a week with joyce 47

Hoi. Ik leef nog! Deze week was er even een flinke radiostilte op mijn blog, want ik was helaas getroffen door een griepje. Hierdoor had ik weinig energie om achter mijn laptopje te kruipen. En ik heb ook nog andere dingen gedaan, waardoor ik er niet aan toe kwam. Maar ik ben er weer! Zo ging ik een dagje op en neer naar Rotterdam met Daphne, ging ik shoppen met mama in Den Haag en was ik jarig! Kijk je mee wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week?

Zondag

IMG_0301

Zondag was een rustig dagje. Jorn en ik deden vrij weinig. Pien chillde met ons mee.

IMG_0304

‘s Avonds typte ik nog een blogje voor maandag en dat was ook eigenlijk het laatste blogmoment van de week. Die avond begonnen de eerste griepverschijnselen te komen – hoesten en snotneus.

IMG_0305

Jorn en ik pasten deze week op op de kat van kennissen. We bleven dan soms ook slapen in hun huis, zodat ze niet alleen zat. Kijk dan wat een drollie het is! <3

Maandag

IMG_0324

Maandag had ik met lieve Daphne afgesproken in Rotterdam. Maar wij gingen natuurlijk niet naar het centrum, want wij gingen samen naar Alexandrium – KIKOOOOOO <3

IMG_0313

Er moest uiteraard ook gegeten worden, dus we aten bij La Place. Zo gek dat de losstaande wel gewoon open zijn. We bleven lekker lang zitten en kletsten de oren van elkaars kop.

IMG_0316

Nog meer shoppen! Ik hield me in, omdat ik woensdag ook nog met mama ga shoppen. Maar toch paste ik wel alvast dit rokje.

IMG_0322

Rond etenstijd was ik weer thuis na een gezellig dagje, maar ik stortte helemaal in. Daarom besloot ik lekker in een warm bad te gaan – die achteraf niet warm was, want het water werd maar niet warm D;

Dinsdag

IMG_0327

Dinsdag voelde ik me echt belabberd. Ik had hoofdpijn, hoestte als een gek en was zo slap als een vaatdoek. Ik deed daarom ook vrij weinig, maar zette wel mijn enige aankoopjes van Rotterdam op de foto. De nieuwe – nog lichtere!! – versie van mijn concealer en een nieuwe Kiko lipstick!

IMG_0331

En omdat ik me zo belabberd voelde, dook ik ‘s middags weer lekker in bad. Ik nam ook een boek mee, waar ik gelukkig goed in kon lezen. Dit keer was het was wél warm.

Woensdag

IMG_0338

Woensdag voelde ik me gelukkig een stuk beter en dus ging ik gewoon met mama naar Den Haag. Ik had er al een hele tijd naar uitgekeken, dus ik had gewoon een overlevingspakket met spullen meegenomen. Daar ging het gelukkig de hele dag goed mee! ‘s Avonds stortte ik pas weer in. Uiteraard begonnen we de dag met een lekker bakkie koffie.

IMG_0342

Voor het eerst sinds maandag begon ik weer een beetje eetlust te krijgen en dus werd het tijd om te lunchen. Ik bestelde een omelet. Het was veel en ik kreeg het dan ook niet op, maar het was wel erg lekker.

IMG_0343 IMG_0348

Shoppen!

IMG_0383

Al mijn aankoopjes! Achteraf viel het erg mee hoeveel ik heb gekocht, maar ik ben wel met alles even blij. Het vest aan de linkerkant kreeg ik van mama <3

Donderdag

IMG_0354

It’s my birthday! Donderdag blies ik 20 kaarsjes uit. In dit leuke pakketje zat het cadeau wat ik deels kreeg van papa en mama. Het andere deel betaalde ik zelf bij, hihi. De hele dag werd ik verwend met cadeaus. Lieve Daphne kwam ook nog gezellig langs helemaal vanuit Roosendaal en dat vond ik écht superlief van d’r en het was kort, maar gezellig. Het was gewoon een lekker rustige verjaardag.

IMG_0360

‘s Middags moest ik lachen om Pien, want ze was met een touwtje aan het spelen en ineens was hij weg. Wat bleek – ze had hem onder het vloerkleed geschoven en wilde hem nu weer pakken. Gek beest.

Vrijdag

IMG_0386

Vrijdag bleef ik voor de zekerheid maar thuis van school om nog een beetje aan te sterken, zodat ik ‘s avonds kon werken. Als nou alleen het hoesten nog even weggaat.. Gelukkig werd ik verblijd met een groot pakket!

IMG_0389

En hierin zaten allemaal cadeautjes van lieve Bernadet en Kim. Ze konden helaas op mijn verjaardag én de dag dat ik het ging vieren niet komen, maar ik kreeg toch allerlei cadeaus. Bedankt meiden <3

IMG_0387

Voordat ik naar werk ging, keek ik nog even snel de nieuwste aflevering van PLL via de Apple TV. Dat kijkt zoveel chiller dan op mijn laptop. Gelukkig gingen de drie uurtjes werken goed en waren ze zo voorbij. Van mijn collega’s kreeg ik nog een cadeautje, wat ik echt superleuk en lief vond!

Zaterdag

IMG_0393

Zaterdagochtend moesten Jorn en ik alles in het oppashuis opruimen en schoonmaken, zodat ze in een opgeruimd huis thuis zouden komen. Daarom besloot ik nog een bosje tulpen te halen. Staat net wat gezelliger.

IMG_0395

Daarna snel naar huis en alles voor mijn verjaardag voorbereiden. Gelukkig voelde ik me al een stuk beter – op het hoesten na dan. Het zouden een hele drukke middag en avond gaan worden. Dit was mijn outfit! Nieuwe rok en een nieuw t-shirtje. Daarover trok ik nog een wit vestje aan.

IMG_0394

Uiteraard deed ik mijn nieuwe horloge om. EINDELIJK HEB IK EEN DANIEL WELLINGTON HORLOGE!! Die wilde ik al superlang en van lieve Jorn kreeg ik hem! Binnenkort komt er trouwens een artikel online met alle cadeautjes die ik heb gehad, dus stay tuned…

IMG_0406

En de kleur nagellak die ik droeg was een nude kleur van Kiko. Pretteeeh <3

Het was echt een lange, gezellige en vooral drukke dag. Ik ben onwijs verwend door iedereen!

Hoe was jouw week?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)