van Lush The Comforter van Jorn en besloot in bad te leren. Ja, ik was weer bij Jorn thuis aan het leren, want dat gaat steeds goed en het is er lekker rustig.

Foto 16-07-15 16 45 24Awh, Panter viel zó schattig in slaap. Dit kan toch niet lekker liggen?!

Foto 16-07-15 17 43 12‘s Avonds was het tijd om mijn spullen voor de vakantie bij elkaar te zoeken. Zie hier denk ik de helft van wat ik meeneem. Uhm, oepsie.

Vrijdag

Foto 17-07-15 16 47 45Zo, ook de tweede herkansing zit erop! Ik heb eindelijk ook zomervakantie! Ik lakte mijn nagels in zeemeerminstijl met deze lak van KIKO. Hij doet me echt denken aan Ariël.

Zaterdag

Zaterdag bestaat uit veel auto’s, wegen en muziek. Jorn en ik zijn onderweg naar Italië! Yay.

Heb jij een leuke week gehad?

Liefs Joyce ♥