Ik dacht dat ik vorige week heel veel foto’s had gemaakt, maar dat viel achteraf wat tegen. Toen ik ze verzamelde voor dit artikel, waren het vooral screenshots van Pinterest-plaatjes en video’s van tijdens de crossfit. Ook qua content deelde ik afgelopen week alleen het weekartikel. Maar goed: vandaag een korte samenvatting van vorige week waarin ik een spannend moment had én naar de kerstshow bij Tuincentrum Osdorp ging. Kijk je mee?

Zondag 27 oktober

Jorn en ik waren in de ochtend naar zijn opa geweest en daarna ging ik naar huis. Ik besloot de tijd te nemen om mijn nagels weer eens te lakken. Dat doe ik de laatste tijd veel te weinig of het is er na een paar dagen alweer af. Dit nagellakje van Kiko had ik al een hele tijd niet gebruikt.

‘s Middags ging ik even rommelen op mijn kamer en dronk ik koffie met mama. We keken uit het raam en ineens zagen we dikke rookwolken in de verte. Bleek een verlaten boerderij een stuk verderop echt supererg in de brand te staan. Heftig. De volgende ochtend rook je het nog.

Vervolgens kakte ik een beetje in en besloot ik er maar aan toe te geven. Dat deed ik met de film Beauty & The Beast op Disney+. Zo leuk! Ik keek uiteindelijk maar een klein stukje, want daarna ging ik mama helpen met koken.

Tijdens het eten kwam Pien op schoot zitten en vervolgens zei Jorn dat ik kon komen (ik zou daar nog even gezellig heengaan). Ik stuurde dus deze foto terug dat dat niet ging, haha.

Maandag 28 oktober

Even een foto van de vakantie in Italië, dus alweer een tijd geleden, maar hier eet ik taart. En die maandag deelde ik dan ook deze foto op Instagram. Ik had die dag namelijk een spannend moment achter de rug: mijn baan opzeggen. Waarom? Ik heb een nieuwe baan! Feest vier je met taart, dus vandaar deze foto. Voor nu laat ik het hierbij, binnenkort vertel ik er meer over!

Ik ging in de avond sporten en daarna deed ik veel inspiratie op voor balayage. Aankomende woensdag ga ik namelijk mijn haar laten verven! Ik wil graag een warme balayage en dit vind ik een erg mooi voorbeeld.

Woensdag 30 oktober

Dinsdag was weer een werkdag en in de avond ging ik met Jorn serie kijken. Woensdag was ik ineens een stuk meer verkouden geworden (dan de dagen ervoor) en dus besloot ik de crossfit af te zeggen. Ik ging dat gewoon niet trekken met een verstopte neus. Daarom ging ik ‘s avonds lekker in een heet bad om een beetje te stomen en rustig aan te doen.

Donderdag 31 oktober

Tijd voor taart! Een collega trakteerde vanwege een verlenging van zijn contract. Het was een erg lekker chocoladetaartje.

Work, work, work… In de avond ging ik naar de turnhal, ondanks mijn verkoudheid. Ik deed meer dan ik had verwacht, maar ook niet heel veel. Daarna keek ik nog lekker even serie in bed.

Vrijdag 1 november

Wauw, 1 november alweer. Wat gaat dit jaar hard zeg! Ik had donderdags een cadeaukaart gekregen van Hunkemöller en voor het idee maakte ik er nog een foto van. Ik had hem namelijk dezelfde avond nog uitgegeven aan sportkleding en een bralette.

In de ochtend hadden mama en ik gesport en het was pittig vanwege mijn verkoudheid, maar ik vind het altijd wel een lekker begin van de dag. Daarna sneed ik deze Shower Jelly van Lush in stukjes, zodat ik hem makkelijker onder de douche kan gebruiken. Deze geur is echt zó lekker!

‘s Middags deed ik het weer lekker rustig aan, want ik was nog steeds verkouden en daardoor ook een beetje futloos. Pien wilde graag op schoot, maar ik wist dat ik kort daarna naar boven zou gaan. Dus ging ze maar naast me zitten, haha.

kerstshow

Ik ging weer lekker rommelen op mijn kamer en zette mijn nieuwe accessoire neer. Dit rendier kun je kopen bij Intratuin en ik heb er zelf een lichtjessnoer omheen gedaan. Het geeft zo’n leuk en gezellig effect! Een beetje kerst kan al wel in november toch..?

In de avond ging ik bij Jorn eten en daarna pikten we mijn moeder op om naar Tuincentrum Osdorp te gaan. Ze hadden een speciale koopavond vanwege de kerstshow en daarom kreeg je 20% extra korting. De kerstshow bij dit tuincentrum vind ik altijd echt superleuk! Ik kon het natuurlijk niet laten om wat spulletjes mee te nemen.

kerstshow

Vorig jaar heb ik oudroze en donkerblauw aan mijn kleine kerstboompje en later ook kamer toegevoegd, dus de roze afdeling slaan we niet over. Ik nam uiteindelijk hier niks mee, maar ik vind het wel altijd leuk om even te kijken.

Zaterdag 2 november

Zaterdagochtend stond ik alweer vroeg naast mijn bed, want het was weer tijd voor een Calvin Klein Sample Sale, waar we een tijdje terug ook waren. Wat betreft ondergoed is Calvin Klein wel groot favoriet geworden, dus ik kocht daar uiteindelijk een aantal nieuwe onderbroekjes en bralettes. Ook scoorde ik deze superleuke rode trui! Ik zie deze al voor me met skinny jeans en sneakers voor een casual look of juist met laarsjes en kettinkjes om hem iets ‘netter’ te maken.

Die middag kwam ook mijn bestelling van Hunkemöller binnen en ik ben verliefd op mijn nieuwe sportsetje. De sport-bh is echt heel handig, want hij is iets langer en dus kan ik hem ook zonder shirt erover dragen. Het zat ook echt perfect! Ook kocht ik de bralette uit de Doutzen Stories collectie.

In de avond gingen mama en ik samen koken (ook al deed ik uiteindelijk het meeste, maar dat geeft niet), want we hadden wel weer eens zin in pasta pesto.

Eet smakelijk! Ik vond dat we weer erg lekker hadden gekookt. We hebben zelfs nog wat over, dus ik kijk er nu al naar uit om dit tijdens de lunch op werk op te eten.

In de avond ging ik even rondneuzen op BeautyBay en daar vond ik deze supermooie blush van Zoeva. Ik hoop nu stiekem dat ze deze ergens in Nederland in de winkel hebben, zodat ik hem kan bekijken. Zo mooi! In de avond kwam Jorn en keken we samen naar Aladdin 2. Die had ik nog nooit gezien, maar hij is wel grappig. We gingen al best vroeg naar bed, want we waren allebei moe.

Hoe was jouw week?