a week with joyce 54

Hoi allemaal. Het was me weer een weekje hoor, maar wel eentje waar ik van genoten heb. Deze week moest ik even bikkelen voor m’n essay herkansing, maar daarna genoot ik lekker van het mooie weer en vrije momenten. Ik bracht spontaan een bezoekje aan het strand en bezocht mijn allereerste persevent. Wat ik nog meer beleefde? Je ziet het in dit nieuwe weekartikel!

Zondag

IMG_1634

Zondag werd een lange dag. Ik moest namelijk ontzettend hard gaan bikkelen voor m’n essay herkansing en man, man, wat vond ik het lastig. Ik besloot toch eerst maar even m’n kwasten te wassen, want dat was wel weer nodig.

IMG_1647

Het is maar hoe je lekker ligt. Ik ging lekker uitgebreid met Pien kroelen, toen ik papa tegen het avonduur naar mijn essay liet kijken. Na het eten controleerde hij het voor het laatst, deed ik nog een laatste check en leverde ik het in. En het cijfer? Een dikke, vette 8,5!

Maandag

IMG_1654

Maandag hadden Jorn en ik samen vrij en dus besloten we in de middag naar Haarlem te gaan. In de ochtend was ik al bij Jorn en ondertussen werd ik in de gaten gehouden door Panter.

IMG_1659

Natuurlijk brachten we een bezoekje aan ons favoriete koffietentje in Haarlem: Victor’s! Ik besloot er maar eens een hotspot-artikel van te maken.

IMG_1663

Ik nam een Latte Macchiato met vanille en Jorn een gewone Latte Macchiato. Jummie!

IMG_1664

Bij Hema kocht ik deze te leuke haarclipjes voor Koningsdag. Nu moet het wel goed weer worden, want dan kan ik ze gaan gebruiken.

IMG_1666

‘s Avonds ging ik lekker in bad met Intergalactic van Lush. Zo lekker!

Dinsdag

IMG_1689

Dinsdagochtend zette ik ook de twee nagellakjes op de foto die ik kocht bij Hema. Ze waren in de aanbieding: 2 voor โ‚ฌ3,50. Binnenkort maar eens lekker gebruiken.

IMG_1690

Daarna dronk ik lekker een kopje koffie met mama. Oh en lekker stoeien met de fotofuncties op iPhone.

IMG_1693 IMG_1695 IMG_1694

Dylan moest naar Inholland Haarlem voor een studiekeuzedag en toen besloten mama en ik naar Zandvoort te rijden. Strandwandeling! Ik wilde een foto met de zee en mijn voeten, maar telkens als ik dichterbij ging, liep het verder terug. Tot ik ineens als een gek achteruit moest lopen en maar snel klikte. Nog net droge voeten gehouden, haha!

IMG_1699

Selfie!

IMG_1702

Daarna gingen we lekker bij een strandtent op het terras zitten. We zaten uit de wind, in het zonnetje mรฉt een klein haardje, heer-lijk! Kopje koffie erbij en genieten maar.

IMG_1705

Daarna bestelden we nog wat fris en ik besloot kersenbier te bestellen, want ik dacht ‘Doe eens gek’. Het was heerlijk, maar ik moest hem wel supersnel opdrinken, omdat we Dylan alweer bijna moesten ophalen. Proost!

IMG_1710

‘s Avonds haalde ik Jorn over om – op mijn kosten – een softijsje te halen. Inmiddels was het al aardig afgekoeld, dus we hadden koude handjes van het vasthouden. Het ijsje was wel heerlijk! Oh en die spikkels moeten er echt op hoor.

Woensdag

IMG_1722

Woensdag had ik eerst een Masterclass van het vak Debatteren, omdat ik dat binnenkort moet herkansen. Daarna ging ik snel naar huis en eten, want ik ging met mama en Jorn z’n mama naar de Ladiesnight in Cinemeerse. We gingen naar de film Mothersday en ik vond het ontzettend gezellig met mijn twee mama’s.

IMG_1842

Tussendoor lakte ik trouwens nog speedy gonzalez mijn nagels met Essie Bikini So Teeny. Gelukkig droogde hij ontzettend snel!

Donderdag

IMG_1762

Donderdag was een spannende, maar wel leuke dag, want in de middag zou ik naar mijn allereerste persevent gaan. Aaah. Ik was namelijk uitgenodigd voor de Oona Welcome Days en daar ging ik samen met Leonie – All About Leonie – naartoe. Ik koos voor een simpele, maar toch leuke outfit.

IMG_1786

Mooie lipsticks van Yves Rocher.

IMG_1791

Mag ik ook zo’n hangstoel in mijn huis later? <3

IMG_1798

Selfie!

IMG_1803

En nog een happy face foto! Ik vond het ontzettend gezellig met Leonie en ik heb lekker wat vlogbeelden opgenomen, dus binnenkort verschijnt er nog een vlog! Oona: thanks for having me, ik vond het een hele leuke eerste ervaring!

Vrijdag

IMG_1808

Vrijdagochtend ging ik supersnel met Jorn ontbijten bij Hema, waarna ik ging kennismaken met de mensen en kindjes van een nieuw oppasadresje.

IMG_1812 IMG_1815

Later die middag vertrok ik richting Leiden voor de eindceremonie en afsluiting van de Cambridge English minor. De situatie: lekker lollig doen met Julie!

IMG_1880

Ik heb mijn certificaat! Minor 1 is in de pocket. En weetje: stiekem waren ze mijn certificaat vergeten te printen, waardoor ik dus als enige met lege handen voor de klas stond. Gelukkig konden ze hem snel printen en kreeg ik hem een uurtje later alsnog.

IMG_1816

Nog even een drankje op kosten van de docenten, ghehe.

IMG_1818

Een laatste – ontzettend bewogen รฉn gekke – groepsfoto van mijn minorklasje. Bedankt voor de gezellige tijd allemaal!

Zaterdag

IMG_1877

Zaterdag moest ik eerst een dagje werken en die vloog weer zo voorbij. Daarna zette ik mijn nieuwe Pandorabedel op de foto. En niet zomaar eentje: vanaf nu draag ik een beetje van oma heel dichtbij me <3

IMG_1881

Na het eten ging ik lekker douchen en daarna klaarmaken onder het genot van een heleboel YouTube-video’s. Eentje waarbij ik helemaal stuk ging, was de Yoga Challenge van Zoe en Alfie. Ge-wel-dig! Daarna ging ik met Jorn naar een verjaardag en hebben we een gezellige avond gehad.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce