a week with joyce 38Hoi allemaal. Het was een heeeerlijk weekje deze week. Ik had lekker vrij van stage, ging winkelen in Amsterdam, sprak na een te lange tijd weer eens af met mijn beste vriendinnetje en vierde natuurlijk oud & nieuw. In deze nieuwe A Week With Joyce laat ik je weer zien wat ik deze week allemaal heb uitgespookt. Kijk je mee?

Zondag

lushZondag was het de dag na Tweede Kerstdag en dat betekende dat er veel sale gestart zou zijn. Jorn en ik besloten daarom om – net als vorig jaar – naar Amsterdam te gaan en vooral Lush in te slaan. Ik blijf Lush-foto’s mooi vinden. De producten en winkel zijn altijd zo fotogeniek.

lush tasEn inslaan deden we zeker, want we gingen met een MEGAtas naar buiten. Jorn kocht 2 cadeaupakketten en So White Bath Bomb met 50% korting en ik scoorde 3x So White, 1x Father Christmas en 1x Snow Fairy showergel met 50% korting. Ik kan voorlopig weer vooruit!

tosti amsterdamDaarna shopten we onder andere nog bij KIKO, H&M, Superdry en Costes. Ik kocht verder alleen nog een vest bij Costes en Jorn een trui bij Superdry. We kregen honger van het shoppen, dus we gingen lekker bij Calf & Bloom zitten voor een tosti en koffie. Het was heerlijk!

Maandag

foto's maken en koffieMaandag besloten Jorn en ik om lekker lui te doen en nog niet echt aan school te werken. Ik dronk lekker een kop koffie en ondertussen zette ik heeeel wat prachtige producten op de foto. Verder keken we lekker Suits 🙂

warme chocomelIk moest ‘s middags even snel naar de winkels in de buurt, dus we gingen lekker wandelend erheen. Daarna namen we warme chocolademelk met slagroom en marshmallows. JUM.

pientjePien was ook lekker lui en die besloot bij m’n paps te gaan zitten. Maar hij mocht niet meer weg of bewegen, want ze hield zijn arm goed vast.

Dinsdag

outfitOutfit of the day! Ik trok lekker mijn nieuwe vest aan van Costes.

koffieKoffie met mama! ‘s Ochtends werkte ik aan mijn stageverslag.

loods 5Daarna vertrokken we naar Loods 5. Daar waren we nog nooit geweest en we hebben ons ruim 3 uur vermaakt. Wat een heerlijke winkel! Maar veel dingen vond ik toch nog wat te duur. Ik kocht een ini mini cactus, potje voor mijn vitaminepillen en een leuke metalen tekst.

Woensdag

favorieten 2015Vast wat favorieten klaarleggen voor de video die ik donderdags ga opnemen.

pumpkin speculaas latteIk keek heel erg uit naar woensdag, want dan zou ik eindelijk mijn beste vriendinnetje weer zien. We zien elkaar niet supervaak en spreken elkaar ook niet elke dag, maar als we elkaar zien of spreken, is het weer als altijd! We gingen lekker samen lunchen bij Doppio’s in Hoofddorp. We genoten allebei van onze Pumpkin Speculaas Latte!

italiaanse tostiEn onze Italiaanse tosti. Jummie! We kletsten lekker bij en hebben gelachen en gehuild samen. Ja, we huilden. Ik vertelde namelijk aan Fleur over mijn oma – die zij ook nog heeft gekend – en toen begon ze te huilen. En wat gebeurt er als er iemand huilt? Dan huil ik ook. Ach ja, samen lachen en samen huilen <3

jurkjeDaarna gingen we nog een rondje sale shoppen, omdat we allebei niet teveel geld mochten uitgeven. Ik scoorde na lang twijfelen dit groene jurkje! Leuk voor nu met een jasje en panty, maar ook in het voorjaar.

koffie bagels en beansWe kregen weer dorst, dus besloten nog thee en koffie te nemen bij Bagels & Beans.

aankoopjesUiteindelijk scoorde ik een broek bij WE voor 16 euro en het jurkje bij Bershka voor 10 euro. Goede deal!

Donderdag

koffie blond amsterdamLet’s do this, koffie uit deze mok van Blond Amsterdam – die ik kreeg van lieve Bernadet – en aan het werk voor mijn stageverslag en onderzoeksvoorstel.

outfit 31 december‘s Middags nam ik een video op en daarna sprong ik snel onder de douche. We zouden namelijk uit eten gaan bij Van der Valk Avifauna. Dit was mijn outfit. Je kan wel merken dat ik echt verliefd ben geworden op mijn nieuwe vest!

rode pandaEn Oh My Gucci.. Ze hadden rode panda’s in Avifauna. Ik wil ze hebben!!

dessertDessert. Ik heb nog nooit zoveel gegeten in een restaurant. Vooraf brood, daarna carpaccio, daarna 1/2 portie varkensschnitzel met patatjes en als dessert een dame blanche samen met Jorn. Ik zat dan ook de rest van de avond proppievol.

monopolyTijd voor een paar potjes Monopoly. Het voordeel van Monopoly Wereldeditie is dat het spel relatief snel klaar is 🙂 Helaas verloor ik steeds (en nog keihard ook).

Vrijdag

vuurwerkHAPPY NEW YEAR!

Na het proosten, vuurwerk afsteken en bekijken, sprongen Jorn en ik op de fiets om nog een drankje te doen bij een vriendin van mij. Het was erg gezellig en we kwamen dan ook pas om 4 uur thuis.

nagels gelaktUitslapen en wakker worden met koffie en Suits. ‘s Middags was het tijd voor een familiebezoekje bij Jorn z’n oom en tante met iedereen. Jorn z’n opa was er ook, dus ik lakte nog vliegensvlug mijn nagels met Essie Frock ‘n Roll.

blush kikoIk besloot ook deze prachtige blush te gebruiken in mijn look.

Zaterdag

suits kijkenJorn en ik begonnen de dag met Suits en daarmee eindigen we hem ook. Tussendoor ging Jorn naar huis en nam ik een video op, ruimde ik alle kerstdecoraties op en ging ik lekker bloggen.

Hoe was jouw week?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)