Processed with Moldiv

Zo, de tweede week vakantie zit er ook alweer op. Morgen (maandag) vertrekken we helaas weer naar huis. Maar we gaan eerst nog even nagenieten van afgelopen week, waarin  we gingen winkelen en vooral lekker rustig aan hebben gedaan. Kijk je mee naar alweer de 16e A Week With Joyce vol met vakantiefoto’s? 

Zondag

IMG_4123-0Zondag gingen we even een stukje wandelen na een kopje koffie. We kwamen ondertussen mooie bloemen tegen!

IMG_4124-1We liepen langs mijn vroegere camping, waar het mij meteen opviel dat ze de langgeplande verbouwingen hadden uitgevoerd. Hier stond eerst een kleine koffiebar.

Maandag

IMG_4141Tijd om te shoppen! Maandag waren Jorn en ik bijna de hele dag te vinden in een overdekt winkelcentrum en we waren goed geslaagd! Tussendoor even lekker koffie drinken. Jammie.

IMG_4151‘s Avonds lakte ik mijn nagels, maar zelfs toen het flink was afgekoeld, was mijn nagellak nog dikkig. Het lakken ging dus niet supergoed haha. Het kleurtje is wel mooi tho’.

Dinsdag

IMG_4168Het werd tijd om eens een markt te bezoeken. We stonden vroeg op en gingen met de buurtjes naar Desenzano. De markt was groot en had veel leuke dingen, ik was hier nog nooit geweest, maar hij was echt leuk! Ik scoorde nog wat leuke dingetjes.

IMG_4177Ik kocht onder andere dit jurkje. De buurvrouw en haar moeder zagen deze hangen en ik vond hem meteen leuk! Vervolgens waren ze beiden helemaal trots dat zij dit jurkje hadden gevonden en moest ik hem aan iedereen laten zien, haha.

IMG_4203‘s Avonds reden we nog met z’n allen naar Garda om een ijsje te gaan eten bij café Roma. Ik nam een ‘piccolo coppa ananas’, maar er was niks kleins aan. Wat een megacoupe was dat zeg!  Ik kreeg het niet op, maar hij was wel echt verrukkelijk!

Woensdag

IMG_4211Woensdag konden jullie alle boekjes bekijken die ik had meegenomen op vakantie. De rest van de dag deden Jorn en ik relaxed en vrij weinig. Lekker zonnen en boekjes lezen en zwemmen.

Donderdag

IMG_4237We gingen donderdag ook maar een beetje cultuur snuffelen. We stapten in de auto en reden richting Spiazzi. Daar staat Madonne Della Corona, een kerkje die tegen een bergwand aan is gebouwd. En het was echt adembenemend mooi!

IMG_4253

Selfie! Het was een flinke daling en vervolgens moesten we dat ook weer terug omhoog. Ik had er gewoon spierpijn aan overgehouden!

IMG_4264 IMG_4268In de avond aten we lekker schnitzel in Lazise en daarna dronken we nog lekker koffie.

Vrijdag

IMG_4295-0Toen ik er vrijdag achterkwam dat KIKO een nieuwe limited edition collectie had uitgebracht, haalde ik Jorn meteen over om een kijkje te nemen! Ik moest natuurlijk als een van de eersten iets scoren (in Nederland is het alleen nog online verkrijgbaar). En ik was ook een van de eersten; bijna alle testers waren nog ongebruikt én alles was nog ruim op voorraad! Lucky me 😀

Zaterdag

IMG_4327

Zaterdag was een baaldag. We wilden de voortent gaan afbreken, want die moest droog zijn. En wanneer begint het te regenen? Juistem, tijdens het opruimen. We hebben bijna de hele dag in de caravan gezeten en het was dus perfect weer om een nieuw nagellakje van KIKO te testen.

IMG_4354We sloten de dag wel gezellig af, want we gingen uitgebreid dineren met onze buurtjes. Het was namelijk hun laatste avond. Het was supergezellig en we hebben echt heerlijk gegeten.

Ik heb weer een heerlijke week gehad en de vakantie goed afgesloten. Nu dit artikel online is gekomen, ben ik weer gearriveerd in Nederland! Daarom is hij wat vertraagd, hihi.

Hoe was jouw week?

 

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)